Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

μπραβο στα παιδια της ‘‘μικρης’’ εθνικης…μακαρι ολοι να συνεχισουνε και να κανουνε μεγαλη καριερα…με την προυποθεση οτι θα δουλεψουνε…γτι δυστυχως εχουμε πολλα παραδειγματα παικτων που διεπρεπαν με τις μικρες εθνικες και χαραμιστηκαν διοτι δεν δουλεψαν οσο επρεπε(μην αναφερω παραδειγματα ειναι τοσα πολλα)

παντως με τις επιτυχιες της εθνικης τα προηγουμενα χρονια σε 5-6 χρονακια απο τωρα περιμενω μεγαλη νεα φουρνια παιχτων…αντε να δουμε…

αληθεια την εθνικη στο ευρωμπασκετ πως την βλεπετε…εγω πολυ χλωμη…δυστυχως…

Δύσκολα στο Ευρομπάσκετ:-k[-X:?:!:

Όταν λέτε χλωμή την Εθνική πως το εννοείτε? Χλωμή για μετάλλιο?
Προσωπικά πιστεύω οτι χτυπάει 4άδα και ανάλογα το ζευγάρωμα ίσως κάτσει και μετάλλιο.

Παπαλουκάς και (ίσως) Διαμαντίδης είναι off αλλά απο το να πάνε και να σέρνονται όπως στα τελευταία τουρνούα, καλύτερα σπίτι τους. Έτσι και αλλιώς άλλοι θα τραβήξουν το κουπί φέτος (Σπανούλης Μπουρούσης). Τον Βασιλόπουλο δεν τον θεωρώ αναντικατάστατο και μάλλον ούτε και αυτός θα πάει.

Ποντάρω στη δυναμική που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και στην παρουσία νέων προσώπων (τεχν .τιμ και παίκτες) που θα μας δώσουν ενέργεια και ψυχολογική ώθηση.

Υ.Γ. : Ο Ελληνιάδης σε ρόλο τιμ μάνατζερ…χεχε…συμπαθέστατος, αλλά όχι με κύρος. Δεν εμπνέει σεβασμό ρε παιδί μου…το μόνο φάουλ που βλέπω στα νέα πρόσωπα.

Νταξει οχι και δυσκολα… απλα λειπουν 2 βασικοι παιχτες, πανω στους οποιους καλως η κακως βασιζοταν το παιχνιδι της Εθνικης - επι Γιαννακη -. Πιστευω οτι η αλλαγη τεχνικης ηγεσιας θα κανει καλο, αφου απο το προηγουμενο ευρωπαικο και στους Ολυμπιακους φαινοταν οτι χρειαζονταν καποιες αλλαγες. Αλλωστε, η εθνικη ηταν μια ΟΜΑΔΑ που ολα ξεκινουσαν απο την αμυνα, και καταληγαν στην επιθεση. Βεβαια, με τον Καζλαουσκας αυτο θα αλλαξει, αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Παρολα αυτα, το φετινο ευρωπαικο θα ειναι ενα τεστ για την καινουργια εθνικη, η οποια θα χρειαστει την στηριξη ολων οσων την στηριξαν και την αγαπησαν τοσο καιρο… Προσωπικα, πιστευω οτι μπορουν να μπουν στους 8, και με λιγη τυχη τετραδα…

Γνωρίζοντας κάποια πράγματα, λίγο καλύτερα, η γνώμη μου για το τιμ Kαζλάουσκας, Σφαιρόπουλου, Ελληνιάδη είναι η καλύτερη. Πέρα από τις όποιες ικανότητες (εγώ τις θεωρώ επαρκέστατες, κάποιοι όχι, το σέβομαι) το τρίο αυτό έχει χημεία, πράγμα πολύ σημαντικό σε αυτό το επίπεδο. Βέβαια, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και η απώλεια των τριών, όσο και αν η χρονιά τους δεν ήταν η καλύτερη, είναι μεγάλη, το δε κενό που αφήνουν είναι δυσαναπλήρωτο.

Ο Χατζηβρέττας στον ΑΡΗ

“Ο Νίκος Χατζηβρέττας θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παίκτης του Άρη τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Έλληνας γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τους «κίτρινους» και τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο 32χρονος γκαρντ να είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας του Αντρέα Ματσόν.”

Για να δούμε…

Ποσα χρονια ψηνεται αυτη η μεταγραφη,αντε επιτελους.

Καλή μεταγραφή, ανεβαίνει ο Άρης ένα επίπεδο τουλάχιστον:!:

Να πάρει και Ντικούδη πάκετο με τους Αμερικάνους να γίνει λίγο μάχη με την Αρειανάρα…

χαρηκα που πηγε ο χατζηβρεττας στον Αρη…πολυ καλη μετεγγραφη…
παντως οσο κια αν φαινεται δυσκολο για την ωρα παιζει εντονα το θεμα Σισκα-ΠΑΟ

Όντως πολύ καλή μεταγραφή, αλλά αν είναι να ήρθε για να πάει ο Τσαλδάρης στον ΠΑΟ, όχι ευχαριστώ δε θέλω.

παιζει τσαλδαρης για ΠΑΟ;;; να τον κανει τι;;;

Ξέρω γω, προφανώς δε θα πάρει καθόλου χρόνο. Παίζει και για πανελλήνιο. Αλλά λόγια είναι αυτά, ελπίζω να τον κρατήσουμε.

Πήραμε και Ντικούδη ε. Μια χαρά.

Αν πάρει χρόνο και ο Παπανικολάου +καλούς αμερικάνους μπορούμε να τα πάμε καλά. Το σημαντικό είναι να μπούμε ομίλους Ευρωλίγκα

Το πήραν τα παιδιά:)…πολλά μπράβο:yahoo:=D>:bow::!:

παιξαμε πολυ καλο μπασκετ και δικαια το πηραμε. εχουμε ταλεντακια στην ομαδα και χαιρομαι που δεν ειναι φλωροι, αλλα και λιγο κωλοπαιδακια γιατι ετσι πρεπει. το 13 της γαλλιας και το 11 ειναι παιχτρονια. πανε ολοταχως για ΝΒΑ.

η αληθεια ειναι πως το φοβηθηκα λιγο καπου στη μεση που πηραν ο κολαη οι γαλλοι αλλα ευτυχως το πηραμε.
παικταρας ο σλουρκας και το 13 απο εμας.αυτος ο τζακσον δεν παιζοτανε ο π****.

ημαστα σε μια καφετερια και βλεπαμε τον αγωνα και περασε ενας τυπος με τη γυναικα και το παιδι - μωρο του και τους παρατησε για να δει τον αγωνα.αυτος ειναι τρου μπασκετοφιλος!

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά!Σϊγουρα σαν χώρα στο χώρο του μπάσκετ έχουμε λαμπρό μέλλον, και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, γιατί ο αθλητισμός μας χρειάζετε τέτοιες διακρίσεις συνέχεια!και πάλι μπράβο!

Now playing: Slipknot - Snuff
via FoxyTunes

Eνα μεγαλο μπραβο και στα παιδια για το ηθος τους.

Ο ενας δειχνει τα αρχιδια του σ’ ολη την Ελλαδα οντας ο king of the world,

ο αλλος φτυνει τον ηττημενο 3’’ πριν τη ληξη

και ολοι μαζι εχουν κατεβασει το μισο εικονοστασι.

ΕΥΓΕ!!!

Και βγαινει και ο Μισσας και λεει :“πανω απο ολα ειναι αδαμαντινοι χαρακτηρες”. :lol:

μας κανουν περηφανους!

εα μωρε…και συ αυτο βρηκες να σχολιασεις…
παιδια ειναι ακομα…λιγο μεγαλυτερα απο εσενα…εσυ οταν παιζεις μπασκετ η μπαλα δεν βριζεισ ξερω γω δεν χειρονομεις αν τα παιρνεις δεν κανεις διαφορα;; τι λες ‘‘αναθεμα δεν μπηκε η χαζομπαλα’’ ξερω γω…η δεν τσαμπουκαλευεσαι αν σου κανει ο αλλος μπινια;; εδω ανεχομαστε τετοιες συμπεριφορες απο μεγαλους και φτασμενους επαγγελματιες απο τα 19χρονα παιδια που ακομα καλα καλα δεν εχουνε οριμασει;;
νταξ τωρα…
τεραστια φουρνια…εμενα με εκαναν εντυπωση τα ποσοστα στα τριποντα…ρε μου θυμισαμε Λιθουανια λεμε…δεν εχω ξαναδει ελληνικη εθνικη να καρφωνει τοσα πολλα…