Η αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος ηταν μαλλον ασχετος με το αθλημα… Ο Διαμαντισης ειναι παικταρας…
Αλλα ειναι επισης αληθεια οτι καπου γινεται μια θεοποιηση του. Σημερα πχ. εξαφανιστηκε στο Β’ μερος. Ειδικα στο 3ο δεκαλεπτο που η ομαδα του ειχε αναγκη να κοψει τον ρυθμο του αγωνα ο Διαμαντιδης εκανε πολλα αβιαστα λαθη…
Γενικα στους τελικους ειναι πολυ μετριος, αν και η κλαση του του επετρεψε να κρινει σε μεγαλο ναθμο τον 3ο αγωνα. Επισης στο final-4 ηταν μετριος και ηταν αδικια που δεν πηρε το βραβειο του MVP ο Σισκαουσκας και το πηρε εκεινος…
Ο Διαμαντιδης θελει λιγο δουλεια ακομα. Εχω την εντυπωση πως το μειονεκτημα του ειναι οτι παρασυρεται απο το γενικοτερο κλιμα ενος παιχνιδιου, εκνευριζεται (περισσοτερο απο οσο θα επρεπε) με φαουλ που του σφυριζουν και πελαγοδρομει ορισμενες φορες σε σημεια που η ομαδα τον χρειαζεται…
Ο Παπαλουκας, αντιθετα, μπορει να μην εχει ισως την κλαση του Διαμαντιδη αλλα ειναι πολυ πιο κοντρολαρισμενος παικτης και δεν παρασυρεται στα δυσκολα. Φανηκε στον τελικο αυτο. Γι αυτο θεωρω οτι σημερα ο Παπαλουκας ειναι καλυτερος του Διαμαντιδη. Σε 2 χρονια δεν ξερω, θα δειξει…
Χμ, για μενα αλλο φταιει. Ο Διαμαντιδης εδω και 5 χρονια δεν εχει χασει ουτε εναν αγωνο σε συλλογικο κι εθνικο επιπεδο. Ισως χρειαζεται λιγη ξεκουραση το παιδι γιατι στο τελος θα σκασει.
σωστός…το έχει πει και ο Γιαννάκης αυτό,κάτι πρέπει να γίνει…και τα τελευταία χρόνια,τα πρώτα ματς μετά την εθνική είναι με ΟΣΦΠ για κύπελλο,που σημαίνει από νωρίς ξεκινάει στο φουλ…κάτι πρέπει να γίνει…είναι ο μόνος που παίζει τόσο πολύ…
Απο οταν μπηκε σε φουλ ρυθμους ο Βουγιανιτς νομιζω ο ΠΑΟ ειχε την πολυτελεια να κραταει καποια ωρα τον Διαμαντιδη στον παγκο. Ειδικα σε ματς με ευκολους αντιπαλους…
Λοιπον οταν δεν ημουν στο PC βρηκατε να πιασετε τοσο μεγαλη κουβεντα για μπασκετ ρεεε???
Θα απαντησω σε οτι θυμαμαι.
Σαφως θελω Μπουρουση φετος και οχι το χοντρο, επισης ο ΠΑΟ κανει κοιλια περισυ την εκανε στο TOP 16 (ολεθριο παραλιγο να αποκλειστουμε) φετος μαλλον την κανει τωρα. Ο Ματσιγιαουσκας ειναι τεραστιος δινει τρελη ποιοτητα στο γαυρο. Στο 3ο δεκαλεπτο σημερα καναμε τρελες μαλακιες και εκει γυρισε το ματς, δεν λεω ανεβηκε λιγο ο ΟΣΦΠ αλλα καποια λαθη ηταν τελειως γτπ και εγιναν χωρις να υπαρχει πιεση εκεινη τη στιγμη. Την τεταρτη θα πεσουν κορμια δινω μικρο προβαδισμα στην ομαδα μου λογω γηπεδου εμπειριας και επειδη ειναι πρωτηθλητρια και μιλαει αυτο. Το σκεφτομαι ακομα αν θα παω στο ματς μεχρι Τριτη πρωι πρεπεινα εχω αποφασισει γιατι θα φυγουν τα εισητηρια αυριο εξαλλου δεν μπορω να παω να παρω, φοβαμαι τα εκτροπα με τους μαλακες που θα ειναι μεσα και απο τα δυο στρατοπεδα και το σκεφτομαι. Παρακαλω μην βλεπω βλακιες περι διαιτησιας. Therion πες στο φιλο σου να παει για κανα καφε και να μην βλεπει μπασκετ, δεν εχω ξαναδει τετοιες παπαριες…
Ο Διαμαντιδης οντως θελει ξεκουραση, πηραμε ομως τον 20χρονο Σερβο που ειναι ταλενταρα στη Σερβια και λενε οτι ειναι ο νεος Σασα Τζορτζεβιτς. Τεσπα Τεταρτη θα ξερουμε.
Α και για το 97 που τα πηρε ολα ο ΟΣΦΠ εχω ξανα γραψει καποια πραγματα για διαφορετικο προγραμμα με το Final 4 να γινεται πιο νωρις και ενα κενο για την 1η φαση πλει οφ που επαιζαν οι θεσεις 5-12 για τα ζευγαρια της οκτωδας.
Και η Εθνικη θα συνεχισει να μαμαει εχουμε πολυτελια να διαλεγουμε μεταξυ Μπουρουση και Σοφο, και ο μ@λ@κ@ς-καραγκιοζης Τσακαλωφ (Τσακαλιδης) να μεινει εκτος δεν τον χρειαζομαστε τον γελιο.
oxi ke toso adikeologitos o filos tou Therion, ka8os o opoiosdipote evlepe simera to mats [agnoontas ola ta alla] oxi mono kata poli kaliteros tou o papaloukas [pou ine kaliteros] alla ke o mpourousis fenotan mia anasa pio pano!
afta mono apo to simerino mats e. o dimantidis apla den ipirxe sto 3 k 4
[SIZE=“3”]Επισκεφτείτε το ageofbasketball.blogspot.com Το απόλυτα πορτοκαλί site!
Ιατρικά-αθλητικά άρθρα, Σχολιασμός, Στατιστικές αναλύσεις για το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ.
Και ακόμη: μπασκετικά quiz και σταυρόλεξα. Γραφτείτε μέλη δωρεάν για να κερδίσετε διαδικτυακά δώρα.
Γιατί… Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΤΑΣΕ! Ζήστε τη μέσα από το blog μας! Δείτε το τώρα! ageofbasketball.blogspot.com[/SIZE]
Μην συγκρίνετε επίσης την ασχετοσύνη τυχαίων παραδειγμάτων Ολυμπιακών, με την υπεροψία του 100% των βάζελων. Τα είχατε ιδοπεδώσει όλα με τα 3-0 πριν καν κληρωθεί ο αντίπαλος και τώρα τα λούζεστε. Το πιο αστείο βέβαια είναι πως δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα αντί να κάτσετε κάτω και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Μπροστά σας θα τα βρείτε.
Απαραδεκτη εμφανιση του παναθηναικου!!! Εμεινα με ανοιχτο το στομα επειτα απο τετοιο 3ο και 4ο δεκαλεπτο…Δεν ξερω που να βρω δικαιολογια αλλα ελπιζω να παμε στο οακα και να τους παρουμε τα σοβρακα οπως τοσα χρονια ξερει κ κανει ο παναθηναικος…
Μονο και μονο λογω λαου θα κερδισουμε σημερα.
Δεν χανεται τετοιο ματς…Και περισυ με το Μαρουσι,εκτος εδρας κιολας,παρα την κουραση,με χειροτερη ομαδα και πολυ λιγο λαο δειξαμε ποιος αξιζε να παει Ευρωλιγκα.Αυτο θα γινει και σημερα.
Αντε τελευταιο ματς της χρονιας.Θα μου τρυπησουν και το τελευταιο τετραγωνακι του διαρκειας.Σνιφ.
Ετσι μπραβο.
Ετσι επρεπε να ειχαμε παρει ολα τα ματς με το νιονιο.Οχι να μας βγαινει η ψυχη οπως στο πρωτο ματς.
Πολυ χαλαρα 73-60(χωρις να παιξουμε και πολυ καλα) και Ευρωλιγκα και παλι.
Εγινε και ενα περιεργο σημερα στο γηπεδο.
Καποιοι μπροστα μου σε μια στιγμη εβρισαν τον Πιτσιλκα.Δεν ακουσα τι ειπαν ουτε καταλαβα το λογο που εβριζαν,αλλα πρεπει να του ειπαν κατι πολυ χοντρο.Γιατι ο Πιτσιλκας γυρισε και αρχισε να βριζεται μαζι τους!
Γυρναει και λεει σε εναν “Κατεβα ρε γαμημενε παλιοπουστη κατω να μου τα πεις αυτα”.
Τον ακουσα ε,μπροστα ημουν.
Το λεω γιατι ειναι ο πιο εμπειρος και απο τους κορυφαιους διαιτητες στην Ελλαδα,και τετοια αντιδραση μου φανηκε λιγο ακυρη εκ μερους του.
Δεν τον κατηγορω,γιατι δεν ακουσα τι του εσυραν,αλλα με παραξενεψε.
Μπραβο στον Αρη αλλα και στον Πανιωνιο… Πρεπει και οι δυο να συνεχισουν ανοδικα του χρονου ωστε να ξαναποκτησουμε ανταγωνιστικο πρωταθλημα… Να ανακαμψουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλα και να δουλεψουν παραπανω ομαδες οπως ο Πανελληνιος και η Ολυμπια Λαρισας… Και, ελεος, οχι αλλα φιασκο τυπου Μακεδονικου…