Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Καταρχάς είμαι από αυτούς που κάνουν την πιο αυστηρή κριτική σε Γιαννάκη. Αλλά φέτος η ομάδα είναι βελτιωμένη και σε ποιότητα ρόστερ και σε τρόπο παιχνιδιού.

Πάμε λοιπόν:

1.επενδυσε παλι σε Αμερικανους και ουτε καν “ευρωπαιους” Αμερικανους που δυσκολα προσαρμοζονται. Ηδη ο Γιαννακης αρχισε της αλχημιες μεσα εσυ εξω εσυ κτλ. σημερα διαβασα βγαζει εξω τον πολυδιαφημισμενο αστερα Ουεηφερ και βαζει Μπεβερλυ. εναν Ουεηφερ που οταν μπαινει μεσα τον μονο που εχει στο μυαλο του ειναι πως ο ΙΔΙΟΣ θα βαλει την μπαλα στο καλαθι και φυσικα 0 αμυνα. (Καλα και οταν μιλαμε για φοβερους αμερικανους νταξ μην κοροιδευομαστε πεθαμενοι ειναι, οχι ετσι οπως μας τους παρουσιαζαν)

Ο Τσίλντρες φέτος παρουσιάζεται πλήρως προσαρμοσμένος και γενικά φοβερά βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι. Καλό που παρέμεινε. Ο Μπέβερλυ στην Ευρώπη έπαιζε. Συνεπώς άστοχο το σχόλιο.

Για Ουέηφερ τάχουμε πει μάλλον λάθος η απόκτησή του αλλά θα φανεί, αν κι ο Γιαννάκης δεν τον πολυεμπιστεύεται.

1. Η αμυνα δεν σου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη. Γενικα δεν ξερω τι γινεται στις προπονησεις αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται σοβαρη δουλεια. μου θυμιζει εποχη Γκερσον.

Ισχύει.

Αλλά η επίθεση πετάει φωτιές όταν η ομάδα πάρει μπροστά. Με Εφές έβαλαν 59 πόντους σε 20 λεπτά.

1. Παπαλουκας τιποτα φετος απ οσο εχω δει…δεν τον βοηθησαν οι διακοπες σε αντιθεση με Διαμαντιδη. με Μιλος και τα μαυρακια δεν κανεις τιποτα απεναντι σε Παναθηναικο κτλ.

Στον Παπαλουκά θα τσεκάρεις ασίστ, όχι πόντους. :wink:
Διαβάζει το παιχνίδι όσο κανείς πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

4.Φροντ λαην καλη με Μπουρουση - Σοφο αλλα αμα κοπει ευκολα η τροφοδοτηση τους με καλους περιφεριακους στην αμυνα βρασε ριζι. περα που με καλη αμυνα μπλοκαρονται και οι δυο. Μπουρουσης ατολμος και 0 ρισκο , σοφο βελτιωμενος αλλα χμμ δεν ξερω κατα ποσο εμπνεει εμπιστοσυνη απεναντι σε Πεκοβιτς και Μπατιστ ετσι; (ποιος; ο Βουισιτς;; ελα τωρα…)

Ε, άμα κοπεί η τροφοδήτηση των ψηλών από καλούς περιφερειακούς βράσε ρύζι έτσι κι αλλιώς. Δε μας λες κάτι καινούριο. Σ’ αυτό στοχεύουν οι άμυνες όλων των ομάδων στο κόψιμο της τροφοδότησης της φροντ λάιν. Είναι σα να μου λες ότι άμα μια ομάδα είναι άστοχη δύσκολα θα κερδίσει.

Τα μπολνταρισμένα τέρμα άκυρα. Δηλαδή τι ρίσκο να πάρει ο Μπουρούσης? Όσο για το ποιος Βούισιτς, τσέκαρε στατιστικά περσινής Ευρωλίγκας από 2η φάση και μετά. :wink:

Με καλό Σόφο ο Πέκοβιτς θα έχει πρόβλημα.

1. Κλειζα πολυ καλη προσθηκη…πααααρα πολυ καλη…αλλα φετος φαινεται δεν ειναι ετοιμος να παρει στην πλατη του τον Ολυμπιακο…πρεπει και αυτος να προσαρμοστει στο ευρωπαικο μπασκετ…σε ενα σοβαρο ματς που επαιξε ο ολυμπιακος με Μαλαγα ητανε χωμα…

Έτσι κι αλλιώς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καμιά σοβαρή ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη αποκλειστικά για να την πάρει στις πλάτες του όλη τη χρονιά.

6.Μια και ειπα για Κλειζα…θελουν ξυλο οι αγγελοπουλαιοι…κυκλοφορουσανε τοσα παιχτρονια να τα παρουν το καλοκαιρι (τα δυο τελευταια καλοκαιρια βασικα), με τοοοσο μεγαλο μπατζετ, που αν τους επειρνε στη θεση κατι Χαλπεριν, Ουεηφερ, τσιλντρες, Μπεβερλυ χιλλς και δεν συμμαζευεται θα χαν κανει υπερομαδα…
μεγαλα λαθη…

Δεν μπορείς να έχεις 12 σταρ σε μια ομάδα, κάποιοι θα πρέπει είναι ρολίστες. Και γω προτιμούσα Γκριρ αντί Ουέηφερ και κάποιον άλλον αντί Μπέβερλι, αλλά όχι απαραίτητα κάποιον σούπερ σταρ.

Ο Χαλπερίν για το ρόλο που επωμίζεται φέτος είναι ιδανική επιλογή.

1. απο κει και περα για τον ΠΑΟ τι να πουμε…σοβαρος πριν καν επιστρεψουν Μπατιστ Τσαρτσα… θετικοι οι νεοπες, ειδικα Τεπιτς που θυμιζει ηδη Διαμαντιδη στο ποσταρισμα μεσα στο καλαθι. θελει και αυτος και ο Καλαθες πολυ βελτιωση στο σουτ. θα χουμε και μετα τον Σισκα για μερικα ποιοτικα 5-10 λεπτα στα κρισιμα…τι αλλο θες…

Σίσκα? Νέα μεταγραφή? :stuck_out_tongue:

Δεν μου απάντησες όμως, και σεις ένα σοβαρό ματς παίξατε και χάσατε εύκολα σχετικά.

1.εχεις δικιο για Μπεβερλυ λαθος μου…απο κει και περα εγω δεν ειμαι καθολου της φιλοσοφιας Αμερικανοι σε ευρωπαικες ομαδες…εκτος αν εχεις εναν Ομπραντοβιτς να τον φερει στα μετρα του-αν τα καταφερει…(Νικολας, Μπατιστ)
γενικα ο Τσιλντρες στη θεση και κυριως τα λεφτα του του πρεπει να ειναι πολυ καλος μακρυνος σουτερ και γενικοτερα δεν το χει…ουτε φετος νομιζω ε…αν κανω λαθος διορθωσε με, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ανταποκριθει σταμεγαλα παιχνιδια σε αυτον τον τομεα…εσενα σου εμπνεει εμπιστοσυνη;;

2.ωραια ολα αυτα…100στρα στην Εφες…αλλα ποσους ποντους εφαγες εντος εδρας…η αμυνα θα σου δωσει το αποτελεσμα με τις καλες ομαδες…οχι με την Εφες…με πιανεις νομιζω…

3.μην κοροιδευομαστε ειναι μεγαλος παικτης ο Θοδωρης και εχεις δικιο στο σχολιο σου…αλλα δεν ξερω δεν μου γεμιζει το ματι φετος…

1. οταν λεω για ρισκο εννοω οτι τον εχω πετυχει αααπειρες φορες σε μεγαλα παιχνιδια να δισταζει να κανει καποιες επιλογες… φετος δεν ξερω, δεν τον εχουμε δει και παρα πολυ…γενικα μιλαω…καλα Βουισιτς τερμα ευαλωτος στην αμυνα μην κοροιδευομαστε ε. οσο για σοφο-πεκο οψομεθα:p

2. Φυσικα και εχεις δικιο…οταν λεω να παρει στην πλατη του την ομαδα δεν λεω να παιρνει ολες τις φασεις πανω του μπλα μπλα μπλα…απλα να ειναι αυτος που θα δωσει μια ωθηση στην ομαδα στα δυσκολα…οπως ο Σαρας για παραδειγμα

7.προφανως και δεν λεω να εχεις μονο σουπερ σταρ…αλλα για παραδειγμα εναν Αντερσον θα τον ηθελες…εναν Πριτζιονι επισης…παραδειγματα παικτων που με λιγα λεφτα που τα εχουνε τα αδελφια τους ειχες ανετα…

Σαρας εννοουσα…χαχαχα που θα ηθελα ομως και τον αλλο ε!

ωπα παλι ξεχασα…
ειπα οτι ο ΠΑΟ φετος ηταν σοβαρος πριν καν επιστρεψουνε οι τραυματιες…δεν ειπα για για αποτελεσματα…απο κει και περα με τη Ρεαλ δεν ειχε ουτε Μπατιστ ουτε Τσαρτσα…και ο Φωτσης μεχρι τωρα δεν με πειθει φετος…

Συνεχίζω να διαφωνώ σε αρκετά, αλλά όπως και νάχει πολλά θα φανούν ήδη από την Κυριακή.

Το θέμα είναι ότι η Κυριακή δεν κρίνει τίποτα και ισχύει σίγουρα πολύ περισσότερο για τον παναθηναϊκό

Στο ψυχολογικο τομεα πως δε κρινει…

δεν νομιζω παντως και γω να κριθουν πολλα τη κυριακη…

Άκουσα ότι ο Σόφο πάλι πήρε κιλά? Ισχύει ή μιλάμε απλά για φήμες?

Περί αμερικάνων, είναι ανάλογα τον παίκτη. Αν κάποιος δίνει τόσα χρήματα για ένα παίκτη που έχει δείξει λίγα καλά δείγματα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τους αμερικάνους παίκτες. Ειδικά για τον Μπέβερλι που ήρθε ως 6-7ος ξένος η επιλογή νομίζω ήταν ιδανική, μιάς και ο μικρός είχε πολλά πράγματα να αποδείξει και όσο λίγο τον έχω δεί σκυλιάζει όταν είναι μέσα να δώσει το καλύτερο εαυτό του (πράγματα πολύ σημαντικό πιστεύω).

Δεν έγραψα “θα κριθούν”.
Έγραψα “θα φανούν”.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=52724

και πολυ που αργησε να γινει…

Συγνωμη που επεμβαινω κυριε τα ξερω ολα.
Αλλα για το ποιος ποινττ γκαρντ διαβαζει καλυτερα το παιχνιδι ισως θα πρεπε να το ξανασκεφτεις.
Καλος παικτης ο παπαλουκας αλλα ειναι καιρος να δωσει την σκυταλη.

Επισης ο πεκοβιτς επειδη περα απο δυνατος εχει και παρα πολλες καλες κινησεις θα δεις οτι τον σοφοκλη θα τον χρεωσει η με πολλα φαουλ η με πολλους ποντους.

Με πολλά φάουλ θα τον χρεώσει γιατί οι πολλές και καλές του κινήσεις έχουν όνομα και λέγονται “Ζαβλανός”.

Ok εισαι γραφικος τελος!
Εχεις καλυτερες κινησεις ο σοφοκλης:!:
Και σε ξαναρωτω οπως παλια στο μπασκετ εχει κερδισει πρωταθληματα ο παναθηναικος με διαιτησια?Αν ναι ποια?
Δεν θελω εξηγησεις απλα να αναφερεις χρονολογιες.

Έχει κερδίσει με διαιτησία όσα έχει κερδίσει και ο θρύλος στο ποδόσφαιρο. :har:

φανταζομαι αυτα για τη διαιτησια δεν τα λες σοβαρα…ελπιζω δηλαδη διοτι φαινεται ξερεις μπασκετακι

Γιατί τι έχει ο Σοφοκλής;Αν τώρα μιλάτε για τελειώματα τύπου hook ή σουτ από low post,τότε ναι σε αυτό υπερέχει ο Πέκο.Αλλά μην ξεχνάτε πως ο Σόφο έχει αν όχι την μεγαλύτερη μία από τις καλύτερες "εκρήξεις"στο πρώτο βήμα στην Ευρώπη.Συν ότι είναι και πιο δυνατός οπότε,στην ουσία ανίκητος στο paint,οπότε αυτό τον καθιστά πιο αποτελεσματικό center.Καθαρά προσωπική γνώμη έτσι…

Όσο για την διαιτησία ασχολίαστο…Ήμαρτον που λέει και ο μέγας

Έλα μωρέ τα χουμε πει 1000 φορές.

Ο ΠΑΟ έχει αναμφισβήτητα την καλύτερη ομάδα γι αυτό και παίρνει τους τίτλους. Καμιά φορά όμως, άμα κολλάει παίρνει και τα σφυριγματάκια του.

δεν ξερω αν ειδε κανεις απο σας το ηρακλης-πανιωνιος για τα προημιτελικα του κυπελου,αλλα πραγματικα ευχαριστιθηκα μπασκετ.ο ηρακλης εχει πολυ καλη ομαδα και ειναι κριμα που βρισκεται στην α2,γιατι ειναι πολυ καλυτερος απο αρκετες ομαδες της α1.επισης καταπληκτικος ο κοσμος του ηρακλη που γεμισε το ιβανωφειο και φωναζε συνεχεια

[COLOR=“Blue”]Μεγαλη νικη του Ηρακλη επι του Πανιωνιου με 78-71, και σπουδαια προκριση στον ημιτελικο του Κυπελλου !!!
:vibrate::vibrate::vibrate:

Για ακομη μια φορα η κερκιδα ηταν εντυπωσιακη !!!
:bounce::bounce::bounce:

[SIZE=“3”]ΕΤΣΙ ΡΕ ΗΡΑΚΛΑΡΑ[/SIZE][/COLOR]:yahoo:

Στον ημιτελικό ποιον θα υποστηρίζεις όμως κρυφοβάζελε?

Κομμενη η πλακα, με προσβαλεις, πατησα report. [-X

Επισης φετος θα ανεβει επιτελους η ομαδα εκει που ειναι η φυσικη της θεση. Τελος.