Αστα μια ζωη πρωταθλημα,κυπελλο και ευρολιγκα απο την γαμωδιατησια.Κωλοβαζελια μια ζωη σας σπρωχνουν ρεεεεε
Ρε ήταν φάουλ ή όχι?
Ρε σφυριζονται τετοια πραγματα στο 1 δευτερολεπτο πριν την ληξη???
Σίγουρα όχι όταν παίζει ο Παναθηναϊκός!
Οκ σταματαω εδω γιατι εισαι ασχετος.Τη μιζερια που εχουμε στο ποδοσφαιρο την εχετε στο μπασκετ.Σαν τα μουτρα μας γινατε
Είμαι άσχετος?
Σε 1 ώρα όπου θες για μονό.
Χαχα οκ ελα τριπολη αλλα να ξερεις απαγορευται οποιαδηποτε επαφη γιατι ειναι φαουλ.Μην τολμησεις να με αγγιξεις θα παρω την ομαδα και θα φυγω.
Λογικό να φύγεις, το είχε κάνει και ο πρόεδρός σου το 1993.
Ναι και?
Είναι σαφές πρέπει να κλείσουμε ένα γηπεδάκι για μπάσκετ όπου θα λύσουμε όλες τις διαφορές μας
χαχαχαχαχα ωραιος
ρε οαρακολουθω το τοπικ αυτες τις μερες και ολο λεω να μην γραψω να μην γραψω να μην γραψω…ο καθενας πιστευει και στηριζει οοοοοτι τον βολευει και δεν ηθελα να μπω σε αυτη τη διαδικασια…αλλα με ενα δυο συγκεκριμενα ποστς τα πηρα αγρια και αποφασισα να πω ενα δυο πραμματα…
ρε φταιαχτε ομαδα καντε σωστες επιλογες στις μετεγγραφες αξιοποιειστε το μπατζετ και το υπαρχον ροστερ ορθολογικα και μην γκρινιαζεται ρε γαυροι…τα ιδια κανουμε και μεις στη μπαλα γτι μας διοικουν ανθρωποι που δεν ξερουν απο μπαλα…χαλαρωστε και διωχτε το δρακουλινι απ τον παγκο…δεν κανει ο ανθρωπος…
και οσοσ για αυτο που ειπε ο κρισπ σχετικα με τα σφυριγματα στα τελευταια δευτερολεπα οτι μονο στον παο δεν σφυριζονται να του θυμισω μουντομπασκετ ιντιαναπολις το 2002 την τελευταια φαση του αγωνα…για να μη αναφερθω σε αλλα παραδειγματα…βαριεμαι να ανακαλω παιχνιδια στη μνημη μου γιαυτο…
και χαλαρωωωωωστε…στο κατω κατω αυτοι τα παιρνουνε χοντρα εμεις παλι στην απ εξω μενουμε και μαλωνουμε γιαυτους…
προσπαθειστε να απολαυσετε το παιχνιδι τουλαχιστον…
χαχα…πλακα εχει…πραγματικα αμα αντικαθιστουσες το ολυμπιακος με το παοκ θα νομιζα οτι ησουν κομπλεξικο παοκακι…τελικα δε διαφερουμε και πολυ,ε?:naughty:
σωστος… τι θυμηθηκες τωρα… τι τελικος και εκεινος… με πιτσιλκα διαιτητη κιολας…
δειτε τελευταια φαση κανονικης διαρκειας… http://www.youtube.com/watch?v=EfzOJnZqgbM&feature=related
Αν και είμαι της άποψης πως η τελευταία φάση προχθές, καλώς παίχτηκε από τους διαιτητές, το παράδειγμα σου κρίνεται μόνο ως αποτυχημένο.
Εκτός του ότι ο Ντίβατς κέρδισε φάουλ στα 5 δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας (άρα δεν εφαρμόστηκε το non call) μιλάμε για την Εθνική Γιουγκοσλαβίας! Το μεγαλύτερο λόμπι στο παγκόσμιο μπάσκετ με διαιτησίες που έκαναν μέχρι και το Ελληνικό κοινό να τους γιουχάρει στην Αθήνα το 1995. Αν και προσωπικά νομίζω πως ο παρασκηνιακά, στην Ελλάδα, ο ΠΑΟ έχει πάρα πολλές ομοιότητες με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας, δε νομίζω πως εσύ αυτό ήθελες να υποστηρίξεις…
Επίσης, το μέγιστο επιχείρημα κατά του non call, είναι πως το '87, ευτυχώς που σφύριξαν το φάουλ στον Καμπούρη και το πήραμε το Ευρωπαϊκό…
Θα το παρετε του χρονου μωρε.δεν
Πάμε γερά με τσαμπουκά Θρύλε αύριο και ότι γίνει:!:
Η έλειψη τσαμπουκά θα με στεναχωρήσει πιο πολύ από μια ήτα:(:!:
Ελπίζω σε ένα θαύμα για απόψε αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε προχθες…
παμε μωρη θρυλαρα για το 1-1 !!!
βασικα τα @@ μας θα παρουμε :roll:
μας έσωσε το debate αφού λόγω του ότι θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ έβαλαν τον τρίτο τελικό την Παρασκευή. Εμείς θα πάμε στην προεκλογική συνάντηση των ACDC την Πέμπτη και θα χάναμε τον τελικό, αλλά οκ.
α επίσης, 2 αγωνιστηκές έφαγε ο Ολυμπιακός αλλά λέει όχι από τον επόμενο αγώνα αλλά τον μεθεπόμενο…