Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

δε διαφωνώ,το σχόλιο για το προηγούμενο ματς που κόλλαγε?8O 8O
Ο ΟΣΦΠ έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές…50-50 το ματς στο ΟΑΚΑ

Το ζήτημα είναι ότι το πρωτάθλημα έχει ανέβει και είχε πολύ καιρό να πρωταγωνιστήσει στην αθλητική επικαιρότητα. Δεν μιλάμε για Εθνική γιατί παραδοσιακά είναι μεγάλη δύναμη.
Με δυο-τρείς καλές μετεγγραφές ο θρύλος του χρόνου θα πάει καλύτερα και στην Ευρωλίγκα.

ο ΠΑΟ πληρώνει την κούραση τώρα…θέλει μεγάλη προσπάθεια για το πρωτάθλημα…

δικαιολογίες αυτά περί κούρασης. Η ΤΣΣΚΑ γιατί δεν κουράστηκε? Όλη τη χρονιά μόνος του έπαιζε ο ΠΑΟ σε Ελλάδα και χαλαρά στην Ευρώπη. Απλά έχει ανέβει πολύ ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του ΠΑΟ τόσο καιρό πίστευαν ότι θα τον έπαιρναν τον τελικό πιο εύκολα από πέρσι και τα φόρτωσαν στον κόκορα :wink:

H μετα-ευρωλιγκεια κοιλια που λεγαμε…

ρε παιδιά,μερικές φάσεις σήμερα ήταν χαλαρά λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού…
α,ο ΟΣΦΠ ακόμα παίζει άναρχο μπάσκετ ή μου φαίνεται?:-k
γύρω γύρω η μπάλα και σουτ ή μπάσιμο…ελάχιστες φάσεις υπήρξε καλό passing game…:-k

Δύσκολο πολύ να το σηκώσουμε γτ θα πρέπει να νικήσουμε και διαιτησία όπως πάντα.

Μολις γυρισα απ το γηπεδο…

Που ηταν στο Β’ ημιχρονο?

Θυμισε David Rivers!!!

Απλα, απο φετος αφηνουν να παιζεται ξυλο ΚΑΙ στη ρακετα του Ολυμπιακου…

Ο Ολυμπιακος γιατι δεν πληρωσε την κουραση το 1997? Τους ιδιους αγωνες εδωσε σε αριθμο… Οσο και θελουν καποιοι, δεν ειναι θεμα κουρασης… Ο Θρυλος με Ματσε και Σοφο ειναι ΙΣΑΞΙΑ ομαδα με τον ΠΑΟ…

Δεν νομιζω οτι και ο ΠΑΟ επαιξε πιο οργανωμενα σε καποιο απο τα 4 παιχνιδια…

καλά,άντε γεια,τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα,έτσι ωραίο με επιχειρήματα…

Σε λίγο θα μας πεις ότι είστε και αδικημένοι damn it! #-o :lol:

ρε παιδιά,έλεος!!!
ειλικρινά έλεος…πότε είπα ότι ο ΟΣΦΠ δεν ήταν κουρασμένος το 97??
άσχετα αν ήταν ΑΛΛΟ το μπάσκετ τότε…θέλετε να γίνει αναλυτική αναφορά γιατί ήταν άλλο το μπάσκετ τότε ή μπορείτει να σκεφτείτε και μόνοι σας?
ο ΟΣΦΠ έπαιξε φοβερή άμυνα και ο ΠΑΟ έπαιξε φοβερά άναρχα,αλλά δεν γίνεται διάλογος έτσι…να λέω εγώ ότι παίζει άναρχα ο ΟΣΦΠ και η απάντηση να είναι ότι και ο ΠΑΟ παίζει έτσι…ΕΛΕΟΣ

Ωραια, ο Θρυλος παιζει αναρχα κι εγω σταματαω την κουβεντα γιατι βλεπω οτι εκνευριζεσαι χωρις λογο… Και οχι, δεν ηταν αλλο το μπασκετ το 97… Το 87 ναι… Παραδεχτειιτε οτι οι δυο ομαδες ειναι ισαξιες και μην ψαχνετε δικαιολογιες…

φίλε μου,το αν οι ομάδες είναι ισάξιες το είδαμε από το κύπελλο,από την αρχή ακόμα…
το μόνο που μένει είναι να έχουμε και νεκρούς τώρα στο 5ο ματς να δέσει το γλυκό

No comments…

οι ομάδες είναι ισάξιες.
νιώθεις όμορφα τώρα?

ΦΦΦΣΣΣΣΤΤΤ ΜΠΟΙΝΓΚ!

Ναι όντως, τώρα την ψιλοπέταξες ρε Τζων! Χωρίς να πιστεύω ότι έχουμε ισάξιες ομάδες (ο ΠΑΟ είναι ένα βήμα μπροστά μας αρέσει-δε μας αρέσει), αλλά από το πρώτο παιχνίδι δε βγάζεις συμπεράσματα.

τουλάχιστον γράφω επί του θέματος με κάνα επιχείρημα ρε συ Cozy…

Λέγε με και Διαμαντίδης.

τέσπα,τσαντίστηκα γιατί πήγα να κάνω διάλογο και μόνο διάλογος δεν έγινε…ξαναλέω,ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι γήπεδο για οπαδούς και των δύο ομάδων…μακάρι να μη γίνει τίποτα,να γίνει ματσάρα κλπ κλπ…