o παμπλο γκαρσια φταιει για οσα εγιναν και σημερα…
ειμαι και γω γραφικος… :lol:
για το πρωταθλημα των δυο να ξερεις οτι φταιει και ο αρης και ο παοκ και τα γνωστα λαμογια που υπαρχουν σε καθε γωνια του ελληνικου αθλητισμου.
γενικα παντως με τα επισοδια στο μπασκετ κατι πρεπει να γινει. δεν ειναι κατασταση αυτη.
πειραζει που μου αρεσε πιο πολυ να βλεπω το γκαλη εναντιον στο ντακουρι ή το τζαμσι…
παρα το περπερογλου εναντιον στο πριντεζη…
ΟΚ.
Το θεμα θεωρειται ληξαν.
Εσεις χωρς τα φραγκα κατεβαστε εφηβικα και μπουλο.
ασε μας ρε φιλε να πουμε, ποιος παιζει χωρις τα φραγκα, επαγγελματικο πρωταθλημα ειναι…
ε καλά εντάξει… Μη συγκρίνεις και Γκάλη με Πρίντεζη και Περπέρογλου γιατί εδώ πάνω άρχισαν ήδη οι βροντές! :lol:
samis τι λαμογια μου τσαμπυνας ρε συ;;
οταν υπηρχαν τα λαμογια στον ΑΡΗ, ο ωσφπ επαιζε στον Κορυδαλλο για την 8η θεση.
ή μαλλον οταν ο ωσφπ επαιζε στον Κορυδαλλο για την 8η θεση, ο ΑΡΗΣ ηδη προσπαθουσε και εβγαινε τριτος στην κανονικη διαρκεια.
αλλα υπηρχε το γαμωσυμβολαιο κι ηταν καθε χρονο γιουρολιγκ.
τουλαχιστον σε μας γινεται μια σοβαροτατη προσπαθεια κι ο ΑΡΗΣ παει για 3η θεση με το 7ο μπαζτετ.
αμα δεν εβλεπες ολα αυτα, θα ελεγες…
“νταξ, μπορει να ειμαστε μπατιρια, αλλα καααααποια φορα με τυχη, κωλοφαρδια, εδρα, λαο, φανελα, συγκυριες, τραυματισμους (κι οτι αλλο θες για να μη με λετε ονειροπολο) κατι μπορουμε να κανουμε μεχρι απο αλλες πηγες να κανουμε μεγαλη ομαδα” κλπ
τωρα τι περιμενεις να πω;;;
θυμησου τον τελικο του κυπελλου το 2005 ή αν δεν το θυμασαι εσυ ας το θυμηθει κανας βαζελος :roll:
βλεπεις τον ΑΡΗ να τρωει κεκλεισμενων για σακουλακι με σπορια και βλεπεις και τα δικα σας…
…
Aυτο η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια του μπασκετ. #-o
Επαιζαν με συμβολαιο ευρωλιγκα ο ολυμπιακος και η αεκ που παρεπαιαν καπου εκει στην 8η θεση…:lol:
δεν μιλαω για προσφατα, αλλα για πολυ πιο πριν στη δεκαετια του 90. οταν ενω ησασταν στα πανω σας τα χασατε ολα… και σεις και ο παοκ. η σοβαροτατη προσπαθεια που κανετε ειναι οντως σοβαρη, αλλα ειναι πολυ λιγη σε σχεση με το ενδοξο παρελθον σας.
@karvou φυσικα και δεν συγκρινω… ειπα τι προτιμω να βλεπω…
Πάντως καλά που δεν υπάρχει έλεγχος για να περάσουμε τα καπνογόνα στο ΟΑΚΑ στους AC/DC. :lol:
Παντα επικαιρος ο χχχ!χαχαχαχαχαχα
Οσο για το παιχνιδι θα μιλησω για το β ημιχρονο γιατι το α δεν μπορεσα να το δω.
Για μενα τα πραγματα ειναι απλα.Αν εξαιρεσουμε ενα κενο διαστημα, ο τροπος που κυκλοφορουσαμε την μπαλα και η ροη που ειχαμε σαν ομαδα δειχνει ποσο ανωτεροι ειμαστε.Την ιδια στιγμη ο οσφπ εβαζε με το ζορι καλαθι. Αν δεν ειχαμε κανει καποια παιδαριωδη λαθη οπως τα βηματα του μπατιστ στον αιφνιδιασμο θα χαμε κερδισει με 10 ποντους και ανετα.
Τωρα τα περι διαιτησιας πιστευω δεν στεκουν.Την τελευταια φαση θελω να την ξαναδω.Και παλι ομως νομιζω περισσοτερο το χανει ο παπαλουκας.Το 5 φαουλ του μπουρουση ειναι ξεκαθαρο ενω υπαρχουν φασεις που μπορω κι εγω να διαμαρτυρηθω.
Τελος, δεν βλεπω τον οσφπ να ξαναπαιζει με κοσμο στο σεφ φετος…
Τα φραγκα οταν δεν εχεις μεγαλομετοχο, βγαινουν απο αλλου.
Απειρα διαρκειας και χορηγους.
Ετσι γινεται σε ολη την Ευρωπη πλην γαυροβαζελου και Ρωσιας.
Αλλα αυτα προυποθετουν καποιες εστω και περιορισμενες αγωνιστικες επιτυχιες που θα σου εξασφαλιζουν ολο και καλυτερο ροστερ και καλυτερες συνθηκες.
Στην Ελλαδα για καποιον τριτο αυτα ειναι Α-Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Α.
Τωρα η λογικη “αν δεν εχεις μεγαλομετοχο που θα χωνει 30 εκ.? το χρονο” μπουλο ειναι για γελια.
μπορει ο ΑΡΗΣ των 80ς να σαρωνε, αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες.
ειναι αδικο να συγκρινω αυτη την προσπαθεια με οτι εχει κανει ο ΑΡΗΣ.
και η προσπαθεια αυτη που γινεται στον ΑΡΗ εχει τη βαση που περιγραφω παραπανω, αλλα χιρ ιζ Γκρις.
ΥΓ.:οποιος μου απαντησει πως γινεται ο βαζελος σε εκτος εδρας τελικο να εχει 27 βολες εναντι 14 του γαυρου κερδιζει εισητηριο για το πεταλο του παλε για να μαθει τι σημαινει γηπεδο μπασκετ.
Θα σου πω αμα μου πεις πρωτα γιατι το ποσες βολες βαραει μια ομαδα ειναι κριτηριο για το επιπεδο της διαιτησιας.Οταν ο παο κερδιζε στην σιενα εκτελωντας ουτε τις μισες βολες σε σχεση με την γηπεδουχο ομαδα, δεν ειδα κανεναν να το αναφερει.
Δηλαδη οταν γινεται φαουλ στον φιλοξενουμενο, να μην δινεται, απλα και μονο για να μην ξεπερασει σε βολες τον γηπεδουχο ??
Ο μαι γκαντ…η λογικη σταματαει εκει που ξεκιναει ο οπαδισμος.
εγω βασικα ημουν μεσα στο σεφ. κ θεωρω την διαιτησια προκλητικοτατη. εξαλλου ειναι γνωστο το μισος που υπαρχει αναμεσα στον ζαβλανο και τον κοσμο του ολυμπιακου. απο τα τρια πρωτα φαουλ που ξαφνικα πηρε ο μπορουσης μεσα σε λιγοτερο απο 4 λεπτα τα δυο τουλαχιστον μου φανηκαν εξωφρενικα. το πεμπτο ηταν οντως καθαρο φαουλ, αλλα καθαρο φαουλ ηταν κ η τελευταια βολη του παπαλουκα. ακομα νομιζω οτι ο τσιλντρες δεχτηκε οντως ενα φαουλ 2 λεπτα πριν την ληξη του αγωνα- οταν κ δημιουργηθηκαν δλδ τα επεισοδια- το οποιο δε δοθηκε αλλα ο αδερφος μου που βρισκοταν σε διαφορετικο σημειο του γηπεδου μου ειπε οταν γυρναγαμε οτι πιθανοτατα ειχε κανει κ αυτος ενα που δε δωσαν υπερ του παναθηναικου οποτε αν ισχυει δεν εχω δικαιωμα να γκρινιαζω για το συγκεκριμενο:p
σιγουρα ηταν απο τις μεγαλυτερες βλακειες που μπορουσαν να κανουν οι φιλαθλοι με το να δημιουργησουν επεισοδια, κυριολεκτικα χαρισαν την εδρα στον παναθηναικο.
ελπιζω τουλαχιστον να γινει ο επομενος αγωνας στο σεφ κεκλεισμενων των θυρων γιατι αλλιως θα ναι ακομα χειροτερα τα πραγματα
στα του αγωνα τωρα, χμ κ οι δυο ομαδες δεν παιξαν ιδιεταιρα καλα. απο εμας μονο ο μπορουσης εκανε πραγματικα καλη δουλεια- ηταν σχεδον ολη η ομαδα μονος του στο πρωτο ημιχρονο- και ο Τσίλντρες ειχε μερικες πολυ καλες στιγμες. ο παπαλουκας παντως δεν επαιξε σωστα τον ρολο του κ ο γκριρ που ηταν ο πιο ευστοχος παικτης μας ολη τη χρονια, δεν μπορουσε με τιποτα να βαλει την μπαλα στο καλαθι. απαραδεκτος
ο παναθηναικος ειχε μεγαλο προβλημα στα περιφερειακα σουτ- ειδικα ο διαμαντιδης ηταν τελειως ασυντονιστος- αλλα ο σπανουλης κυριως ειχε πολυ καλη φορμα κ βοηθησε πολυ την ομαδα του. μου αρεσε πολυ το ενα απο τα δυο τριποντα του φωτση αλλα δε θυμαμαι τωρα σε ποιο δεκαλεπτο ηταν
γενικα μετριες αποδοσεις για πλει οφ τελικου, ειδικα απο μια ομαδα που ειναι πρωταθλιτρια ευρωπης κ απο μια αλλη που υποτιθεται οτι ηταν αποφασισμενη να νικησει.
Καλα η κουβεντα για διαιτησια ειναι γελοια…
Τωρα αν η απο πανω ηταν στο σεφ και ειδε προκλητικη διαιτησια, σκιαχτηκα!
βασικα εσυ δε το θεωρεις προκλητικο το να εγκαταλεις τον αγωνα 2 λεπτα πριν την ληξη ε? οχι, ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο που το κανουν ολοι οι διαιτητες.
Αφου σκαγαν διπλα οι κροτιδες και τα μπουκαλια
Γενικα συμφωνω σε οσα εχεις πει στα “αθλητικα” σημερα αλλα εδω εχεις 100% αδικο. Δες τον αγωνα στην παλι.Οταν οι διατητες διεκοψαν τον αγωνα ειχε ανοιχτει “κρατηρας” διπλα στον παγκο.Ενας στην γραμματεια χρειαστηκε βοηθεια απο γιατρο. Επισης στο υπολοιπο του αγωνα, στο στοιβο του σεφ υπηρχαν υπηρχαν οπαδοι του οσφπ.Το λογικο και αναμενομενο ηταν να διακοπει ο αγωνας και να αποσυρθουν οι διαιτητεες συνεπως.
η κροτιδα χε σκασει πιο νωρις κ ηταν απιστευτη μαλακια των οπαδων
αλλα πρωτα εφυγαν κ μετα εγιναν τα μεγαλα επεισοδια.
καλα παντως οντως πρεπει να τον ξαναδω γιατι ηταν υπερβολικα τεταμενη η ατμοσφαιαρα στο σεφ κ κεινη την ωρα χαν πεσει πολλα μαζι (το 5ο φαουλ στον μπορουση, η φαση με τον τσιλντρες κλπ)
ενταξει θα κανω προσπαθεια να φανω αντικειμενικη. με ζαλβιανο στοην διαιτησια κ ολα υπερ μας να τα σφυριζε παλι θα τον βριζαμε:p
Καλα ο Διαμαντιδης παντως δεν κανει κανενα φαουλ σε αυτη τη φαση.ηταν πολυ καθαρο απο το ριπλει