Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ε άστο τότε

Άσε που ο Κωστάκης φοβήθηκε κιόλας που “ξένοι παίκτες που τρώνε ψωμί στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ” κάνουν αυτά τα πράγματα!!
Απαπαπαπαπαπαππα μακριά από μας!Απέλαση!!

Ο πανίβλακας ο Χριστοδούλου απέβαλε και τον Ντούντα σε φιλικό ματς!!
Για τον άλλο τον κουτό τον Βασιλακόπουλο που δεν θα τιμωρήσει κανέναν,ούτε καν τον ανόητο που έχουμε και για αρχηγό τον Φώτση που παίζει να είναι πιο κουτός και από τον Σόφο,αλλά όταν θα έρθει η καμπάνα από Φίμπα θα φταίει το γκέτο που τον σούταρε

Θα γελάσουμε πολύ και του χρόνου πάντως. Έφυγε ο κλάψας και πήγε ο γέρος να κολλήσει τα τελευταία ένδοξα και “σοφά” ένσημα στη σούφρα του. Άντε στο επόμενο παιχνίδι στο σεφ να ανέβει και κάνα πανί για τα κόκκαλα του Φώτση που τόλμησε να βάλει χέρι στο ψευτόμαγκα πεόντοσιτσ.

Γαμησε το ξυλο,ονειρευομαι σε ντερμπι(τους μετρ του ειδους)Διαμαντιδη,Μπουρουση και Φωτση να μοιραζουν ακαταπαυστα πρασινες.

Πεστα χρυσοστομε!Εγω τα(απο το πουθενα)5 μονοπλευρα εξωφθαλμα αναποδα σε 11 λεπτα τα βλεπω αν οχι σε καθε αγωνα,αγωνα παρα αγωνα σιγουρα.

Άσε μας μωρέ έξυπνε και εσύ.
Μιλάμε για Εθνική.Είσαι ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ.
Δεν είναι δυνατόν αρχηγός οικοδέσποινας εθνικής ομάδος να κάθεται και να ασχολείται με τον καθένα και να κάνει τσαμπουκάδες.Μην κοιτάς που έπαιζε στον γαύρο ο Μίλος.Όχι βέβαια δεν έχει καμία σχέση.Του έθιξε το εθνόσημο του Αντωνάκη ο Μίλος!
Ότι και να σου κάνει ο άλλος,που έκανε ο Μίλος στην περίπτωσή μας μιας και είναι γνωστό καλόπαιδο,δεν μπορείς σε ΦΙΛΙΚΟ ματς να πλακώνεσαι!!
Δεν μπορεί μία Εθνική να παίζει ξύλο.Πάει ο κουτός ο Τσαρτσαρής με τον Σόφο και πλακωνόντουσαν και μετά χαιρόμασταν που ο Κρίστιτς έφευγε μήπως τις φάει από τον Σοφοκλή!!
Ντροπή για την Εθνική μας.

Α είπε και ο Βασιλακόπουλος ότι δεν μπορεί να μας τιμωρήσει η Fiba με το βίντεο.
ΓΙΟΥΠΙ!

Παιδες χαβαλε να κανετε αλλα ηρεμα κιολας…
Ηδη ειναι μπαχαλο το θρεντ μην το κανετε χειροτερα.

Floydized φύγε για Αμερική όσο είσαι μικρός ακόμα. Δεν είσαι εσύ για τη ντόπια μίζερη πραγματικότητα.

Ρε Deckard γιατί,λέω τίποτα παράξενο;
Παίζει μπουνιές ο Τσαρτσαρής και μετά βγαίνει και κάνει δηλώσεις για “ντροπές” κτλ;
Α είναι αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ!!

Καλά τα λες. Οι μπηχτές του στυλ “ξέρω γω τι σου λέω” για ξενύχτια του Τσαρτσαρή, δεν κατάλαβα που αποσκοπούσαν.

Τέσπα.Ας αναγκαστώ να ασχοληθώ πάλι με το πορτοκαλί πράμα.
Κρίμα που δεν τον έπιασε ο Σόφο.
Κρίμα για τον Καρβού που πάει να αναλύσει αν ο Φώτσης έχει μακρύτερα χέρια γι’αυτό και τον Μπουκετιάζει τον Τέο.
Κρίμα που πονάει ακόμα η ΚΑΡΑΠΟ#ΤΣΑΚΛΑΡΑ μέσα στο ΣΕΦ.
Τώρα γιατί το κόμπλεξ πρέπει να βγει σε αγώνα της Εθνικής…
Ναι ο Σόφο είναι σάντουϊτς αλλά γούσταρα να πιάσει τον κρίσιτς κρεσιτς πως τον λένε.
Ναι ο Τσαρταρής λέει μαμακίες.
Ναι ο φώτης γ#μα στο ξύλο τον Τεό.
Ναι έπρεπε να μπει ο Μπουρούσης για ξύλο και μαζί του.
Απλά πραγματάκια, το κόμπλεξ βγάλτε το αλλού.

Ας βγούμε…

Ο Καρβού και ο κάθε Καρβού moderator επιτρέπεται να γράφει πίπες και να μένουνε, στους υπόλοιπους για τις δικές μας πίπες πέφτει τσεκούρι. Περαστικά σε όλους μας…

Ο Καρβου,ο Gracchus και τοσοι αλλοι κανουν χαβαλε.
Εσεις δεν κανετε.

πάντως ο καρβού στα σοβαρά απαντούσε.και διέκρινα μια κάποια πόρωση.:stuck_out_tongue:
βέβαια, δε λέω πως πρέπει να σβηστούν τα post του (άλλο αν θα το ήθελα ^^).έλεος δηλαδή…

Καλά δε θα βρείς άκρη.

Εχω και στο παρελθόν κάνει με καρβού παρόμοια συζήτηση όταν είχε νικήσει ο ΠΑΣ τον παοκ, κι έλεγε διάφορα.

“Χαβαλες”

Βασικά όχι. Χαβαλες. Απλά σπαστικός και κουραστικός παν’ απ’ όλα. Εμένα τουλάχιστον μου τη σπάει. Γράκχο-χαβαλε goustarw

Επειδή μερικές φορές ο χαβαλές δε γίνεται κατανοητός από όλους θα ήθελα να δηλώσω σε αυτό το σημείο πως ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ είναι λάθος. Ό,τι έγινε χθες δε μας τιμάει ως έθνος, με εξοργίζει αφάνταστα και θλίβει ως οπαδό της ομάδας που τόσοι παίκτες της συμμετείχαν στα επεισόδια. Δεν είναι αυτός τρόπος για να λύνουμε τις διαφορές μας. Η Εθνική μας είναι πάνω από όλες τις ομάδες και υπάρχει για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει. Η εικόνα που δίνουν οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Α1 στην υπόλοιπη κοινωνία πρέπει να είναι πάντα η αρμόζουσα γιατί αποτελούν παράδειγμα για τόσους νέους και δε γίνεται να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Πρέπει πάντα να τιμούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και να σέβονται τους αντιπάλους τους. Ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που τόσοι και τόσοι νέοι επιδίδονται στο αλκοόλ και στο προγαμιαίο σεξ που φθείρει τις βάσεις της κοινωνίας μας.

τώρα μιλάς σοφά…:papas:[-o<:papas:

http://www.sport-fm.gr/article/288282 τον ταπωσε καλα ο καζλαουσκας

Δεν έχει καθόλου άδικο. Ο Ιβκοβιτς με τα ρούχα του τρωγόταν σε όλο τον αγώνα. Που να μην ήταν και φιλικό. Σωστός ο Λιθουανός.

σωστή απάντηση από τον καζλάουσκας

…έρε τι έχει να γίνει μες την χρονιά#-o…πιστεύω ότι θα τιμωριθούν παίκτες και απ’τις δύο Εθνικές:):!:

Kαλά το αλτερ δε παλεύει.

Στις ειδήσεις είχε ρεπορτάζ/αφιέρωμα σε όλους τους μπασκετικούς καυγαδες με τίτλο: “Και στον μαγικό κόσμο του NBA συμβαίνουν αυτά, ενώ πολλοι αγώνες εθνικών δεν έχουν τελειώσει ποτέ.” Και καλά για να δικαιολογηθουμε.

Κατα τ’ άλλα δε ξέρω, πλην της καρέκλας και κάποιων επικύνδινων μπουκέτων, δε με πείραξε τόσο. Ντάξει συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Όποιος έχει αθληθει έστω και λίγο το ξέρει αυτό. Δηλαδή αυτό το προφίλ του πανάγιου αθλητή (ο οποίος δεν έχει δικαίωμα ποτέ να νευριάσει λίγο) που θέλουν να προωθούν/στηρίζουν ομοσπονδίες και μμε (και όλοι γενικά) μου τη σπάει εμένα. Είναι εκτός πραγματικότητας πως το λένε