Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ναι εχεις δικιο.Φταιει και λιγο ο Γκερσον που τον ειχε στην μπουκα,αλλα και παλι σαν να αραξε μετα τις επιτυχιες της εθνικης και να περιμενε οτι ολοι θα τρεχαν για αυτον και θα ηταν ολα στρωμενα με ροδοπεταλα.Βεβαια σε ενα παιδι 21-22 χρονων[τοτε] καποιος επρεπε να του εξηγησει οτι η επαγγελματικη καριερα δεν ειναι ευκολη και θελει θυσιες.Δεν βρεθηκε τοτε ο καταλληλος,ε δεν πιστευω να βρεθει τωρα.

αυτο φοβαμαι κι εγω…

και ΔΥΣΤΥΧΩΣ στον Ολυμπιακο (σε αρκετα τμηματα) χανουμε καποια ταλεντα λογω συγκυριων ενω τα εχουμε ηδη!

Τεσπα, οτι και να πω, πραγματικα ο παναθηναϊκος εδω και χρονια εχει ρισπεκτ στο μπασκετ που εχει στο ποδοσφαιρο μονο η Μαντσεστερ (μπλιαχ Δις…)
Δεν μπορει καποιος να κανει τοσο ευκολα μια ομαδα να λειτουργει σαν τον Βαζελο μεσα σε ενα χρονο…Απλα ο Αυτιας δειχνει οτι μαλλον και του χρονου θα κανει τα ιδια λαθη απο τον παγκο…Δεν ειναι ακατορθωτο αλλα δεν το βλεπω κιολας με την παρουσα κατασταση!

σας παρακαλώ να μη χάνουμε το POINT.

γιατί ο εχθρός βαράει από παντού.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ…!!!

Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες (δύσκολο), ντιβανοκασέλες, πολυθρόνες και πάρτε τα γνωστά βιβλία…

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!!!

Εμφανέστατα, οι Ελοχιμ και οι Νεφελίμ έχουν συνάψει συμφωνία με το μπάσκετ του Παναθηναικού.

Μάλιστα, θα δοθούν σύντομα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στο FBIA (συνδυασμός FIBA και FBI) με βάση τα οποία τα ελοχίμ είναι ο 6ος παίκτης στην άμυνα του Ομπράντοβιτς και τα Νεφελίμ βοηθάνε με την έξτρα πάσα να ξεμαρκαριστεί παίκτης στην επίθεση. Μάλιστα, τα ελοχίμ κρύβουν το χρονόμετρο των 24’’ πολλές φορές στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να του μένει η μπάλα στα χέρια.

Ο Σάκοτα μάλιστα είναι Νεφελίμ από μόνος του και αρκούν τα αυτιά για να το καταλάβετε. Όπως και ο Σερμαντίνι που σύμφωνα με έγκυρες πηγές παραπονέθηκε στον Ζέλικο ότι δεν τον βάζει ούτε στα πολύ εύκολα ματς όπως το σημερινό.

To 1-1 ήταν τόσο κοντά μα συνάμα τόσο μακρυά…

Η διαφορά μας είναι ότι στο μπασκετ η πλειοψηφία των Ολυμπιακών αναγνωρίζει ,πέρα από την ξεκάθαρη διαιτητική εύνοια υπέρ του Πάο, ότι ο Πάο είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι στο ΣΕΦ ο Πάο σπρώχτηκε ξεδιάντροπα. Ούτε αναιρεί φυσικά τις ελλείψεις που έχει η ομάδα στο ρόστερ ή τις αδυναμίες στο κοουτσάρισμα. Ο Ολυμπιακός χάνει το πρωτάθλημα γιατί παίκτες κλειδιά δεν ανταποκρίνονται στο βάρος των τελικών.π.χ. Χαλπερίν, Βούισιτς, Έρτσεγκ, Γκριρ, Σόφο δεν έχουν προσφέρουν τίποτα στα 2 πρώτα παιχνίδια.

Επισης επειδη πολλοι αρχισατε ειρωνιες “εφταιγε η διαιτησια που εφαγε 30αρα χθες ο Ολυμπιακος κτλ”. Οι ΣΟΒΑΡΟΙ Ολυμπιακοι (περα απο αυτα που λεει ο Zouglau) δεν ειναι αφελεις να ριχνουν ευθυνες στην διαιτησια σε ματς που δεν επαιξε ρολο π.χ. χθες, στον ημιτελικο του Βερολινου, Τελικος Κυπελλου κτλ.

Φετος μαλιστα ειναι η χρονια που αν και εχουμε καλυτερη ομαδα απο αλλες χρονιες η διαιτησια εχει ελαχιστο/μικροτερο μεριδιο στην αποτυχια μας

Τα οργια τα καλα ειχαν γινει σε δυο ματς το 2007 (3ος, 5ος τελικος) και σε ενα του 2008 (3ος τελικος), οπου δεν μας αφησαν να παιξουμε στα ισα

πες τα ρε ζουγκλα

Πάντως αφού μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό, θα πρέπει να καταλάβουν οι Αγγελόπουλοι ότι αν θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα εκτός από παίκτες πρέπει να βοηθήσουν και στο παρασκηνιακό κομμάτι. Αλλιώς πρέπει να φτιάξουν μια ομάδα πολύ καλύτερη του Πάο. Άρα πάλι καταλήγω ότι θέλουμε Κόμπε και Λεμπρόν. :stuck_out_tongue:

Μαθετε μπαλιτσα και απολαυστε http://www.youtube.com/watch?v=cMV_gvBwL1g.Δεν ξερω αν ειναι γνωστο εγω σημερα το ειδα .

τελικά την Πέμπτη 22:30 ο επόμενος τελικός…:frowning:

θα χάσουμε τα μερεμέτια…

Ελα μωρέ λες και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα! AC/DC λέμεεεε

εγραψε ο πιτσιρικας #-o

Μιάς και τώρα το είδα

“Καληνύχτα, Νίκο Χατζή”

Του Γιώργου Νικολάου
26/05/2009 (16:07)

Το “σκοτσέζικο ντους” στην ΑΕΚ έχει γίνει συνήθεια. Καμία έκπληξη, λοιπόν, για τη σημερινή εξέλιξη. Εγινε γνωστό, ότι παρελθόν από την “Ένωση” -για δεύτερη φορά στην καριέρα του- αποτελεί ο Νίκος Χατζής. Το γεγονός που προκάλεσε τη ρήξη στις σχέσεις του με την προσωρινή διοίκηση ήταν η δέσμευση και των 104.000 ευρώ από τα έσοδα του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις διοίκησης και Χατζή και οι σχέσεις Χατζή και συμπαικτών του είχαν διαταραχθεί μεσούσης της περιόδου από την επιλογή του τέως αρχηγού να δεσμεύσει μέρος της επιχορήγησης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σ’ εκείνη την περίπτωση, πάντως, οι διοικούντες την ΚΑΕ είχαν ενημερωθεί έγκαιρα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαν ψυχρανθεί με τη στάση του Καλαματιανού σκόρερ.

Η (έγγραφη) ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως μας εστάλη πριν από λίγο, είναι:
“Η ΑΕΚ ΚΑΕ δέχτηκε χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Θύτης ο… Νίκος Χατζής! Ο αρχηγός και “σημαία” της ΑΕΚ αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με την προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ και προχώρησε σε δέσμευση όλων των δόσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, για χρέη παρελθόντων ετών. Με την πράξη του αυτή ο αθλητής Χατζής έκλεισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του την πόρτα της ΑΕΚ που τον ανέδειξε. Ο αθλητής Χατζής αποφάσισε να μην αποτελεί πια την “σημαία” της ομάδας μας.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ… Νίκο Χατζή.
Η ΑΕΚ χρειάζεται καρδιά, συναίσθημα και ειλικρίνεια”.

Η απάντηση του Χατζή

Ο ίδιος ο παίκτης προχώρησε σε μια επίσημη δήλωση-απάντησης, παρουσιάζοντας τη δική του πλευρά. Αναλυτικά:

"Αυτό είναι το “ευχαριστώ” για τα τόσα χρόνια υπομονής. Όλη τη φετινή σεζόν έπαιζα –σχεδόν- απλήρωτος και μου οφείλουν τουλάχιστον εφτά μισθούς. Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές μου να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους, άπαντες είχαν εξαφανιστεί.

Κανένας δεν μου μίλησε, όχι για το θέμα της παραμονής μου, αλλά ούτε και για το αν και πότε θα πάρω τα χρήματά μου. Είναι λογικό, όπως κάθε άνθρωπος που εργάζεται σε μια δουλειά να θέλει κάποια στιγμή να πληρωθεί. Αυτό προσπάθησα κι εγώ να ζητήσω και τίποτα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, όπως κάνουν και όλοι οι συμπαίκτες μου, έπρεπε να διασφαλίσω τα δικαιώματά μου. Τη φανέλα της ΑΕΚ την έχω ματώσει και αγαπήσει όσο λίγοι.

Ξεχνάει ο (η) ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ αυτής της ανακοίνωσης, ότι ως αρχηγός το 2000 σήκωσα το Κύπελλο Σαπόρτα στη Λοζάννη και το 2002 το πρωτάθλημα Ελλάδος, παίζοντας ουσιαστικά τραυματίας όλη τη σεζόν. Για την αγάπη μου, λοιπόν, για την ΑΕΚ δεν μπορεί να μιλήσει κανένας. Εγώ ποτέ δεν έφυγα από την ΑΕΚ με δική μου πρωτοβουλία. Θυμούνται και ξέρουν όλοι ότι με έδιωξαν".

απο basketblog.gr και sport24.gr αντίστοιχα…λίγη ντροπή δε βλάπτει :frowning:

Aπο ποιον περιμενεις ντροπη?? Εδω μιλαμε για ατομα που δεν εχουν ιδεα των εννοιων τσιπα, αξιοπρεπεια και τιμιοτητα.

Για το Χατζη λες ή για τη διοικηση σας;;

Για την διοικηση.

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=prasini

τι γραφουνε αυτοι ρε?

εχω λιωσει…τζος ο σφουγγαρακης…χαχαχαχα

Αντε να τελειώνει απόψε και το φετινό.
Αν και με την προσθήκη του Καλάθη παμε για πολλά ακόμα συνεχόμενα…

:D:D

:lol::lol::lol:
Καλό!

πηραμε και Τεπιτς…αυτο σημαινει οτι Γιασικεβιτσιους μας κουναει μαντηλι;;;