Εχμ.
Eγω ειμαι αριανος. :roll:
Κι εγώ που περίμενα να ακούσω το νέο σχέδιο Κάρβου…
#-o #-o
σορυ…δεν παρακολουθουσα την συζητηση απο πριν…
:lol: Το καταλαβα…
Καλα παει μεχρι στιγμης το ντερμπι παντως.Το παλευουν και οι 2.
Η ταπα του Διαμαντιδη παλι ολα τα λεφτα ε.
Το 75% του βάζελου είναι ο τρισμέγιστος Διαμαντίδης και μόνο.
Ίσως ο πιο ολοκληρωμένος καλαθοσφαιριστής στην Ευρώπη (τουλάχιστον).
Συμφωνώ χωρίς το ίσως…
Πάντως είμαι μπερδεμένος, δεν μπορώ να προβλέψω ακόμα την έκβαση του παιχνιδιού:-k
Ωραία περίοδος αυτή η τρίτη.
Πως ειναι δυνατον να παιζει βασικος στον Παναθηναϊκο αυτο το πραμα ο Μπετσιροβιτς? Το ιδιο ισχυει και τον Σισκαουσκας. Αλλα αυτος τουλαχιστον δεν κανει το ενα λαθος μετα το αλλο.
Ο Βασιλοπουλος εχει γινει παικτης επιπεδου ε.
Απίστευτα πράγματα. Περιμένεις διπλό και έρχεται τόσο άνετη νίκη. Ο Παναθηναικός έχει σοβαρότατο πρόβλημα ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός γίνεται σιγά σιγά ομάδα που μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Είτε το πάρουμε είτε όχι, από του χρόνου ξεκινάνε τα καλά. Θα γίνουμε γκερσονικοί στα γεράματα με αυτά που βλέπουμε.
Τι έβαλε ο Ντόμερκατ στο 3:50 ρε.
Ωραία πράγματα.
¶ντε ρε πούστη, μια νίκη ακόμα.
Ο ΠΑΟ του 2ου ημιχρονου ηταν χωμα,μονο βολες εβαζε κ πεταγε τα τουβλα 3ποντα αβερτα.Μονο ο Αλβερτης εβαζε κανα 3ποντο σημερα ελεος…
Παμε για ματσαρα την Τεταρτη.
Η εικονα του Παναθηναικου αλλαξε τελειως στην αναπαυλα!!!:?
Το ματς το χασαμε μονοι μας πιστυω με τα πολλα λαθη, τεσπα στο ΟΑΚΑ την τεταρτη θα εχουμε ενα πολυ δυσκολο ματς.
Για τα λάθη ευθύνεται και η άμυνα του Ολυμπιακού. Δε χάσατε μόνοι σας δηλαδή. Αν ήταν έτσι, όλοι μόνοι τους θα έχαναν και όλοι θα κέρδιζαν γιατί μόνος του έχασε ο αντίπαλος!
Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί από τον Ολυμπιακό. Είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το μπάσκετ και γενικά με τα αθλητικά εδώ και πολύ καιρό, αλλά τέτοια παιχνίδια σου τραβάνε το ενδιαφέρον! Μακάρι να το πάρουμε στο ΟΑΚΑ. 10 χρόνια είναι πολλά…
Παντως ο Ολυμπιακος δεν εκανε κανα φοβερο παιχνιδι,απλα επαιζε πολυ καλη αμυνα και τον ηθελε και λιγο η μπαλα…
Ο Πεν εβαλε 4-5 τρελα μπασιματα,ενω ο Ντομερκαντ εβαλε εκεινο το απιστευτο που ειπε και ο Ανχολι και αλλα 2-3 αρκετα κωλοφαρδα.
Παντως ηταν καλυτερος σημερα και δικαια κερδισε.
Μην υπερβάλλεις. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σήμερα και κέρδισε.
εντιτ: Τεσπα, τουλάχιστον βλέπουμε όμορφο μπασκετάκι.
σιγά ρε φίλε,σου θίξαμε την ομάδα?
κακό ματς από τον ΠΑΟ ξανά,φοβερή άμυνα από ΟΣΦΠ…δίκαιη νίκη αν και πάλι το ξύλο το άφησαν να παίζεται…αλλά δεν έκρινε τίποτα αυτό.
Κύριε Ιωάννου,η τάπα δεν είναι “δεν μπορεί να καρφώσει ο Βασιλόπουλος υπό την πίεση του Διαμαντίδη”
Πάντως και οι 2 είναι από τα πολύ “δυνατά χαρτιά” όσο αφορά ελληνες παίκτες. Εντάξει για να λέμε και την αλήθεια ο Διαμαντίδης δεν πιάνεται!
Απλά το τετριμμένο σχόλιο, δεν έπαιξε καλά ο βάζελος και έκανε λάθη και γι’αυτό έχασε πέραν του ότι είναι τετριμμένο, είναι και άκυρο ρε παιδί μου. Τι πάει να πεί ότι έχασε επειδή έκανε λάθη. Δλδ μόνος του έπαιζε σήμερα;
Κοιτα ο ΟΣΦΠ στο β ημ ηταν καλυτερος και για αυτο κερδισε αλλα τα σημερινα λαθη ηταν τραγικα που καναμε ξεφυγε ο Διαμαντιδης και εχανε μονος του τη μπαλα, περιεργα πραγματα, τεσπα Death-Match την Τεταρτη το σκεφτομαι να παω.
Ο Ιωαννου ξανα τραγικος, πρεπει να απολυθει αυτος.