Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

ενα εχω να πω…

ΒΡΕ ΚΟΥΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ …
KANTHN NA EXEI ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ…
ΑΝΤΕΕΕ

*και 2 σερι νικες να κανει ο γιαννακης και να παρει το πρωταθλημα πρεπει να φυγει…

Αν πάρει το πρωτάθλημα γιατί να φύγει?

αν ισχύουν αυτα που λεγονται για τις σχεσεις του με τους (ελληνες)παιχτες τι να κατσει να κανει?
και δεν ακουστηκαν τωρα…
απλα τωρα φτανει στο τελος η ομαδα του ολυμπιακου…
οτι κανει τωρα…αμα ειναι να χασει και απο πανω ποιος ειναι αυτος που θα τον κρατησει…??
μετα βλεπω να πεφτουν τα χρηματα που θα δινουν οι αγγελοπουλοι…
με τοσα χρηματα τα βαζαν στο ποδοσφαιρο και τους εμενε και η ομαδα…

και κατι αλλο…
ας πει στον παπαλουκα καποιος οτι δεν ειναι μονο αυτος που προσπαθει.
στο τελος θα του την πεσει κανεις απο τους συμπαιχτες του…

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ!!!
τι νοθρωτητα ειναι αυτη στο τελος…

Μυωπια αυτος ο Αναστοπουλος,ουτε γονατια στη μπαλα στο μισο μετρο δε βλεπει:D

100-0 η διαιτησια σήμερα συγχαρητήρια.

Η μπάλα έξω απ’ το πόδι του Διαμαντίδη, τη δίνει στον ΠΑΟ.
Βήματα του Σάρας, τον αφήνει να βάλει καλάθι.
Επιθετικό σε σκριν του Μπουρούση μετά από 100 τέτοια του ΠΑΟ.
Καθαρό διώξιμο του Τζος, το δίνει καλάθι.
Στημένο Μίλος, αντι για επιθετικό καλάθι και 5ο φάουλ.

να φανταστω εννοεις τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ε???
για τα πρωτα 2 θα συμφωνησω οτι εχεις δικιο…
για τον τσιλντρες και το επιθετικο εγω τουλαχιστον δεν ειμαι σιγουρος-δεν λεω οτι εισαι λαθος - αλλα δεν τον κοβεις κιολας…

ok παλι καλα…(too much)…

Μπράβο στον ΠΑΟ για το 12ο πρωτάθλημα, αυτό μόνο.

Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Ο ΚρισΠ τα είπε όλα. Όταν είδα πως σφύριξαν επιθετικό στο Μπουρούση, παρατρίχα να μείνω δίχως λάπτοπ. Δεν αξίζει καν να τους βλέπεις τους καραγκιόζηδες…

οι διαιτητες θα τα κανανε αυτα και το περιμεναμε, αλλα ο γιαννακης παιρνει ναρκωτικα. δεν χανεις ετσι τη διαφορα ρε φιλε.

4o δεκάλεπτο, κατεβάσαμε διακόπτες. Ούτε επίθεση δεν προσπαθούσαμε καλά καλά…

ΜΙλάμε για 5 φάσεις που έγιναν στα επόμενα 6 λεπτά ακριβώς μετά το 46-60. Και αφήνω στην άκρη το ατελείωτο ξύλο της υπέροχης άμυνας του ΠΑΟ που έμεινε ατιμώρητο σε όλη το 2ο ημίχρονο.

Τεσπά, μαλακία δικιά μας που δεν έχουμε τ’ αρχίδια να νικάμε τους 8.

Και αναποδο υπερ μας οταν εχουν ολα τελειωσει,να μη το λησμονουμε.Ιδια συνταγη,εχει καταντησει αηδια.

Γιαννακης πουλους,του χρονου παλι…

απλα τραγικοι οι διαιτητες…!!
ολα ειναι καθαρα υπερ του ολυμπιακου και δεν ειδαν τιποτα…
μονο αυτο με τον διαμαντιδη δεν θα μπορουσε να το δει ο διαιτητης…

κατα τα αλλα…
δεν κοβει τις κακες συνηθειες ο ολυμπιακος…
ολοκληρο τεταρτο δεκαλεπτο αντι να μπουν μεσα να παρουν κανενα φαουλ, να κερδισουν χρονο, να βαλουν και κανενα καλαθι αυτοι βαρουσαν απο τα 7 μετρα…[-X
επισης ο παπαλουκας ειναι ενα σκετο χαλι…τρελαθηκε στα λαθη…

και κατι αλλο…

[SIZE=“5”]ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…!! ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ?? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΖΩΟ…!!! ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…!!!
ΖΩΟ, Ε ΖΩΟ…
[/SIZE]

:lol: :lol: :lol:

η ομαδα σημερα επαιξε ισως το καλυτερο της παιχνιδι στο οακα μετα απο αυτο το 2007,πλην της τεταρτης περιοδου που ηταν τραγικοι.και σε αυτο συνεβαλαν ολα.αγχος,λαθη,πιεση απο τον κοσμο και σε μεγαλο βαθμο τα λαθος σφυριγματα των διαιτητων στα κρισιμα σημεια του αγωνα.κριμα:(.εχω βαρεθει να λεω του χρονου παλι…

To έχω πει πολλές φορές. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ομάδα που θα νικάει και τις διαιτησίες. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι Γιαννακόπουλοι είναι κράτος εν κράτος. Συμφωνώ πως τα καλάθια των διαιτητών μας αποσυντόνισαν όσο δεν πήγαινε, αλλά δε γίνεται να το παρατάς το ματς για 6 λεπτά γιατί σε έχουν αποσυντονίσει οι διαιτητές. Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το περιμένεις. 10 χρόνια τώρα το ξέρουμε πως όταν τα πράγματα ζορίζουν η πλάστιγγα γυρίζει.

Το μόνο κρίμα είναι, που οι Άγγελοπουλοι θα απογοητευτούν σύντομα και έτσι οι Γιαννακοπουλαίοι θα μείνουν πάλι οι μόνοι που θα ρίχνουν λεφτά στο μπάσκετ. Δεν έχει νόημα να ρίχνεις τόσα λεφτά και να μη μπορείς να τα προστατέψεις.

:smiley:

ναι εχεις δικιο…
αλλα απο το να βαρας τριποντα στο 0 με 3 παιχτες πανω σου μπες μεσα και κατι θα σου δωσουν…
δεν γινεται να πνίγουν ολα τα φαουλ…

και επιμενω… παπαλουκας για τα μπαζα…αμα δεν μπορεις μην παιζεις…με μονο παρατηρήσεις δεν εισαι αρχηγος…

Εννοείται ότι έπρεπε να έχουμε πάρει το ματς, ασχέτως σφυριγμάτων.

Αλλά έπεσε ύπνος βαθύς στον πάγκο και είχαμε κι έναν Παπαλουκά που με 5 πόντους ακόμα θα είχε κάνει το νταμπλ φίγκιουρ (γιατί 10 λάθη θα τα έκανε, αν όχι παραπάνω).

Πρώτα απόλα φταίμε εμείς και ο Γιαννάκης, και μετά η διαιτησία και τα φάουλ που δεν σφύραγε:):!:
Τώρα νίκη στο Σ.Ε.Φ. και βλέπουμε…πάντως εξαιρετικά χλωμό:):!: