Προσωπικά χέστηκα και για το φτύσιμο του Διαμαντίδη και για το τι έκανε ο Τεόντοσιτς. Από το να δω ματς δίχως αυτούς τους 2, προτιμώ τη λύση του αθλητικού δικαστή. 2000 ευρώ πρόστιμο για το φτύσιμο και κλείσιμο της υπόθεσης.
Ωραίος ο παίκτης, θύμισες εποχές Κώτσιου που ο αγκώνας βαφτίστηκε καρπός! :lol:
Κοιτα εμενα στ αρχιδια μου, σιγα το χτυπημα, αλλα εσυ ζητας τιμωρια του διαμαντιδη για το φτυσιμο λες και κατι επαθε ο τεοντοσιτς και δεν μπορουσε να παιξει! Εδω γουντς και τομασεβιτς ειχαν παιξει μαπες και δεν εχασαν ματς
Ρε παιδια δηλαδη πραγματικα πιστευετε οτι το διωξιμο του Τσιλντρες(που οντος δεν μετρουσε),τα βηματα του Γιασκεβιτσιους που εγω προσωπικα ειδα 3 φορες το βιντεο για να καταλαβω τι εγινε,και που ουτε οι παιχτες που τον μαρκαραν δεν καταλαβαν οτι εκανε,το αουτ του Διαμαντιδη στην 2 περιοδο και δυο κινιτα σκριν(Ειδα ενα βιντεο με ολα τα κινιτα σκριν που ζητουσαν οι Φιλαθλοι του ολυμπιακου και κατα τη γνωμη μου δυο ηταν) εκριναν το ματς???Δηλαδη 5 φασεις εκριναν εναν αγωνα που διαρκουσε 40 λεπτα???Τωρα η φαση με το Μπατιστ και τον Τεοντοσιτς στην οποια ο Τεοντοσιτς πηγε να παρει το επιθετικο φαουλ καθως δεν μπορουσε να κανει τιποτε αλλο,ηταν φαουλ υπερ του Παο γιατι μπηκε μπροστα του ενω ειχε πατισει και πηδουσε!Νταξι δηλαδη αμα κατσω και ψαξω και δω τον αγωνα 3-4 φορες θα βρω 3-4 λαθος σφυριγματα υπερ του ολυμπιακου(Που θα ειναι οντως,οχι 500 απο τα οποια θα ειναι 3) και θα αρχισω να λεω και να λεω!Παντα ομως τα λαθη τα βλεπει αυτος που χανει!!!Τυχαιο???Δεν νομιζω!Και στο δευτερο τελικο τα ιδια ελεγαν οι εφημεριδες του Παο σφαξιμο κτλπ!Δηλαδη 4 5 διαιτιτικα λαθη στο συνολο θεωρειτε σφαξιμο!Αμα εχανε ο Παο θα εβρισκε και θα ελεγε τα ιδια.Δηλαδη εγω που κερδισα ειμαι εκνευρισμενος με την εικονα του Παναθηαικου!Εσεις που προηγισασταν 14 ποντους και ξαφνικα η ομαδα κατεβασε διακοπτες και σταματισε να παιζει δεν σας πειραζει!Καθε φορα οταν χανεις δικαιολογιες υπαρχουν πολλες!Αλλα αιτια μια που αν την βρεις και εχεις τη δυνατοτητα να την αλλαξεις θα παρεις το πρωταθλημα!
Εντιτ:Για να σκεφτουμε και την ευθηνη των οπαδων στα διαιτιτικα λαθη!Ποιος θα παει να σφυριξει τελικο πρωταθληματος χωρις να φοβατε???Εγω που ειμαι Παο ετσι και σφυριζα αγωνο στο ΟΑΚΑ θα μου ειχε παει το σκατο στην καλτσα!Καλα δεν θελω να σκεφτομαι τον διαιτητη που θα σφυριξει τον τεταρτο τελικο στο ΣΕΦ!Με αυτη την τρομοκρατια στα γηπεδα με λειζερ,καπνογονα φιλαθλους που μπουκαρουν στο γηπεδο οποτε γουσταρουν πως περιμενεις οι διαιτητες να μην ειναι φοβισμενοι!!!Η αλλη κοπελα εχασε τα δαχτυλα της που ηταν ασχετη!
(μια γενικη παρατηρηση με αφορμη το ποστ)Σταματηστε αυτη τη ΠΑΠΑΡΙΑ το “νταξει δωθηκαν 6-7 αναποδα που ομως δε επηρεασαν το ματς” σε μπασκετικους αγωνες.Ειναι παιχνιδι ροης,μομεντουμ και τα σχετικα και στο γαμαει ο αλλος αμα θελει και με εναν μονο σφυριγμα εγω σου λεω,οχι 5…δεν ειναι ποδοσφαιρο που το ενα φαουλ τι να κλασει.Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να πει καποιος οτι οντως επηρεασαν ως ενα βαθμο το ματς?.Να πεσει παιχτης στο χρωματιστο και να δωσει πεναλτι??Ημαρτον δηλαδη με αυτο το πραγμα.Και μη μου λετε για δυσκολες φασεις,ειδικα του Τσιλντρες για τον ρεφ που βλεπει φατσα το καλαθι και ειναι επαγγελματιας διαιτητης συνηθισμενη ειναι(και δεν ειναι ενας,3 ειναι τρομαρα τους),μη κοιτας που εσυ το βλεπεις απο τα πλαγια κι ετσι πως βαζει το χερι του πισω απ τη μπαλα πριν τη διωξει μπερδευεσαι.
Και οχι φιλε ο Τεοντοσιτς εστω και για λιγο,προλαβε να στηθει πριν σηκωθει απ το εδαφος και παει προς τα πανω του ο Μαικ “moving screen” Μπατιστ.Ξαναδεστο και κανε οσα pause θελεις,αμα δε το πετυχεις,θα στο δειξω εγω.
Παντως μιλαμε για γενικοτερα αοματους ρεφς,εδω συνεχιστηκε κανονικα αυτη εδω η φαση:D (βλεπουμε τον Μπατιστ πριν πηδηξει για να σωσει τη μπαλα,ρεφ φατσα καρτα.σημειωση:το γηπεδο τελειωνει εκει που σταματαει να καφετιζει το πατωμα)
Φοβερή φώτο.Ασορτί με το true κλάμα.
Μας έχετε ζαλίσει τα @@ πάντως.14 πόντους και σας πήγαν στο +8 πόσο στο διάολο πήγε.
Δηλαδή θα ανακαστώ να κάτσω να δω αυτό το είδος αθλήματος να δω αν ισχύει τόση κλάψα πια.
Ρε δώστε τους ένα πρωτάθλημα να σταμτήσουν την κλάψα.Δλδ παράκληση.
Eχει και μερικα ωραια με τον αγαπημενο του αντιπαλο!!! Εχει, ομως και κατι ωραια “κινητα” σκριν με τσσκα, σιενα και τετοια. Αλλα να μου πεις κι ο αρταγκα τσιρακι του γιαννακοπουλου:lol:
Απο το “χανουμε το πρωταθλημα λογω διαιτησιας” μεχρι αυτο στο οποιο επικεντρωνομαι εγω στο τελευταιο ποστ υπαρχει ενα τεραστιο κενο,σαν αυτο που εχεις στο κεφαλι σου περιπου.Δες σε τι απανταω και ασε τα πρησμενα αρχιδια και τις ιστοριες…απο πραγματικα πρησμενα αρχιδια ξερουμε μονο εμεις απο τη κλαψα στη μπαλα τοσα χρονια.Απλα η μπασκετικη παραγκα εχει την τυχη να ειναι πιο διακριτικη λογω της φυσης του αθληματος(εως και “ανυπαρκτη”,για τους μυρωδιαδες του συγκεκριμενου σπορ)
Τη φωτογραφια την εβαλα φορ δε λολς.Αν δε το βρισκεις εσυ αστειο να εχει φτασει το ενα του ποδι στα επισημα και ο ρεφ να αφηνει τη φαση νταξει ρε παιδιμ,αλλα για μενα εχει πλακα.Στη συγκεκριμενη δεν υποννοω δολο ειπα,pure γκαβομαρα πιο πολυ.
@ cynic:ελα μωρε ο Αρτεαγκα δεν επηρεασε το ματς,“μπασκετ ειναι” εξαλλου,να σου πει κι ο Mech Cannibal.
Παντως μυρωδιαδες ειναι και οσοι νομιζουν οτι ο παναθηναικος νικαει με τα κινητα σκριν του μπατιστ:wink:
Κι ααααντε, να πω ΟΛΕΣ οι νικες και τα πρωταθληματα και τα κυπελλα, τα πηρε λογω διαιτησιας, τα γαμημενα τα 5 ευρωπαικα - 2 εκ των οποιων επι μαικ -moving screen- μπατιστ, πως στο διαλο τα πηρε??? Λογω αρτεαγκα μαλλον
Χαχαχα, ξεχασα να σου ποσταρω βιντεακι πιο πανω :lol:
Δες πχ τη φαση στο 10.04!!! Οταν παιρνει παρτουζα 3-4 παικτες σας, δεν δεχομαι να μου λες μαικ -moving screen- Μπατιστ…
Ε μαλακα δεν υποστηριξα κατι τετοιο,μη με τρελαινεις κι εσυ.Και για τα ευρωπαικα ετερων εκατερων,το οτι εχει πετυχει σπουδαια πραγματα ο μπασκετικος ΠΑΟ(για την ακριβεια τα σπουδαιοτερα ελληνικου συλλογου στον ομαδικο αθλητισμο)δε το αμφισβητει ουτε ενας,ουτε ομως αποτελει ασυλια και επιχειρημα για πραγματα σα κι αυτα που συζηταμε τωρα.
Ρε pumpaka.
Καταρχας ευχαριστώ που μου την είπες γιατί μόνο ο chrisp με βρίζει εδώ και έχω πάθει στέριση .Άσε που είναι γλυκούλης σαν αρκουδάκι(θρυ-αρκουδο-λεον) και δε μπορώ να του την πω
Τέσπα.Το να βαφτίζεις το λέγειν σου αντι για κλάψα σε αμπελοφιλοσοφία του κόλου εμένα δε μου λέει κάτι.Πάλι τα @@ πρήζεις.Τώρα αν έβαλες την φώτο για πλάκα, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και :lol::lol::lol:
Οκ?
Και σοβαρά φτάνει η κλάψα γιατί μετά αν χάσει ο βάζελος σε 1-2- μέρες θα γίνουν τα ίδια απο την ανάποδη.Βγάζει κάπου;
Δε το πα για να στη πω,μου βγηκε αυθορμητα ετσι πως απαντησεις,θελω να με πιστεψεις.Εσυ να δεις ποσο μου πρηζεις τα @@ οταν συνεχιζεις να μη νιωθεις τι λεω.Ειπα τη γνωμη μου για το ποσο μπορει να επηρεασει η διαιτησια εναν αγωνα μπασκετ και σχολιαζω και μια φαση του παχνιδιου ως απαντηση στον Μεκανικ Κανιμπαλ(που ως ενας απο τους υπερανω βαζελους που δε μυγιαζεται,κανει ποστ σεντονι για να υποστηριξει οτι δε τρεχει και τιποτα,συμβαινουν αυτα),πολυ συγκεκριμενα πραγματα.Σε σενα που εισαι και Ο μυρωδιας
(και που προς τιμην σου που το παραδεχεσαι),μπορει να μη λενε και πολλα αλλα τουλαχιστον μην επιμενεις.
(To γιατι πραγματικα χασαμε φετος το πρωταθλημα το χουμε πει σε ολα τα μπασκετοθρεντζ απο 100 φορες ο καθενας)
Ναι ρε φίλε.
Τώρα δεν έκατσα να δω τα post και να θυμάμε ποιος κατηγορεί ποιόν και ποιός απαντά σε ποιόν.
Και εμένα αυθόρμητα μου βγήκε όταν είδα κάποιον να βάζει την φώτο που έβαλες.Οκ τώρα που να μπω στον ψυχισμό σου, οτι την έβαλες για πλάκα κλπ.Οπότε το είδα για νέο πρηξ@@διασμα.Δεν διαβάζω pumpkin φανατικά να καταλάβω το χιούμορ.
Βασικά έπαιζα επαγγελματικά αυτό το πράμα με τη μπάλα
…Και δε μπορώ με τίποτα να το δω στη τηλεόραση.Το βαριέμαι αφάνταστα.
Άλλωστε δεν έχω κάνει ούτε ένα ποστ με ανάλυση για το άθλημα εδώ,εκτός οτι η διαιτησία και να θέλει δε σε πήγε απο το + 14 στο -8 αν δεν κάνεις και εσυ μαμακίες, οπότε δεν χρειάζεται να παραδεχτώ ή όχι κάτι.
Τέσπα goodnight.
Aυτο σοβαρα τωρα μου φαινεται παραξενο:p
Δε χρειαζοταν να μπεις στο ψυχισμο μου,αρκει να διαβαζες τι εγραψα πριν να το βαλω.Αλλα και στο επομενο ποστ στο ξαναπα οτι νταξει δε το βαλα ως “ιδου,και αλλη μια στιγμη της σφαγης!” αλλα ως μια φαση που ειναι να γελας με το οτι δεν ειδε αυτο το πραμα.Anyway,τελος απο μενα,κραταω δυναμεις για τη Κυριακη:p
Αύριο έχουμε τις δυνάμεις να το χτυπήσουμε;…λογικά τέτοια διαιτησία σαν του οακα δεν θά’χουμε…αλλά και πάλι έχουμε την ψυχολογία να επανέρθουμε;:):!:
ναι μωρε χαλαρα… μην σε απασχολει τι θα γινει εντος γηπεδου. Το θεμα ειναι να μην γινουν τα αντιστοιχα επεισοδια που ειχαν γινει στην Ριζουπολη. Και να μην γινει καμια διακοπη.
Τα επεισόδια που έγινα στη Ριζούπολη είναι χωροταξικά αδύνατο να γίνουν.
Αλλά ότι ο κόσμος βράζει γι ακόμα μία χρονιά είνια δεδομένο.
απο περιεργεια και μονο…ο κοσμος του Ολυμπιακου οκ βραζει και νιωθει αδικημενος και μπλα μπλα μπλα…εσυ ενδεχομενα επεισοδεια θα τα επιδοκιμασεις;; τα θες; το λεω γιατι το εχεις αναφερει ξανα και απ οτι εχω καταλαβει πηγαινεις συνεχως στο ΣΕΦ και ειναι σαν να αφηνεις να εννοηθει οτι ξερεις οτι θα γινουν ‘‘μπαχαλα’’.
πιστευω οτι μονο κακο θα κανουν στην ομαδα σου…θα μου πεις οι ‘‘σφαγες’’ κανουν μεγαλυτερο κακο, αλλα δεν βρισκεις πως ετσι θα χαθει και οποιο δικιο; ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον…
Χρειάζεται να το αφήσω εγώ να εννοηθεί ότι θα γίνουν μπάχαλα?
Ο μόνος τρόπος να μη γίνουν είναι να βγει απόφαση ότι το ματς θα είναι εξαρχής κεκλεισμένων.
Ούτε θα τα επιδοκιμάσω (ούτε θα συμμετέχω) ούτε θα τα αποδοκιμάσω. Υπάρχει οργή γιατί αύριο κανονικά χωρίς τις αποφάσεις των διαιτητών θα πηγαίναμε να σηκώσουμε την κούπα. Μπορεί και να έκανε νέο μπρέηκ ο ΠΑΟ και μαγκιά του, τότε αν πέταγε έστω και σπιρτόκουτο κάποιος θα τον έβριζα. Τώρα όμως όλοι είμαστε ξενερωμένοι και κανέναν δεν ενδιαφέρει αν θα παίξουμε του χρόνου με 2,5 ή 10 αγώνα κεκλεισμένων.