:respect: με συγκινεις
To θεμα ειναι οτι ολα αυτα μαζευονται κι οταν παιξει Ολυμπιακος-Παναθηναικος στο μπασκετ θα γινει σφαγη!Και μην νομιζεις οτι τον αγωνα θα τον βλεπουν παιδακια!Ειτε στο Οακα ειτε στο Σεφ θα μπουνε μεσα 20-30 φιλαθλοι και…Οσο για τον Ιβκοβιτς κατι ακουσα κι εγω οτι ηταν προκλητικος αλλα δεν μπορω να ξερω,και καλο ειναι ακομα κι αν ηταν να μην δωθει σημασια γιατι ΟΛΑ κανουν χειροτερη την κατσταση στα ντερμπι!
όποιος φορουμίτης ρίξει την ευθύνη σε παίκτη της ομάδας του, θα μπορέσει να δείξει το δάχτυλο στους άλλους, που προστατεύουν τα δικά τους παιδια
κατηγορείτε τα “συστήματα” που προστατεύουν τους μεν κ τους δε, αλλά όλως τυχαίως βλέπω πως οι γαύροι στηρίζουν σερβία κ οι βάζελοι ελλάδα
πόσο θα θελα να έριχνε μπουνιά ο μίλος στον σπανούλη να παθένατε κοκομπλόκο
Μάλλον ως υποστηρικτής του Ολυμπιαικού μιλάς αλλά τέσπα
Προσωπικα θα το χαιρομουν… στην μπουκα τον εχω τον Βασιλακη, αν στο τελος της χρονιας το αποτελεσμα ειναι 0, εχει να ακουσει πολυ μπινελικι… Και αν του βασταει και δεν ηρθε για τα φραγκα στον Ολυμπιακο (που για αυτα ηρθε) να μας πει πως εχει παρει 2-3 πρωταθληματα… να μας μιλησει για τον φετινο 3ο τελικο…
ο τεόντοσιτς θα έχει τα “φρύδια” να τα ξανακάνει σε ντέρμπι στο οακα?γιατί εμείς νομίζω τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει πως τα έχουμε…
το ότι τυγχάνει να είναι και προπονητής της εθνικής σερβίας, ο οποίος με το παραμικρό χθες δυναμίτιζε το κλίμα κουβέντα ε?αν διαβάσει αυτά που λες κάποιος που δεν ξέρει τι έγινε θα νόμιζε πως έπαιζε ο ολυμπιακός χθες!
και στην τελική οι μεγάλες προσωπικότητες είναι υπεράνω κριτικής και μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν?
αν σου ρίξουν και εσένα μπουνιά, γύρισε το άλλο μάγουλο.O:)
και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει πάντα να φταίει για όλα ο ΠΑΟ…
Πολλά απωθημένα έχετε όλοι εδώ μέσα θα έλεγα εγώ.
Σιγά μην τον ξαναφέρουνε. Σηκωτός θα φύγει απ’το ξύλο.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που στον αθλητισμό πέφτει ξύλο μεταξύ των παικτών έτσι, μην τρελαινόμαστε κιόλας. Ο μόνος που το ξέσκισε βασικά ήταν ο Κρίστιτς με την καρέκλα.
Αυτο θα ειχε ΠΟΛΥ πλακα :p!
Παντως εγω ως Παναθηναϊκος λεω οτι οι δηλωσεις του Τσαρτσαρη ηταν απαραδεκτες,κι οτι ειναι αντιπαθητικος οπως λεω οτι το συμβαν ξεκινησε απο 2 κι οχι απο ενα!Οσο για αυτα περι διαιτησιας κι οτι ολοι θελουν να τα ριξουν στους σερβους για να την βγαλουν οι παικτες του Παο καθαρη χωρις τιμωρια,κι οτι οι διαιτητες σφυριζαν υπερ της ελλαδας επειδη ιβκοβιτς ειναι προπονητης του Ολυμπιακου τα θεωρω ως μια προετοιμασια του πεδιου σε περιπτωση που χασει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα να εχουν αφορμες να λενε!
Θα τον πιάσει ο καλάθης ή ο αγκωνίδης ?
είστε όλοι εθνικιστές! Τεόντοσιτς για αρχηγός λέμε! :razz:
Ο Ολυμπιακός θα το χάσει το πρωτάθλημα γιατί έχει χειρότερο ρόστερ και ο πάο είναι καλύτερη ομάδα. Από την άλλη αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως η διαιτησία ελέγχεται από τον Πάο.
έλα στον μπατίστ αγόρι μου!8)
εγώ τώρα γιατί πιστεύω πως αν στη θέση του τεόντοσιτς ήταν ο τέπιτς και στη θέση του φώτση ο σπανούλης θά έλεγες άλλα τώρα?:-s
ένα παιδι μολις πέθανε στην ναμίμπια (για να μην ξεχνιόμαστε)… :lol:
συμφωνω με mech cannibal και The horror…δυστυχως υπαρχει αυτη η παραγκα λογω του Βασιλακοπουλου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι σερβοι ηταν αναγκη να παιξουν ξυλο ιδιως σε ενα φιλικο…Αν παρατηρησετε πολυ λιγοι σερβοι προσπαθουν να σταματησουν το μπουγιο αλλα εμπλεκονται και αυτοι σε αντιθεση με τους ελληνες ζηση και διαμαντιδη (ο σπανουλης εφυγε …κοτουλα:lol::lol::lol:).Παντως αν εμενα μου ριχναν μπουνια στα αχαμνα οπως του Φωτση θα εκανα χειροτερα…ακου θρασος εκει…και ο ιβκοβιτς μπορουσε να μεινει σιωπηλος και να μην ειναι τοσο εριστικος(φιλικο ηταν ρε γαμωτο)…ΑΝ κανει τα ιδια και στο πρωταθλημα δεν μας βλεπω καλα θα εχουμε συραξεις…οχι τπτ αλλο δεν θα μπορω να παω και στο γηπεδο
Horror αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα φέρε και τον σαγώνια από το τζειμς μποντ να δείρει τον τεόντοσιτς.
γιατί όχι?αν χρειαστεί θα φέρω και ολόκληρη την παρέα των expendbles.
αλλά δε θα χρειαστεί…:blues:
ρε μαγκες…ο σοφο ποιον σκατα βαραει?
Τον Μπιελιτσα?
Πολυ μεγαλο θεμα το κανατε.
Λες και δεν εχουν ξανατσακωθει παιχτες σε αγωνα ξανα.
Αυτο που λεει η πρασινη οτι χτυπησε ο Τεοντοσιτς τον Φωτση στην διαρκεια του
σουτ δεν το ειδα καπου.Το εχει κανενας ?
Αλλα και παλι ο Φωτσης τι δουλεια ειχε μετα ? Αυτοι οι 2 φταινε και μετα ολοι οι
υπολοιποι.
Συμφωνω με οποιον εγραψε οτι τα 2 λομπυ θα αρχισουν δουλεια και ετσι δεν
θα τιμωρηθει κανενας παιχτης.Αηδια.