Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Εγω γιατι παρολο βαζελος εχω κακο προαισθημα για σημερα?Οπως και να εχει αν δεν χασουμε με 2 ποντους θελω μια 20αρα στο κεφαλι να ριξουμε στους ολυμπιακους να τους κοπει ο βηχας.Και προς θεου οχι επεισοδια.Δεν ειναι του επιπεδου μας.

Βλέποντας τα επισόδεια αναρωτιέμαι: αν οι οπαδοί της κάθε ομάδας δεν χρειάζονται πια ούτε καν να βλέπουν οπαδούς του αντίπαλου συλλόγου για να τα σπάσουν, το επόμενο βήμα ποιο είναι?

Αφου δεν υπαρχει βουληση ρε συ.Ας τους πεταξουν εξω μια φορα να δουμε αν θα τα ξανακανουνε.20 ποντους ρε κερδιζουμε και κανουνε καραγκιοζιες.Ελεος.

παράγκα.

μουχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Οφθαλμοφανεστατα ευθυνεται η διαιτησια… Πραγματικα τετοια σφαγη δε νεχω ξαναδει

+27 ? α ρε Γιαννακη προπονηταρα…η βλακεια ειναι οτι δεν λεει να το σηκωσουμε στο βρωμοΣΕΦ#-o

ίσως να σφαχτούνε μεταξύ τους να ηρεμήσουμε με τους κάφρους :stuck_out_tongue:

Στα του αγώνα τώρα άθλια εμφάνιση . Ο Γιαννάκης μάλλον ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα…Κρίμα για παίκτες σαν τους Βασιλόπουλο, Μπουρούση, Πρίντεζη, Τεόντοσιτς , Παπαλουκά που δεν έχουν αντάξιους συμπαίκτες. Όλη τη χρονιά ο Γιαννάκης επέμενε στον Χαλπερίν αντί για τον Τεόντοσιτς. Ελπίζω σήμερα να κατάλαβε ότι χωρίς ψυχή δεν έχει νόημα η πειθαρχία.Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι Σόφο και Βούισιτς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο επίπεδο. Ομοίως και ο Χαλπερίν. Στους τελικούς είναι για κλάματα.

Zούγκλα πόσο ενθαρρυντικό είναι ότι οι 5 που ανέφερες είναι έλληνες? Άρα πρέπει να βρείτε καλύτερους ξένους, ξεκινώντας διώχνοντας τον αφάνα. Καλός αλλά δεν κάνει για Ευρώπη. Για τον κλάψα το Γιαννάκη ούτε συζήτηση…

Nαι ρε Ολυμπιακάρα!!! Κρατήσαμε τουλάχιστον το +35!!! Προς Αγγελόπουλους: παρατήστε το τσάμπα πετάτε τα λεφτά σας!

Πολύ γιατί νομίζω ότι οι ομάδες πρέπει να βασίζονται σε έλληνες. Με δύο σούπερ ξένους αλλάζει εντελώς πρόσωπο η ομάδα. Ο τσίλντρες είναι καλός παίχτης αλλά στο 3 έχουμε τον Βασιλόπουλο , άρα θέλουμε έναν σκόρερ-σουτέρ-σισκάουσκας εκεί. Ο Γιαννάκης απέτυχε να κοντράρει τον Πάο άρα …

ΔΕΝ ΜΕ ΧΕΖΕΤΕ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ?!?!?!?!:stuck_out_tongue:

την ειδα την 27αρα και ειπα να ξεδωσω καπου χωρις να ακουω τους βαζελους!
μου αρκουν οσοι περνανε απο αχαρνων!!
Επιασα λοιπον το θρεντ με την στηριξη!!!
Και το Κλειδωσε ο Καρβου!!

ΓΙΑΤΙ?!?!?!?

ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙ>!>!>!>!>!>!>
και αυριο μερα ηταν!!!

Αφηστε που ο Καρνεϊσον 4-4-2 ειναι βαζελος και εδειχνα “πολιτισμενος”!:stuck_out_tongue:

.Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι Σόφο και Βούισιτς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο επίπεδο

Για Σοφο παιζει να εισαι λιγο αυστηρος αν σκεφτεις το ποσο χρονο εχει παρει και τι εχει παιχτει με την παρτη του το τελευταιο ετος…Επισης, θεωρεις καλο τον Αφανα?
με τοσα φραγκα που εχει παρει δικαιολογειται να εχει τετοιες παρουσιες στο παρκε?

Σε ευχαριστουμε Γιαννακη που εδωσες μια ωθηση στην ομαδα περισυ-φετος, αλλα δεν κανεις για πρωταθλητισμο (δεν εχει και Βασιλακοπουλο εδω…). Παιξε τα 1-2 παιχνιδια που μενουν και μετα παραιτησου να φυγεις ως φιλος.

Κριμα γιατι εχουμε τους παικτες… ενας προπονητης και λιγο παραγοντικη αλητεια χρειαζονται

Για σόφο είμαι αυστηρός ναι, αλλά ρε πούστη μου έχει να παίξει μπάσκετ 2 χρόνια τουλάχιστον. Έφτασε Μάης για να χάσει κάποια κιλά. Ας δει και αυτός το μπάσκετ πιο σοβαρά πλέον…
Ο τσίλι καλός παίκτης, σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει, αλλά έχω γράψει και άλλες φορές πως τον πήραμε για να φέρουμε σιγά σιγά τον λεμπρόν :stuck_out_tongue:

συμφωνω απολυτα
ο γιαννακης νταξει δε λεω, βοηθησε περσυ αλλα οκ. δε το εχει ο ανθρωπος.

και δυο σούπερ ξένοι μη ξεχνιόμαστε :wink:

απλα δεν κανει για ομαδα πρωταθληματος .Αλλες πιεσεις και αλλες καταστασεις…

Ο Σοφο πρεπει να συνεχισει και να μεινει ενα χρονακι ακομη,με καποιον να τον τρεχει!!
Οταν ετρωγε 4 σακουλες μπεργκερ απο τα γκουντις,τα βραδυα, δεν τον ελεγχε κανεις!!
θα μου πειτε: “επαγγελματιας δεν ειναι”?
και θα πω: “ναι”!
και θα πειτε τοτε: “οποτε, τι ειναι αυτα που λες”?
και θα πω: “ΥΟU HAVE TO BELIEVE”!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΗ!
αλλα εχει αυτο το “κατι” / “ντουκι” που δεν το βρισκεις ευκολα!ποσο μαλλον οταν ειναι και “Ελληνας” και δεν τρωει θεση ξενου!

Μακάρι μωρέ να παίξει μπάσκετ, αλλά δε το βλέπω. μακάρι τι να πω…Επίσης να ξηλώσουμε τώρα που γυρίζει και το ιατρικό τιμ :stuck_out_tongue: .

Εφτασε 24 δηλαδη ποτε πρεπει να αρχισει να σοβαρευεται?Εγω πιστευω οτι το θεμα Σοφο εχει ληξει.Το πολυ πολυ να παει σε καμια μικρο-μεσαια ομαδα και να συνεχισει ετσι την καριερα του.Εφοσον ο παιχτης δεν βλεπει σοβαρα την καριερα του και επαναπαυθηκε στης επιτυχιες της εθνικης[ολοι θυμομαστε το ματς με την Αμερικη] μονο κακο κανει στον Ολυμπιακο καθως θα μπορουσε ο Γιαννακης να ειχε εναν αλλον αξιολογο σεντερ στην θεση του και που μπορουσε να ξεκουρασει εναλλαξ Μπουρουση-Βουισιτς

Μολις γυρισαμε απο γηπεδο.Ωραια η ατμοσφαιρα δε λεω αλλα ειλικρινα πως γινεται ορισμενοι να ειναι τοσο χαζοι??? Κερδιζεις 20 ποντους και πετας φωτοβολιδα στους μικρους του οσφπ. Οχι οτι αμα δεν κερδιζαμε τοσο θα το δικαιολογουσα απλα να τονισω την ηλιθιοτητα μερικων.Μαγκια μεγαλη…

Οσο για τον ολυμπιακο, αυτον τον σχορτσιανιτη τι τον κρατατε?Το παλικαρι δεν μπορει να γινει επαγγελματιας τι να κανουμε.Στο καλο να του πειτε.Κατα τ αλλα μονο ο τεοντοσιτς μου φανηκε να παλευει, αντε κι ο μπουρουσης αλλα δεν ειχε ψυχολογια.Απο την αλλη ο αφανας ειχε ανοιξει διαλογο με 2 16χρονα απο την εξεδρα των επισημων.Μπραβο του κι αυτουνου, πολυ συγκεντρωμενος πρεπει να ταν.

Και τωρα σεφ για το sweep!:smiley:

καταλαβαινω πως το λες…αλλα απλα πιστευω οτι δεν το καθοδηγουν…
κλωτσαει που και που και αυτο το μαλακισμενο…και αντι να του τραβηξουν το αυτι και να τον τρεξουν…του κοβουν το συμβολαιο!!Ενω παλευει να αδυνατισει!!
ε, σε γαμαει καπως αυτο!