Ξέρει κανείς τι είπε ο Τανατζής στον Μπουρούση στο τρίτο τελικό και γίνεται τέτοιος χαμός;
Ποιος χαμός? Πού?? Κι εγώ θέλω!!!
δεν θα πουν karvou. θα γινει σοου μετα.
http://www.katimagiko.gr/blog/1826/gkri-hamaileodes-hronia-sto-idio-parking…
Αυτό ήταν? Σιγά το πράμα…
μα δεν γραφει ρε συ τι ειπε ο τανατζης.
E, περίμενα να υπάρχει καμιά υπόνοια κτλ.
[B]Αποσύρθηκε από το Κύπελλο το Μαρούσι![/B]
Στην απόφαση να αποσυρθεί η ομάδα από το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ κατέληξαν οι άνθρωποι του Αμαρουσίου. Αιτία, η αργοπορημένη έναρξη προετοιμασίας λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε ο σύλλογος. [B]Έτσι, ο Άρης προκρίνεται απευθείας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.[/B]
Στημένη η κλήρωση για να περάσει χωρίς αγώνα στα ημιτελικά ο Άρης. Ντροπή!
Ντροπή! Υπονομεύουν τον Άρη και δεν του δίνουν τη δυνατότητα προετοιμασίας-προπόνησης πριν τον ημιτελικό!
σήμερα εχει μπασκετακι…
16:30 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΟ
18:30 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΤ1 και τα 2
Γιατί έχω μια διάισθηση ότι ένα από τα δύο μπορεί να σπάσει;;;;
[SPOILER]Γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται…[/SPOILER]
καλα δεν ξερεις καμια φορα…
[B]Από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ η Ευρωλίγκα[/B]
Την απόσυρσή του από τη μετάδοση των αγώνων της Ευρωλίγκας γνωστοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Πλέον τα δικαιώματα των αγώνων που είχε εξασφαλίσει το εν λόγω κανάλι θα μεταδίδονται από την κρατική τηλεόραση. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ και η Nova είχαν υπογράψει για άλλα τέσσερα χρόνια με την Ευρωλίγκα. Το συνδρομητικό κανάλο διατηρεί κανονικά τα δικαιώματα μετάδοσης.
[B]
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:[/B]«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ TV, μετά από πολυετή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων μπάσκετ της Ευρωλίγκας, ανακοινώνει την αποχώρησή του από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό και αθλητικό προϊόν.
Αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποστασιοποίηση του ομίλου ΣΚΑΪ από την Ευρωλίγκα και το μπάσκετ γενικότερα.
Μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, την ιστοσελίδα woop.gr και τις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, θα προβάλλονται αγώνες και στιγμιότυπα της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία άλλωστε συμμετέχουν και σπουδαίες ελληνικές ομάδες».
απο το κακό στο χειρότερο…
Και οι δυο ομάδες χθες έδειξαν, ότιφέτος η ψαλίδα θά’ναι ακόμα πιο μεγάλη…πολύ άσχημο αυτό:):!:
θεϊκός ο αντ1…
στα αθλητικά μας ενημέρωσε οτι στην πρώτη παρουσία του στο κλειστό της λάμιας που θα έχει για έδρα φέτος ο πανελληνιος ο κόσμος γέμισε το γήπεδο…
ξέχασε να πει οτι δεν ηταν δικοί φίλαθλοι αυτοί που το γέμισαν…
λεπτομέρειες…
[I]Μαινόμενος Θανάσης!
Ποιος είδε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επιτέθηκε φραστικά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: “[B]Το μπάσκετ είμαι εγώ που επί 15 χρόνια βάζω εκατομμύρια.[/B] Διαλύστε το αν θέλετε να βάλουμε και κανένα φράγκο στην τσέπη μας. Θα πάρω την ομάδα και θα πάω σε άλλη λίγκα του χρόνου” τόνισε χαρακτηριστικά.
[/I]
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/thanasis-angry.html
Ψοφο, γελοιε!!!
Το μπασκετ εσυ που επι 15 χρονια κατεβαινεις στα αποδυτηρια, οποτε μπαινει το αυγο στον κωλο.
Το σεξ δεν ήταν συναινετικό, καθώς η σεξουαλική πράξη τελέσθηκε υπό την υπόσχεση αμοιβής
Εκδίκηση με «Σόφο»
Εντυπωσιακά άρχισε το πρωτάθλημα Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς συνέτριψε με 102-75 την ομάδα που της στέρησε πέρυσι τον τίτλο, τη Χάποελ Γκιλμπόα, στη «Nokia Arena». [B]Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους (5/8 δίποντα, [size=4]6/6 βολές[/size]) και 7 ριμπάουντ[/B] σε μόλις 15 λεπτά συμμετοχής. Άλλοι έξι παίκτες της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο τον Λιόρ Ελιάχου ο οποίος είχε 15.
8O 8O 8O
Ήταν η υγρασία στο λιμάνι
αυτό με τις βολές το είδα και εγώ χθες και γέλασα…μήπως εκεί παραποιούν τα στατιστικά??
Παίζει γιατί:
Άρεσε στο ντεμπούτο του ο «Σόφο»
Την παρθενική του επίσημη εμφάνιση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, στη νίκη με 93-54 επί της Μακάμπι Ρισόν. Ο διεθνής σέντερ είχε 14 πόντους με [B]6/6 βολές[/B] και 4/6 δίποντα, καθώς και 5 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής.
και:
Σούπερ «Σόφο»
Στον τελικό του Λιγκ Καπ του Ισραήλ προκρίθηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ νικώντας εύκολα την Ελιτζόρ Νετάνια με 108-75. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, καθώς σε 17 λεπτά συμμετοχής είχε ισάριθμους πόντους με [B]5/7 βολές[/B] και 6/7 δίποντα. Ο «Σόφο» ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, που πήρε 12 πόντους από τους Πάργκο, Ελιάχου και Έιντσον.
Σύνολο 17/19 :!:
:lol::lol::lol:
17/19 λέει.
εδώ 17 βολές έβαζε σε πέντε μήνες…
πόσο να βελτιώθηκε σε 2 μήνες μέσα.??
αχχ το πουλακι μου…:roll:
και ο θανασης μη χασει,παλι αποθεωσε τον ‘‘θεο του μπασκετ’’:lol:#-o