θα μας ρημάξουν,να ξέρεις… στο Παναθηνα’ι’κός-Ολυμπιακός που είχε γίνει της πουτάνας θυμάσαι αν υπήρξε εκκένωση του γηπέδου?Νομίζω δεν είχαν βγεί όλοι κ στο τέλος πλακώθηκαν στο ξύλο.
E, νομίζω βάσει δεδικασμένου ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθεί με 9 αγωνιστικές και στην έφεση να μειωθούν στις 6. Σωστά?
(προσπερνώντας το ειρωνικό υφάκι,το οποίο ούτε μου αρέσει,ούτε το προκαλώ)αν μιλάς για το Ολυμπιακός-Παναθηναικός,δεν τελείωσε ποτέ το μάτς. Υπήρχαν συγκρούσεις με τα ματ μέσα κ έξω απο το γήπεδο.'Οχι ότι έχει σημασία δλδ,το μπάσκετ έτσι κ αλλιώς το έχουν στο περιθώριο αλλά μετά κ από όλα αυτά έχει πεθάνει…φοβάμαι πάντως για τα μεταξύ σας παιχνίδια.Δεν νομίζω να τελειώσουν χωρίς παρατράγουδα.
Βαρύς περιμένει να πέσει ο «πέλεκυς» της δικαιοσύνης στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Σταυρόπουλος.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τον τρόπο που ολοκλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2010.
[B]Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Σταυρόπουλος στον ?Libero FM?:[/B]
[B]Για όσα έγιναν στο γήπεδο:[/B] [B]«Ήταν καθαρά τυπική διαδικασία, για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με δέκα αγωνιστικές και πάνω.[/B] Ειδάλλως, θα υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη ποινή. Αισθάνομαι απογοήτευση, γιατί από τη μία καλείς τον κόσμο να έρθει να σε βοηθήσει και από την άλλη τους ζητάς να φύγουν από το γήπεδο για να μην τιμωρηθείς.
Είναι μία κατάσταση επιεικώς απαράδεκτη. Τη συμπεριφορά κάποιων την πλήρωσαν και οι υπόλοιποι που ήθελαν απλώς να δουν την ομάδα τους. Ένας φίλος ήρθε από τις Κυκλάδες. Μου είπε ότι ήταν από τη Φολέγανδρο, σχεδόν έκλαιγε και μου έλεγε γιατί να μη συνεχιστεί το παιχνίδι… Γιατί να μην έρχεται 4-5.000 κόσμος στο γήπεδο, για να βοηθάει την ομάδα του ουσιαστικά και όχι να πετάει αντικείμενα; Σκεφτείτε να ερχόταν μία τιμωρία δέκα αγωνιστικών…».
[B]Για την επικείμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Η ποινή θα είναι βαριά. Ήμουν σχεδόν από πίσω από το σημείο που ο διαιτητής δέχτηκε το αντικείμενο στο κεφάλι. Θα μπορούσε να χτυπήσει και μένα. Με πέτυχαν απλά τα νερά».[/B]
[B]Για τη στάση του διαιτητή:[/B] «Περίμενα από τον κορυφαίο διαιτητή στην Ελλάδα -απ’ ό,τι αναφέρει και η ΚΕΔ- να διαχειριστεί λίγο καλύτερα, λίγο πιο ήπια το γεγονός. Κανείς όμως δεν είναι στο κεφάλι του διαιτητή. Δυστυχώς, ποτέ δεν είναι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα οι παίκτες των εκατομμυρίων. Ποτέ κανείς δε μιλάει γι’ αυτούς, αλλά για όλα τα παρεπόμενα».
[B]Για την “απαίτηση” κάποιων να φύγει η ομάδα: [/B]«Ο κόσμος έλεγε ?πάρτε την ομάδα και φύγετε?, αλλά δε γνωρίζουν τις συνέπειες. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Όταν μετά δεχτείς μία τιμωρία δέκα αγωνιστικών και φύγουν οι ξένοι, τι θα γίνει; Εμείς προσπαθούμε βήμα-βήμα να πάμε μπροστά την ομάδα, όχι να πίσω».
[B]Για την επόμενη μέρα: [/B]«Εγώ σκεφτόμουν την αμέσως επόμενη μέρα και με ενδιέφερε να μην έχει η ομάδα μεγάλη ποινή. Θα πρέπει να επαινέσουμε και τον Ολυμπιακό, γιατί ο κανονισμός λέει, ότι αν περάσει μισή ώρα, το παιχνίδι μπορεί να διακοπεί οριστικά.
Ήταν μία κωμικοτραγική κατάσταση. Ας αναλάβουν δράση οι επίσημοι φορείς αυτού του αθλήματος. Εγώ είδα δεχτεί κέρμα στο κεφάλι και στο μάτι πριν από πολλά χρόνια και από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι δύσκολο, γιατί έχεις να κάνεις με όχλο, με μάζα και θέλει συλλογική προσπάθεια των φορέων.
Οι οπαδοί όταν βρίσκονται στο γήπεδο θα πρέπει να προσέχουν όταν βρίσκονται στο γήπεδο, να μην πετάνε αντικείμενα, γιατί θα τιμωρηθεί η ομάδα. Είναι μεγάλο το οικονομικό βάρος, γιατί πληρώνεις φόρο, ενώ δεν υπάρχουν και έσοδα αν επέλθει τιμωρία της έδρας».
μεχρι και απαγωγή ειχε χθες…!!!
Καθόλου ειρωνικό το ύφος.
Ούτε χτες έπρεπε να τελειώσει το ματς και υπήρχε και τραυματισμός διαιτητή.
Απορώ αντί να τα χώνετε στους γελοίους που τα ξεκίνησαν όλα αυτά χωρίς κανένα λόγο, να αναρωτιέστε δήθεν αν θα είναι ισόνομες οι αποφάσεις σε σχέση με τους δυο μεγάλους. Λες και απειλεί κανέναν από τους δυο ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ώστε να καταστρώσουν σχέδιο εξόντωσης.
Τι έφταιξε χτες? Η διαιτησία με τις 18-2 βολές στο ημίχρονο? Η προκλητική συμπεριφορά των παικτών του Ολυμπιακού?
Δεν νομίζω να έψαξε κανείς δικαιολογίες για την χθεσινή ήττα.Ούτε πιστεύω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα δικαιολογήσει τα καφριλίκια 10-20 ηλιθίων.Αντιθέτως όλη αυτή η μανούρα που έγινε γύρισε μπούμερανγκ για τον ΠΑΟΚ.Εκεί που φάνηκε να ανακάμπτει κ μάζεψε την διαφορά (τουλάχιστον θα το παλεύανε το ματς κ ότι κάτσει,η διαφορά μεταξύ των ομάδων της Αθήνας είναι μεγάλη) έγινε η διακοπή.
Να ξέρεις ότι δεν έχω ποτέ διάθεση να αρπάζομαι κ να μαλώνω ειδικά για ομάδες.Ειδικά με ανθρώπους που φαίνεται ότι είναι καταρτισμένοι μουσικά.Αυτά.
Δεν αρπάχτηκε κανείς, μια παρατήρηση έκανα ότι πρώτοι απ’ όλους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τα χώσουν στους 10-20 ηλίθιους και όχι να ασχοληθούν με το πόσο θα τιμωρηθεί η ΚΑΕ.
εγω παλι νομιζω βασει δεδικασμενου εχει βγει η ποινη της αφαιρεσης των βαθμων απο το ποινολογιο
Ωραία, πού διαφωνούμε λοιπόν?
Παντως θεωρω γελοιο που συνεχιστηκε αυτος ο αγωνας και τελικα διηρκησε 4 ωρες… Με βαση τους κανονισμους μετα την 30λεπτη διακοπη και αφου δεν ειχε εκκενωθει το γηπεδο επρεπε να μην συνεχιστει και να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ. Και μετα γκρινιαζετε για τους ευνοημενους μεγαλους… Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι και οι παικτες του Ολυμπιακου ζητησαν να συνεχιστει ο αγωνας για να μην τιμωρηθει με μεγαλη ποινη ο ΠΑΟΚ.
Πεστα. [-X
Έτσι όπως τα λες-γράφεις:):!:
Εχω αδικο σε κατι απο αυτα που ειπα?
Ο Κολοσσός Ρόδου, δεν αξίζει να παίζει στην Ευρωλίγκα;:):!:
Δεν ειδα το ματς, αλλα πρεπει να ημασταν χαλι μαυρο ε?
Είναι πολύ καλή ομάδα ο Κολοσσός, μετά του δυο μεγάλους η καλύτερη, το περίμενα ότι θα ξεφεύγαμε δύσκολα, κερδίσαμε και την μεγάλη εμφάνηση του Σπανούλη…κατά τάλλα πρέπει νάμασταν απλά υποφερτοι, γιατί ο κόουτς δεν γκάριξε πολύ…απ’τα συφραζόμενα το καταλαβαίνω αυτό:):!:
Τετάρτη παίζουμε. Ε θα χάσουμε καμιά 25άρα πόντους, θα έχουμε τρύπια άμυνα και ο Τεόντοσιτς θα βαράει τρίποντα. Οι Νίλσεν , Νεστέροβιτς θα φύγουν ζαλισμένοι και άπραγοι κλπ been there done that
Δεν κρίνεται η χρονιά μεθαύριο, πάντως δεν είμαστε και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά ούτε και ο π.α.ο.
…έχει να κάνει και το πως θα μπει στο παιχνίδι και ο Σπανούλης:):!:
Έχω δει και καλύτερο ΠΑΟ, και καλύτερα γαύρο. Δεδομένου αυτού, νίκη Παναθηναϊκού με μάξιμουμ 6-7 πόντους, λέω εγώ. Εκτός αν οργιάσει κάποιος τρομακτικά πολύ σε ποσοστά
νίκη του παναθηναϊκού με 20-23 λέω εγώ…