Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

ο ζαρκο πριν σπασει το χερι ηταν φωτια. δεν εχανε τιποτα σχεδον. επισης θεική φατσουλα Βλαντο με μουστακι.

Σπασμένο χέρι είχε ο Ζάρκο? :-k

Εγώ ξέρω την ιστορία οτι στο αριστερό του χέρι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τους τένοντές του, με αποτέλεσμα το μικρό δάχτυλο και ο παράμεσος να μην μπορουν να τεντωθούν φυσιολογικά…
Μάλιστα, ενώ ο Ιωαννίδης ήθελε να τον βάλει χειρουργείο νωρίς για να τον έχει έτοιμο αργότερα, ο θείος Σωκράτης δεν ήθελε να αφήσει το πρώτο βιολί της ομάδας εκτός παρκέ…χεχεχε…ο,τι να’ναι…

Μέγα x-file η αιτία που ο Ζάρκο έπεσε τόσο πολύ αγωνιστικά

Οπως και να’χει, τέτοιος παικτης δεν ξαναπέρασε απο την ομάδα ποτέ…ειδικά εκείνη την εποχή…
Αγάπη παντοτινή και ας φόρεσε τη φανέλα του ζελέ…(είχα σκάσει, θυμάμαι, με αυτή τη μεταγραφή…ευτυχως που ο Eddie μας έσβησε τη στεναχώρια :stuck_out_tongue: )

πραγματική συγκίνηση το ματς. πρώτο παιχνίδι του πάσπαλιε στο πρωτάθλημα ήταν με την δάφνη ή δε θυμάμαι καλά? νομίζω ήμουν στα γιάννενα τότε… πωπω…

Έχω την εντύπωση ότι ήταν με τον Άρη στο Σ.Ε.Φ., με νίκη του Ολυμπιακού:):!:

Πολυ καλη κινηση αν ολοκληρωθει…

χτες στην ΕΡΑ στην εκπομπη για το μπασκετ ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα ο νεος προπονητης θα εχει ονομα σε -ιτς:-k

να χαμε να λέγαμε βέβαια, αλλά…:

ΑΕΚ - Κολοσσός 73-91.

[B]Νικ Καλάθης 34 πόντους (9/11 βολές, 8/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ. [/B]

O Πατ ειναι αυτος :wink:

Και ο Βλαντο Τζουροβιτς, η σερβικη εκδοχη του Σανταμ Χουσειν:lol:

ναι, εχω λάθος γιατί έκανα copy-paste το κείμενο που έλεγε στην αρχή οτι δεν υπάρχει μόνο ο νικ καλαθης…

:lol3::lol3::):!:

Τα πήρε ο Ντούσαν…άντε να δούμε τι θα καταφέρει…έχει κιαυτός όμως ευθύνες:):!:

αν δεν ηταν η εμπειρια του ντουσαν δεν τον ειχα τον γαυρο για τιποτα ιδιαιτερο παλι φετος…παραμενει παντως μεγαλο αινιγμα η ομαδα ετσι;

ανυπομονω για το πρωτο ντερμπυ παντως εγω

εγω παλι λεω οτι θα χασουμε και ευκολα κιολας. τουλαχιστον στο 1ο ντερμπυ. αν δεν κανυμε διορθωτικες κινησεις παει κ φετος.

μεταγραφες δηλαδη…
μα τετοια εποχη;; δυσκολα βρισκεις κατι αξιολογο…

αααν και με τον αποκλεισμο της ΤΣΣΚΑ ολο και κατι μποοορει να προκυψει:-k

δεν με χαλαγε ουτε ο λαγκτον ουτε ο σισκαουσκας. αν και 4αρι ειναι αυτο που μας καιει. μακαρι να γυρισει εστω και ο πριντεζης, αλλα οταν περσι εχεισ κλειζα κ φετος νιλσεν τι να κανεις…

Καθόλου αίνιγμα θα έλεγα.
Τουλάχιστον όπως την βλέπω μέχρι τώρα.

Τρίποντο πχ, έχουμε ακόμα χειρότερο από πέρσι.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια ομάδα τακτικής, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από Μίλος, Σπανούλη και από το αν ο Παπαλουκάς στα 10-15 λεπτά που θα αγωνιστεί θα είναι συνεπής.

Γενικά είμαστε μια ομάδα που θα παίξει πιεστική άμυνα και θα επιτεθεί με 4-5 συγκεκριμένα συστήματα που ξεκινάνε από τους γκαρντ. Οπότε αν κλειστούν οι γκαρντ σωστά, δεν υπάρχει παίκτης στο 3-4άρι να κάνει παιχνίδι μόνος του ενώ Μπουρούσης και Νεστέροβιτς επίσης είναι δέκτες και δεν μπορούν να κάνουν κάτι από μόνοι τους.

…εγώ ανυπομονώ για την μετά Μάρτη περίοδο, που συνήθως ρολάρουν οι ομάδες του Ιβκοβιτς:):!:

Κακα τα ψεματα αν δεν ειχαμε και τον Ιβκοβιτς φετος, θα την θεωρουσα ηδη χαμενη την χρονια… Αλλα με Ιβκοβιτς και αν φορμαριστουν και οι παικτες-κλειδια απο Απριλη και μετα που αρχιζουν τα “σοβαρα” ματς, κατι μπορει να γινει. Παντως μεχρι στιγμης η ομαδα ειναι πολυ ασταθης και αυτο ειναι ανησυχητικο. Θεωρω οτι θα ηταν απαραιτητες 2-3 προσθηκες.

Δυο-τρεις προσθήκες, είναι κομματάκι χλωμό…μία και τζόκερ μας χρειάζεται:):!: