Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ρε Δατς μην το συνεχίζεις ρε μαν…

Για ποιον λογο?

Δεν ξέρω. Ότι καταλαβαίνεις κάνε.

Έχουμε πει χίλια μύρια για τον Γιαννάκη, να λέμε και τα καλά όμως.

Χτες δείχνει για πρώτη φορά μια συγκεκριμένη φιλοσοφία αντιμετώπισης του Ομπράντοβιτς. Προσαρμόζει τις άμυνες πάνω στους Πέκοβιτς και Μπατίστ και ουσιαστικά τους ακυρώνει στο ματς. Πετυχαίνει στις αλληλοκαλύψεις και ουσιαστικά επιτρέπει ελάχιστα ελεύθερα τρίποντα και αφήνει με απλό μαν του μαν Σπανούλη, Νίκολας και Διαμαντίδη θεωρώντας (σωστά) ότι 3 παίκτες μόνοι τους δεν μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι.

Στην επίθεση ο Σόφο παίρνει τα φάουλ του Πέκοβιτς το ένα μετά το άλλο (ή, τουλάχιστον, αυτή τη φορά σφυρίζονται), ο Τζος κάνει κατάθεση ψυχής βοηθούμενος όμως και από το συνολικό παιχνίδι της ομάδας και ο Παπαλουκάς κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Όταν δεν ξύπνησε και ο Κλέιζα (το τρίποντό του από τη γωνία τελείωσε το παιχνίδι) όλα πήραν το δρόμο τους. Βασικό στοιχείο ότι δεν χάσαμε ριμπάουντ και δεν κάναμε λάθη. Τραγικές και πάλι οι βολές αλλά τι να κάνεις…

Θα γίνω γραφικός, αλλά και χθες πάλι, μερικά από τα σφυρίγματα στο 3ο δεκάλεπτο (τότε ξεκίνησα να βλέπω) ήταν λες και ήθελαν να κάνουν επίδειξη ισχύος οι διαιτητές. Τάπες κανονικές να σφυρίζονται φάουλ, καλάθι του Μπουρούση να μη μετράει δίχως λόγο, ο Παπαλουκάς να παίζει άμυνα με τα μάτια και ο διαιτητής που έβλεπε την πλάτη του να σφυρίζει φάουλ και πολλά ακόμη.

Απλά χθες, έγινε αυτό που λέμε τόσα χρόνια. Όταν έχεις ομάδα να νικήσεις, θα νικήσεις.

ΝΑΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ!
Χτες αποβληθηκε ο πεκοβιτς με 5 φαουλ ,γινεται χτυπημα στο πρωσοπο του διαμαντιδη και αντι για φαουλ του δινει και τεχνικη ποινη γιατι διαμαρτυρηθηκε:!:

Στο επομενο μακαρι να ναι 50 50 μην σας κλεβουμε κιολας.

Έλα ρε ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ο Πέκοβιτς με 5 φάουλ?
Κοσμοϊστορικό γεγονός!!!

δε του φταίμε εμείς του Πέκοβιτς αν είναι άχρηστος και τα έκανε τα φάουλ. Του Διαμαντίδη η τεχνική, όπως κι αυτή στον Μπουρούση, θα έπρεπε να σε πείσουν πως πρόκειται για σφυρίγματα για επίδειξη ισχύος. Αλλά το θέμα είναι ένα. Όποτε ο Ολυμπιακός πήγαινε να ξεφύγει ο Παναθηναϊκός κατέληγε στις βολές με λάθος διαιτητικές αποφάσεις!

Το αναφερω γιατι περισυ μας επρηξες οτι δεν του σφυριζουν τιποτα.
Για κρινε λιγο την διαιτησια εγω παντως την θεωρω 50- 50
Σαφως και δεν υπηρχε τοσα χρονια 50-50 στο μπασκετ,τοσα χορνια εχουμε παρει πολλα σφυριγματα γιατι ολο το παρασκηνιο απο πισω εχει το ονομα παναθηναικος ,απλα το ματς ηταν 50-50 τωρα αμα θεωρειται οτι αδικηθηκατε παω πασο.

Μα 50-50 ήταν χτες, γι αυτό και έσκουζε ο Διαμαντίδης.
Είχε συνηθίσει αλλιώς. :smiley:

Ναι πραγματικα.
Ο παπαλουκας ο μπουρουσης και ο γιαννακης γιατι εσκουζαν?
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ γιατι ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου?

Όχι

μα κοίτα φάουλ που έδωσε στο 2:45!

Γινεται φαουλ με το σωμα.

Kαλά η φάση ήταν καθαρή τάπα του Πάνου.

λάθος. Με το τρίτο πόδι του το κάνει, αλλά δε φαίνεται από αυτή τη λήψη…

Το σκούξιμο είναι μέρος του παιχνιδιού. Το θέμα είναι ότι πέρσι, πχ, ο Σάρας και ο Δημητρός (ο οποίος βρίσκει τη μιλιά του στα ντέρμπι, παραδόξως) πήγαιναν τις γκριζοφόρες καροτσάκι σε ΟΛΑ τα ντέρμπι και έπαιρναν μία στις δέκα τεχνικές, ενώ εμείς γράψαμε σε κάποιο μικρό ματς πέρσι 4 ή 5 ταυ. Χθες είμαστε τόσο καλύτεροι ώστε μία διαιτησία τέτοια (όχι ιδιαίτερα κακή, ομολογουμένως, τα ματάκια μου έχουν δει τα απίστευτα τόσα χρόνια) να μη μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Και ήταν επιτέλους και μία φορά, που η ομάδα ήταν από την αρχή μπροστά και μας κυνηγούσαν ένα ματς, χωρίς να μας πιάσουν ποτέ.

αστοδιαολο εσεις εχετε καταντησει χειροτεροι απο εμας στη μπαλα ρε πουστη μου…
νικατε και τις ιδιες μαλακιες λετε…ελεος πια…
παιξατε καλυτερα, ναι, παιξαμε χειροτερα, ναι, φανηκε ποιος επρεπε να νικησει χτες, οπως σε καθε παιχνιδι που ο δημητρος και ο ομπραντοβιτς ‘‘σοδομιζει’’ γιαννακη και λοιπους…
αστε τις μπαρουφες, γτι στο μπασκετ οσοσ διαιτησια και να χεις, το χανεις το ματσακι αν δεν εισαι καλος…

εν τω μεταξυ η ταπα του μπουρουση δεν ηταν φαουλ, οπως και το φαουλ στον πεκοβιτς…το 3ο…
μη αρχιισουμε και ψαχνουμε διαιτητικα λαθη…απο τη πρωτη γυμνασιου εχω να το κανω, για μπαλα-μπασκετ κτλ…ελεος πια…(το λεω και για βαζελους στη μπαλα το ελεος, αλλα ΕΛΕΟΣ!!)

Μιάς και το είδα το μάτς, νομίζω πως στο πρόσωπο του λιθουανού βρήκαν στο λιμάνι ένα παίκτη που και στη κακή του βραδιά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον αντίπαλο. Αυτό και η πολύ καλή βραδιά των Josh-Παπαλουκά ήταν τα κύρια θετικά για τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟ απο την άλλη πρώτη φορά ήταν τόσο μουντός και πρώτη φορά δεν έβλεπες παίκτη του να έχει τη δύναμη να ανατρέψει τη ροή του αγώνα. Για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι αυτό ωφείλεται μόνο στις απουσίες, όλη η ομάδα έδειχνε μουδιασμένη. Συνολικά το μάτς όπως και να έχει είχε το ενδιαφέρον του, ελπίζουμε σε πολύ καλύτερο θέαμα την επόμενη φορά.

Λείπει και ο Σάρας πάντως από τον φετινό ΠΑΟ, είναι γεγονός.