Αυτός ναι, για την ομάδα μιλάω που νομίζω πιο πολύ απο θέμα νοοτροπίας-ψυχολογίας δυσκολεύονται πια περισσότερο να κερδίσουν τον ΠΑΟ παρά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Έχουν μάθει και οι ίδιοι πια δηλαδή να μένουν με άδειες τις τσέπες στο τέλος :-s
εδω, μιλαμε για μπασκετ…
μα τετοιοι παιχτες αλλαζουν τη νοοτροπια μιας ομαδας. οι νικητες νικητη θα τη κανουν. ο παναθηναικος ειναι ευτυχησε να εχει τον ομπραντοβιτς απο πολυ νωρις και αυτος μπολιασε την ομαδα με νοοτροπια νικητη-εργατη.
Στο μπάσκετ μπορεί μια ομάδα να χτιστεί τον Ιούλιο, αρκεί να χτιστεί σωστά:!:
εχω μια υποψια πως θα ανηφορησει ο μπουρουσακος προς ΟΑΚΑ μερια…τρεμω και μονο στην ιδεα μην πραγματοποιηθει κατι τετοιο…
Δεν σκέφτομαι τίποτα καλύτερο απο αυτο…
ρε δεν θεωρεις οτι θα δημιουργηθει αναστατωση στην ομαδα;μετα απο ολα αυτα αλλωστε που εγιναν…
αλλα και παλι εκτος αυτου δεν μ αρεσει ο μπουρουσης σαν παιχτης…μου γαινεται λιγο αργος στις αποφασεις…δεν ξερω…
Ότι να 'ναι πραγματικά, απορώ πως δε πετάγεται στο τέλος ο Φώστης να πεί με την θαυμάσια προφορά του ‘εεε…θαύμα!!!’. :p:lol:
τι γινεται με τις μετεγγραφες του γαυρου…εχουνε πεσει σε αδιεξοδο;;;
παντως στεναχωρεθηκα που εφυγε ο πριντεζης…θα ητανε φοβερο διδυμο με τον αλλο τον αμπασκετο τον γλυνιαδακη
Ο Πρίντεζης είναι μεγάλη απώλεια και δεν καλύπτεται με τον Γλυνιαδάκη:!:
ελα μωεεεε (αλα φαητκλαμπ…)
τι απωλεια πλακα μου κανεις…ειναι αθλητικο το παιδι εχει σωματικα χαρισματα αλλα μπασκετ δεν ξερει…δεν το χει…δεν τον θεωρω αρκετα εξυπνο στο παιχνιδι…υπερυπερεκτιμημενος παιχτης…κοριδευει την κοινωνια πιστευω…δεν ξερω…τον σιχαινομαι να τον βλεπω να παιζει…πραγματικα νομιζω οτι απαλλαχτηκατε απο δαυτον τωρα που εφυγε…
+1000! σιγα τον παικτη!
Πάει μάλλον και ο Τζος#-o[-X:!:
χμμμ…ισως σας βγει και σε καλο…παντως δεν ξερω…ο προγραμματισμος του ολυμπιακου φετος εχει παει πολυ πισω…μου φαινεται θα ειστε ακομη χειροτερα φετος…χανετε τον εναν παιχτη μετα τον αλλο…αντι να πατε να χτυπησετε αλλα να ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ με αξιωσεις οτι ποιοτικοτερο κυκλοφορει στην αγορα πατε και περιμενε μπας και αποφασισει ο 34χρονος παρκερ να σας τιμησει…κυκλοφορουσε και ενας Βελισκοβιτς στην αγορα…
οπως περσυ…πηγε και μου πηρε ερτσενγκ ενω με λιγα παραπανω επαιρνε αντερσον…#-o
εχασε και τον ζηση ενω μπορουσε να τον εχει ευκολα πιστευω…
δεν ξερω κατι παει στραβα…και οχι τπτ αλλο…παλι υπομονη και υπομονη θα λεει ο δρακουλιαρης και του χρονου
Μαλλον περναει το 3+3 για τους ξενους παικτες
Με καθολική ψηφοφορία πέρασε από τον ΕΣΑΚΕ η πρόταση για την αλλαγή του καθεστώτος στην αναλογία των ξένων από τέσσερις κοινοτικούς και δύο Αμερικανούς σε τρεις και τρεις αντίστοιχα. Πάντως για να αποκτήσει ισχύ η συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να την προσυπογράψει και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία δεν έχει ακόμη κάνει γνωστές τις προθέσεις της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έχει εκφράσει ήδη τις ενστάσεις του για την αλλαγή θεωρώντας πως έτσι περιορίζεται ο ρόλος των Ελλήνων παικτών.
αυτο το ηθελε μονο ο γαυρος η το υποστηριζαν και οι αντιβιοτικοι;;;
Μάλλον το ήθελε και η Χαλιβουργική:p8):!:
Δευτερη στον κοσμο η Εθνικη Εφηβων,χασαμε στον τελικο απο τις ΗΠΑ με 88-80.
Σαφώς και είναι μια σπουδαία επιτυχία και πως όταν αυτά τα παιδιά πάνε στην εθνική αντρών θα συνεχιστούν οι επιτυχίες!Εϋγε και πάλι!
Now playing: Grand Magus - He Who Seeks…Shall Find
via FoxyTunes
Μια χαρά και η δεύτερη θέση:wink::!:
Υπάρχει μέλλον, ας μην το χαραμήσουμε:!: