Καταρχάς είμαι από αυτούς που κάνουν την πιο αυστηρή κριτική σε Γιαννάκη. Αλλά φέτος η ομάδα είναι βελτιωμένη και σε ποιότητα ρόστερ και σε τρόπο παιχνιδιού.
Πάμε λοιπόν:
1.επενδυσε παλι σε Αμερικανους και ουτε καν “ευρωπαιους” Αμερικανους που δυσκολα προσαρμοζονται. Ηδη ο Γιαννακης αρχισε της αλχημιες μεσα εσυ εξω εσυ κτλ. σημερα διαβασα βγαζει εξω τον πολυδιαφημισμενο αστερα Ουεηφερ και βαζει Μπεβερλυ. εναν Ουεηφερ που οταν μπαινει μεσα τον μονο που εχει στο μυαλο του ειναι πως ο ΙΔΙΟΣ θα βαλει την μπαλα στο καλαθι και φυσικα 0 αμυνα. (Καλα και οταν μιλαμε για φοβερους αμερικανους νταξ μην κοροιδευομαστε πεθαμενοι ειναι, οχι ετσι οπως μας τους παρουσιαζαν)
Ο Τσίλντρες φέτος παρουσιάζεται πλήρως προσαρμοσμένος και γενικά φοβερά βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι. Καλό που παρέμεινε. Ο Μπέβερλυ στην Ευρώπη έπαιζε. Συνεπώς άστοχο το σχόλιο.
Για Ουέηφερ τάχουμε πει μάλλον λάθος η απόκτησή του αλλά θα φανεί, αν κι ο Γιαννάκης δεν τον πολυεμπιστεύεται.
- Η αμυνα δεν σου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη. Γενικα δεν ξερω τι γινεται στις προπονησεις αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται σοβαρη δουλεια. μου θυμιζει εποχη Γκερσον.
Ισχύει.
Αλλά η επίθεση πετάει φωτιές όταν η ομάδα πάρει μπροστά. Με Εφές έβαλαν 59 πόντους σε 20 λεπτά.
- Παπαλουκας τιποτα φετος απ οσο εχω δει…δεν τον βοηθησαν οι διακοπες σε αντιθεση με Διαμαντιδη. με Μιλος και τα μαυρακια δεν κανεις τιποτα απεναντι σε Παναθηναικο κτλ.
Στον Παπαλουκά θα τσεκάρεις ασίστ, όχι πόντους.
Διαβάζει το παιχνίδι όσο κανείς πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.
4.Φροντ λαην καλη με Μπουρουση - Σοφο αλλα αμα κοπει ευκολα η τροφοδοτηση τους με καλους περιφεριακους στην αμυνα βρασε ριζι. περα που με καλη αμυνα μπλοκαρονται και οι δυο. Μπουρουσης ατολμος και 0 ρισκο , σοφο βελτιωμενος αλλα χμμ δεν ξερω κατα ποσο εμπνεει εμπιστοσυνη απεναντι σε Πεκοβιτς και Μπατιστ ετσι; (ποιος; ο Βουισιτς;; ελα τωρα…)
Ε, άμα κοπεί η τροφοδήτηση των ψηλών από καλούς περιφερειακούς βράσε ρύζι έτσι κι αλλιώς. Δε μας λες κάτι καινούριο. Σ’ αυτό στοχεύουν οι άμυνες όλων των ομάδων στο κόψιμο της τροφοδότησης της φροντ λάιν. Είναι σα να μου λες ότι άμα μια ομάδα είναι άστοχη δύσκολα θα κερδίσει.
Τα μπολνταρισμένα τέρμα άκυρα. Δηλαδή τι ρίσκο να πάρει ο Μπουρούσης? Όσο για το ποιος Βούισιτς, τσέκαρε στατιστικά περσινής Ευρωλίγκας από 2η φάση και μετά.
Με καλό Σόφο ο Πέκοβιτς θα έχει πρόβλημα.
- Κλειζα πολυ καλη προσθηκη…πααααρα πολυ καλη…αλλα φετος φαινεται δεν ειναι ετοιμος να παρει στην πλατη του τον Ολυμπιακο…πρεπει και αυτος να προσαρμοστει στο ευρωπαικο μπασκετ…σε ενα σοβαρο ματς που επαιξε ο ολυμπιακος με Μαλαγα ητανε χωμα…
Έτσι κι αλλιώς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καμιά σοβαρή ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη αποκλειστικά για να την πάρει στις πλάτες του όλη τη χρονιά.
6.Μια και ειπα για Κλειζα…θελουν ξυλο οι αγγελοπουλαιοι…κυκλοφορουσανε τοσα παιχτρονια να τα παρουν το καλοκαιρι (τα δυο τελευταια καλοκαιρια βασικα), με τοοοσο μεγαλο μπατζετ, που αν τους επειρνε στη θεση κατι Χαλπεριν, Ουεηφερ, τσιλντρες, Μπεβερλυ χιλλς και δεν συμμαζευεται θα χαν κανει υπερομαδα…
μεγαλα λαθη…
Δεν μπορείς να έχεις 12 σταρ σε μια ομάδα, κάποιοι θα πρέπει είναι ρολίστες. Και γω προτιμούσα Γκριρ αντί Ουέηφερ και κάποιον άλλον αντί Μπέβερλι, αλλά όχι απαραίτητα κάποιον σούπερ σταρ.
Ο Χαλπερίν για το ρόλο που επωμίζεται φέτος είναι ιδανική επιλογή.
- απο κει και περα για τον ΠΑΟ τι να πουμε…σοβαρος πριν καν επιστρεψουν Μπατιστ Τσαρτσα… θετικοι οι νεοπες, ειδικα Τεπιτς που θυμιζει ηδη Διαμαντιδη στο ποσταρισμα μεσα στο καλαθι. θελει και αυτος και ο Καλαθες πολυ βελτιωση στο σουτ. θα χουμε και μετα τον Σισκα για μερικα ποιοτικα 5-10 λεπτα στα κρισιμα…τι αλλο θες…
Σίσκα? Νέα μεταγραφή?
Δεν μου απάντησες όμως, και σεις ένα σοβαρό ματς παίξατε και χάσατε εύκολα σχετικά.