για τις τιμωρίες που πέφτουν στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δεν είπε τίποτα όμως.
Tις τιμωρίες που ρίχνει ο Στερν τώρα εννοείς που προσπαθεί να περάσει το προφίλ των καλών παιδιών μετά τους γκανγκστα στις αρχες της δεκαετίας… Γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια άντε να έτρωγε καμιά αγωνιστική ο Κριστιτς…
ε ναι, τον Στερν εννοώ. πριν πόσα χρόνια ήταν που ο Αρτέστ είχε φάει 70τόσες αγωνιστικές;
3 χρόνια αν θυμάμαι καλά… Θυμάσε όμως πόσες αγωνιστικές είχαν φάει οι Πίστονς του 88-90 ή οι Νικς στα τέλη των nineties?
Στην τελική στην Αμερική είχαν τέτοια σκηνικά http://www.youtube.com/watch?v=6ef1YVXM9IU (μετά το 1:25)… 8O
ναι, κατάλαβα τι λες για παλιότερα, συμφωνούμε, αλλά τώρα δεν είναι το “παλιότερα”. τώρα, αν γινόντουσαν αυτά στο ΝΒΑ οι περισσότεροι θα έψαχναν κάποιο χόμπυ να ασχοληθούν την υπόλοιπη χρονιά γιατί για μπάσκετ δύσκολα. εμείς πάλι, περιμένουμε τους τελικούς της Α1 για να δούμε πόσο ξύλο θα ξαναπέσει μεταξύ Τεόντοσιτς και Φώτση.
Παντελώς οφτόπικ αλλά μια και ο φίλτατος ανέφερε το hockey, δεν κρατήθηκα…
No one messes with hockeytown. ΚΑΝΕ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΩΡΑ. (όσοι δεν ξέρετε ψάξτε για το συμβάν μεταξύ Claude Lemieux-Kris Draper, δηλαδή Red Wings-Avalanche.)
Και μετά μας πειράξανε δυό σφαλιάρες:p
Μόνο εγώ θα επιθυμούσα να ήταν και ο Μίλισιτς μέσα;;;
Εγώ βλέπω να γίνονται βαβά η τιμωρίες:):!:
θα τους τιμωρήσουν, αλλά θα εκτίσουν τις ποινές μετά το μουντομπάσκετ. Βασιλακόπουλος είναι αυτός…
Περίμενα να διαβάσω Παπαδογιάννη για να με αποθεώσει και φυσικά δεν με διάψευσε
"Αν οι διεθνείς μας «τσίμπησαν» ολόψυχα με τις χειρονομίες και τα βρωμόλογα των αλητήριων από τη Σερβία, πώς θα αντιδράσουν μεθαύριο αν κάνουν τα ίδια και χειρότερα οι γεννημένοι προβοκάτορες Πορτορικάνοι; "
Θεός, ελληνάρας, σοβαρός, νηφάλιος…με μία λέξη…Δ-Η-Μ-Ο-Σ-Ι-Ο-Γ-Ρ-Α-Φ-Ο-Σ :lol:
Τα βρωμόλογα! :lol2: :lol2:
ναι ειναι καλα παιδια και τα δικα μας… διαμαντια… #-o
Tι γραφει ο γελοιος ρε ?!
Επιχειρηματα καφενειου ξερω γω…
Αυτό ακριβώς…αδαμάντινοι χαραχτήρες:):!:
γενικα,ο παπαδογιαννης τον τελευταιο καιρο εχει πεσει πολυ στα ματια μου και τον ειχα για σοβαρο δημοσιογραφο.αλλα δυστυχως πλεον δεν μπορει να κρυφτει…
Πολλά συγνώμη πέσανε…κλάσανε μέντες οι μάγκες:):!:
παιζει κανενα λινκ να δουμε το παιχνιδι?
ελλαδα αμερικη εννοω
θεικο βιντεακι γουολτερ μπερυ…
:lol::lol::lol:
(τι παίκτης ρε γμτ…)
ΘΕΟΣ.!!