Ναι και λογικά θα τον πληρώνουν με “πράσινα”
Τον πηρε ηδη νομιζω.
Καλά να έθει Ευρώπη, αλλά Μπεσίκτας?
Λες και του λείπουν τα φράγκα
Και γιατι να μην ερθει, μια χαρα ειναι το ευρωπαικο μπασκετ, θα ειναι και βασιλιας στην ομαδα του, κατι που στο ΝΒΑ δεν μπορει να το εχει πλεον…
Και στον Ολυμπιακό πάλι βασιλιάς θα ήταν:wink:
Της φάπας, γιατί με τις βλακείες που είναι ικανός να κάνει, θα έπεφτε τρελό ξύλο Πέρα από όλα τα άλλα, ο άνθρωπος θέλει μια ομάδα που κάνει ότι ο ίδιος θέλει και γυρίζει γύρω του, δεν πρόκειται να δεχθεί να κάνει συμβιβασμούς. Ιδιαίτερα όπως είναι τώρα, δεν έχει καμία αξία να έρθει σε ομάδα με ελπίδες για τίτλους.
γιατι τοσο χαλια η ρεαλ ρε ?
χασαμε απο την αλικαντε 78 - 67
Παρακολουθείς αμέριμνος το Ζαλγκίρις - Πρόκομ και από το πουθενά εξελίσσεται σε ματσάρα στα τελευταία λεπτά και με το σκορ 61-61 στα 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με το έτσι θέλω η nova το κόβει για να δείξει το Σαχτάρ - Άρσεναλ(που ήθελε κάνα 5λεπτο για να ξεκινήσει…) έλεος…[-X
[SPOILER]Μάλλον στο Μου τη σπάει έπρεπε να το γράψω.[/SPOILER]
δείχνει πόσο σέβεται τους τηλεθεατές που σκάνε τα 60ευρα κάθε μηνά…
Το χθεσινοβραδυνό, με τσάτισε ακόμα περρισότερο για την ξεφτίλα της προηγούμενης εβδομάδας, γιατι νικάμε την Μάλαγα και χάσαμε από κάποια που ξέχασα το ονομά της:):!:
διακοπη συμβολαιου στο μπατιστ… τωρα…
ντρεπομαι που ενας παιχτης της ομαδας μου εκανε αυτο το πραγμα… δεν τιμαει το συμβολο που εχει στο στηθος τετοια συμπεριφορα…
ας δουμε αεκ τωρα… μου την εσπασες, γελοιε…
τι εκανε?ειχα βαλει την αεκ για λιγο και δεν το ειδα.
πατησε-κλωτσησε το κεφαλι 1 παιχτη στο παρκε…
μαλακια του…
ο μαριτς γιατι δεν παιζει?
Ματσαρα παντως !
oi γιαννακοπουλοι οφειλουν να του ριξουν καμπανα ωστε να δωσουν το παραδειγμα…αν ειναι μαγκες και εννοουν οτι λενε σε αντιστοιχες περιπτωσεις πρεπει να το κανουνε!
παντως το παιχνιδι ειναι τρομερη ματσαρα
η επιθεση μας ειναι αισχρη σε αρκετες φασεις…ημουνα να σπασω την τιβι…
καλυτερα που χασαμε για να φανει περισσοτερο αυτο που εκανε ο μπατιστ…
μακαρι να τον τιμωρισει η ομοσπονδια με καμια 20αρια αγωνιστηκες… δεν ειναι κανα παιδακι 20 χρονων να συμπεριφερεται ετσι, ουτε ηταν ενα χτυπημα στο χερι η στο ποδι η εστω μια μπουνια… ηταν πατημα στο πισω μερος του κεφαλιου που μπορει να προκαλεσει μεχρι κ αναπηρια… σπαστηκα τρελα σημερα… μακαρι να τον δωξουν (λεμε τωρα) το εννοω…
κ ξαναλεω, ντρεπομαι που το εκανε παιχτης της ομαδας μου…
Δεν ειδα την φαση, αλλα οντως ελεεινο αν εκανε κατι τετοιο, ανεπιτρεπτο για επαγγελματια… Αν βρει κανεις βιντεο ας ποσταρει…
κάνα λινκ με την φάση του μπατίστ έχουμε?
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=33231
τωρα το ειδα και γω… θα νομιζε οτι παιζει τον εντουαρντ νορτον στα μαθηματα αμερικανικης ιστοριας. ρα παπαρα μπρουσες να τον σκοτωσεις τον ανθρωπο… πωπωπω ρε μαλακα δεν παμε καλα…