Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενα “μπιμπ” σαν τον ΑΡΗ δεν εχει τη δυνατοτητα να διεκδικησει ενα τιτλο, επειδη ακριβως ειναι “μπιμπ”.
Τα “φτιαξε ομαδα, κανε, ρανε” σε ενα αθλημα οπου δεν παιζει φραγκο απλα δε στεκουν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο ΑΡΗΣ και ο καθε ΑΡΗΣ θα πρεπει να ματωνει διπλα για το οτιδηποτε ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ.
Οσο για τα παο-οσφπ που προτιμας…
Καλα κανεις και τα προτιμας …οι τελικοι χωρις κοσμο ειναι υπεροχοι.
Όταν ο μπιμπ ΆΡΗΣ θα πάρει έναν γυμναστή της προκοπής,όταν ο μπιμπ ΆΡΗΣ θα αξιοποιήσει την πληθώρα ταλέντων που έχει/είχε τότε να πάει τελικό και να το πάρει και να βγω και στον Λευκό τον Πύργο.
Λεφτά μπορεί να μην παίζουν,δες όμως και την διαχείριση υλικού που γίνεται.
Τώρα δεν θα επεκταθώ παραπάνω για το μπουρδέλο που λέγεται ΆΡΗΣ,οργανωτικά στο μπάσκετ εννοώ-όπως και όλες οι ομάδες το ίδιο,αλλά πίστεψέ με οι παίκτες του ΆΡΗ πληρώνουν γυμναστή ιδιωτικό μπας και κάνουν και καμιά μπάρα σωστή επειδή προφανώς εκεί στην ομάδα είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Ας σοβαρευτούν πρώτα οι ομάδες και μετά ας φωνάζουν για το καθεστώς του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
Καλά τώρα για τον κόσμο σοβαρά μιλάς;
Εμ βέβαια άμα έπαιζε ο ΆΡΗΣ ή ο ΠΑΟΚ με τον ολυμπιακό ή τον παναθηναϊκό θα ήταν εκκλησία!Σαν την ενορία του Άνθιμα εκεί πάνω!
Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά μάλλον.
Του ΆΡΗ(αλήθεια γιατί με κεφαλαία; ) του απαγόρευσαν να συμμετέχει στο κύπελλο;
Εκεί είναι το κύπελλο,παίξε,νίκα και πήγαινε τελικό!Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους.Μπορείς;Καλώς…
Δεν είναι λογική αυτή.Ούτως ή άλλως για να διεκδικήσεις τον τίτλο θα πρέπει να περάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.Θες δεν θες!Δεν σου απαγορεύει κανείς να τους νικήσεις.Παίζεις και εσύ.
Νίκα τον ΠΑΟ/ΟΣΦΠ σε ένα παιχνίδι και πήγαινε τελικό και διεκδίκησε τον τίτλο.Γιατί από ότι έχω καταλάβει εκεί είναι το πρόβλημα!Το ότι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πάνε τελικό!Όχι ότι δεν μπορούν οι άλλες ομάδες να τους φτάσουν.Όχι!Πάνε τελικό και μας αποκλείουν από το παιχνίδι!Με τι ψυχή θα παίξουμε εμείς εναντίον τους στο κύπελλο ξέροντας ήδη ότι θα πάνε τελικό;;Ε πώς;;;;
Ωπ μου ήρθε μία ιδέα!!Παίξτε τους!Νικήστε και πηγαίνετε εσείς τελικό!!
Αλλά όχι αυτοί έχουν λεφτά…Εμείς όμως έχουμε γεμάτη καρδιά…
Μπάσκετ,φτώχεια και φιλότιμο
Οταν μια ομαδα (μια οποιαδηποτε αλλη, γαμα τον ΑΡΗ) για να παρει κυπελλο πρεπει να αποκλεισει σε διπλα παιχνιδια εναν εκ των δυο και τον αλλο στον τελικο, με τη διαφορα που υπαρχει, εγω σαν αποκλεισμο το βλεπω.
Πολυ ρομαντικο το “μπες, γαμα τους ολους με τα λεφτα τους”, αλλα δεν το λες και εφικτο.
πραγματικα,τετοια μλκια σκεπτικο εχω καιρο να ακουσω…
βασικα,ας κανουμε το εξης…ας διοργανωσουμε πρωταθλημα που θα παιζουν ολες οι ομαδες εκτος οσφπ και παο και και οι 2 πρωτοι θα διασταυρωνονται με εναν απο αυτους και ας κερδισει ο καλυτερος!!!
Ρε άστο το να το πάρεις,Πήγαινε απλά τελικό.Πήγες ποτέ;Άσε με να σκεφτώ…
Μπαααααααααα
Τότε τι;Πες ότι πας τελικό,χωρίς να βρεθείς με ΠΑΟ/ΟΣΦΠ πριν.Θα κερδίσεις τελικό;Μόνο αν κοιμηθεί ο θεός.
Δεν λέω όντως έχουν ξεφύγει ΟΣΦΠ και ΠΑΟ σε μπάτζετ και όλα αλλά και από την άλλη βλέπω της υπόλοιπες ομάδες να αναλώνονται στα ίδια πράγματα όπως τόσα χρόνια.Προχειρότητες,πουλάνε κανά ταλέντο να βγάλουν φράγκα και βρίζουν τους δύο μεγάλους επειδή είναι σοβαρά σωματεία.
Παοκτζή @ Και εγώ όταν βλέπω μισό-γραμμένα ελληνικά εκνευρίζομαι και τα θεωρώ “μαλακίες” αλλά δεν το κάνω και θέμα,οκ;Καλό θα ήταν να προσέχεις πως μιλάς,αν δεν σου είναι τόσο δύσκολο.
Και δηλαδή τι να κάνουμε;Αυτό που θέλω να πω αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες,είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι η κλήρωση που δίνει ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τελικό.Όπως και να γίνει πάλι ένας από τους δύο θα το πάρει.
Αλλά ειλικρινά άλλες ομάδες δεν παίζουν;Τι έτσι πάνε τελικό αυτοί χωρίς αγώνες;Εκεί είναι το θέμα ότι οι άλλες ομάδες έχουν καταντήσει μαύρα χάλια.Οπότε όχι δεν με πειράζει να βλέπω ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τελικό,που στην τελική αναπτύσσονται σε Ευρωπαϊκά πλαίσια και είναι σοβαρές ομάδες.
Ας αποδείξουν το αντίθετο οι άλλοι.Αλλά έτσι πως τα έχουν κάνει ας τα λουστούν τώρα
Ποιος χέστηκε μωρέ για τον μπασκετικό άρη; Έτσι κι αλλιώς, οι ομάδες που παρακαλάνε να πάρουν τα τρίτα του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού, τι ελπίδα έχουν απέναντι τους; Καμία. Το πραγματικά κρίμα είναι που ο ΟΣΦΠ κι ο ΠΑΟ συναντιούνται στο τελικό κι έτσι θα πρέπει να υποστούμε ένα μονό τελικό, δίχως φιλάθλους. Αν είχαν κληρωθεί να πέσουν μαζί νωρίτερα, θα βλέπαμε 2 ματς φωτιά. 2 ματς ατόφιο ποιοτικό μπάσκετ
Πες μου τώρα ότι κατάλαβες αυτό;
Δεν είπα τίποτα τέτοιο.Απλά όλες οι ομάδες από ένα σημείο και μετά είναι και άξιες των επιλογών τους.
Μιλάω ξέροντας 5 μικρό-πράγματα από τον χώρο και ειδικά για τον Άρη που είναι παιδιά που τα γνωρίζω αρκετά και παίζουν στο αντρικό.
Δεν θεωρώ πρόβλημα το ότι θα παίξουν πάλι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ τελικό.Αν αυτό είναι το θέμα σας ας το αλλάξουμε και μετά θα είμαστε μια χαρά!Το ότι έχουν διαλύσει τόσα νέα παιδιά που για να τα εμπιστευτούν πρέπει να πάνε 25 και αν,δεν σας λέει κάτι;Εκεί κολλάτε στο ότι δεν θα πάνε τελικό;Έχουν του κόσμου τα προβλήματα αυτές οι ομάδες και πολλές από αυτές ανάξιους ανθρώπους.Εδώ υπήρχαν ταλέντα σαν τον Βεργίνη,που ήταν στον ΠΑΟΚ και κάνανε μια χαρά σεζόν μετά πήγαν στον ΠΑΟ και απλά καθόντουσαν και τελικά γύρισαν στον Άρη.
Τέλος πάντων άμα είναι αυτό το πρόβλημα ας αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του κυπέλλου να αναστηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα με τις ομαδάρες που θα παίζουν.
Ρε Iron πραγματικά δεν το λέω με κακία,αλλά άμα δεις τι συμβαίνει μέσα…
Ναι σίγουρα δεν πέφτουν φράγκα αλλά ούτε αυτοί κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.Βέβαια υπάρχουν και κάποια άτομα που έχουν πεθάνει για το μπάσκετ αλλά βλέπεις…
[B]Αρκετός κόσμος υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Αρης θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση πίσω από τους «αιώνιους» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι η ομάδα σου θα μπορέσει να διεκδικήσει αυτή τη θέση;[/B]
«Ούτε εμείς ούτε η διοίκηση έχουμε μιλήσει ακόμη για στόχους. Δεν έχουμε αυτό το σκεπτικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο μπάσκετ ούτως ώστε ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται από το θέαμα που θα βλέπει. Μια και μου δίνεται η ευκαιρία, να σας πω ότι [B]δεν με συγκινούν ούτε η Θύρα 3 ούτε η Super 4[/B] αλλά ο απλός κόσμος που έρχεται για να δει μπάσκετ».
πραγματικα αν ειναι πραγματικα αυτο που δειχνει και δν παιζει τπτ παιχνιδια για αλλους σκοπους,τοτε ειναι απο τους πιο “αρχιδατους” ανθρωπους του αθλητισμου και μη που χω δει…αλλωστε μονο για αυτη τη στιγμη >> http://www.youtube.com/watch?v=4IohEM0-Vi8 του δινω ατελειωτα respect:wink: