Aπλα αυτο που ειπα εγω ειναι οτι θα μπορουσε ευκολα ο Παπαλουκας να βαλει ΜΟΝΟ τη μια βολη και να τελειωσει το πανηγυρακι.
Κι ας εχει ο Ομπραντοβιτς την τελευταια επιθεση μετα.
Aπλα αυτο που ειπα εγω ειναι οτι θα μπορουσε ευκολα ο Παπαλουκας να βαλει ΜΟΝΟ τη μια βολη και να τελειωσει το πανηγυρακι.
Κι ας εχει ο Ομπραντοβιτς την τελευταια επιθεση μετα.
Με μόνο μια βολή ρισκάρεις rebound. Άσε που τελικά μάλλον πίπες λέμε γιατί ο Ζοτς ήταν αποφασισμένος να το πάει στην παράταση το ματς
πω πω τώρα πήρα χαμπάρι πως ο Zakhar Pashutin ακόμα παίζει μπάσκετ και μάλιστα κατέκτησε και ευρωπαικό τρόπαιο με την Καζαν. Σε λιγότερο από μήνα κλείνει τα 37 το θηρίο.
Ποιο rebound;;;
Βαζει ο Παπαλουκας μια βολη (οποιαδηποτε).
Και μετα ο Παναθηναϊκος εχει 22’’ για να στειλει στην παραταση ενα ματς στο οποιο χανει 1 ποντο.
[COLOR=“White”]_____[/COLOR]
Ρε φίλε, αν πας να χάσεις επίτηδες βολή, είναι δυνατόν να το κάνεις στην πρώτη; Έχει πολύ μεγάλη διαφορά να έχεις 22" από επαναφορά και 22" από rebound-με μια baseball μπορείς να βγάλεις τρίποντο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Ο αντιπαθητικός Iron έχει δίκιο.Αλλά πλέον ο γερό-Θόδωρας σκέφτεται και αργά.
Παμε ρε ομαδα! Ολη η χρονια, αυτο το ματς!
Kαλή επιτυχία στον [B]Ηλυσιακό[/B]! Τα λέμε σε 20’ στην ΕΤ 1.
Σπανε καρδιες στη Ροδο…
Τετοια συναισθηματα μονο στο ΜΠΑΣΚΕΤ μαγκες !!!
Απαράδεκτο ματς αλλά…
ΗΛΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΗΛΥ ΕΙΣΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κούλα ψόφο
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον [B]Ηλυσιακό[/B]. Δεν άξιζε αυτή η ομάδα να αγωνιστεί στην Α2. Και μάλιστα πήρε το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν.
Πολύ καλές οι δηλώσεις Χατζή μετά τη λήξη.
αυτα ειναι τα ωραια στη μπαλα (μεχρι και στη μπιμπικιασμενη)
Να σπανε καρδιες, και στο τελος να πανηγυριζω αγκαλια με εναν 80χρονο Παλαιμαχο.
Κυριτσης μετα τα σημερινα χαλια μας χρωσταει παραμονη στην ομαδα του χρονου, και ευρωπη του χρονου. Παω αεροδρομιοοοοοοο!
που τα ξερεις εσυ αυτα??
τι δηλωσεις εκανε?
Λόγω ενός από τους καλύτερους φίλους μου που είναι Ζωγραφιώτης και τρελός μπασκετόβιος, δηλώνω περήφανα φίλα προσκείμενος πλέον…Η εκτός έδρας εξέδρα στην Τρίπολη το 2006 (ποδόσφαιρο εννοώ) παραμένει ως μια από τις κορυφαίες γηπεδικές μου εμπειρίες
Διάβασα πως η ΑΕΚ θα καταθέσει ένσταση αλλά δεν κατάλαβα τους λόγους. Βασικά δεν είδα να αναφέρονται πουθενά. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Επειδη λεει ο Ηλυσιακος διοικειται ουσιαστικα απο εναν μανατζερ που εχει συνεργασια με πολλους παικτες σε ολες τις ομαδες, επομενως μπορουσε να κανει τα κονε του και κατι τετοια…
Mπα …απο συνηθεια θα την κανει. :lol:
+1 στον από πάνω, οι ΑΕΚτζήδες είναι απλά γελοίοι και γραφικοί πια. Ψόφο ρε παιδί μου, κάτω, συμπούρμπουλη, αι στα διάλα
Δεν ψοφαει η ΑΕΚ φρουλη.
ΟΚ, πάνε τώρα στην Α2 να παίζεις με ΑEK Άργους και ανασταίνεσαι άλλη ώρα. Θυμήθηκανε και τα χανούμια το μπάσκετ μη χέσω