Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Κι εγώ φοβάμαι τα έκτροπα. Αν και νομίζω θα έχει τρελή φύλαξη.
Η διαφορά δεν είναι μόνο ο Διαμαντίδης. Ο ΠΑΟ έχει γενικά καλύτερη και πιο σταθερή περιφέρεια από εμάς.
Παίζει καλύτερη άμυνα, έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, καλύτερο προπονητή και είναι ομάδα δουλεμένη σε βάθος χρόνου.

Δεν χρειαζεται να μου το πεις εσυ… Φαινεται στο γηπεδο…

79-72, 72-76, 86-85, 68-78…

ΟΚ τωρα?

Φαινεται κατι τετοιο στο γηπεδο? Στα χαρτια ολα ομορφα ειναι…

επίσης στο ποδόσφαιρο έχουμε καλύτερα ομάδα από τον ΟΣΦΠ…

1-0 και 0-1…όταν συναντήσεις πουθενά τη λογική,πες της ένα γεια από μένα…

Αν δε εχεις καταλαβει ακομα, μιλαω για την σειρα των τελικων ΚΑΙ ΜΟΝΟ… Τωρα εχουμε (σχεδον) πληρη ομαδα…

Κωλοτούμπα Νο1: Εμένα ο Πεν όπως παίζει τώρα μου αρέσει
Κωλοτούμπα Νο2: Θέλω πλέον να μείνει ο Γκέρσον (αλλά και να γυρίσει ο Σεϊμπούτις έστω και ως 11ος παίκτης)

Αν έρθουν και μου πουν αυτή τη στιγμή, δέχεσαι “ο φετινός τελικός να λήξει στις 4 νίκες?” εγώ θα πω ναι. Όλα τα ματς μέχρι τώρα είχαν τρομερό ενδιαφέρον (μέχρι και το πρώτο που δε το κυνηγήσαμε μεν, αλλά δείξαμε ότι δεν ήμασταν τόσο άχρηστοι) και μερικά από αυτά ήταν τρομερές ματσάρες!!! Συνεχίζω να θεωρώ φαβορί τον ΠΑΟ για την κούπα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πάει ξεβράκωτος στα αγγούρια. Θα το παλέψει μέχρι τέλους και θα κυνηγήσουμε μέχρι και την τελευταία μας πιθανότητα. Ότι και να γίνει πάντως (εξαιρείται η ήττα με πάνω από 25 πόντους) εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.

Κλείνω με μία ευχή. Σόφο χάσε κανένα κιλό μπας και ξανά κάνουμε το τρεμπλ!!!

ΥΓ. Το καλοκαίρι βλέπετε ο Γιαννάκης να παίρνει και Σόφο και Μπουρούση ή κάποιος θα μείνει έξω?:-k :frowning:

λοιπον…ο ΠΑΟ ειναι πολυ καλυτερη ομαδα απο τον ΟΣΦΠ… αυτο το εχει δειξει στα μεγαλα παιχνιδια φετος…το να εχει κουραστει η να εχει απαναπαυτει δλδ δεν σας φαινεται λογικο΄;;

τεσπα…ο ΟΣΦΠ εχει βελτιωθει…η επιστροφη του Ματσα εχει σπρωξει την ομαδα…και ψυχολογικα…

αν και πιστευω πως ειναι πανευκολο ενας ΠΑο να κερδισει τον γαυρο…αν ειδατε κανει ευκολα λαθακια σημαντικα και δεν εχει παντα καλο μυαλο ενω ειναι επηρεπης σε βεβιασμενες κινησεις…χαρακτηριστικο του ειναι αλλωστε αυτο σε ολη τη χρονια οχι μονο τωρα…ενω ο ΠΑΟ ΜΟΝΟ στα τελευται 3 παιχνιδια το εχει δειξει αυτο…

αν και δυστυχως βλεπω τον γαυρο να το παιρνει…

Εγω παλι εχω αμφιβολιες και για Πεν και για Γκερσον αλλα εχουν βαλθει να μου τις σβησουν… Ο Πεν σημερα, ξαναλεω, θυμισε Ριβερς… Εννοειται οτι η επιστροφη του Σεϊμπουτις ειναι επιβεβλημενη…

Πιστευω οτι ο Σοφο θα μεινει εκτος Εθνικης… Μπορει να ειναι καλο (να κανει διατροφη και σωστη προετοιμασια), μπορει να ειναι και κακο (να του πεσει η ψυχολογια και να τα παρατησει τελειως)…

ο Σόφο θυμίζει παιδάκι ειδικών αναγκών έτσι όπως κινείται…ο Μπουρούσης έχει δουλέψει πολύ και αξίζει μια θέση…

Να που εδω συμφωνησαμε σημερα… :lol: :stuck_out_tongue:

ο σοφο χρειαζεται στην εθνικη…εγω τον Μπουρουση τον βλεπω…λιγο…δεν ξερω…

Αυτη την στιγμη ο Μπουρουσης ειναι σε καλυτερη κατασταση… Αν τους παρει και τους δυο θα μεινει εξω ενας εκ των Τσαρταρη (απιθανο), Ντικουδη (πιθανο)…

δε νομίσω να χαλάσει τη χημεία…ο Ντικούδης είναι στον “πυρήνα”…το βρίσκω πολύ λογικό να μην πάρει Σόφο…

Κι εγω δεν πιστευω να αλλαξει κατι παραπανω… Αλλωστε πλην Μπουρουση, δεν ξεχωρισε φετος καποιος καποιος αλλος Ελληνας…

Τωρα το διλημμα ειναι:

• Τους εγγυημενους ποντους και τα ριμπαουντ του Μπουρουση?

ή

• Το τεραστιο πλεονεκτημα που δινει η παρουσια του Σοφο εστω και για λιγα λεπτα?

αμα ειναι να μην παρει Ντικουδη τι κανουμε!!! αυτοκτονια

Μεταξυ μας… Φετος ηταν χωμα ο Ντικουδης…

Αλλο ομως η Εθνικη…

δε δίνει πλέον πλεονέκτημα ο Σόφο…δυστυχώς,θέλει δουλειά που μάλλον δε γίνεται σε ένα καλοκαίρι…

Μαλλον, καλυτερα, θελει τετοια δουλεια ολο το καλοκαιρι που δεν του επιτρεπει να ακολουθησει την προετοιμασια της Εθνικης…

και περσυ για τον σοφο ετσι λεγανε οι πιο πολλοι και εβγαλε ματια…

Περσι ηταν σε πολυ καλυτερη φυσικη κατασταση…

λες ε δεν νομιζω…τεσ΄πα…παντως ειναι στοιχειο της φυσης και τον εχουμε αναγκη…