Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Σώπα ρε φίλε, συμβαίνουν τέτοια πράγματα??? :eek:

:lol::lol:
εισαι θεος …

:smiley:

υπαρχει περιπτωση να δωσει ο παο το ματς στο μαρουσι για να προκριθει στους 16 η μπα?

ούτε μία στο τρισεκατομμύριο…

Kαι εγώ θα συνφωνήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να το δώκει ο παο, δεν είναι του στυλ του…

Εγώ πάντως χωρίς να λέω ότι θα το δώσει, δεν πιστεύω να σκιστεί κιόλας.
Ήδη κατεβαίνει χωρίς Σπανούλη.

Και με την Παρτιζαν χωρις Πεκοβιτς πήγε αλλα την διελυσε μέσα στην έδρα της.

τωρα που πες παρτιζαν,εμαθα οτι τραγουδουσαν συνθηματα του παοκ οταν παιζαν με παο:lol::lol:

To κάνουν πάντα όταν παιζουν με Παο η Ολυμπιακό. Εχουν σχέδον μόνιμα στο γήπεδο κάποια πανό του ΠΑΟΚ και κασκολ.

[SIZE=“4”]Ξεπέρασε και τον Τσάμπερλεϊν![/SIZE]

Το όνομα Νταϊνιους Νάβικας δύσκολα θα το γνωρίζει κάποιος. Από το βράδυ της Κυριακής, όμως, τουλάχιστον όλος ο?μπασκετικός κόσμος θα μιλάει γι?αυτόν. Πρόκειται για Λιθουανό παίκτη της Άστρους Μέντικους, ο οποίος στη νίκη της ομάδας του επί της Γιάμαν με 185-74 πέτυχε 152 πόντους με 41/62 δίποντα, 14/29 τρίποντα και 28/33 βολές. Επίσης είχε 11 ριμπάουντ, πέντε κλεψίματα και τρεις ασίστ ξεπερνώντας και τον θρυλικό Ουίλτ Τσάμπερλεϊν ο οποίος είχε πετύχει 100 πόντους σε έναν αγώνα.

μετα απο ολα αυτα πρεπει να πηρε αναρρωτικη 3 μηνες…:lol::lol:

Μυριζει αρκετα διπλο,νταξει.Eιδικα αν πηγαινει και το αλλο ματς του ομιλου οπως θελει το Μαρουσι…

Μόνο με απίθανα πράγματα θα χάσει η Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση ήττας βγαίνει 2η και μπλέκει.

To ματσακι που πρεπει να κοιταξουμε ως Ελληνες ειναι το Ρεαλ - Μακαμπι :stuck_out_tongue: … Οποια κερδίσει , απ τις 2 … διασταυρώνεται με Παρτιζαν/ Μαρουσι … και πιθανότατα πάει ημιτελικό που θα παίξει με τον θρύλο … εγω προτιμώ Μακάμπι … την Ρεαλ την θεωρώ την τρίτη καλύτερη ομάδα του τουρνουά , αλλά επειδή μπάσκετ δεν παίζουν οι θεωρίες , ας παιξουμε με Μακαμπι :stuck_out_tongue:

Η Μακάμπι δύσκολα χάνει στον ημιτελικό, συνήθως στον τελικό χάνει:):!:

για αυτό έχει 5 ευρωκούπες :stuck_out_tongue: :smiley:

Καλα ότι έχει και καμία σημασία τρελή αλλά ο Σοφο έκανε τρέλα όργια στο ελληνικό all star game. Δεν ειδα το αγώνα αλλα μόλις έριξα μια ματιά στο στατιστικά του αγώνα να δω τι έγινε και ψιλοκουφάθηκα. 42 πόντους έβαλε ο Σοφο με 3/5 τριποντα. Πρεπει να βρω κανενα βιντεακι. Για την ιστορία οι ελληνες νικησαν τους ξενους με 147-114

τρελαθηκε το θηριο…
ωραιος…8)

και δεν χρειαζετε να εχει και τρελη σημασια…
μια χαρα φαση θα ηταν για οποιον το ειδε…

το ειδα εγω και πραγματικα ηταν χαρμα ιδεσθε.ο σοφο χορεψε rnb,χορεψε τους αντιπαλους,εβαλε τρια τριποντα,εκ των οποιων το ενα με σπασιμο καρπου απο το κεντρο του γηπεδου.τρελα κεφια ο σοφοκλης.επισης θεικο καρφωμα του τσιλντρες στον διαγωνισμο καρφωματα,αλλα δεν κερδισε.

εχουμε και καρφωματα στο ελληνικο αλ σταρ γκεημ?
:expressionless:

ναι ρε,χρονια τωρα…