^^ seriously τωρα ??
[SPOILER]παιξτε [B]ΔΙΑΚΟΠΗ[/B] και δε θα χασετε 8)[/SPOILER]
^^ seriously τωρα ??
[SPOILER]παιξτε [B]ΔΙΑΚΟΠΗ[/B] και δε θα χασετε 8)[/SPOILER]
ναι…
στο μόνο σημείο που υπερτερεί κάπως ο ολυμπιακός είναι στον άσσο…
δεν το λέω με κακία ή τίποτα άλλο, αλλά δεν βλέπω να παίζει κανένα σοβαρό μπάσκετ ο ολυμπιακός…απλά εχει κάποιους καλούς παίχτες…βέβαια ντέρμπι είναι , αλλά προς τα εκεί το βλέπω…
στα λίγα ματς που τον έχω δει, οι παίχτες κουτουλάν μεταξύ τους…βέβαια για αυτούς που δεν υποστηρίζουν καμία ομάδα , καλό θα ήταν να δούμε ενα ματς κοντά στο σκορ και χωρίς διακοπές και μαλακίες…αλλά δεν το βλέπω…
*α ρε σπανουλη…τι εμπνεύσεις έχεις και εσύ…
το πιθανοτερο (οπως συνηθως στο οακα) ειναι να χασουμε (αν τελειωσει το ματς ,επιμενω :))αλλα εγω γουσταρω αυτη την υποτιμηση προς τον ολυμπιακο γτ προσφερει το πλεονεκτημα του “αιφνιδιασμου” καμμια φορα…
τεσπα ,φιλοδοξο σκορ το 20-23 αλλα το χουμε ξαναδει οποτε δε μιλαω…εγω παντως επιμενω ,ασχετα με το τι θα γινει αυριο.ο παο δν εχει τοσο καλη ομαδα οσο καποιοι νομιζουν(+την απουσια του μαριτς ως τον απριλη) αλλα εδω θα μαστε να το δουμε οταν θα “σφιξουν τα γαλατα” :!:
αυριο θα χασουμε και ευκολα μαλιστα. και μεθαυριο θα ψαχνουμε παιχτες στη θεση του γκορντον κ του νιλσεν.
Όσον αφορά τον Σπανούλη, ελπίζω να μπει και να παίξει έτσι όπως έπαιζε στον Παο στα σοβαρά παιχνίδια και όλοι τον έβριζαν και εγω τον υπερασπιζόμουν… Δεν τον έχω παρακολουθήσει και πολύ πως παίζει στον Ολυμπιακό, μόνο αποσπασματικά σε λίγα παιχνίδια, απλά όπως και να το κάνουμε, ο Σπανούλης είναι παίκτης ψυχολογίας, αν τον πάρει η κάτω βόλτα από την αρχή του παιχνιδιού, δύσκολα “σώζει” την ομάδα… Πάντως συμφωνώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο όσον αφορά το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, τώρα αρνητικό ή θετικό, θα δείξει…[SPOILER]ελπίζω αρνητικό:lol:[/SPOILER]
Δεν νομίζω να γίνει κάτι τόσο τραγικό ώστε να διακοπεί το παιχνίδι… Δεν πιστεύω ότι θα φτάσει η κατάσταση σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην τελειώσει ο αγώνας (όσο κι αν το εύχεσαι το λέω επειδή σε 2 ποστ το αναφέρεις συνέχεια και το τονίζεις )…
Και για να εξηγηθώ, δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, επειδή δεν νομίζω ο Παο να το χάσει το παιχνίδι, για να “εξοργιστούν” οι οπαδοί. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε άνετα…Το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού το έχεις όταν παραδέχεσαι ότι η άλλη ομάδα είναι καλύτερη έστω και λίγο, όταν σε νικάει συνέχεια, και δεν νομίζω η ομάδα του Ολυμπιακού να αποδέχτηκε ποτέ κάτι τέτοιο…:Και τέλος,ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ πάντα ηταν παρών όταν “έσφιγγαν τα γάλατα”!
εγω πάντως δεν είπα κάτι για να υποτιμήσω τον ολυμπιακό…απλά δεν μου γεμίζει το μάτι… βασικά ούτε το μισό δεν μου συμπληρώνει, αλλά οκ…:lol:/
Λοιπόν άλλαξα γνώμη για το μπάσκετ. Κανονικά πρέπει να πάθει διάστρεμμα ο Διαμαντίδης στο 2ο λεπτό και να χάσει το ματς. Επίσης μετά από καλάθι και φάουλ του Σπανούλη οι βάζελοι θα εξεγερθούν και εμείς θα πρέπει να αποσυρθούμε στα αποδυτήρια και να πάρουμε το ματς στα χαρτιά. Έτσι πρέπει να γίνει , τέλος
Εγώ πάντως, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μάλλον θα λακίσω σε πρόσκληση βάζελων και δε θα πάω σε βαζελόσπιτο για να δω ματς ανάμεσα σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Φοβάμαι πως ή θα χάσουμε για πολλά ή θα εκνευριστώ με αυτά που θα γίνουν από διαιτητές αν το ματς πάει να το πάρει ο Ολυμπιακός.
Εγώ θα το χω να παίζει στην τιβί, την ώρα που θα ετοιμάζω τις χοιρινές μπριζολάρες μου :!:
Κάνουμε κι ένα σταυρό, για να βγει το σύστημα…
Πάντως για τον Σπανούλη, έχει να κάνει και με το ότι τον ξέρουν απέξω κιανακατωτά, και θα είναι πιο δύσκολο να κάνει το παιχνίδι του:):!:
κλασικα θα δεις αυτα που θα θελεις να δεις:p
παρομοιως κυριε
Ολυμπιακός είμαι αλλά βλέπω ότι σήμερα το ματς θα είναι μεγάλη τσόντα. Όσο καλός και να είναι ο προπονητής που έχουμε φέτος το ρόστερ σε μερικές θέσεις υστερεί πολύ.
ας μην ειμαστε τοσο σιγουροι…εγω εχω μια επιφυλαξη…οκ, ελπιζω παντως να ειναι 30+ μετα και να χαιρομαι αλλα κατσε μην την φαμε απο την πολυ τη σιγουρια
θα νικησετε κι ευκολα μαλιστα.
Η λογικη λεει νικη του Παναθηναικου, αλλα αν παιξουμε με ψυχη και οχι χεσμενοι, που ξερεις? Μακαρι δηλαδη για να παρουν τα πανω τους και στο θεμα της ψυχολογιας…
ο βαζελος ανετα
Κανα λινκ εχουμε ?!?
Aφου ο σταυρος ειναι το συστημα. :?