Bασικα, παντως, μιλαμε για τον Άλλ[B][SIZE=“5”]Ε[/SIZE][/B]ν Αϊβερσον.
Ποτέιτο, ποτάτο… :razz:
Η απεργία συνεχίζεται;:):!:
λολ; .
πολυ ωραια τα ειπε ο μπουρουσης νομιζω.
Και γαμω τα ειπε ο Γιανναρος.
Δε μας ειπε ομως πως ετυχε και το καταλαβε σημερα οτι δε συμφωνουν.
Δε γαμεις, τα εκατομμυρια να βγαινουν και ας χασει τη δουλεια του ο πρωην συμπαικτης, κι ας μην ειναι το πρωταθλημα επαγγελματικο σε λιγο.
Άμα ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να είναι επαγγελματικό, τότε να μην είναι επαγγελματικό.
Σιγουρα.
Επισης, αν καποιος δεν μπορει να εκπροσωπησει του συναδελφους του, οι οποιοι αν εχουν μια ατυχη στιγμη μπορει να μεινουν ανεργοι, ας κατσει στην ακρη να χαιρεται τα εκατομμυρια του.
Καλά ο Μπουρούσης γιατί συγχέει το ότι έπαιξε στην εθνική το καλοκαίρι τραυματίας με την διάθεση του για συνδικαλισμό ή αλληλεγγύη ή ξέρω γω τι…Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Υπάρχουν στη μια μεριά ο πάο, ο Ολυμπιακός και κάποιοι λίγοι παίκτες σε άλλες ομάδες . Από κει και πέρα το χάος. Για α2 κλπ δεν το συζητάμε καν έτσι. Ο μπορούσης μπορεί να έχει την άποψη του και καλά κάνει, μπορεί ο λάζος να είναι παπάρας ή ότι να ναι τύπος αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Η πλειοψηφία των συναδέλφων τους αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα. Πρόσφατα ο Γιαννακόπουλος δήλωσε στην ουσία πως το μπάσκετ είναι αυτός , οι Αγγελόπουλοι και ο Βασιλακόπουλος. Να δούμε τελικά τι μπάσκετ θέλουμε , με τι όρους κλπ…
ξεχνατε ομως οτι ο υφυπουργος τους ζητησε εναν μηνα προθεσμια για να προσπαθησουν να ικανοποιησουν τα αιτηματα τους και ο παπαρας ο λαζος αρνηθηκε και συνεχισε την απεργια με τα γνωστα αποτελεσματα.
α τον παπάρα, δεν περίμενε ένα μήνα.
το παπαρας το λεω για τη γενικοτερη σταση του,αλλα θα μπορουσε αφου τους υποσχεθηκαν καιτ να κανουν υπομονη ή εστω να δειξουν μια πιο θετικη σταση.
Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Λάζος της είδε λιγάκι (ως πολύ) Κολοκοτρώνης και ξεκίνησε επανάσταση περισσότερο και όχι απλή απεργία. Γιατί το να μαζεύεις τους αθλητές μέσα στο γήπεδο για να σταματήσουν έναν αγώνα και να μην αφήσουν όσους θέλουν να παίξουν μπάσκετ και δεν έκαναν απεργία είναι τουλάχιστον τραβηγμένο. Επίσης ήταν φανερό πως δεν είχε την υποστήριξη όλων πριν ξεκινήσει τις κινήσεις του. Δεν μπορεί να μην ήξερε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού και το Παο δεν είχαν σκοπό να απεργήσουν (ειδικά από την στιγμή που μέσα στον ΠΣΑΚ ήταν ο Μπουρούσης).
Ξεκίνησε κάτι που ήταν καταδικασμένο και απλά προσπάθησε να γίνει ήρωας αφήνοντας ξεκρέμαστους ακόμα και τους παράγοντες της ομάδας του τον ΠΑΟΚ (λογική και αναμενόμενη η αντίδραση Σταυρόπουλου μετά). Έτσι δεν πρόκειται να λύσει προβλήματα αλλά απλά να δημιουργήσει περισσότερα και προς το παρόν ακριβώς αυτό έκανε. Κρίμα που δεν είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΣΑΚ μετά το φιάσκο του Σ/Κ.
Τον αγώνα καλό θα ήταν να τον αναλάβουν αυτοί που θίγονται πιο άμεσα και αυτοί είναι οι παίκτες της Α2 και απλά να υπάρχει η υποστήριξη από τους παίκτες των μεγάλων ομάδων. Με την επανάσταση του ενός δουλεία δεν γίνεται.
queenrulez λες παπαριές. Δε φταις βέβαια, γιατί δεν ξέρεις τί γίνεται εκεί έξω, αλλά ακριβώς επειδή δεν ξέρεις καλύτερα θα ήταν να μη μιλούσες, μόνο και μόνο επειδή ασχολείσαι με τ’ αθλητικά και νομίζεις ότι “ξέρεις”. Γιατί αν ήξερες, θα καταλάβαινες ότι όταν η κυβέρνηση σου λέει “μεγάλε μην απεργήσεις και έλα ξανά σε ένα μήνα” είναι σα να σου λέει “είσαι εντελώς μαλάκας και ζώο. Α, μήπως μπορώ να ρθω σπίτι σου να σου πηδήξω τη γυναίκα;”
Οι παπαριές του Μπουρούση είναι επίσης δεδομένες. Βέβαια δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του γαυροβάζελου.
Ακόμα, κάποιοι πρέπει να πάρουν μαθήματα για το τί σημαίνει “απεργία” και “περιφρούρηση απεργίας”.
Όταν ένας κλάδος απεργεί δε σπάει την απεργία όποιος γουστάρει και με το έτσι θέλω ρε.
Τέλος, γελάω μ’ αυτό για τους καημένους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ που “τους άφησε ξεκρέμαστους” ο κακός Λάζος. Δύσμοιρα, εξαπατημένα αφεντικά!
ενταξει μπορει και να ειναι ετσι.αλλα δε νομιζω οτι ‘‘ξερω’’ οπως λες εσυ.για καποια πραγματα που βλεπω προσπαθω να εχω μια διαμορφωμενη αποψη.μπορει στην προκειμενη να ειναι λαθος ή ισως να ειμαι πολυ αφελης και πιστευω πως λιγη καλη θεληση δεν εβλαψε ποτε κανεναν.εσεις(οπως ειναι λογικο ουτως ή αλλως)ισως να ξερετε καλυτερα.
-
Και ο Λάζαρος ειναι αυτός που ξέρει; δεν νομίζω. Σου φάνηκε σαν κάτι οργανωμένο αυτό που έγινε το Σ/Κ;
-
Ποιός κλάδος απεργεί με τις ανακοινώσεις παραίτησης που έχουν γίνει μετά τις εξελίξεις του Σ/Κ (δεν ειναι μόνο ο Μπουρουσης που παραιτήθηκε αλλα και ο Ντικουδης) εμένα μου φαίνεται πως απεργούσε μόνο ο Λαζος και όσους καταφερε να πάρει μαζί του και όχι ο κλάδος.
-
Ναι τους άφησε ξεκράμαστους αν ισχυουν όσα λέει ο Σταυρόπουλος άνθρωπος που δεν έχει δώσει δικαιώματα ως τώρα, ακόμα και ο ίδιος ο Λαζος βγήκε να ζητήσει μια συγνωμη για αυτό
Η απεργία όσο δικαιη και αν ήταν όχι απλά απέτυχε αλλά ήταν καταδικασμενη πριν ξεκινήσει και δεν μπορώ να βρω άλλον υπαίτιο προσωπικά για αυτο απο τον προεδρο του ΠΣΑΚ Λαζαρο Παπαδόπουλο.
Πράγματι.
Απεργία σημαίνει απέχω από τη δουλειά μου ολοκληρωτικά διεκδικωντας τα αιτήματά μου. Όχι κανονικά προπονήσεις και ευρωπαϊκά παιχνίδια και μόνο το Σ/Κ τζέρτζελο για το θεαθήναι.
Αυτο ακριβως οχι οταν και οπως μας βολευει… Οι αμεσα θιγομενοι ειναι οι παικτες της Α2, ο Λαζος το κανει πιο πολυ για να φανει αυτος ο επανασταστης… Μην κοροιδευομαστε τωρα.
Γιατί επικεντρώνουμε στο Λάζο? Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα στην κριτική που του γίνεται ( ειδικά από τη στιγμή που ζήτησε συγνώμη από τον πάοκ από μόνος του) αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα. Επίσης νομίζω πως οι παίκτες του μπάσκετ πρέπει να συνειδητοποήσουν πως άλλο πάο, ολυμπιακός άλλο όλοι οι υπόλοιποι. Ας τα διαχωρίσουν μπας και καταφέρουν τίποτα. Αλλιώς θα περιμένουν από τον Παπαλουκά και από τον Διαμαντίδη που παίρνουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο να βάλουν πλάτες και να συγκρουστούν με Γιαννακόαγγελλόπουλους και βασιλακόπουλους που εκτιμούν την απεργία όσο ο Άδωνις τους μετανάστες
Ρε η Μπεσίκτας θα πάρει Allen Iverson?!!8O8O