Κι εγώ λέω ότι είμαστε παγιδευμένοι. Πάρα πολύς κόσμος (και δεν εννοώ μόνο τους οργανωμένους) είναι οργισμένος και κάτι παραπάνω. Η “διέξοδος” των όποιων επεισοδίων δεν είναι λύση και το όποιο δίκαιο μας κινδυνεύει να χαθεί. Και θα βγουν και από πάνω οι διάφοροι πρασινοφρουροί που θα μιλάνε για ζούγκλα, κόλαση, διαβόλους και καζάνια που βράζουν… Εντάξει, εκεί πάνω είναι παρθεναγωγείο…
Ας βγούνε να λένε φίλε τοξικέ.
Φυσικά και τα επεισόδια δεν είναι λύση. Λύση θα ήταν να διαγραφούν απ τους πίνακες οι τρεις διαιτητές οι οποίοι όμως βαθμολογήθηκαν με άριστα απ τον αγαπημένο σε όλους μας Ζαβλανό. Λύση θα ήταν η ΚΕΔ και η ΕΟΚ να έβλεπαν την κατάσταση που επικρατεί (και συμβαίνει όλη τη χρονιά φέτος) με τις διαιτησίες του Ολυμπιακού και να εφάρμοζαν αυτά που προτείνει η ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της. Αντίθετα η απάντηση ήταν “δεν ασχολούμαστε”. Άρα μας έχουν γραμμένους στ’ αρχίδια τους επομένως τους έχουμε και μεις.
Λίγα με τον φίλο μου τον Ζαβλανό ε!
Μας στέλνει και ευχετήριες κάρτες στο σπίτι!!!
Τι καλός!!!
Έχεις διεύθυνση δηλαδη??? :vibrate:
Ήταν να τον συναντήσω τα Χριστούγεννα αλλά δεν έκατσε γαμώτο!!!
Τα επεισόδια είναι αναμενόμενα. Όπως ήταν και πέρυσι δλδ. Αν η διαιτησία δεν παίξει έδρα θα έχουμε ντράβαλα.+ ότι έχουμε και το περιστατικό διαμαντίδη…
Για το 3ο ματς και ειδικά το 4ο δεκάλεπτο τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεδομένης της προσπάθειας που έκανε ο Πάο στην άμυνα ο Ολυμπιακός για να είχε κερδίσει θα έπρεπε
α) να τον παίζει στα ίσα η διαιτησία, που σημαίνει φίλοι πράσινοι ότι θα βαράγαμε βολές στο 3λεπτο και η επική άμυνα, η καρδιά του πρωταθλητή κλπ θα πήγαιναν περίπατο
β) να έπαιζε με πιο πολύ τσαμπουκά η ομάδα και ο Γιαννάκης να ήταν σε άλλη ομάδα προπονητής
Όπως και να χει εστιάζουμε στο β η πλειοψηφία των Ολυμπιακών. Τώρα αν δεν σας αρέσει αυτό , ε τι να κάνουμε τραβάτε να διαβάσετε την πράσινη και το γκόντζο να γουστάρετε. Μην παραποιείτε όμως αυτά που γράφουμε για να σας κάνουν .
Κάποιος είπε τη λέξη κλειδί. Αυτή που με άγγιξε…
[SIZE=“4”]ΖΑΒΛΑΝΟΣ[/SIZE]
ε λολ δηλαδη επι 3 δεκαλεπτα που εμπαιναν τα τρελα ολα και ο παο επαιζε αμυνα ξυλο (πραγμα που δεν το συμμεριζομαι, εχει μπει πολυ γκρινια και μιζερια πια σαυτον τον οσφπ, κατι σαν το βαζελο στο ποδοσφαιρο) πως πηραν 14 ποντους διαφορα και ξαφνικα! αντε γεια διαφορα
αλλα ναι ολα καλα με την ομαδα η διαιτησια φταιει
φυγε γιαννακη μην βαζελοποιεις αλλο τον οσφπ
Παιδί-Μάλαμα!!!
Καλά σόρρυ δηλαδή κιόλας αλλά αυτά που διαβάζω είναι μαλακίες. Βράζει λέει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τις αποφάσεις της διαιτησίας στον τελευταίο αγώνα. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ευκαιρία θέλουν μερικοί μαλάκες χωρίς ζωή να πάνε να τα σπάσουν στο γήπεδο και όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Αλλά φταίνε και οι ομάδες που τους ξεσηκώνουν με “αποδεικτικά βίντεο και καλά” έβγαλε και ο ΠΑΟ βίντεο μάλιστα σήμερα. Για γέλια και για κλάματα.
Ο Ολυμπιακός δεν έχασε από διαιτησία στο 3ο αγώνα. Είχε κακή διαιτησία αλλά δεν έχασε από αυτήν. Αν δεν έκανε τόσες κακές επιθέσεις στο τέλος, φανερά ομάδα χωρίς κανένα σχέδιο στην επίθεση απο τον παγκο και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία, το ματσάκι θα μπορούσε να το πάρει και ας έδιναν άλλα τόσα οι γκρι στους πράσινους.
Την δικαιολογία εκνευρίστηκε από τα λάθη των διαιτητών ας μην την πει κανένας. Ούτε φιλοπαναθηναικός είμαι ούτε φιλος του Ζαβλανού.
να αγιασει το στομα σου- πληκτρολογιο
Τα έχουμε πει χίλιες φορές.Οι αδυναμίες του Ολυμπιακού είναι δεδομένες και εμφανείς.
Αλλά ας πάει όποιος μάγκας γουστάρει και να πάρει το ματσάκι μέσα στο ΟΑΚΑ,με αυτά τα σφυρίγματα και με μία ψυχολογία να σου έχει πέσει στα πατώματα.Α και με λίγα λεπτά να απομένουν!!
Με τον Παναθηναίκό στο ΟΑΚΑ έπαιζε ο Ολυμπιακός όχι με την Λαμία στο Χαλκιοπούλειο
Επεισοδια και το ενα και το αλλο!Δηλαδη ελεος!Ισως να μην ειμαι και πολυ φανατισμενος απλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει τοσος κοσμος να φωναζει και να τσακωνετε για ενα αθλημα!Δηλαδη κι εγω χαιρομαι οταν κερδιζει η ομαδα μου!Χαιρομαι οπως χαιρομαι κι οταν περναω καλα με τους φιλους μου η οπως οταν χαιρομαι οταν παιζω εγω ο ιδιος μπασκετ η ποδοσφαιρο!Τιποτε παραπανω!Οταν χανουμε απλα απογοητευομαι και μετα απο λιγο ξεχνιεμε οπως ακριβως κι οταν κερδιζουμε!Γιατι δηλαδη πρεπει Ολυμπιακος και Παναθηναικος να μισιουνται ετσι!Εμενα δεν με νοιαζει,ο καθενας κανει οτι θελει,απλα στο μυαλο μου αυτο μοιαζει παραλογο! Εστω αδικιθηκε ο Ολυμπιακος στο μπασκετ!Εστω αδικιθηκε ο Παο στο ποδοσφαιρο!Ποιοι τα βγαζουν τα λεφτα στο τελος???Ποιοι???Ποιοι τα παιρνουν απο τα στοιχιματα?Εγω?Οι οργανωμενοι?Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ο αθλητισμος στην Ελλαδα ειναι ξεπουλημενος!Ολοι τις τσεπες τους κοιτανε και αφηνουν εμας να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!Δηλαδη υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα να οργιστω!Και για αυτο η Ελλαδα δεν θα παει ποτε μπροστα!Οργιστικαν τοσοι ανθρωποι με την διαιτησια(και μπασκετ και ποδοσφαιρο) και δεν οργιστικαν με τους πολιτικους που τους εκλεβαν τα λεφτα!!!Δεν οργιστικαν που σε λιγα χρονια θα παιρνουν 500 ευρω!Δεν οργιστικαν που θα χασουν τις δουλειες τους!Αντι να πεταμε λοιπον πετρες,καροτα και αλατιερες στους παιχτες που στο κατω κατω το ψωμι τους βγαζουν,μηπως πρεπει να τα πεταξουμε αλλου?
Τα ίδια φαντάζομαι λέγατε το '95 και το '98 που σφάζανε την εθνική στους ημιτελικούς με Σερβία ε?
Νάχανε αρχίδια να κέρδιζαν και τους διαιτητές και τη FIBA.
κρισπ με το χερι στην καρδια: ο οσφπ εχασε λογω διαιτησιας? ναι η οχι? μπηκε στο 4ο δεκαλεπτο με νοοτροπια τους τελειωνουμε ναι η οχι?
Άντε πάλι.
Ασχέτως διαιτησίας, ο Ολυμπιακός μπορούσε να το έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσουμ τα σφυρίγματα οι γκρι. Στο 46-60 είχαμε μια-δυο κακές επιλογές απ’ το τρίποντο (Κλέιζα στον αιφνιδιασμό νομίζω) και 2 εύκολα σουτ από μέση-κοντινή απόσταση που ήταν άστοχα. Θα μπορούσε να έχει πάει στο 46-66 δηλαδή και να έχει τελειώσει οριστικά, ο θεός ο ίδιος να κατεβαινε. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, κάποτε θα αστοχήσεις. Ο ΠΑΟ ήταν άστοχος επί 30κάτι λεπτά σχεδόν.
Από κει και πέρα όσο χάλια κι αν ήμασταν στο 4ο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟ δεν θα επέστρεφε ποτέ. Εκεί η συζήτηση τελειώνει.
Προσωπικά ναι. Δεν είχα τόσο πρόβλημα με την διαιτησία τότε όσο με κάποιες μαλακίες δικές μας αγωνιστικές. Είμουν επίσης ο μοναδικός που έβριζε τους Λιθουανούς σε εκείνον τον τελικό στη Ελλάδα με τους Σέρβους που αποχώρησαν για λίγο απο το παρκέ επειδή ένιωθαν αδικημένοι από τις αποφάσεις των διαιτητών. Αληθεια ποιος θυμαται το σοου του Σασα Τζορτζεβιτς σε εκεινον τον τελικο με 9/12 τριποντα και τους 41 πόντους;;
Γενικα το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας στο μπάσκετ το βρισκω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όχι τέλειο φυσικά. Απλά δεν μπορώ να γυρισουμε στις εποχές να φτάσουμε να ακούμε τίποτα παπαριές σαν αυτές του Γιάννη Ιωαννίδη στις συνεντευξεις τύπου μετα απο τους αγώνες όπου όποιος ήταν ελάχιστα σχετικός με το μπάσκετ έμενε καραφλός από τις μαλακίες που πέταγε για την διαιτησία. Μαργαριτάρια κανονικά.
Ενώ το να βγάζει ανακοίνωση ομάδα για την διαιτησία στον πρώτο τελικό,στον οποίο διέλυσε το αντίπαλό της ολοκληρωτικά άμα το δει κάποιος που ξέρει μπάσκετ δεν καραφλιάζει…
Και που βασικά η διαιτησία ήταν σχετικά εντάξει
Άσε ρε Dead τώρα, ντάξει γαμώ τα σόου ο Τζόρτζεβιτς αλλά είχαμε σιχαθεί όλοι τη ζωή μας απ’ το σπρώξιμο της Σερβίας. Για να μη θυμηθούμε πώς έχασε η Αργεντινάρα το Μουντομπάσκετ του 2002.
Τεσπά, κούρασε ξαναλέω. Για κάποιους ο ΠΑΟ χωρίς 5-6 συγκεκριμένες αποφάσεις δεν θα επέστρεφε ποτέ, για κάποιους άλλους φταίει μόνο ο Γιαννάκης.
Μπορεί και να χάναμε. Πολύ πιθανόν. Και τώρα θα βρίζαμε τους παίχτες και τον κόουτς. Και δε θα λέγαμε κουβέντα για τους γκρι. Αλλά ρε γμτ, ας έβρισκε ο μάγκας Πάο 7 άλλους πόντους να βάλει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ και να πάρει το ματς. Και πρώτος εγώ θα τον έλεγα μάγκα. Και τώρα ακούω για την καρδιά του πρωταθλητή και τον τρόπο το δικό του και την άμυνα μέγγενη και ότι άλλη παπαριά θέλετε… Εδώ ξεχάσαμε αυτά τα λίγα που ξέρουμε και να λέμε ότι δεν έγινε και τίποτα;