Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

ναι αυτον βαραει απο οτι γνωριζω και γω

οι πρώτοι που έχουν την ευθύνη(και την μεγαλύτερη) είναι οι οι διαιτητές
το τουρνουά ακροπολης εχει εξελιχθεί σε τσίρκο εδω και καιρό…
έβλεπα προχθές το ματς που κέρδισε η εθνική με 70 πόντους και αηδίασα…
οι διαιτητές να έχουν ενα ματς που η μια ομάδα κερδίζει με 30-40-50 πόντους, και οι ίδιοι να προσφέρουν άφθονη προστασία στους παίχτες της εθνικής ελλαδος…για ποιο λόγο?? ποιος μπορεί να είναι ο λόγος??
ο σοφο(σκατά στα μούτρα σου και εσένα…μάγκα, ε μάγκα) χτυπούσε σε κάθε επίθεση και άμυνα τους αντιπάλους και δεν του έγινε ούτε σύσταση…!! υπάρχει μια φάση που χτυπάει 3 αντιπάλους παίχτες, δεν σφυρίζεται τίποτα, ο χοντρός κάνει χειρονομίες στους πεσμενους παίχτες και ένας διαιτητής γελάει./!!!
ετσι πάνε ολα τα φιλικά στο οακα…όλα όμως…!

αν δεν υπήρχανε οι μαλάκες με τα γκρι δεν θα γινόταν τίποτα…
και ενα κειμενο του μαγουλα…

Αυτοί όμως είναι οι Έλληνες διαιτητές ιδιαίτερα οι διεθνείς. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο σημείο παρεξήγησης. Από την άλλη καταλαβαίνουμε όλοι γιατί δεν σφυρίζουν οι μη διεθνείς μεγάλους αγώνες. Μην μας αφήσουν να χαρούμε ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Οι Σέρβοι, όπως και οι Σλοβένοι με τον Ντράγκιτς να φωνάζει συνέχεια, είχαν δίκιο. Οι εθνικές διαιτησίες στους τρεις αγώνες προκαλούν, μας κάνουν αντιπαθείς. Αυτός ο διαγωνισμός για το ποιος θα δείξει στο ?μεγάλο αφεντικό πιο πατριώτης επέτρεψε να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Σε κάθε αγώνα η αντίπαλη ομάδα στο 3? είχε τέσσερα φάουλ. Δεν είναι καλή υπηρεσία, το γράψαμε και για την Κύπρο, να μας σφυρίζουν συνέχεια Έλληνες διαιτητές διότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δώσει ούτε έναν αγώνα με τρεις διαιτητές εκτός Ελλάδας. Κι επειδή γνωρίζουμε τους συγκεκριμένους ρέφερι τα πράγματα γίνονται ?χειρότερα.

ολο το κειμενο εδω

δημοσιογραφος στην ομαδα του κριστιτς στιν οκλαχομα…

«Thunder center Nenad Krstic was at the center of a brutal brawl between Serbia and Greece at the Acropolis Tournament in Athens. Krstic didn?t appear to start it, but starts throwing punches at about the :40 mark.

This seems crazy because Krstic has never shown a mean bone in his body during his NBA career.

Will he play for Serbia in the FIBA World Championships? But, more importantly to Thunder fans, how does this affect his status with OKC? Is he likely to be reprimanded for this by the team or league, or can he be?»

εμεις βέβαια ψάχνουμε να βρούμε αν ηταν ελληνες για αρχή και μετά αν φοράν πράσινα ή κόκκινα…
σκατά στα μούτρα μας.!

*πάντως έκλεισε…στο επόμενο ματς της αελαρας θα μπω μέσα και θα χτυπήσω όποιον μπορώ…

έλα μωρεεεεε…

Εσύ, κατάλαβε πρώτα τι λέω και μετά κάνε υποθέσεις :wink:

Τεόντοσιτς ψυχάρα, για πάντα Ολυμπιακάρα!!! :razz:

το ζητούμενο είναι να καταλάβεις εσύ πρώτα τι λες…:stuck_out_tongue:

Και επειδή το ματς δεν το είδα, αυτός ο Κέσελι λέει τίποτα ή ο Σάτο γελάει από τώρα?

εγώ το είδα το ματς και δε μου φάνηκε κάτι το τρομερό (αν και δεν είναι κακός παίκτης).σε σύγκριση με τον σάτο τουλάχιστον.

Μαλλον ο Σατο πρεπει να αρχισει να γελαει απο τωρα:bye::bye::bye::bye:στο πρωταθλημα

ΕΠΟΣ

Δικαιολογία Κρστιτς στην κατάθεση του.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_6227.html

Εχω δει χέστες και χέστες αλλα αυτός είναι για βραβείο. :lol:

αφού είσαι βέβαιος πως καταλαβαίνεις τι γράφω, τότε ας σου απαντήσω:

Ρε σεις γκαζμάδες γαυροβάζελοι, την παλεύετε ρε; :lol::lol: Κάθεστε και τσακώνεστε για το αν φταίνε οι παίκτες του βάζελου ή του γαύρου; Τα παλικάρια έχουν ανοιχτά μέτωπα από Α1 και είπανε να τα λύσουνε μωρέ. Εγώ πάντως έριξα τρελό γέλιο! Και διασκέδασα και με τους δικούς μας τους τσαμπουκάδες (πόσο ΕΠΙΚΟ ξυλίκι έριξε ο Σόφο;!), και με τον κωλοπαιδισμό των Σέρβων. Είναι αλάνια ρε, δεν καταλαβαίνουνε Χριστό. Και όχι κότες έτσι; Μόλις είδανε έναν δικό τους να τρώει ξύλο και να πέφτει, πέσανε όλοι με τα μούτρα. Αυτά είναι!

Θα σας πω ιστορία σημερινή από δουλειά μπας και καταλάβετε ότι μόνο στο χαβαλέ μπορεί να το πάρει κανείς που δεν έχει συμφέρον το χτεσινό: πετυχαίνω ένα συνάδελφο άρρωστο γαύρο και του λέω “τί έγινε ρε, δε σε χάλασαν τα μπουκέτα του Φώτση στον Τεόντοσιτς!” “Ποιά μπουκέτα ρε βαζελάκο” μου λέει, “μια ροχάλα του ριξε, σιγά τ’ αυγά”. “Αφού ρε παπάρι μετά τον πήγε καροτσάκι, τον έριξε κάτω και του δινε ρε!” του λέω κι εγώ. Το επιβεβαιώνει μετά και άλλος συνάδελφος που ήταν γήπεδο (Πανιώνιος αυτός, άρα ουδέτερος) και ήταν ακριβώς μπροστά στο σημείο όπου πέσανε τα μπουνίδια. “Ναι φίλε, είναι αλήθεια. Ο Τεόντοσιτς έφαγε τρελό ξύλο από Φώτση” (Κάρβου! :p) Και να χει μείνει μετά μαλάκας ο γαύρος. Τί να πω τώρα σου λέει, όντως τον γάμησε τον δικό μου ο βάζελος! :lol:

Έτσι είναι ρε μάγκες. Τί μας ενοχλεί τώρα εμάς αν της παίζουν εκατομμυριούχοι μεταξύ τους; Ας χαλαρώσουμε και ας το απολαύσουμε! :stuck_out_tongue: Κι όσο γι’ αυτά ότι με τις διαιτησίες, τους τσαμπουκάδες κτλ. γίνεται η Εθνική αντιπαθής και θα το πληρώσει όταν δε θα χει πια Έλληνες διαιτητές να τη σφυρίζουν, εμένα δε μου λέει και πολλά. Ίσα ίσα που θα χουμε πάλι ένα καλό άλλοθι για να δικαιολογήσουμε την ήττα στο κρίσιμο ματς, όπως το 2007 στην Ισπανία! 8)

αν οι ομάδες πάνε πλήρεις στο μουντομπάσκετ περιμένω ημιτελικό μουντομπάσκετ ελλάδα-σερβία:p:p:p

και το μάτς να κρίνεται όπως τώρα στα τελευταία λεπτα…προσπαθώ να μην σκεφτώ τα χειρότερα…

@γρακχο ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ

ουτε καν ηξερα πως παιζανε, μπηκα σημερα ειδα για ξυλο, ειδα βιντς και αρχισα να γελαω…ειχε φαση
α ρε μιλισιτς που εισαι

εντιτ
γιατι λετε φρυδια αντι για αρχιδια?

1.αυτό ισχύει περισσότερο για το σέρβο όμως σε αυτήν την περίπτωση.αυτός το ξεκίνησε στην τελική.
επίσης λες πως οι μεγάλοι παίκτες πάντα απαντούσαν με θράσος και δίχως φόβο.ε, αυτό έκανε χθες και ο φώτσης…:yes:

2.το ότι υπάρχει διαιτητική εύνοια στα ακρόπολις είναι γεγονός.μιλάμε όμως για την εθνική ελλάδος που παίζει και εντός έδρας.όχι για την εθνική ουκρανίας ξέρωγω.που είναι το περίεργο να έχουμε 7 συνεχόμενα ακρόπολις?και λες ότι τελευταία μεγάλη νίκη είχαμε το 2007…δηλαδή πέρυσι το χάλκινο μετάλλιο δεν είναι επιτυχία?

3.μπορεί ο ΠΑΟ να ελέγχει τα κόζα της διαιτησίας, αλλά αν δεν είχε ομάδα δε θα είχε κάνει τίποτα.φτιάξτε καλύτερη ομάδα πρώτα και αφήστε τις δικαιολογίες…
μου θυμίζετε εμάς στο ποδόσφαιρο πριν από λίγα χρόνια…

Το δεξί του uppercut είναι καταπληκτικό…:stuck_out_tongue:

the horror διαφωνω μαζι σου στο 1ο…αν ειχε κανει καποιος αλλος το ιδιο ο Φωτσης δεν θα ειχε αντιδρασει ετσι και αυτος ειναι που προκαλει στη συγκεκριμενη φαση που ξεκινησε το βρωμοξυλο

Σωστός ο Γράκχος! Και εννοείται πως δε θέλουμε καμία τιμωρία, αλλά τελικό Σερβία-Ελλάδα, μέσα στη Τουρκία!!! Το μόνο στο οποίο θα διαφωνήσω:

Ο Τεόντοσιτς, έχει ρίξει 2 (δύο) μπουκέτα στον Φώτση. Ειδικά στο 2ο, παλεύει ο Φώτσης να τον πετύχει, αλλά κάνει προσποίηση ο Τεό και του κάνει εκπληκτικό κροσέ στη μύτη! Μετά, ο Φώτσης, τέτοια κότα είναι, πάει και του επιτήθεται από πίσω, ενώ ο Τεόντοσιτς παλεύει να χωρίσει Σοφοκλή-Κρίσιτς! Ανάμεσα σε αυτούς τους 2, μόνο ο Μπουρούσης και ο Τεόντοσιτς είχαν το απαραίτητο μέγεθος για να τους χωρίσουν! Άρα, ναι, ο Φώτσης έριξε στον Τεόντοσιτς, αλλά αυτό γιατί επιτέθηκε από πίσω!

Αλλιώς θα μάσαγε ρε ο αρχηγός του Θρύλου μας; :razz:

ΥΓ. Εννοείται για τα παιδάκια που μας διαβάζουν, να πούμε πως όλα όσα λέμε είανι κακά και τζιζ!

• άπειρα

ο ολυμπιακός γιατί δεν πάει να πάρει και τον κρίσιτς για του χρόνου?θα γινόταν πολύ ενδιαφέρον ματς ειδικά στο οακα με την παρουσία τεόντοσιτς,κρίσιτς,σέκελι απο την μια πλευρά και φώτση,διαμαντίδη,τσαρτσαρή από την άλλη.:p:p:p

θα ξαναπώ πως αν δεν υπήρχε ο τεόντοσιτς στη συγκεκριμένη φάση δε θα γινόταν τίποτα.ο φώτσης απλά αντέδρασε στην πρόκληση (και αυτό είναι στην κρίση του καθενός αν είναι σωστό ή λάθος).

ρε συ, παραμάζωμα τον πήρε το σέρβο!
βάλε και τους δύο να κάνουν έναν αγώνα μέσα σε κλουβί και τότε θα δούμε ποιος θα τις (ξανα)φάει.:smiley:

Ειναι αλλη κατηγορια κιλων.