Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Μια που βγηκαμε οφτοπικ,ο Τσαρτσαρης δεν μου αρεσει καθολου.Χιλιες φορες να παρει και Σοφο και Μπουρουση(απιστευτα βελτιωμενος φετος) παρα τον Τσαρτσαρη,ο οποιος στην τελικη δεν ξερει και τι θεση παιζει.

Αν και κατι ακουστηκε για Τσακαλιδη…πολυ αμφιβαλλω βεβαια.

Ον τοπικ εγκεν.
Σημερα ο Πεν δεν επαιξε πιο καλα απο τις αλλες φορες.Απλα τα εβαζε ολα…
Πλει μεικερ σοβαρος παλι δεν ηταν.

Δεν βγηκαμε οφ-τοπικ, το τοπικ ειναι γενικα για μπασκετ…

Εμενα ο Τσαρτσαρης μ’ αρεσει περισσοτερο απο Ντικουδη αλλα ειναι αρκετα σοφτ…

Ο Πεν σημερα εδωσε και 1-2 ασιστ! Μεγαλη βελτιωση!! :lol:

Εννοείται ότι αν είναι να επιλέξει ο Γιαννάκης μεταξύ Σοφο-Μπουρούση, πρέπει να επιλέξει τον δεύτερο. Σε (πάρα πολύ) λίγα χρόνια θα είναι χαλαρά από τους πιο περιζήτητους και ποιοτικούς ψηλούς της Ευρώπης.
Επίσης για εθνική ας μην ξεχνάμε κάποια στιγμή και Μαυροκεφαλίδη:wink:

Σωστος στο πρωτο,εγω μπερδευτηκα :-s

Ο Ντικουδης ειναι πιο θηριο απο τον Τσαρτσαρη και μπορει να βοηθησει και επιθετικα.Αλλα φετος εχει φαει τρελο παγκο και φυσικα ειναι ντεφορμε…
Παντως δυσκολο να χαλασει ο Γιαννακης τη χημεια της εθνικης.Μαλλον θα τους παρει και τους 2…Ο Σοφο ειναι αρκετα πιθανο αν δεν καταφερει να χασει 10-15 κιλα και να ανεβει πολυ σε φυσικη κατασταση να μεινει εκτος και αυτο θα ειναι ενα πληγμα για μας.Αν και ο Μπουρουσης πιανει επισης χωρο στη ρακετα και αμυντικα ειναι 1000 φορες καλυτερος(καλα ο Σοφοκλης δεν ξερει καν αμυνα),το τερας ειναι φοβητρο για τους αντιπαλους(ακομα θυμαμαι τη φαση που ενας Τουρκος,παιζει να ηταν και ο Αρσλαν,εφευγε σε αιφνιδιασμο κ βλεπει τον Σχορτσιανιτη να τον περιμενει στη ρακετα και παταει φρενο και περιμενει :lol: :lol: :lol: )

Πρεπει να κατσει να δουλεψει πολυ γιατι απο οσο διαβασα και παρατηρησα, φετος ηταν ανυπαρκτος…

Ναι, όντως αυτό έχω ακούσει και εγώ, αλλά στην Ελλάδα είχε ήδη δείξει ψύγματα του ταλέντου του, οπότε θεωρώ ότι σε 1 ή 2 χρόνια θα κάνει το μεγάλο μπαμ:wink:

ρε παιδιά ο Τσαρτσαρής είναι από τους καλύτερους στη θέση του…ω σαν το χέλι ξεγλιστράει και έχει και σουτ…:-k
να μην αρέσει σε κάποιον το τραγί ο Ντικούδης ok…αλλά ο Τσαρτσαρής ξέρει μπάσκετ:wink:

Ρε έχουμε τόσους πολλούς ποιοτικούς παίκτες και κάθεστε και τους κράζετε??
Υπάρχει και το thread για την εθνική ποδοσφαίρου άμα πρέπει οπωσδήποτε να κράξετε:p

Ποια ακριβως ειναι τελικα η θεση του? :roll:

Καλα δεν τον λες και τραγι τον Ντικουδη.Παντως εχουν αρκετα διαφορετικο στυλ παιχνιδιου,και πιστευω οτι ο τσαμπουκας και οι κινησεις του Ντικουδη στη ρακετα χρειαζονται περισσοτερο απο το “χελι”:stuck_out_tongue: και το σουτ,το οποιο αλλωστε δεν λειπει απο την εθνικη

είναι αδυναμία μου ο Τσαρτσαρής…παίζει από 3 μέχρι 5…:-k με εκπλήσσουν οι ερωτήσεις σου:-k :-k

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε τον Φώτση που παίζει πάνω κάτω στις ίδιες θέσεις και είναι φοβερός παίκτης κατά τη γνώμη μου… Από τους καλύτερους Έλληνες των τελευταίων ετών. Απλά δεν είναι πάντα σταθερός

Οχι ενταξει εγω και τον Κακιουζη δεν γουσταρω πολυ ως παικτη,προσωπικη γνωμη ειναι.
Απλα ο Τσαρτσαρης δεν ειναι ουτε καλο και “καθαρο” 5αρι,ουτε “καθαρο” 4αρι(αν και σιγουρα το 4 ειναι η καλυτερη του θεση).

Ποτε δεν τον συμπαθησα απλα.Δεν ξερω γιατι,μαλλον ειμαι κομπλεξικος :stuck_out_tongue:

Ο Τσαρτσαρης παικτικως ειναι 3αρι, αλλα επειδη ειναι ψηλος (και οι ψηλοι που ξερουν μπασκετ σπανιζουν) χαραμιζεται μεσα στη ρακετα…

πάντως,ακούστηκε κάτι για Μαυροκεφαλίδη…το σίγουρο είναι ότι δε θέλει να χαλάσει τη χημεία ο Γιαννάκης…οπότε καλά κάνει και επιμένει σε αυτούς που ήδη παίζουν…

Αν πάρει τους ίδιους, θα γκρινιάζουμε όπως και με τον Ρεχάγκελ?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προβοκάτορας είμαι πανάθεμα με!!!:lol: :lol:

Συμφωνω απολυτα… Αλλωστε οπως ειπα, δεν ξεχωρισε φετος καποιος αλλος Ελληνας (πλην Μπουρουση) ωστε να υπαρχει λογος να αλλαξει κατι… Οποτε διλημμα Μπουρουση-Σοφο και ολα τα αλλα ως εχουν… Παμε για το Ευρωπαϊκο και οχι επειδη ειμαστε ελληναρες αλλα επειδη εχουμε πραγματικα ομαδα χαρμα-ιδεσθαι…

Μεγαλος προβοκατορας ομως!! :lol:

Οχι δεν θα γκρινιαζουμε οπως με τον Ρεχαγκελ γιατι η μπασκετικη Εθνικη παιζει εξαιρετικο μπασκετ με προσωπικοτητα σε αντιθεση με το βαρετο και ανουσιο πραγμα που αποδιδει η ποδοσφαιρικη Εθνικη…

και είναι πολύ δύσκολο…μην ξεχνιόμαστε ε…:wink:

Ειναι δυσκολο αλλα θα το παλεψουμε! Την πιστευω την Εθνικη…

A ακουστε κ αυτο.

Σημερα ημουν στο σπιτι ενος φιλου μου παναθηναικου και ηταν εκει ενας υπερβλακας καραγκιοζης,ο οποιος το παιζε και καλα εξπερ.
Ολυμπιακος ηταν και του την ελεγε για σημερα.Εγω δεν συμμετειχα,απλα ημουν πιο περα και επαιζα χαρτια.
Αρχιζει να μιλαει ο Συριγος τζουνιορ.

“Καλα ρε μαλακα,ειναι τωρα ο Διαμαντιδης παικτης?”
Μου πεφτουν τα χαρτια κατω.Συνεχιζει.
“Δηλαδη ελεος τον εχουν κανει τον καλυτερο Ελληνα παικτη.Ο Παπαλουκας ειναι χιλιες φορες καλυτερος.”
Εδω δεν αντιδρω,δεν ηταν τοσο μεγαλη κοτσανα.

“Και σημερα τι εκανε?Αμα ηταν μαγκας ας εριχνε ταπες και σημερα.”
“Εριξε στο Βασιλοπουλο” του λεει ο φιλος μου.
“Ε καλα αλλο αυτο…Αλλα μου θεοποιησατε την ταπα στον Ακερ στο αλλο ματς.”
(Ε-ε-ερχεται.)
“Σιγα,καθε παικτης που ξερει μπασκετ μπορει να το κανει.Παιρνει τα βηματα,πηδαει και την ριχνει.Μεγαλο πραγμα εκανε.”

Μενω μαλακας.Κοιταω τον φιλο μου, με κοιταει κ αυτος κ λυνομαστε στα γελια.
Συνεχιζει ο μεγας.

“Καταλαβαινεις ρε οτι στηριζουν το ελληνικο μπασκετ πανω σε αυτον τον παικτη?Ρε αυτος δεν ξερει μπασκετ!”

Νταξει καπου εδω πηγα να πεσω απο τον καναπε και μπηκα κ εγω στη συζητηση…Συμπερανα το αυτονοητο,οτι ηταν ενας ασχετος βλακας και δεν ειχε ιδεα απο μπασκετ.
Αλλα οταν εισαι ΤΟΣΟ ηλιθιος καλο ειναι να σκας.Μιλα για ταβλι ρε.Δεν το χεις…