:!::!:
σοβαρα; WTF τότε εδώ και 2 μέρες σε εμένα αρνείται να μπει :-s
:!::!:
σοβαρα; WTF τότε εδώ και 2 μέρες σε εμένα αρνείται να μπει :-s
…γιατι εμείς μιλαμε με αποδείξεις.!
[SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol::lol: ούτε την εικόνα δεν μου φορτώνει, μόνο την επικεφαλίδα και αυτή με το ζόρι.
εμένα από προχθές βγάζει αυτό πάντως.
Τι διάολο μπορεί να φταίει; any ideas??
το ίδιο :dunno:
και επισήμως…
[SPOILER][/SPOILER]
*κάτι θα φταίει στις ρυθμίσεις σου(καπως κάπου,κάποτε)…εγώ να φανταστείς έχω πρόβλημα να μπω στο site της forhnet ενώ είμαι συνδρομητής της εταιρίας.!!
**πάντως που εχει φτάσει το μπασκετακι…περισσότερο ενδιαφέρον εχει η περιπέτεια σου με τον εσακε παρά το πρωτάθλημα…
Ο Παοκ το πάλεψε περισσότερο από ότι ο Άρης πάντως. 69-75 αν και η διαφορά ουσιαστικά διαμορφώθηκε κοντά στο τέλος, ωστόσο ποτέ δεν ξέφυγε με πάνω από 16-17 ο Παο και ο Παοκ πλησίασε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι.
Δυστυχώς η σελίδα του esake σε εμένα συνεχίζει να μην φορτώνει για άγνωστους λόγους και δεν είδα τι συμμετοχή σε λεπτά είχαν στο ματς Νικολας, Σατο, Μπατιστ που όλοι μαζί έβαλαν… 1 καλάθι :!: πάντως έπαιξαν στο ματς και οι τρεις από ότι κατάλαβα (δεν το είδα στην TV)
Περπέρογλου πέτυχε 33 από τους 75 πόντους της ομάδας 8O 8O
Ο Άρης μάλλον τυπικά κατεβαίνει στο γήπεδο με αντίπαλο το Ολυμπιακό πάντως. Αφού δεν κατάφερε ούτε στο Αλεξάνδρειο να προβάλει έστω λίγη αντίσταση… τα παιχνίδια με Παοκ για τρίτη θέση θα είναι πολύ δύσκολα.
εμεις που έχουμε την μαγική δύναμη μπορούμε να σου πούμε τους χρόνους…
μπατιστ 13 λεπτα 0/2 !!
σατο 13μιση λεπτα 1/2 !!
νικολας 8 λεπτα 0/1 !!
:!:
[B]EDIT[/B] περπερογλου 33 πόντους 7/8 δίποντα, 4/6 τριποντά 7/9 βολες.!! ω ρε,!
thanks… μάλλον κρατάνε δυνάμεις για τους τελικούς. Ούτε θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο ματς που ο Μπατιστ ήταν άποντος :!:
Ο Περπέρογλου ούτε στον Πανιώνιο δεν έχει κάνει τέτοιο ματς :!:
Ναι οντως ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχει κανει ο περπερογλου γενικα.Κατα τα αλλα αναμενομενα πραγματα στα σημερινα παιχνιδια.
Ελα μωρή Ολυμπιακάρα φέτος επιτέλους παίζουμε μπάσκετ
Φίλοι παναθηναικοί φέτος θα έχουν αίμα και αίμος οι τελικοί!!!
Κλασσικός Περπέρογλου ρε πούστη μου, γαμεί μάνες σε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτά που καίει η μπάλα…
Τους 6 σερι ποντοι στο βερολινο ακομα τους θυμαμαι!!!
Αλλα εχεις δικιο, γενικα οταν καιει η μπαλα, δεν παιρνει την πρωτοβουλια.
Αυτό θα έλεγα τώρα βασικά. Εκείνο το διάστημα ίσως είναι η καλύτερη στιγμή αυτού του παίκτη γενικά.
Εντάξει πάντως δεν είναι γεννημένος για ηγέτης ο Περπέρογλου εδώ που τα λέμε. Ένας απλά καλός παίκτης είναι.
Νταξει, ισχυει… Βλεπεις τον Σατο που ακουσα πολλα ολη τη χρονια και στα κρισιμα μιλησε και ηταν καθοριστικος…
Αίμα και αίμος :!:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Btw, o ΠΑΟ είναι γκραν φαβορί για το πρωτάθλημα κι ας παίζει με μειονέκτημα έδρας, κι ας έχει 0-3 στα ως τώρα ματς, κι ας είναι κουρασμένος από Βαρκελώνη κτλ.
Έχει δύο τεράστια πλεονεκτήματα:
Προσπαθώ να θυμηθώ από χτες ποιος ήταν ο προηγούμενος παίκτης του Παναθηναϊκού που έβαλε πάνω από 30 πόντους και δε μπορώ.:-k Καμια ιδέα?
Η φιλοσοφία της ομάδας τόσα χρόνια είναι τέτοια που οι πόντοι μοιράζονται σε αρκετούς κάθε φορά.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό. Εμένα ο Παο μου φαίνεται κουρασμένη ομάδα. Διαμαντίδης φανερά τα έχει φτύσει. Στην ευρωλίγκα είχα πάνω από 30 λεπτά μεσο όρο συμμετοχής σε κάθε ματς, απίστευτο νούμερο. Νίκολας, Σάτο, Μάριτς επίσης δεν δείχνουν ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ο δε Σάτο στα 2 τελευταία ματς με Ολυμπιακός ήταν παρών-απών. Ο Καλάθης δεν μπορεί να είναι η έκπληξη από τον πάγκο πλέον.
Εγώ βλέπω οριακά έστω Ολυμπιακό, έχει περισσότερη όρεξη το θέλει περισσότερο και έχει καλύτερο προπονητή για μεγάλα ματς.
:lol:#-o:lol:#-o:lol:#-o:lol:#-o:lol:#-o
edit: Καλά ο πιο πάνω με τον Αίμο, ασχολίαστος, Λες να γίνουν οι τελικοί στη Βουλγαρία;
τον φάγατε τον άνθρωπο.!!
*καλά οι τελικοί αρχίζουν αμέσως την πέμπτη? :-s
[B]Απ’ το ρεκόρ στην… μαγνητική![/B]
Το… κακό μάτι έπιασε τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος μετά τους 33 πόντους του περασμένου Σαββάτου, σήμερα πρωταγωνίστησε όχι για καλό καθώς έπεσε τραυματίας στο παρκέ το ΟΑΚΑ!
Το χρονόμετρο έδειχνε 18’01’’ (36-24), με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει χαλαρός απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά», ξέροντας πως την Πέμπτη ακολουθούν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό.
Ο Στράτος Περπέρογλου βούτηξε στο παρκέ για να διεκδικήσει τη μπάλα από τον Μιχάλη Γιαννακίδη, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του το μόνο που «κέρδισε» ήταν ένας τραυματισμός!
Ο 27χρονος φόργουορντ άρχισε να ουρλιάζει από τους πόντους στο αριστερό χέρι, με το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» να πέφτει πάνω του για να δει τι έχει, πριν τον κουβαλήσει μέχρι τα αποδυτήρια κι ενώ εκείνος έβαζε μπροστά στο πρόσωπό του μία πετσέτα για να καλύψει τα δάκρυά του. Η… πρώτη γνωμάτευση κάνει λόγο για διάταση στην ωμοπλάτη, αλλά σίγουρα στον Παναθηναϊκό θα γνωρίζουν αφού ο διεθνής άσος βγάλει μαγνητική!
Η σειρά των τελικών των playoffs αρχίζει την Πέμπτη κι από τις φωνές του «Πέρπε» η συμμετοχή του φαντάζει απίθανη. Όλα αυτά κι ενώ πριν από δύο 24ωρα είχε πραγματοποιήσει στην Πυλαία την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του (33π.)…