ρε Φλουντ, δεν παει ετσι, χασαν [SIZE=“5”]3[/SIZE] παιχνιδια οχι 1 και 2 ξερω γω…οποτε δεν ειναι οτι κανανε απλα καποια λαθακια και αποκλειστηκαν
“είχε την δυνατότητα να προκριθεί αλλά κάτι δεν έκανε καθόλου καλά.”
Αυτό είπα εγώ:)
καλα…βαλε τωρα να δεις τους μπουλς, αν δεν το κανεις ηδη…ματσαρα
[B]@Elwing_13[/B]
Δηλαδή εσύ είσαι ικανοποιημένος με την [B]συνολική[/B] φετινή παρουσία παικτών όπως ο Νίκολας ο Σάτο; Σε μια χρονιά μάλιστα που η ομάδα του Παο έψαχνε περισσότερο σκορ αφού έφυγαν από την ομάδα οι 2 καλύτεροι σκορερ της (Σπανούλης, Πεκοβιτς) και όμως τα νούμερα του Νίκολας ήταν πολύ πεσμένα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ναι και ο Νίκολας και ο Σάτο σε μερικά δύσκολα ματς δήλωσαν παρών αλλά αυτό δεν μπορεί να τους “γλυτώσει” από την κριτική για την γενικότερη φετινή παρουσία τους, ζητούμενο για έναν παίκτη ειδικά σε ομάδες όπως ο Παο που κυνηγάν όλους τους τίτλους είναι η σταθερότητα.
Ο Καλάθης που μερικοί βιάστηκαν να τον βγάζουν μεσσία από φέτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με Μπαρτσα όπως και στο f-4 αλλά αυτά ήταν όλα όσα έδειξε φέτος. Είναι φανερό πως δεν είναι ακόμα ο ηγέτης που θέλουν όλοι να γίνει εν μια νυκτί. Και όχι το συμπέρασμα δεν το έβγαλα από το τελικό του κυπέλλου μόνο. Είναι γεγονός πως φέτος Διαμαντίδης και Μπατιστ χρειάστηκε να ξεπεράσουν εαυτούς για να φτάσει η ομάδα μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Η βοήθεια από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδα σε ΌΛΗ την σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν τους υποτιμώ σαν παίκτες, λέω το προφανές βασικά.
Για να σταθώ και σε κάτι άλλο… αυτός ο Χαλπερίν τελικά πρέπει να είναι ένας από τους υποτιμημένους παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Κάθε χρονιά είναι για να φύγει, ξεκινάει μόνιμος κάτοικος πάγκου και κάπου μετά την μέση της σεζόν κάνει μερικά μεγάλα παιχνίδια και ξαναμπαίνει στα σχεδία της ομάδας. Ποτέ δεν ήταν κακός παίκτης βασικά και δεν ξέρω πόσες ομάδες θα είχαν την πολυτέλεια να κρατάν έναν τέτοιο παίκτης για μισή σεζόν και παραπάνω μόνιμα στον πάγκο. Να φανταστώ πως του χρόνου και πάλι θα είναι στην ομάδα λοιπόν.
:lol2: :lol2:
Και σε ένα τρίποντο του Κέσελι, λίγο αφού έχει αρχίσει το 2ο δεκάλεπτο:
“Το τρίποντο αυτό ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς”
Κατά τ’ άλλα, που λέτε παιδιά, διαφωνώ αρκετά έως πολύ με αυτά που γράφονται για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.
-
Καταρχάς, θεωρώ τη χρονιά εξ’ ορισμού αποτυχημένη γιατί μετά από 2 σερί παρουσίες σε Φ-4, αποκλείστηκε και μάλιστα και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας κόντρα σε ομάδα που μόνο μεγαθήριο δεν τη λες. Το νταμπλ θα είναι σαφώς μια σημαντική επιτυχία, αλλά ΟΚ, σε τόσες σειρές τελικών με τον ΠΑΟ, μια θα την πάρεις. Ειδικά όταν ο αντίπαλός σου έχει πάρει την ίδια σεζόν το ευρωπαϊκό και να χάσει το πρωτάθλημα, παλί πρώτη ομάδα παραμένει. Κανέναν αέρα δεν του παίρνεις.
-
Δεν έχω κανένα παράπονο από την απόδοση των παικτών, με εξαίρεση ίσως τον τραγικό Σπανούλη των προημιτελικών. Τι παράπονο να έχω, οι περισσότεροι είναι ανώτεροι του αναμενόμενου. Ο Μαυροκεφαλίδης έχει βελτιωθεί πολύ επιθετικά (αμυντικά είναι ακόμα από μέτριος έως ανύπαρκτος), ο Μπουρούσης είναι κορυφαίος, ο Μίλος δεν είναι τόσο καλός αλλά δικαιολογείται από τα συνεχή ματς εδω και 2,5 χρόνια. Για όλους γενικά μπορώ να γράψω καλά λόγια. Όπως και για το κοουτσάρισμα του Ίβκοβιτς προφανώς.
-
Συνεχίζω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα στο σχεδιασμό. Και αυτό το νέο φρούτο ότι “η ομάδα φτιάχτηκε για να κερδίζει τον ΠΑΟ” δεν μου λέει τίποτα. Και τα τρία ματς με βάζελο είχαν ιδιαιτερότητες. Στο πρώτο ο Διαμαντίδης ήταν χώμα λόγω ίωσης, στο δεύτερο θα κέρδιζαν αλλά έχασαν λόγω διαφοράς και χτες ο ΠΑΟ ήταν εμφανώς άδειος από την υπερπροσπάθεια του τελευταίου 1,5 μήνα. Το μόνο ματς που θα μπορούσε να δει κανείς αν ο Ολυμπιακός ήταν χτισμένος για να κερδίζει τον Παναθηναϊκό θα ήταν ένας πιθανός ημιτελικός Φ-4. Δεν έγινε άρα δεν θα το μάθουμε.
-
Το καλύτερο πράγμα που συνέβη φέτος στην ομάδα ήταν η μίνι-καθιέρωση του Παπανικολάου. Από κει και πέρα ο Παπαλουκάς δεν μπορεί πια σε τέτοιο επίπεδο, ελπίζω να ανακοινώσει την αποχώρησή του και να έρθει άσος τύπου Χουέρτας. Ο Χαλπερίν κέρδισε πόντους φέτος, αλλά δεν θα με χάλαγε αντικατάστασή του με μπομπέρ. Στο “3”, ο Κέσελι ας πάει δανεικός για νάρθει ένας ακόμα έμπειρος σουτέρ (και ριμπάουντερ). Στο “4” με Μαυροκεφαλίδη, Πρίντεζη είμαστε κάπως εντάξει αρκεί ο πρώτος να μάθει να προσαρμόζεται στις αλλαγές των πικ’ν’ρολ. Ο Ερτσέγκ πρέπει να δυναμώσει και να μάθει να παίρνει κάνα ριμπάουντ (χτες χωρίς Μπουρούση δεν μαζεύαμε αμυντικό ούτε με αίτηση). Στο “5” επίσης ενίσχυση, ο Ράσο δύσκολα θα κάνει ίδια σεζόν.
σε γενικες γραμμες συμφωνω, ειδικα στη θεση 3 ειχαμε μεγαλο θεμα φετος, ειδικα εφοσον τραυματιστηκε ο βασιλοπουλος. κατι το οποιο με κανει να πισετυω οτι του χρονου δεν θα παρουμε παιχτη σε αυτη τη θεση, οπως και στο 4. οντως εκει με πριντεζη, ερτσεγκ και μαυροκεφαλιδη ειμαστε καλυμενοι. στο 5 εχουμε θεμα, οχι γιατι ο ρασο δεν θα ξανακανει την ιδια σεζον,αλλα γιατι δεν θα παιζει του χρονου πιθανοτατα οπως ολα δειχνουν.
στις 1-2 βγαινεις σχετικα εναλλασοντας παπαλουκα, μιλος, λουκας και σπανουλη αρκει ο τελευταιος να ξαναβρει τη φορμα του. φετος κι αυτος λογω κουρασης και τραυματισμων ηταν σκια του εαυτου του.
το ξαναλεω, δεν θα ειμαστε το ιδιο τυχεροι σε καποιο απο ολα τα ματς στο σεφ. σε καποιο θα φορτωθει με φαουλ ο μπουρουσης και θα τρεχουμε με γλυνιαδακη…
Να χέσω τις αναλύσεις σας. Κερδίσαμε με παρόντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι εσείς μου λέτε για τα μισμάτς και τα πικενρόλ…
Ίσως τα σχόλιά σου να τα εκλάμβανα αλλιώς αν τα διάβαζα σε άλλη χρονική στιγμή, και όχι αμέσως μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου.
Εγώ την φετινή χρονιά μέχρι τώρα την θεωρώ πετυχημένη. Ήταν πολύ κρίσιμη σεζόν, έχοντας φύγει από την ομάδα βασικοί παίκτες που το παιχνίδι στηριζόταν πάνω τους. Ο Νίκολας “έπεσε” με τον τραυματισμό του, και ίσως μπορεί να του ασκηθεί κριτική επειδή ήταν αναμενόμενο μετά την φυγή Σπανούλη να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες. Δεν έκανε κάτι τέτοιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βοήθησε. Θεωρώ ότι είναι άδικο να ασκείται κριτική στον Σάτο! Η πρώτη του χρονιά στην ομάδα, και παρ’όλ’αυτά βοήθησε πάρα πολύ και στην πρόκριση στο Φ4 , όπως και στον τελικό. Δεν μπορώ να λάβω υπόψιν μου άλλους αγώνες, όπως πχ από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο. Στους αγώνες που κρινόταν ουσιαστικά όλη η χρονιά, οι συγκεκριμένοι παίκτες ξεπέρασαν εαυτούς. Όπως και ο Καλάθης. Κανένας δεν τον έχει χρήσει “μεσσία” ή “ηγέτη”. Δεν χρειάζεται να τον χρήσει κανείς έτσι, καθώς ο παναθηναϊκός έχει ηγέτη, τον Διαμαντίδη. Τα εγκώμια γύρω από τον Καλάθη, οφείλονται ακριβώς στο γεγονός ότι κανένας δεν περίμενε ότι θα είχε τα … κότσια, να οργανώσει και να βοηθήσει την ομάδα στην πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς. Ο Καλάθης ήταν ένα από τα “στοιχήματα” του Ζοτς. Έπιασε! Ο Τέπιτς δεν έπιασε, γι’αυτό και χαιρετάει το καλοκαίρι…
Τέλος πάντων , αυτό που λέω με λίγα λόγια, είναι ότι, η φετινή ομάδα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχαν πολλοί φιλόδοξοι παναθηναϊκοί, και έχει ανατρέψει πολλά προγνωστικά “αντικειμενικών” οπαδών. Σίγουρα κρίνεται πιο πετυχημένη από την περσινή (που είχε Σπανούλη και Πέκοβιτς - και Γιασικεβίτσιους στο τέλος- ). Και σίγουρα, θα αποκτήσουμε πιο σφαιρική εικόνα αφού ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα.
btw το πιο άθλιο που μπορεί να ειπωθεί επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά από κάποιο τρίποντο ξέρω γω: “αυτός ο παίκτης είναι καλός τρίποντος.” WTF? τρίποντος?!!!#-o
Aπ,αδιάβαστος εδώ.Κλασσική,αγαπημένη ατάκα Χάτζη.
Νομίζω είπε και το μυθικό “πάμε για ένα χιτσκοκικό,θριλερικό,γκρανκινιολικό φινάλε”.
Κατά τα άλλα η χρονιά είναι κάτι παραπάνω επιτυχημένη για τον ΠΑΟ φυσικά
χαχαχαχαχα!!!ειναι δυνατόν να μην το έχω ξανακούσει?!! το λέει σε καθε αγώνα γαμώτο!!.. είναι αισχρά ηλίθια έκφραση!#-o
Και εννοείται ότι είπε και το “χιτσκοκικό,θριλερικό,γκρανκινιολικό φινάλε” … αλλά αυτό τα σπάει… κάθε φορά που το λέει σκάω στα γέλια xD
Καλά δεν το συζητάμε πως η χρονιά ήταν επιτυχημένη για τον Παο, ακόμα και να χάσει το πρωτάθλημα η χρονιά ήταν εξαιρετική. Το καλό είναι πως μερικοί παίκτες που είχαν κινηθεί σε ρηχά νερά στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν πήραν τα πάνω τους στα ματς με Μπαρτσελόνα και φυσικά στο F-4.
Απλά αυτό δύσκολα θα γίνει και του χρόνου, για αυτό η ομάδα χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Ολυμπιακό που μπορεί με 2-3 μεταγραφές το πολύ (και όχι όλοι απαραίτητα μεγάλα ονόματα) να χτίσει αυτοκρατορία με το Ιβκοβτς στο τιμόνι. Έχει καλύτερο υλικό πιστεύω ο Ολυμπιακός φέτος.
Aυτοκρατορία με Ιβκοβτς δεν χτίζεται γιατί είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία.
Να φτιάξει τις βάσεις για μια καλή ομάδα ναι.
Ο παναθηναικος απο την στιγμη που πηρε την ευρωλιγκα με χειροτερο ροστερ απο το περσινο και να χασει το πρωταθλημα η χρονια θεωρειτε περα για περα επιτυχημενη.Το καλοκαιρι ομως πρεπει να γινουν οπωσδηποτε μεταγγραφες γιατι τα κενα σε ορισμενες θεσεις ειναι κατι παραπανω απο εμφανη.
Καλά αφήστε τον καφενέ τώρα και τραβάτε να δείτε το 30 For 30: Once Brothers ντοκυμαντέρ του ESPN και θα κλαίτε με λυγμούς σαν κοριτσάκια
Δωσε λινκ και σταματαω τους New Order που ακουω στο καπακι…
Δεν το έχω βρει κάπου online γιατί είναι μεγάλο σε διάρκεια, αλλά υπάρχει στάνταρ σε μεγάλους trackers για torrents
Θα φάμε τα νύχια μας από την αγωνία, το σασπένς και τις συγκινήσεις των ημιτελικών της Α1.
Αυτό ξαναπές το. Στις 18.29 είχε τελειώσει το ματς. Μεγάλη ματσάρα με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε ο κόσμος που κρεμόταν σαν τα σταφύλια από το ΣΕΦ…
Ωστόσο το σαιτ του Εσακε έχει πέσει εδώ και μέρες. Μπορεί να μπει κανείς η μόνο εγώ δεν μπορώ;
Μια χαρά μπαίνει…