Παντως, αν λετε για την ταπα του Βασιλοπουλου στο Φωτση, τον κρατα κατω με το αριστερο χερι.
Το χερι του το χει καθετα σε σχεση με το σωμα του και κολλημενο πανω του.Αν υπαρχει φοαυλ ειναι για την επαφη και μονο,δεν υπαρχει κρατημα…δε γινεται να τον κραταει ετσι πως εχει βαλει το χερι του.
Ο κ. Φιλιππούσης για τον Πανελλήνιο κατέθεσε ότι «οι εργαζόμενοι είναι υπεράνω των εργοδοτών, του φορολογικού συστήματος. Είμαστε σε ομηρία των μάνατζερ, δεν έχουμε δικαίωμα επιβολής ποινής, ούτε διακοπής. Μεταφέρω τις απόψεις του κ. Κυριακού. Οποιος απεργήσει, θα φύγει από την ομάδα, ακόμα και αν πέσουμε κατηγορία. Πρέπει το μπάσκετ να μπει πάνω απ? όλους. Μετά την Πολωνία, θα ενημερώσουμε τους παίκτες μας για τη γραμμή που θα ακολουθήσουμε και όποιος θέλει μπορεί να μην παίξει στη Ρόδο. Θα συμφωνήσω δε, πως υπό το καθεστώς απειλής, δεν συζητάμε».
Αυτή είναι η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Πανελληνίου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των παικτών.
Εδώ όλο το ρεπορτάζ: http://www.sport-fm.gr/article/209138
ΨΟΦΟΣ.
δυσκολος ομιλος μας εκατσε στο μουντομπασκετ. δεν ξερω αν γινοταν χειροτερα. τουρκοι (οικοδεσποτες κιολας) και ρωσσοι ειναι δυσκολοι αντιπαλοι για τον ομιλο.
η καλη εθνικη δεν φοβαται, αλλα ας δουμε ποιοι θα πανε πρωτα απόλα.
Ομπράντοβιτς: «Παίζαμε εναντίον οκτώ»
Φοβερά παράπονα για τη διαιτησία, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις αδυναμίες της δικής του ομάδας, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.
«Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί απλά δεν ήταν παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές? είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Μόνο όταν μας σφύριζε κάποια στιγμή τους χειροκροτούσαν όλοι, φυσικά ειρωνικά», είπε έξαλλος ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:
«Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5? ενώ κανονικά έρχεται στον πάγκο και κάνει συστάσεις. Αλλά φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε».
Aν είδες τον αγώνα πες μας για την διαιτησια.
Αμα οχι σκασε.
ΤΣΙΜΠΗΣΕ!!! :lol: :lol:
εγω δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα μου ειπαν και διαβασα…
και εδω εχω την ιδια αποψη σχετικα με διαιτησια…αν εισαι καλος θα νικησεις και με κοντρα τη διατησια…
ισως οντως να υπαρχει μια ταση στηριξης του Μεσινα (βλ. περσινο final 4), εχει ριξει και τοσα λεφτα η Ρεαλ φετος βλεπεις, αλλα ο λογος που χασαμε προχτες ηταν λογω της κοιλιας που κανουμε και φετος (οπως περσυ μονο που περσυ η κοιλια αρχισε απο…την αρχη) και λογω των απουσιων…
ο Οπμραντοβιτς ειμαι σιγουρος μιλησε για διατησια ωστε να στειλει ενα μηνυμα και προλαβει τα χειροτερα στο μελλον
Πρασινη κλοπη κατα του Πανιωνιου σημερα…
μεσα σε 26 δευτερολεπτα οι διαιτητες τα καναν μανταρα…:?
Τι έγινε?
Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός τράβαγα τα μαλλιά μου.
Στα 26’’ ειναι το σκορ 76-78 υπερ του παο, εχει επιθεση ο πανιωνιος και σε ενα ξεκινημα για διεισδυση του Ραις εδωσε μεταφορα μπαλας (βηματα) που δεν ηταν σε καμια περιπτωση !!!
Και μετα, γυρω στα 15’’ πριν ληξει, παλι με το σκορ 76-78, εκαναν παγιδα στον Νικολας ο οποιος φενεται να κανει βηματα τα οποια δεν δοθηκαν, πραγμα που θα εδινε την κατοχη στον πανιωνιο για την τελευταια επιθεση της ισοφαρισης.
Η δευτερη φαση δεν ειναι ξεκαθαρη, αλλα η πρωτη δεν δινεται. Νταξει πανω στην τριπλα πολλοι κανουν την κινηση να γυρνανε την παλαμη προς τα πανω (πχ σπανουλης), αλλα αυτος μετα ξεκινησε μπασιμο, οποτε και να εγινε η ‘‘μεταφορα’’ μετα δεν τριπλαρε…
o διαιτητες δινουν μεταφορα παικτη του πανιωνιου 29,6 πριν το τελος και ενω το σκορ ειναι 75-77 υπερ του παο.στη συνεχεια με τον παο να εχει την μπαλα 17,6 πριν το τελος και εχει περασει νομιζω τα οκτω δευτερολεπτα,ο διαιτητης οχι μονο δεν το δινει αλλα και στη συνεχεια δινει φαουλ στον μπατιστ:)
εντιτ:με προλαβες
εγινε οτι εδωσαν μεταφορα σε παιχτη του πανιωνιου γυρω στα 30 δευτερα πριν την ληξη, ενω ας πουμε ο σπανουλης εκανε καμια 20αρια φορες το ιδιο πραγμα στον αγωνα…
σε τετοιο σημειο δυσκολα το δινεις.
και μετα ουτε το φαουλ που προσπαθει να κανει ο πανιωνιος για να σταματησει τον χρονο βλεπουν, ουτε τα (μαλλον) 8 δευτερολεπτα που εκανε να περασει το κεντρο ο παο σφυριξαν…:?
επισης το χουι του μπατιστ με τα επιθετικα εξακολουθει να μην ειναι τιποτα για τους διαιτητες…
παντως για μενα ο μπατιστ ειναι ενας απο τους καλυτερους ξενους(με την καθοδηγηση του ζελικο παντα…) που εχουν ερθει ελλαδα…
και ας μην ειναι ντομινικ…
κριμα να γινονται ωραιοι αγωνες και να κλεβουν την παρασταση διαιτητες…
EDIT…ειμαι αργο πιστολι…
H μεταφορα ειναι ξεκαθαρη και ΣΩΣΤΗ!!!
Το μονο που αξιζει να συζητησουμε ειναι τα βηματα του Νικολας…
Τώρα όμως θα έρθουν οι βάζελοι (και ο μοντεκρίστο) να μας πουν ότι στη μπάλα ευνοείται ο Ολυμπιακός και γι αυτό δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε. Τον τελευταίο μήνα τα κοντοπούτανα αδέλφια έχουν κάνει μαγικά στο παρασκήνιο.
Η μεταφορα αυτη δεν ηταν ουτε το μισο της μεταφορας που κανει ο Σπανουλης μονιμως.
ακριβως…
ο σπανουλης να δεις το χερι το φερνει κατω απο την μπαλα παντα…
το ειδα στο στον αγωνα να το κανει πολλες φορες…
γιαυτο το λεω…κατα τα αλλα ειναι παιχταρας…
αυτα ειναι…:roll:#-o