Ποτε δεν ισχυριστηκα οτι η ΑΕΚ ειναι μεγαλη ομαδα στο μπασκετ. Κατα τα αλλα τοσο κομπλεξ με την ΑΕΚ απο μερους σου ειναι ανεξηγητο, σε καθε περιπτωση δεν με ενδιαφερει βεβαια απλα να μην προκαλεις σε εναν χωρο που δεν ενδεικνυται για οπαδικες χριστοπαναγιες. Οκ φρουλη;
Τσου ρε απο δω χαμω και τελος οφ τοπικ
Τι περιμενες μωρη πεταμενη; Θα βριζεις και θα προκαλεις ολοκληρη ΑΕΚ σε μουσικο φορουμ και δεν θα σου την πει κανενας; Αδερφαρα.
Βλάχα, βλαχάρα, τελευταία :!:
Α εγώ πάω Final Four, μόνο τελευταία δεν είμαι :lol:
[B]Αποβλήθηκε ο Ηλυσιακός![/B]
[B]Ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την ένσταση στης ΑΕΚ και απέβαλε τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα λόγω της σχέσης του ατζέντη Τάσου Δελημπαλτάδάκη με την ομάδα! Οι Ιλισιώτες καταφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ.[/B]
περιμένω ποστ chrisp να πει για την αεκ που δεν δέχεται να κερδίζει ματς στα χαρτιά…:lol:
Δελημπαλταδάκης :roll::roll::roll:
[SPOILER][/SPOILER]
H παραπάνω εικόνα απεικονίζει πλήρως τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή και περιγράφει όλα όσα θα ήθελα να γράψω.
όχι, όχι. Δεν είναι μπ(*^%λο το πρωτάθλημα της Α1 και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα. Καμμία σχέση. Το πρώτο έχει κανονισμούς, τάξη, δίοικηση. Τα μεν δεν έχουν τίποτα από αυτά.
Για άλλη μια φορά ισχύει ότι στην Ελλάδα κάνουμε καταγγελίες για κάτι μεμπτό μόνον όταν έχουμε “ένομμο συμφέρον”. Διαφορετικά " δεν γαμ^$#%^ το σύμπαν, εμείς να είμαστε καλά"!
Κύριοι στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι. Κράτος. Τάξη. Διαφάνεια. Δικαιοσύνη. Όποιος σφάλλει, παρατυπεί, παρανομεί, αδικεί, θα πληρώσει. Δεν είναι ουτοπία να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Είναι η χώρα, η χώρα λέγω…
Ναι μαμά, ναι, έρχομαι, τώρα σου λέω ντε…
Η υποθεση ειναι δαχτυλος του Κολοσσου Ροδου για να βγει 5ος στα play off και οχι 8ος που ειναι τωρα . :!:
[SPOILER]Μπαααα μαλακιες !Η μονη αληθεια ειναι πως ΟΛΟΙ, μηδενος εξαιρουμενου ,κρυβουν εναν μικρο ΣΩΚΡΑΤΗ μεσα τους . [/SPOILER]
Λάθος φίλε. Όλοι θα ήθελαν πάρα πολύ να είναι Σωκράτηδες, αλλά Σωκράτης είναι μόνο ένας…
Εχεις δικαιο.Μαθαινουν ομως δε μπορεις να πεις.Εγω τους “παραδεχτηκα” σημερα . :lol:
Πολύ καλά έκανε η ΑΕΚ και υπέβαλε ένσταση εφόσον έχει ενδείξεις ότι ο Ηλυσιακός παρέβη κανονισμούς.
Και είναι απόλυτα φυσικό να προσφύγει στη δικαιοσύνη κάποιος με έννομο συμφέρον.
Εκτός αν εσείς ας πούμε υποβάλλετε μηνύσεις για θέματα που δεν σας αφορούν.
μου χαλασες το ονειρο…
Συμφωνω απολυτα . :!:
Ο δικαστης που πηρε την αποφαση λεγεται Γιαννης Κανακης και ειναι συγγενης με εναν αλλον Κανακη που επαιζε μπαλα στην ΑΕΚ πριν κατι δεκαετιες. Αν ηταν αντιστροφα οι 2 ομαδες ουτε στα ψιλα δεν θα περνουσε και θα ριχναν τον Ηλυσιακο ανετοτατα. Η αποφαση παντως δεν ειναι 100% πιστοποιημενη
Όταν όμως ο Ολυμπιακός τους έπαιρνε το πρωτάθλημα στα χαρτιά με την καλαμαριά ήταν πουστιές και τα πρωταθλήματα κρίνονται στα γήπεδα φώναζαν… Τώρα έχουν έννομο συμφέρον και καλά κάνουν…:-k
Δεν πάει έτσι… και τον σκύλο ολάκερο και η πίτα χορτάτη…
Το 1988 άξιζε η Λάρισα να πάρει το πρωτάθλημα; ΝΑΙ. Πήρε αναβολικά ο Τσίγκοφ; ΝΑΙ. Έπρεπε η Λάρισα να μηδενιστεί; ΝΑΙ. Είχε η Λάρισα χιλιάδες λαού και έκλεισε την εθνική οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης γαι να καταφέρει να περάσει το δικό της; ΝΑΙ. Τηρήθηκε ο Νόμος, υπήρξε δικαιοσύνη; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Πέρσι και φέτος έχει τις προϋποθέσεις ο Ηρακλής στο ποδόσφαιρο να αδειοδοτηθεί και να παίξει Α΄Εθνική; ΟΧΙ. Θα καταστραφεί η Θεσσαλονίκη αν πέσει ο Ηρακλής και εξυγιανθεί οικονομικά; ΟΧΙ. Έβγαλε τους οπαδούς του ο Ηρακλής στο δρόμο και πέρσι και φέτος; ΝΑΙ. Κέρδισε και θα κερδίσει και φέτος αυτό που θέλει; ΝΑΙ. Θα τηρηθεί ο Νόμος και η Δικαιοσύνη; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Φέτος άξιζε να μείνει Α1 Ο Ηλυσιακός; ΝΑΙ. Ήταν γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ το θέμα με το μάνατζερ από την αρχή; ΝΑΙ. Έχει έννομο συμφέρον και κάθε δικαίωμα να κάνει ένσταση για τη συμμετοχή του Ηλυσιακού η ΑΕΚ; ΝΑΙ. Θα τηρηθεί ο Νόμος και η Δικαιοσύνη;. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Ζητώ συγγνώμη που χρησιμοποίησα παραδείγματα από το χώρο του ποδοσφαίρου - το οποίο δεν κατέχω και δε μου aρέσει καθόλου - αλλά αρκετοί ασχολούνται με το μπάσκετ [B]από σπόντα[/B] και αναγκάστηκα να προβώ σε ποδοσφαιροποίηση του thread. Δεν θα επαναληφθεί.
οχι…
και με αυτη τη λογικη ξεκινησε το ολο ζητημα. αν ηταν αλλη ομαδα στη θεση του Ηλυ ή στη θεση της ΑΕΚ δεν θα γινοταν καν η ενσταση ή και να γινοταν δεν θα υπηρχε δικαιωση.