Εγώ δεν ξέρω αν είσαι βάζελος, κότα ή τσιμπούρι και δεν με ενδιαφέρει. Όταν μιλάς για αθλητικά είσαι τραγικότερος. Τράβα αγόρασε κανά φάρμακο απτη Βιανέξ.
Ti διαβάζω ρε…8O
Κατ’αρχάς μάλλον σε λάθος thread μπήκα. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός.
Συμφωνώ απόλυτα! Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟ το ελληνικό μπάσκετ θα είχε φτάσει πολύ ψηλά με τις επενδύσεις που κάναν τόσα χρόνια όλοι οι υπόλοιποι αλλά τους σαμποτάριζαν οι Γιαννακόπουλοι. Μπορεί να είχαμε πάρει και 5 ευρωπαίκά για παράδειγμα. Για να μην πω ότι ίσως και η εθνική να είχε πάρει κανένα τίτλο και να είχε γίνει παγκόσμια δύναμη. Αλλά όχι, εκεί, η μιζέρια του ΠΑΟ δεν άφησε να γίνουν τίποτα από αυτά και η επιμονή του Βασιλακόπουλου να πάιρνει στην Εθνική παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟ αυτό το διάστημα χαντάκωσε το ελληνικό μπάσκετ. Ντροπή και αίσχος!
(είναι φανερό ότι όταν οι Ολυμπιακοί λένε ότι χαντακώθηκε το μπασκετ, εννοούν ότι επειδή δεν σταυρώνουν τίτλο έχουν σταματήσει να το παρακολουθούν)
Όσο για την τελευταία χθεσινή φάση εγώ έχω καταλάβει ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα όλοι οι διαιτητές, σε όλους τους αντιπάλους, σε όλες τις διοργανώσεις δε σφυρίζουν αν δεν γίνει κραυγαλέα παράβαση. Γι αυτό και δε σφύριξαν το “μισό” παραπάνω βήμα του Παπαλουκά ή το “άγγιγμα” του Γιασικεβίτσιους.
εκπροσωπείς το site και το forum.
να τον χαίρεστε ρε.
μάλιστα. δηλαδή τώρα που έπεσε η κροτίδα μου λες ότι κάποιοι θα καταλάβουν πως δικαίως εξοργίστηκε ο κόσμος και θα φτιάξουν τα πράματα στη διαιτησία? ενδιαφέρον. στο καραϊσκάκη γιατί δεν πετάτε κροτίδες όταν σας χαϊδεύει τα αυτάκια ο εκάστοτε διαιτητής χρόνια τώρα?
Όπως το βλέπει ο καθένας. Για μένα αυτό το πράγμα δεν είναι μπάσκετ. Είναι μια γελοιότητα πλέον. Κατάντια . Μηδέν αξιοκρατία, μηδέν διαφάνεια, μηδέν ισονομία. Ε ας αποδίδουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στον Πάο μπας και ρεφάρει για το ποδόσφαιρο να πηγαίνουν όλοι στη δουλειά τους ευχαριστημένοι
εμένα οι φίλοι μου οι γαύροι στο ποδόσφαιρο μου λένε ότι μεγάλη ομάδα είναι μόνο όποιος παίρνει πρωτάθλημα. τα υπόλοιπα (πορείες βάζελου σε τσουλου, καλύτερη επιθεση/αμυνα, τεσσάρα στο γαύρο πέρισι από ΑΕΚ) δεν μετράνε. μόνο το πρωτάθλημα μετράει, μόνο έτσι είσαι μεγάλη ομάδα.
αν δεν το πάρει λοιπόν και φέτος ο γαύρος, θα είναι κ αυτός μικρή ομάδα στο μπάσκετ. ελάχιστη, αν θυμηθούμε πότε το πηρε τελευταία φορά
αυτά έχω μάθει εδώ στο φόρουμ κ τα μεταφέρω :roll:
Ποια είναι “αυτά που έχει κάνει ο ΠΑΟ και έχει καταστρέψει το μπάσκετ”?
Ανάξιο σχολιασμού. Η εμπάθεια σου δεν με αφορά . Έχω ποστάρει άπειρες φορές και είσαι ο πρώτος που επικαλείται το ότι γράφω στο ρόκινγκ…
αυτό το ακούω πολλές φορές κ δεν μου αρέσει. στα αθλητικα όλοι είμαστε πιο χύμα, μην κρύβεστε πίσω από την ταμπέλα του χρήστη για να “χώνετε” όποτε θέλετε κ ο άλλος επειδή είναι συντάκτης να μην μπορεί να πει τπτ. :roll:
δεν σε έβρισε κ όλας, ε.
άσε που τώρα που θα τελειώσει τη χρονιά με μηδέν κούπες θα συνεχίσει να είναι μικρή ομάδα, μην τον ζορίζεις :lol::lol:
Ε κατι τέτοιο συμβαίνει έτσι κι αλλιώς για να είναι ευχαριστημένοι όλοι και φρόνιμα τα προβατάκια…
έτσι είναι φίλοι μου
τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ τα χαρίζουν στον ΠΑΟ
στο ποδόσφαιρο στον ολυμπιακό
και για την ΑΕΚ τιποτα ! αίσχος κ ντροπή ! αρκουδέηδες
Με συγχωρείτε ρε παιδιά Αρειανάκι είμαι…αλλά ο Πάο φέτος δεν έκανε ήττες στο πρωτάθλημα? Δεν έχασε πλεονέκτημα έδρας? Επίσης πήρε δευτερο ευρωπαϊκό σε τρία χρόνια, πάει επίσης για αντίστοιχο δευτερο τριπλ κράουν, ενώ το 2008 αποκλείστηκε απο τους 16! Ε συγνώμη αλλά αυτά που λέω δεν συνάδουν με κάτι ύποπτο! Ο Πάο πήρε ότι του αξιζε και για όσο προσπάθησε…
εγώ την αντίθεσή μου με τον εν λόγω χρήστη την έχω εκφράσει.
τη μια λες είναι χαβαλές, την άλλη είναι πλάκα, αλλά ο τύπος είναι απλά κολλημένος.
και sorry που από κάτω γράφει rocking.gr editor και όχι supporting act.
προφανώς και δεν μπορώ να πάρω σοβαρά έναν τύπο που λέει ότι έπρεπε να γίνουν και σοβαρότερα επισόδεια ε…
sorry παίδες το παιχνιδάκι των γνωστών μέσα στο forum το βαριόμουν όταν ήμουν 20 χρονών, δε θα το παίξω τώρα…
Outshined για να το λήξουμε. Ούτε εγώ γουστάρω αυτά που γράφεις . Ούτε εσύ γουστάρεις αυτά που γράφω. No worries. Δεν θα παντρευτούμε ούτε θα βγούμε ραντεβού. Το να "Τον χαίρεστε ρε’ όμως είναι τουλάχιστον άστοχο και περιμένω να ανακαλέσεις. Ό,τι άλλο θες γράψτο και ας μην συμφωνούμε πουθενά.
Για τα επεισόδια τώρα να ξεκαθαρίσω κάτι. Θεωρώ ντροπιαστικό να γίνονται τέτοια επεισόδια στο γήπεδο. Όπως έχω γράψει πολλές φορές στα αθλητικά ούτε χούλιγκαν είμαι , ούτε σε κανά σύνδεσμο , ούτε έχω πετάξει ποτέ αντικείμενο. Αυτό όμως δεν αναιρεί την εικόνα που βλέπω( εγώ τουλάχιστον) στον ελληνικό μπάσκετ. Σαπίλα όσο δεν πάει. Η σαπίλα φέρνει αντιδράσεις . Με αυτό το πρίσμα και λίγα έγιναν χτες…
Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στο μπάσκετ και ΜΟΝΟ τα τελευταία χρόνια κατα τη γνώμη σου?
ναι φίλος ΜΟΝΟ στο μπάσκετ, γιατί στο ποδόσφαιρο τον κοκαλιάρη, το γουρούνι κ τον περίεργο τους είχαμε πλύνει καλά κ ήταν πεντακάθαροι
Το κακό βέβαια είναι ότι αυτό που εσύ βλέπεις στο μπάσκετ άλλοι το βλέπουν στο ποδόσφαιρο, άλλοι στο πόλο και άλλοι στο χόκει επί χόρτου. Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν σε κάθε γήπεδο γίνονται αντίστοιχα επεισόδια ή και σοβαρότερα;
Πρεπει να εισαι ασχετος για να λες οτι η διατησια ηταν τετοια ωστε επρεπε να γινουν παραπανω επεισοδια.Εκτος αν ειδες το ματσ στο σεφ και δεν ειχες ριπλει.Αλλιως δεν δικαιολογεισαι, γιατι η διατησια ηταν μοιρασμενη και δεν εγιναν σοβαρα λαθη.Ουτε φαουλ ηταν του Διαμαντιδη στον Τσιλντρες και κατι ακουω για παραπανω βημα στον Παπαλουκα που δεν το εχω τσεκαρει ακομα.Παντως οπως ειπε ενας χρηστης στα τελευταια δευτερολεπτα η διατησια αφηνει το ματς να εξελιχθει και δεν σφυραει σε αμφισβητουμενες φασεις.
Εγώ να ανακαλέσω αν αυτό εσένα σε θιγει, αλλά όταν σε ένα forum ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ οι moderators και οι υπεύθυνοι δίνουν το σωστό παράδειγμα, μιλάς για επισόδεια που καλώς έγιναν και έγιναν/να γίνουν χειρότερα, τότε θα καταλάβεις την αστοχία ή όχι αυτού που είπα.
Ο καθένας έχει κρίση. πραγματικά, δεν βρίσκω πλέον απολύτως κανένα λόγο να κάνω διάλογο μαζί σου (για αθλητικά τουλάχιστον).Κακώς, μπήκα καν στη διαδικασία.