Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Για μενα οταν τελειωσει την καριερα του θα θεωρειται καλυτερος. Περαν του οτι καθε χρονο βελτιωνεται, ειναι οτι πιο πληρες εχω δει σε Ευρωπαιο αυτη τη στιγμη, με την εξαιρεση φυσικα του Νοβιτσικι που παιζει σε 4 θεσεις και κανει τα παντα.

Χαλαρά, τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον, ο καλύτερος παίκτης στην ευρώπη… Καλύτερος και απο Παπαλουκά και απο Γιασκεβίτσιους στα ντουζένια του. Τρομερή αξία για την εθνική! Αν θυμάστε και στο eurobasket και στο mundobasket όποτε έκαναν σερί οι αντίπαλοι όλως τυχαίως ο Δημήτρης ήταν στο πάγκο… Άσε που φέτος έχει και το τρίποντο.
Τεράστιος παίκτης, με στυλ που δεν πιστεύω έχει εμφανιστεί παρόμοιο (και σε τέτοιο βαθμό) ποτέ ξανά στην ιστορία του μπάσκετ.:wink:

Αρκει να κοψει και τις γκρινιες στους διαιτητες γιατι γινεται λιγο αστειος…

Καλά ας μην αναφέρουμε και τα ποσοστά σε κλεψίματα κλπ…Είμαι τυχερός που κάθε Κυριακή τον έβλεπα και θα τον βλέπω στο γήπεδο αυτό τον παίχτη να αγωνίζεται…Πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα της ομάδας μου…
Και για μένα επειδή πολλοί τον συνέκριναν με τον Παπαλουκά,χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω, ο Διαμαντίδης είναι μια σκάλα παραπάνω.

Ειναι μια σκαλα παραπανω μονο και μονο αν σκεφτουμε τις ηλικιες τους. :wink:

Νομιζω οτι στο Final-4 αποδειχτηκε ποιος ειναι καλυτερος απο τους δυο… Γιατι εκει ο Διαμαντιδης ηταν αφαντος… Την κουπα στον ΠΑΟ την εδωσε ο Σισκαουσκας…

το βλέπεις εντελώς οπαδικά το θέμα…το ζήτημα είναι να κόψει ο Διαμαντίδης τις γκρίνιες στους διαιτητές?:-k :-k
1-2 φορές που διαμαρτύρεται,οι διαιτητές είναι πάντα χαμογελαστοί προς τον Μήτσο…
όσο για τους Bulls τότε,από σύστημα δεν είχε βγει αυτό?:-k :-k
όλοι θα έπεφταν πάνω στον Jordan και ταλικά ο Paxon ήταν ελεύθερος,ήταν και καλός σουτέρ

Καθολου οπαδικα… Γκρινιαζει και κλαιγεται απο το πρωτο φαουλ που του σφυριζουν…

Ο Παξον ηταν ελευθερος, αλλα το ζητημα ειναι οτι σουταρε τριποντο ενας ρολιστας, αντι να σουταρει διποντο ο Τζορνταν, η ο Πιπεν… Αλλωστε δεν πιστευω οτι ο Φιλ Τζακσον σχεδιασε για την τελευταια επιθεση συστημα να σουταρει τριποντο ο Παξον… Θα μπορουσε καλλιστα να κανει μπασιμο οΤζοτρνταν που επαιρνε τα φαουλ με το παραμικρο αγγιγμα τοτε…

Το νοημα ειναι οτι εφοσον ο Ακερ (επισης ελευθερος) αποφασισε να σουταρει (και το εβαλε) καλα εκανε…

αν αυτό είχε πει ο προπονητής καλά έκανε,αλλά ο Γκέρσον τι σύστημα είχε δώσει?:-k

Τι συστημα να δωσει ρε rudolf? Κλεψαμε τη μπαλα φυγαμε 3 εναντιον 2 και ο Ακερ σουταρε τριποντο και το εβαλε… Τωρα αν μπορουσε να δωσει τη μπαλα δεξια, αριστερα κι εγω δεν ξερω πού, δεν εχει σημασια εφοσον σκοραρε…

Δεν ειναι ολα συστημα στο μπασκετ… Αλλιως δεν θα κατεβαιναν στο γηπεδο οι παικτες… Αλλιως θα ναζαν τα συστηματα οι προπονητες σε ενα PC και αυτο θα υπολογιζε τον νικητη…

Στην περίπτωση που πάσαρε στον Κερ ο Τζόρνταν ήταν ιδέα του Τζόρνταν στο ταιμ άουτ των Μπουλς. Στην φάση του Πάξτον δεν θυμάμαι τι έιχε γίνει. Πάντως δεν υπάρχει σοβαρός προπονητής που δεν έχει εναλλακτικά πλάνα. 2-3 είχε ο π.χ. Ομπράντοβιτς στην φάση που σούταρε οΤσαρτσαρής και …Διαμαντίδης

Πρέπει να βρω τα παλιά τεύχη από Τρίποντο & Ματιές στο Basket…

Τρίποντο…τι είπες τώρα!!!:frowning:

Ο,τι πλανα και να χει ενας προπονητης, πανε περιπατο οταν με λιγα δευτερολεπτα… Εκει μιλαει η κλαση και η ψυχολογια…

Εννοείται αυτό. Απλά οι πάικτες που έχουν στο μυαλό τους το σχέδιο και που βρίσκονται οι συμπάικτες τους συνήθως επιλέγουν το σωστό

Larry Bird σε Xavie Mcdaniel (από τους καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ) σε κρίσιμο σημείο αγώνα play off Celtics vs Supersonics :

“Στην επόμενη φάση θα σταθώ εδώ , θα σουτάρω μπροστά σου και θα το βάλω!” Δεν γράφω την συνέχεια…

μεγάλες στιγμές…:slight_smile:

Μπραβο μας.Καταφεραμε κ χασαμε το ματς μεσα απο τα χερια μας.
Αντε παλι 5ο ματς μεσοβδομαδα,με το αγχος και την κουραση να βαρανε κοκκινο.
Μπραβο μας και παλι.

Τον 20 χρονο Τεοντοσιτς θελει ο Ομπραντοβιτς

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=51999

Ειναι οντως ειναι αυθτο που λενε και γραφουν τοτε ο Παναθηναικος παει να απκτησει και 2ο play maker α κλασης.

μην εισαι και τοσο σιγουρος για το 5ο ματς…
Φυσικα ουτε εγω λεω πολλα λογια

Tο βλέπω διπλό μόνο και μόνο λόγω άγχους και απογοήτευσής μας. Ελπίζω να διαψευστώ. Στην τελική δεν έχει σημασία τόσο το πρωτάθλημα όσο το ότι η ομάδα βρίσκει το δρόμο της. Πάλι με χρόνια με καιρούς κλπ. Και στην τελική ας ξαναγίνει τέτοια ματσάρα και ας το πάρει ο Ιωνικός.

συνφωνώ και νομίζω ότι ο ΠΑΟ έχει περισσότερες πιθανότητες να το πάρει από εμάς. Εύχομαι να πάμε στα 5 ματς…:papas: