χθες το ματς παραλιγο να ειναι το ονειρο του Overακια…
60 ποντους σε ενα δεκαλεπτο…:!::!:
σιγα ρε παλικαρια…
ο διαμαντιδης αρχισε παλι…??
παλι τα εκανε ολα…
οτι drive εκανε κατεληγε σε κατι σωστο…
τρομερος…
και ο σπανουλης επαιξε καλα… (αν και στο καλαθι δεν εμπαινε…:-k)
το ιδιο και ο νικολας…
οταν παταει για τριποντο νομιζεις θα μπει το παρκε μεσα…nice
αυτα τα τριποντα του παο παραλιγο να σκοτωσουν το ματς…
ειπαμε να δουμε ενα ντερπι και τα τριποντα φευγαν σφαιρα…
του παο ομως…
γιατι του ολυμπιακου και συγγεκριμενα του τεοντοσιτς ηταν συνεχεια του κυπελλου…
θα ριχνω και οτι γινει…μαλλον σε κακη μερα…
ελειψε πολυ ο κλειζα…
και αν οχι σε ολο το ματς, στα σημεια που η μπαλα γυρνουσε και την κοιτουσαν σαν να ειναι βομβα θα εδινε λυσεις…
αυτο που μου την δινει ειναι μερικες φορες στον ολυμπιακο οτι στις επιθεσεις δεν φαινετε να εχει κανενα σχεδιο…
δεν υπαρχει ενα πλανο εκτος της τροφοδοσιας στον σχορσιανιτη…
απο εκει και μετα το χαος…:?
παμε στους προπονητες…
ο ομπραντοβιτς γκρινιαζει περισσοτερο απο τον γιαννακη αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ο γιαννακης το εχει καταφερει και ειναι πιο αντιπαθης οταν διαμαρτύρεται…
χθες παραλιγο να γκρεμισει και την γραμματεια… :lol:
και τωρα αυτο που με πειραξε …
εγω δεν υποστιριζω καμια απο τις δυο ομαδες.
αλλα…
ΜΠΑΤΗΣ…
αν αυτο ειναι το ονομα του…
ο ανθρωπος δεν ξερω τι ομαδα ειναι αλλα καταφερε να με εκνευρισει απιστευτα…
μιλουσε μονο για τον παναθηναικο…
σε ολα για τον παο…
στο τελος κοντεψα να ξεχασω ποια αλλη ομαδα επαιζε…
μας ανελυσε τα χαρακτηριστικα του καθε παιχτη του παο…
ειπε ακομη και για τεπιτς, καλαθη…
την πορεια τους, τα στατηστικα τους…
μονο αν πεφτουν για υπνο στις 1 η στις 2 δεν μας ειπε…:!:
φιλε δημοσιογραφος εισαι…
παιζει και αλλη ομαδα…
δεν ακουσα ΤΙΠΟΤΑ για την αλλη ομαδα…
τοσο πολυ δηλαδη…?? [-X
Crimson ο Μπατής γράφει στην Πράσινη. Εμένα δεν με ενόχλησε τόσο που έλεγε συνέχεια για τον Πάο. Οκ το ξέρω ότι είναι βάζελος. Με ενόχλησε ότι έλεγε ακυρίλες απλά για τις πει . Σαν να έκανε πλακίτσα σε φίλο του γαύρο ξέρω γω
βρε να γραφει οπου θελει…
αλλα δεν μπορουσε να συγκρατιθει…?
τρελαθηκε…
και να ο παναθηναικος και ξυπνησε ο παναθηναικος, και τρομερος ο παναθηναικος…
ηρεμα φιλεεεεε…
και για να μην παρεξηγηθω μπραβο στον παο για την νικη του…
δεν με πειραζει ο παο…
αυτος που την εδωσε στα νευρα…
Λίγα για τον Μπατή…Ο άνθρωπος μας έβγαλε φοβερή και τρομερή μια πάσα 15 μέτρων του ΔΔ…επίσης, είναι εξίσου φοβερό ένας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας να κάνει λέυ απ με το αντίθετο απο το καλό του χέρι (Διαμαντίδης πάλι)…
Ο Σόφο πρέπει να μάθει να παίζει με πρόσωπο στο καλάθι για να γίνει ο καλύτερος σεντερ στην Ευρώπη και ο Χέισληπ πρέπει να γίνει ομαδικός για να καταλάβουμε όλοι οτι είναι παικταράς…
Πολύ καλό ματς και από τις δύο ομάδες και δίκαιος νικητής ο ΠΑΟ.
Ο Παναθηναϊκος έκανε απλά το παιχνίδι του.Απίστευτη κυκλοφορία της μπάλας στην περιφέρεια,χαρακτηριστικό ότι σε 3 τουλάχιστον φάσεις η άμυνα του Ολυμπιακού βρισκόταν 2 χρόνους πίσω,και όλο αυτό ήρθε και έδεσε με την φοβερή ευστοχία στα σουτ 3 πόντων.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός ικανοποιητικός και τουλάχιστον στα μάτια μου δεν έχει τίποτα να φοβάται από τον φετινό ΠΑΟ.Είχε πολύ σημαντικές απουσίες παικτών αλλά παρόλα αυτά δυσκόλεψε τον ΠΑΟ,και κυριάρχησε στο inside game πράγμα ΠΟΛΥ σημαντικό και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του για μεγάλα διαστήματα.Θυμηθείτε πόσες φορές ο Ολυμπιακός “κλάταρε” στο ΟΑΚΑ περίπου στο 3ο δεκάλεπτο και ο ΠΑΟ έριχνε 20άρες αβέρτα.
Θεωρώ πως ο ΠΑΟ κέρδισε χάρις στην απίστευτη ευστοχία του,και στο παιχνίδι του το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι.Αν βγει όπως χθες καλώς για αυτόν αν όχι…τότε τα πράγματα δυσκολεύουν με δυνατούς αντιπάλους.
Όπως και να έχει χορτάσαμε μπάσκετ.
ΥΓ.Ντροπή στον κ.Μπατή.Πραγματικά.Εκτός από ημιμαθής αναφορικά με το μπάσκετ είναι και γελοίος.Αν είναι δυνατόν
Εσείς (οι κάπως νεώτεροι υποθέτω) που ασχολείστε με τον… Μπατή, πρέπει να μάθετε ότι σ’ αυτόν ανήκει η θρυλική ατάκα σε περιγραφή παλιότερου αγώνα “…και οι ερυθρόδερμοι φεύγουν στον αιφνιδιασμό” :!:
Κατά τ’ άλλα, όλα μα όλα δείχνουν Ολυμπιακό (και στην Ελλάδα) για φέτος. Το χτεσινό αποτέλεσμα και το συνεπακόλουθο κλείδωμα της πρωτιάς για μας ουσιαστικά δεν άλλαξε τη φετινή εικόνα. Οι παίκτες στους οποίους βασίστηκε τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟ για να πάρει αυτά που πήρε (…δηλαδή τα πάντα), αν και χτες κάποιοι απ’ αυτούς είχαν σπουδαίες εμφανίσεις δίκην αναλαμπών, στο σύνολο της χρονιάς φέτος απλά δείχνουν ότι έχουν καεί. Ο ΠΑΟ ως ομάδα δεν είναι μόνο κορεσμένος, είναι και απίστευτα κουρασμένος.
Ο Ολυμπιακός του ρίχνει στ’ αυτιά σε κάθε σχεδόν τομέα (συμπεριλαμβανόμενης και της απόδοσης στην περιφέρεια, επειδή, επαναλαμβάνω, από ένα παιχνίδι δεν αλλάζει η συνολική εικόνα - και αυτή λέει ότι ο ΠΑΟ φέτος παίκτη με την πολυτιμότητα του Τεόντοσιτς δεν έχει), για μένα έστω και δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θα χτυπήσει με σοβαρές αξιώσεις την Ευρωλίγκα.
Με άλλα λόγια βλέπω τον ΟΣΦΠ ικανό για τριπλ κράουν κι εμάς με το πουλί στο χέρι.
Αυτό που με ικανοποιεί (αλλά και συνεχίζει να με εκπλήσσει) είναι ότι η προοπτική αυτή δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Δεν είναι και η καλύτερή μου αν συμβεί προφανώς, αλλά η επόμενη σκέψη είναι του τύπου “οκ και τί έγινε”.
Τί να το κάνεις, όταν είσαι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ η ζωή είναι ωραία!
Έτσι μπράβο . Άντε και είχα τρομάξει ότι θα κάνουμε μόνο ιντελεκτουέλ συζητήσεις
Οι αβρότητες βασικά παίζουν μόνο μέχρι να ξεκινήσουν τα πλει οφ και γιατί κρατάμε καμιά πισινή μπας και ανεβεί ο Πάο 8) Αλλιώς αυτός ο Πάο δεν μπορεί να μας πάρει το πρωτάθλημα ακόμα και αν έχει πλεονέκτημα έδρας.
Νομιζω κι εγω καλπικο το 96, συνφωνω, βηματα εδωσε στην μπαρτσελονα, φαουλ σοτν οικονομου εδωσε, μεχρι και το χρονομετρο πηγαινε πιο γρηγορα στην τελευταια επιθεση!!!
Αντιγράφω από basketforum.gr για να δείτε τι συμβαίνει στις μικρότερες κατηγορίες
Θωμας-Εφοα=72-54
Το παιχνιδι δεν εχει αγωνιστικο ενδιαφερον, πολυ ανετα ο Θωμας.
Τεραστιο ενδιαφερον θα εχουν αν μου επαληθευσουν τα οσα συνεβησαν μετα το τελος του παιχνιδιου με αφορμη την ελαχιστη συμμετοχη του αθλητη του Θωμα Κρασσα, μεταξυ προεδρου Κρασσα[πατερας του αθλητη] & του προπονητη Μαντζιωρη.
Ατάκα προέδρου: "Δεν θα πληρώνω εγώ και δεν θα παίζει ο γιος μου. Απολύεσαι!"8O8O8O8O8O8O:?