Κατα τ αλλα στην αεκ δεν εκδοθηκαν τα δελτια των ξενων και το αρης-ολυμπιακος τελικα θα το δειξει το nova, ενω οι περισσοτερες ομαδες δεν εχουν κλεισει ακομα τηλεοπτικα συμβολαια.
Εγω θα παω να δω αυριο περιστερι-πανιωνιος. Καιρος ηταν να ανεβει παλι στην Α1 το περιστερι…
Για να έχεις πιθανότητες να διεκδικήσεις τον τίτλο τράβα γκρίνιαξε στη διοίκησή σου που μίκρυνε την ομάδα σου δραματικά τα τελευταία χρόνια. Το ελληνικό μπάσκετ πήρε την κατηφόρα ακριβώς γιατί διοικήσεις ομάδων όπως οι ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος κτλ., με τις κινήσεις τους τις μίκρυναν. ΟΣΦΠ και ΠΑΟ σήμερα επουδενί δεν είναι καλύτερες αναλογικά ομάδες από αυτές που ήταν το '95 ας πούμε, όμως τότε έχαναν κι μάλιστα αρκετά συχνά. Ο Ολυμπιακός του τριπλ κράουν είχε χάσει από ΒΑΟ και Ηράκλειο, αυτή είναι η διαφορά του τότε με το τώρα αλλά όπως πάντα ο έλληνας οπαδός θα βρει το φταίξιμο στους άλλους και όχι στη δική του ομάδα.
Έτσι λοιπόν όπως τα έχουν κάνει οι υπόλοιπες ομάδες, ένας τελικός ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι και το μόνο ματς με κάποιο ενδιαφέρον…
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του ChrisP, και θα φέρω ως παράδειγμα για την τελευταία πρόταση που είπε, τον αγώνα παναθηναϊκού - ρεθύμνου στο τελικό του 2007 αν δεν κάνω λάθος…μηδέν ενδιαφέρον.
Τουλάχιστον σε αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ όπως λέτε θα δεις και λίγο μασκετάκι, θα έχει την αγωνία του…
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Θυμίζω παλιά ΑΕΚ με Ρολάντο Μπλάκμαν, αργότερα με Ιωαννίδη πήγε τελικό Ευρωλίγκας και μετά πήρε το Σαπόρτα αν δεν κάνω λάθος στο όνομα. Τώρα που είναι?? Πάει για διάλυση. Για να μη θυμήσω και Ηρακλή με Μακ Ντάνιελ, Τάρπλει, Μπέρι και Ζντοβτς…
Ο ΒΑΟ τότε είχε Τζεφ Μαλόουν…Πάντως αυτές οι ήττες που λες είχαν να κάνουν και με την ποιότητα των ομάδων αλλά και με το ηθελημένο ντεφορμάρισμα του Ολυμπιακού από τον Ιβκοβιτς για να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός όταν έπρεπε(Final 4)
To ίδιο κάνουν οι περισσότεροι Σέρβοι προπονητές. Θυμάμαι ο Παναθηναϊκός το 2002 είχε χάσει από Ιωνικό Νεας Φιλαδέλφειας γύρω στον Ιανουάριο - Φεβρουάριο…
Δηλαδη φταινε οι διοικησεις των ομαδων που δεν εχουν φραγκα;;;
Λαθη 'γιναν σε ολες τις ομαδες.
Οπως εγιναν και στον Ολυμπιακο, αλλα υπηρχε η συμμετοχη στην Ευρωλιγκα να τον κρατα στο προσκηνιο και να τον φερνει εκει που ειναι.
Τη στιγμη που Μαρουσι και ΑΡΗΣ εβγαιναν 2οι και 3οι στην κανονικη περιοδο ασκοπα.
Για μενα το μπασκετ το μικραινουν αυτοι που ακομα και στη συνεντευξη τυπου που λεει ο λογος κοιτανε να καταστρεψουν τους υπολοιπους για να δειξουν τη “δυναμη” τους.
Μαζευοντας ενα καρο παιχτες οι οποιοι μετα εχουν απαγορευτικο κασε για τις υπολοιπες ομαδες.
Αυτοι που κοβουν απο τον ΑΡΗ δυο κυπελλα το 2003 και 2005.
Αυτοι που παροτι ειναι χιλιαδες φορες καλυτεροι απο σενα, στη μια φορα που μπορεις να τα καταφερεις θα εχουν τους γκρι να παρουν το παιχνιδι.
Αυτοι που θα κανουν τα γηπεδα τους πουτανα και θα τη βγαζουν παντα λαδι.
Αυτοι το καταστρεφουν το μπασκετακι μαγκες χαλωντας την πιατσα και βγειτε να πειτε εσεις οτι φταινε οι αφραγκοι.
Αυτοί φταίνε που έχασες και θα ξαναχάσεις από το Μαρούσι.
Άσε ρε iron_aris, τα ξέρουμε αυτά τα μίζερα επιχειρήματα. Κι εσύ έπαιξες στην Ευρωλίγκα τόσα χρόνια και τι κατάφερες? Να κάνεις μια ομάδα που πλέον δεν μπορεί καν να προκριθεί στην Ευρωλίγκα. Και τι να γίνει δηλαδή, να μην πάρει τον Κλέιζα ο Ολυμπιακός και τον Σάρας ο ΠΑΟ για να μην έχουν απαγορευτικό κασέ? Τα κύπελλα που σου κλέψανε το 2003 και το 2005 (που ήσουν 11 και 13 ετών αντίστοιχα, απορώ πώς έχεις τόσο σαφή άποψη) τα θυμάσαι, αυτό που σου χαρίσανε το 2004 με τον πεθαμένο Ολυμπιακό το ξεχνάς όμως. Έτσι είναι αυτά. Και δεν θυμάμαι να φταίνε οι γκρι το 2007 που απέτυχες να πας τελικό με πλεονέκτημα έδρας, μάλλον ο Σκέηλς έφταιγε.
Δε θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι εγινε στο Λιντο οταν παιζεις απο 6 χρονων μπασκετ.
Κι ας εισαι 13.
Τι ακριβως μου χαρισαν το 2004;;; 8O
Ποιος ακριβως φταιει που οι δικοι σας οι μαλακες πεταξαν φωτοβολιδες κι εγινε της πουτανας;;;
(Και το 'χουμε ξανασυζητησει με γαυρο του φορουμ να παιρνει το μερος μου.)
Και ρε φιλε, εσυ βολοδερνες 8ος και 9ος.
Εγω επειδη εχασα και θα ξαναχασω οπως λες απο το Μαρουσι, πρεπει να με γαμησουν πατοκορφα;;;
Θα μου πεις “φτιαξε ομαδα” με καθε δικιο και ευθυνες εχουμε και μεις εννοειται, αλλα και μ’ αυτη τη γαμωομαδα που εχω τωρα ασε με να παιξω οσο μπορω.
Τωρα το πως καταφερνεις να φτανεις στον Κλειζα και το Σαρας, για να δικαιολογησεις τα οσα λες, ασχετα που εγω δεν ανεφερα τιποτα τετοιο, ειναι αποριας αξιο.
Εγω μιλαω για παιχτες σαν τους Βουγιουκα, Σλουκα, Παπανικολαου, Γιαννοπουλο, Μαυροκεφαλιδη, Βασιλειαδη, Πελεκανο, Βεργινη, Μπογρη και ενα καρο ακομα τους οποιους παιρνετε χωρις να χρειαζετε κανοντας τους απαγορευτικους ακομα και μετα τις μεταγραφες τους.
Ποσο πιο απλα;;;
Σκεψου τις 9 αγωνιστικες που εφαγε ο ΑΡΗΣ πχ στη μπαλα και το τι γινεται στα ματς γαυρος-βαζελος, κουνα το κεφαλι σου και πες μου μετα αν κανει γκλου-γκλου.
Το επιχείρημα ότι παίζεις από 6 χρονών μπάσκετ δεν έχει σχέση με την αντιληψη κάποιων πραγμάτων βάσει εμπειρίας.
Από κει και πέρα, το 2004 πέρα απο τη φωτοβολίδα (που δεν είναι λόγος να αδειάσει ένα γήπεδο όταν στο Αλεξάνδρειο έχουν γίνει κατά καιρούς τα τρισχειρότερα) ο Καρούσης μετά την έκκενωση σφύριζε ότι νάναι. Δεν έχει και πολλή σημασία όμως.
Ξαναπές μου ποιος δεν σε αφήνει να παίξεις? Έπαιξες και έχασες το Σάββατο, σε πείραξε κανείς?
Οι παίκτες που αναφέρεις απαγορευτικοί? Γελάει ο κόσμος. Ο Πελεκάνος παίζει στο Μαρούσι και ο Βουγιούκας πέρσι ήταν στον Κολοσσό. Οι άλλοι αν τα καταφέρουν και καθιερωθούν έχει καλώς, μετά γιατί να μην παίξουν στον Άρη? Εδώ παίζουν ο Χατζηβρέττας με τον Κακιούζη. Το πρόβλημά σου είναι αυτό ή ότι έδωσες πέρσι το Μάσεϊ και πήρες τον Κανένα? Φέτος που έκανες εντελώς λάθος επιλογές ξένων πάλι οι δυο μεγάλοι σου φταίνε.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, άμα έχεις ομάδα κέρδισε πρώτα το Μαρούσι (που στον φοράει όπου σε βρει) και μετά κέρδισε και μένα. Και στον τελικό μετά από τοσον καιρό βλέπεις τι κάνεις με βάζελο.
Αν θες ποδοσφαιρικη κλαψα καντην καπου που να σαι on topic.Ξεκινησες να επιχειρηματολογεις για τη καταντια στο μπασκετ και στο επιχειρημα για τις τιμωριες εδρας και σαν Ολυμπιακος με πιασε νευρικο.Τι μπαλα και βολευ μου λες εσυ τωρα…
Για τον Βουγιουκα συγκεκριμενα,πριν απο μας ποιος ειχε εκφρασει ενδιαφερον αληθεια?
Σε θεματα τιμωριων,τηρηση κανονισμων και τα λοιπα στο μπασκετ μια ομαδα ευνοειται.
[SPOILER]
Αλλα διακριτικα και με προσοχη.Σε τετοιο στυλ:
Φυλλο αγωνα πρωτου τελικου, ΟΑΚΑ.
«Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα έπεσαν φλεγόμενα στικάκια και κροτίδες. Στην πλευρά του Παναθηναϊκού έγιναν τρεις συστάσεις για υβριστικά συνθήματα. Στα 7′ και 22′ έπεσαν μικροαντικείμενα στο παρκέ. Καταγράφτηκε η φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα «Μην αντιδράτε στις προκλήσεις του καραγκιόζη»
Φυλλο αγωνα δευτερου τελικου, ΣΕΦ.
«Οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν κροτίδα ήχου πίσω από το τραπέζι της γραμματείας. Στο 5?59?? τη Β? περιόδου οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν ομαδικά «Σπανούλη μπ. Π. γιε», πέταξαν μπουκάλια με νερό έσκασε δυντή κροτίδα πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟ και ακούστηκαν τα συνθήματα «π? υιοί Παναθηναϊκοί», «Γαμ? ο ΠΑΟ και η αστυνομία». Έγινε γραπτή προειδοποίηση. Στο 3?36?? της Γ? περιόδου οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν ομαδικά «Π?. Βασιλακόπουλε» και έπεσαν κροτίδες ήχου. Έγινε β? γραπτή προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Στο 5?52?? της Δ? πειρόδου οι ίδιοι οπαδοί έβριζαν ομαδικά «Είναι π? του Διαμαντίδη η μάνα» και έπεσαν κροτίδες ήχου και έγινε τρίτη γραπτή προειδοποίηση».
=)[/SPOILER]
Στη μπαλα “ο Γαβρος”,στο μπασκετ ομως…“οι μεγαλοι”.Εκει δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο ποιος κανει κουμαντο,μ?Και θα μπορουσα με το ιδιο σκεπτικο να λεω ανετα οτι αυτα φταινε που δεν εχουμε δει πρωταθλημα ποσα χρονια.Ομως καποια πραγματα εχουν βαθυτερα αιτια.Ποιος του φταιει του Κοκκαλη που διαλυσε την ομαδα του 97 για το τιποτα και τραβιομασταν τα επομενα χρονια?Ποιος της φταιει της τοτε δικοικησης της ΑΕΚ και των μετεπειτα χειρισμων της που διαλυσε την ομαδα του πρωταθληματος και σιγα σιγα φτασαμε ως εδω?Οι χειρισμοι των ιδιων των διοικησεων και το -οχι ακριβως “οραμα” των περισσοτερων παραγοντων-δε σου φαινεται ως ενας καλος λογος για να παρακμασει μια ομαδα και γενικα ενα πρωταθλημα?