Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ελά δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο μετά το επιχείρημα για τον Βουγιούκα και τον Μιλόσεβιτς που τους παίρνει ο Ολυμπιακός για να τους κάνει επίτηδες απλησίαστους για τον Άρη…

Άλωστε όπως είπε και ο Σκόπδας είμαστε αταγωνιστηκές ομάδες:p:!:

O Μιλόσεβιτς δανεικός στο Μαρούσι!

Για να το ενισχύσουμε και να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι ο Άρης! :lol:

Κανονικα ο μιλοσεβιτς πρεπει να παει δανεικος και αγυριστος.

:wink:

Δεν αρνηθηκα ποτε τις ευθυνες της ομαδας μου.

Ας πουμε το φετινο καλοκαιρι 'καναν οτι μπορουσαν για να τη μικρυνουν.

Αλλα αυτο δε σημαινει οτι φταιμε μονο εμεις.

Τα 2 κυπελλα που χασαμε γιαννακοπουλεϊκα, ισως μας ειχαν φερει ενα σκαλοπατι παραπανω.

@ChrisP

Δε νομιζω να λεω κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις.

Χαλατε την αγορα. Ποσο πιο απλα να στο πω;;;

Πως δικαιολογεις οτι ο Μαυροκεφαλιδης περσι κατεληξε στο Μαρουσι αντι για τον ΑΡΗ;;;

Επισης, οταν ησουν στα σκατα, θα ηθελες παιχτη δανεικο απο το βαζελο;;;

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται περί συνομωσίας…

τι λες ρε μεγαλε? επικοινωνει το μυαλο με το στομα σου? χαλαμε την αγορα επειδη αγοραζουμε και συ δεν εχεις μια να αγορασεις? αυτο για το μαυροκεφαλιδη το σκεφτηκες πολυ για να το πεις? τι αλλο θα ακουσουμε ημαρτον…

Fixed :stuck_out_tongue:

Κατά τα άλλα, συμφωνώ και εγώ πως είναι γελείο να κατηγορεί κανείς τους 2 μεγάλους για την ανικανότητα των άλλων διοικήσεων. Ας δίναν περισσότερα λεφτά (ή σε καλύτερους παίκτες) να πηγαίναν καλύτερα.

Κατά τα άλλα, τραγικό να ξεκινάει η χρονιά και απλά να περιμένουμε να φτάσει ο τελικός ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. Δείχνει πολλά για το πρωτάθλημα.

Εσυ πρεπει να 'σαι Ολυμπιακος.

Και πολυ μαλιστα.

:slight_smile:

Μ@λάκ@ Γιαννάκη αντε γα…σου και πάρε το πούλο. [-X[-X
Τσιρκο πάλυ σημερα η ομάδα. Μπράβο γ_μω την Πα…
Αντε γιατι θα φάω μπαν αμα πω τα καντιλια που πρεπει.

Η ΑΕΚ έχασε 91-46 απο τον Πανιώνιο. Ελπίζω ότι μόλις η ομάδα έπιασε πάτο, γιατί αν υπάρχει και παρακάτω…:frowning:

επαιζαν χωρις ξενους και 4 παικτες απτην ενδεκαδα τους(ουτε δωδεκαδα δε συμπηρωσαν),ηταν απτο εφηβικο

τι τρεχει ρε παιδια με τον Αρη…τι σφαλιαρα ηταν αυτη απο τον ΠΑΟΚ…

φουτσοσκαμπιλο θα το λεγα παρα σφαλιαρα

Κάρφωμα του Wade στη μούρη του Βαρεχάο, που τον κάνει ρόμπα.

[SIZE=“7”]ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΒΑΡΕΧΑΟ? Ε?[/SIZE]

Καλά τού’κανε του πούστη:!:

μπορει να εχει περασει λιγος καιρος απο την εναρξη των επισημων παιχνιδιων, αλλα εχω ερχισει να πιστευω οτι τα ιδια προβλεπονται και για φετος… Υπαρχει μια ταση βεβαια στον τυπο σπρωξιματος του Ολυμπιακου, που μιλαει για ομαδαρα, αστερια, φοβερο μπασκετ κτλ αλλα νομιζω πρεπει να δουμε καλυτερα τα δεδομενα.
Δεν βλεπω τιποτα να αλλαζει φετος για τον Ολυμπιακο διοτι
1.επενδυσε παλι σε Αμερικανους και ουτε καν “ευρωπαιους” Αμερικανους που δυσκολα προσαρμοζονται. Ηδη ο Γιαννακης αρχισε της αλχημιες μεσα εσυ εξω εσυ κτλ. σημερα διαβασα βγαζει εξω τον πολυδιαφημισμενο αστερα Ουεηφερ και βαζει Μπεβερλυ. εναν Ουεηφερ που οταν μπαινει μεσα τον μονο που εχει στο μυαλο του ειναι πως ο ΙΔΙΟΣ θα βαλει την μπαλα στο καλαθι και φυσικα 0 αμυνα. (Καλα και οταν μιλαμε για φοβερους αμερικανους νταξ μην κοροιδευομαστε πεθαμενοι ειναι, οχι ετσι οπως μας τους παρουσιαζαν)
2. Η αμυνα δεν σου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη. Γενικα δεν ξερω τι γινεται στις προπονησεις αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται σοβαρη δουλεια. μου θυμιζει εποχη Γκερσον.
3. Παπαλουκας τιποτα φετος απ οσο εχω δει…δεν τον βοηθησαν οι διακοπες σε αντιθεση με Διαμαντιδη. με Μιλος και τα μαυρακια δεν κανεις τιποτα απεναντι σε Παναθηναικο κτλ.
4.Φροντ λαην καλη με Μπουρουση - Σοφο αλλα αμα κοπει ευκολα η τροφοδοτηση τους με καλους περιφεριακους στην αμυνα βρασε ριζι. περα που με καλη αμυνα μπλοκαρονται και οι δυο. Μπουρουσης ατολμος και 0 ρισκο , σοφο βελτιωμενος αλλα χμμ δεν ξερω κατα ποσο εμπνεει εμπιστοσυνη απεναντι σε Πεκοβιτς και Μπατιστ ετσι; (ποιος; ο Βουισιτς;; ελα τωρα…)
5. Κλειζα πολυ καλη προσθηκη…πααααρα πολυ καλη…αλλα φετος φαινεται δεν ειναι ετοιμος να παρει στην πλατη του τον Ολυμπιακο…πρεπει και αυτος να προσαρμοστει στο ευρωπαικο μπασκετ…σε ενα σοβαρο ματς που επαιξε ο ολυμπιακος με Μαλαγα ητανε χωμα…
Μια και ειπα για Κλειζα…θελουν ξυλο οι αγγελοπουλαιοι…κυκλοφορουσανε τοσα παιχτρονια να τα παρουν το καλοκαιρι (τα δυο τελευταια καλοκαιρια βασικα), με τοοοσο μεγαλο μπατζετ, που αν τους επειρνε στη θεση κατι Χαλπεριν, Ουεηφερ, τσιλντρες, Μπεβερλυ χιλλς και δεν συμμαζευεται θα χαν κανει υπερομαδα…
μεγαλα λαθη…

απο κει και περα για τον ΠΑΟ τι να πουμε…σοβαρος πριν καν επιστρεψουν Μπατιστ Τσαρτσα… θετικοι οι νεοπες, ειδικα Τεπιτς που θυμιζει ηδη Διαμαντιδη στο ποσταρισμα μεσα στο καλαθι. θελει και αυτος και ο Καλαθες πολυ βελτιωση στο σουτ. θα χουμε και μετα τον Σισκα για μερικα ποιοτικα 5-10 λεπτα στα κρισιμα…τι αλλο θες…

Και ο ΠΑΟ στο μόνο σοβαρό παιχνίδι που έπαιξε χώμα ήταν εκτός του πρώτου δεκαλέπτου.
Βασικά από αυτά που γράφεις δεν παίζει να έχεις δει και πολύ Ολυμπιακό φέτος.

σε τι διαφωνεις…εκτος απο το πρωτο αγωνα ευρωλιγκας οτι εχει δειξει απο ολυμπιακο εχω δει…
εισαι ευχαριστημενος απο τον ολυμπιακο φετος;; απο το υλικο εκτος των Κλειζα, Τεοντοσιτς και των Ελληνων τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει η ομαδα να εχει διαρκεια;