δε το δα το ριπλει αγαπημενε, ημουν πολυ απασχολημενη με το να κοιταω ποιοι ανεγκεφαλοι ριχναν για αλλη μια φορα κροτιδες:p
Χεχε δεν το πα για σενα .Γενικα το αναφερα.
Το γέλιο είναι ότι ήμουν με παρεούλα που έλεγε ακριβώς τα ίδια (τόσο για εκφωνητή όσο και για διαιτησία) απο την ανάποδη :p:lol:
Σοβαρά τώρα, πάνω κάτω το μάτς δίκαια έληξε με αυτό το σκόρ, αν και προσωπικός ξενέρωσα που στο καλύτερ του μάτς φέτος ο Τσίλντρες δεν κατάφερε να κερδίσει. Ψιλοτργικές επιλογές απο ΟΣΦΠ προς το τέλος, όχι ότι και ο ΠΑΟ πήγαινε πίσω (κυρίως οι ψηλοί του 'χάσαν κάποιες εύκολες ευκαιρίες να κερδίσουν επιπλέον πόντους απο φάουλ).
Όσο για τους οπαδούς, τίποτα καινιούργιο. Αυτό είναι ο αθλητισμός στην Ελλάδα, αυτό θα βλέπουμε, για πολλάααα χρόνια ακόμη.
Δεν ειναι ο αθλητισμος στην Ελλαδα.
Ειναι ο αθλητισμος εκει που υπαρχει ασυλια και συγκαλυψη.
Οσο για τη διαιτησια, οι βολες παιδια ειναι ενδεικτικες.
Σ’ ενα παιχνιδι τοσο σκληρο και απο τις δυο πλευρες ειναι ανεξηγητη η διαφορα.
Και αμα δε σας αρεσει αυτο.
Ποση πιθανοτητα υπηρχε να μη δοθει φαουλ στο ΟΑΚΑ σε λει απ αντιστοιχο με του Παπαλουκα για το βαζελο;;
Οσο για το ματσακι, ο γαυρος απλα τραγικος.
Παντως αν ο ωσφπ παρει πρωταθλημα, θα παρατησω το σχολειο να γινω προπονητης.
Δεν μπορω να φανταστω τι λιγοτερο μπορω να κανω απο το Γιαννακη στο κοουτσαρισμα.
Γιατι ειναι πραγματικο κατορθωμα, σε μια 5αδα με Παπαλουκα, Γκριρ, Τσιλντρες, Πριντεζη, Βουισιτς (δεν τους αναφερω σαν βασικους ή καλυτερους, αλλα θυμηθηκα ενα κομματι του παιχνιδιου γυρω στο 49-55) να μην μπορεις να αλλαξεις πασα.
Παλι καλα που ο δρακουλης εχει παιχταραδες και τον ξελασπωνουν …στα υπολοιπα ματς. :lol:
Μηπως, λεω μηπως, ετυχε να μετρησεις ποσες φορες μας εστειλαν οι ιδιοι οι γαυροι στις βολες με φαουλ στο τελευταιο λεπτο μπας και γυρισουν το παιχνιδι?:-k Μηπως μονο σ’εκεινο το διαστημα εκτελεσαμε καμια 10αρια βολες οχι επειδη μας γουσταραν τα κορακια αλλα επειδη ηταν επιλογη του αντιπαλου προπονητη?:-k
Και στα τελευταια παιχνιδια (τοσο στο Βερολινο οσο και στο σημερινο) ο ΠΑΟ παιζει πολυ περισσοτερο μεσα στη ρακετα παρα απο την περιφερεια που συνηθιζε…
Αν δεν κανω λαθος, στο ημιχρονο για παραδειγμα οι βολες ηταν 8-13 ή κατι τετοιο…
Δεν ειναι ο αθλητισμος στην Ελλαδα.
Ειναι ο αθλητισμος εκει που υπαρχει ασυλια και συγκαλυψη.
Συνώνυμα πράγματα είναι αυτά Όσο για τη διαιτησία, μπορώ χαρακτηριστικά να θυμηθώ φάσεις όπως π.χ. φάουλ που χρεώθηκε ο Διαμαντίδης χωρίς να αγγίξει καν το Μπουρούση (προς το τέλος αυτό) ή σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Μπουρούση - Μπατίστ που ο πρώτος τη στέλνει έξω αλλά οι διαιτητές δίνουν τη μπάλα στον Ολυμπιακό (όχι με πρόθεση να τον βοηθήσουν, έτσι όπως έγινε η φάση και εγώ μπερδεύτικα πριν το replay). Όσο για τις βολές, σκέψου πόσες απο αυτές γίναν προς το τέλος επίτηδες απο τον Ολυμπιακό για να σταματήσουν το χρόνο, και δε θα σου φένεται και τόση η διαφορά
p.s. Thorgal με πρόλαβες
Καποιος εδω τριγυρω εφαγε στη μπαλα 10 αγωνιστικες κεκλεισμενων.
Η μια (ασχετα αν στα μεσα της χρονιας εγινε προστιμο) ηταν για υβριστικα.
Καποιος εδω τριγυρω εφαγε κεκλεισμενων για σπορια (κυριολεκτικα).
Οχι, φιλε μου, δεν ειναι η Ελλαδα γενικα το συνωνυνμο της ασυλιας και της συγκαλυψης.
Προσωπικα δεν διαφωνω καθολου με αυτο. Ειναι αλλα οχι μονο στον αθλητισμο, ΠΑΝΤΟΥ. Και ειναι απολυτα φυσιολογικο στον αθλητισμο, ως κομματι της κοινωνιας μας, να αντικατοπτριζεται ως ενα βαθμο (πολλες φορες μεγαλο) και η σαπιλα, η μιζερια, η ασυλια, η ασυδοσια και η συγκαλυψη που υπαρχει σε αυτην…
Αυτος παντως δεν ηταν ο λογος που πηραμε περισσοτερες βολες!
Όποιος απαντήσει σε αυτό έχει δωράκι φάρμακα από τη Βιανέξ. Κάτι ήξερε ο Γιαννακόπουλος και πέταγε λεφτά στους διαιτητές της Ευρωλίγκας στον τελίκό. Ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι. Ελπίζω να ξυπνήσουν οι Αγγελόπουλοι και να καταλάβουν πως για να πάρουν πρωτάθλημα πρέπει να γίνουν ισχυροί και στον χώρο της διαιτησίας. Αλλιώς δεν πα να φέρουν και τον Λεμπρόν…
Τα επεισόδια δυστυχώς έγιναν πολύ αργά . Έπρεπε να είχαν γίνει πολύ νωρίτερα. Έστω και έτσι καλώς έγιναν κατά τη γνώμη μου.
cynic κατά τα άλλα αναρχία και ενάντια στην εξουσία…
το ξαναλέω όμως
στο ποδόσφαιρο οι “μεγάλες ομάδες παίρνουν δικαιολογημένα τα σφυρίγματα” και οι άλλοι είναι “μικροί κ γκρινιάρηδες”
καλή συνέχεια
χαχαχα
δεν μπορεί να σας πονάει ΤΟΣΟ. αλλά είστε κλασσικοί γαύροι. μόνο έτσι ξέρετε όταν ζορίζεστε. με τραμπουκισμούς. έτσι σας έχει μάθει ο Κόκκαλης.
οκ, έκριναν τον τελικό οι 7 παραπάνω βολές εκ των οποίων οι 8 (4 Μήτσος, 2 Σάρας και 2 ο Μπατιστ) εκτελέστηκαν στο τελευταίο 1,5 λεπτό με σκόπιμα φάουλ να πάμε στις βολές για να σταματήσει ο χρόνος…
ο Σάρας κάνει φάουλ στην τελευταία φάση αν και δεν χάνει το λεϊ απ από αυτό ο Παπαλουκάς. Επίσης, δεν έχω δει το replay πιο νωρίς που μιλάνε για βήματα του Παπαλουκά.
Outshined τράβα εσύ να δεις τα πλει οφ στη μπάλα . Μην μπερδεύεσαι όμως εκεί δεν έχει πρωτάθλημα.
Η διαφορά μας είναι ότι εμείς στο μπασκετ το παλεύουμε και φτάνουμε το παιχνίδι στο καλάθι με κόντρα διαιτησία. Να ναι καλά ο Παυλάρας , η Βιανέξ και η διαιτησία. Ο Πάο με αυτά που κάνει έχει καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ.
Ο ολυμπιακός όμως δεν είναι μικρή ομάδα. Η άεκ είναι
γιατί πόσα χρόνια έχει να πάρει πρωτάθλημα στο μπάσκετ ? αυτό δεν είναι το δόγμα του γαύρου? ακόμα κ η αεκ των χιλίων προβλημάτων έχει πάρει 1
Ο Ολυμπιακός φέτος αν και καινούργια ομάδα έφτασε Βερολίνο, έκανε ρεκόρ 30-1 και πήρε το πλεονέκτημα έδρας. κοντράρει στα ίσα τον Πάο και τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Φέτος είναι μεγάλη ομάδα.
Ειναι σοβαρή άποψη αυτή?
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι στη ζωή σου είσαι πάνω απο όλα γαυρος και είσαι και περήφανος για αυτό?
αδερφέ δεν ξέρω πόση πλάκα κάνεις. δεν μπορώ να ερμηνεύσω το αν και πόσο κάποιος εννοεί αυτά που γράφει ή πως τα λέει. Δεν ξέρω αν είσαι συντάκτης του ρόκιν ή αστροναύτης της Nasa και δεν με ενδιαφέρει.
απλά όταν μιλάς για αθλητικά είσαι τραγικός.
και αυτό που σου λέει ο about music. τα λέει σχεδόν όλα.
πλάκα έχει. οι ολυμπιακοί κατηγορούν τους παναθηναϊκούς στο μπάσκετ για τα ίδια για τα οποία κατηγορούνται απ τους παναθηναϊκούς στο ποδόσφαιρο :lol: όμως πέρα απ την πλάκα, αυτό που είπες ζούγκλα για τα επεισόδια, το πες σοβαρά? [-X
Τι εννοείς σοβαρή? Δηλαδή αυτό που είδαμε χτες ήταν σοβαρό? Είναι γελοίο να πληρώνει ο άλλος εισιτήριο και να τον κοροιδεύουν οι διαιτητές. Αν θέλουμε το μπάσκετ στην Ελλάδα να είναι ένα τεράστιο κωλοχανίο τέτοιες αντιδράσεις θα υπάρχουν απτον κόσμο. Για μένα και λίγα γίνανε χτες και επιμένω σε αυτό.Οταν υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Προσωπικά τώρα ποτέ δεν έχω πετάξει αντικείμενο σε γήπεδο και ούτε θα το κάνω ποτέ. Αλλά παρατηρώντας τι γίνεται μου φαίνονται αναμενόμενες οι αντιδράσεις.