Ειναι προφανες οτι οι ολυμπιακοι ετοιμαζουν τα πρωτοσελιδα με τη ‘‘σφαγη και αηδια απο τους γκριζους’’ πριν καν ξεκινησει το παιχνιδι.
Εβαζα στοιχημα με τον κολλητο μου οτι στανταρ θα χρεωσουν την ηττα παλι στη διαιτησια ηδη απο την αρχη του αγωνα. :lol:
Ο κατσουράνης τι δήλωσε? :roll:
Εγώ έβαλα στοίχημα με τον κολλητό μου πέρσι το καλοκαίρι ότι ο Ηρακλής θα είναι β’ εθνική σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο τέλος της σεζόν.
Ναι μου την ειπες τωρα. :lol:
Γιαυτο αλλωστε ειμαι Ηρακλης, για τους αμετρητους τιτλους. :lol:
Ο Floydized που νιωθει απο μπασκετ μια χαρα τα λεει.
Καμια διαιτησια δεν εφταιγε και σημερα, απλα φοβισμενοι και λιγοψυχοι παικτες.
No Guts - No Glory παιδια…
'Η για να μην κατηγορουμε αδικα τους παικτες του οσφπ, απλα χειροτεροι απο τον πρωταθλητη ευρωπης. Δεν ειναι κακο ουτε προσβλητικο. :dunno:
Μύρωνας Τεόντοσιτς. Εγγύηση για το πως να χάσεις ένα παιχνίδι.
Μεγάλο λάθος του ντούντα που αφήνει το σπανούλι 7 λεπτά έξω στην 3η περίοδο για να παίξει αυτός.
Μεγάλο λάθος του σπανούλι που νόμιζε πως θα πάρει μόνος του τον εξάστερο και έκανε 2-3 λάθη απανωτά.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός πήρε 1-2 σφυρίγματα, αλλά στο γάβρο θα έπρεπε να φταίει η ανύπαρκτη άμυνά του σε 3-4 δεκάλεπτο, με τις τριποντάρες Νικολας-Σατο-Φωτση, καθώς και το 3πλο επιθετικό ριμπάουντ από Τσαρτσαρή-Καλάθη που χάνει στο τέλος.
Κατά τ’άλλα οι κότες που τα ρίχνουν όλα στη διαιτησία καλό θα είναι να μην κάνουν τις παρθένες αν γίνουν τα ίδια με πέρυσι στο ΣΕΦ στον επόμενο τελικό.
Αν δεν γίνει τελικά το λοκ αουτ στο ΝΒΑ (που σημαίνει ο Ρουμπιο φευγει απο Μπαρτσα) τον βλέπω τον σερβο για βαρκελωνη. Εκτός αν στον στρώσει ο Ιβκοβιτς
Απο τη μια μερια του γηπεδου στην αλλη το πεταξε ρε !!! 8O8O8O
οχι μωρε τι λετε τωρα, οχι αποκλειεται
Έχει δάσκαλο τον Μίλαν ο Μίλος.
Τα μπράτσα του Σπανούλη,οι 10 μέρες του Μπουρούση,το φωνάξτε τώρα ηλίθιοι του Παπαλουκά,είναι μέσα στο παιχνίδι.
Ακόμη και η διαμαρτυρία του (Μίλος) σε καθαρό φαουλ στο ΣΕΦ και το σφύριγμα αλα Βάρη στην εξέδρα,είναι μέσα στο (κιτς) παιχνίδι (των γαύρων).
Πέρα από την πλάκα, όταν ένας παίκτης αντιδράει έτσι επειδή είναι ανίκανος να νικήσει, μετά θα φταίει ο κόσμος για την αντίδρασή του στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ? προφανώς και όχι… Αυτή η “αγανάκτηση” του Τεόντοσιτς με το μπουκάλι, του Σπανούλη με τις δηλώσεις του, ή του Μπουρούση με τις “απειλές του” προκαλούν τον κόσμο για να κάνει τα χειρότερα. Και δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις…
Ο Μπουρούσης όλο μεγάλα λόγια είναι, τα ρίχνει στους διαιτητές αλλά σε καθοριστικό σημείο του αγώνα, με το σκορ να είναι 65 - 60 έκανε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ptWk7VLFCLQ#t=11m42s
Παίρνουμε τις δόσεις μας Χατζηγεωργίου στην κανονική περίοδο,αλλά σε τέτοια ματς δεν αντέχεται η παπαρολογία.
Εκπληκτική μετάδοση απ’τον sentra με Μπουρλάκη,Λαούδη στο γήπεδο και Σκουντή στο στούντιο,ρεπόρτερ του ΠΑΟ οι 2 πρώτοι,ok,αλλά το ξέρουν το άθλημα και ξέρουν και πως να μεταδίδουν.
Και χωρίς διαφημίσεις.
τωρα που ειπες Μπουρλακη…ακουγα τις προαλλες ερα σπορ τη βραδυνη εκπομπη του Σωτηρη Γεωργιου. σεβαστος, κανταρια μπασκετ κτλ…σε καποια φαση μιλαει με ενα παιδι στον αερα και του λεει να του μιλησει λιγο προσωπικα εκτος αερα…πεφτει τραγουδι που λετε, αλλα οι μαλακες ξεχναν να κλεισουν το μικροφωνο. Και λεει στο Σωτηρη ο ακροατης κατι του τυπου '‘Που λες Σωτηρη μιλησα με τον Νικο το Μπουρλακη, καλο παιδι ειναι ε;’'
Για να παρει την απαντηση ‘‘Καλο παιδι αλλα δεν ξερει μπασκετ’’…και αυτο ακουστηκε On air…
ασχετο αλλα μπασκετικο κουτσομπολιο
Λοιπόν πάμε σοβαρά και ωραία,δίχως εκνευρισμούς(…όσο μπορώ…).
Να δηλώσω ότι είμαι και Ολυμπιακός,έτσι για να ξέρουμε,οπότε δεν θα σταθώ στον άσχημο και πάλι ΠΑΟ,δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Έκανε αυτό που πρέπει,καμία έκπληξη,για αυτόν τα έχω γράψει την περίοδο που έπαιζε με την Μπάρτσα πιστεύω,αρκετά αναλυτικά.
Ωραίο στήσιμο λοιπόν σήμερα στο πρώτο ημίχρονο.Ήξερε τι ήθελε δίχως βιασύνη.Ξεκίνησε με Σπανούλη ο οποίος έδειχνε αρκετά σταθερός.Οδήγησε τον ΠΑΟ σε μεγάλες επιθέσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να του μείνει η μπάλα στα χέρια και να κάνει άσχημα/βιαστικά σουτ.Αν μπορούσε να συνέχιζε έτσι θα έφευγε σίγουρα νικητής από το ΟΑΚΑ,με τον Καλάθη δεν του έπαιρνε ματς ο ΠΑΟ.
Επίσης στο πρώτο μισό μπήκαν πολλά mid-range σουτ,μου θύμισε λίγο τελικό κυπέλλου η αλήθεια είναι,σουτ τα οποία στο δεύτερο δεν μπήκαν ή μάλλον δεν επιχειρήθηκαν καν.
Εκπληκτική προσποίηση εν στάση του Μίλος και σουτ,στο δεύτερο δεκάλεπτο νομίζω.Δύσκολα τα βλέπουμε αυτά στην Ευρώπη.
Ακόμα πολύ καλά το spacing(έχω λυσσάξει φέτος με αυτό) και οι ψηλοί ήταν παρόντες.Μάλιστα έγιναν και απόπειρες high-low,μία φορά θυμάμαι όπου ο Μαυροκεφαλίδης αστόχησε.Γενικά έδειχνε μία συμπαγή εικόνα,απέπνεε μία αισιοδοξία για την συνέχεια,μία σιγουριά ότι το ματς δεν χάνεται.
Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο.Ειλικρινά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από καθαρά μπασκετική σκοπιά.Κλασικός φοβισμένος και εκτός τόπου και χρόνου Ολυμπιακός.
Αλλά θέλω να πω λίγο κάτι για την διαιτησία που τόσο ακούγεται.Ασφαλώς και δεν ήταν ένα και δύο τα σφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ.Ήταν πολύ περισσότερα,πρέπει να είσαι ανόητος για να μην το καταλάβεις.Σχεδόν κάθε επαφή και φάουλ.Κλασικό ΟΑΚΑ δηλαδή.Αλλά δεν πιστεύω ότι έφταιγε αυτή.Είμαι Ολυμπιακός,όπως είπα ήδη,και πιστεύω πως όποιος Ολυμπιακός στέκεται εκεί είναι τελείως λανθασμένος.
Πέρσι στον τρίτο τελικό,ναι,έγινε σφαγή κανονική,άλλαξε η εικόνα ενός ματς,πήρε διαφορά ο ΠΑΟ και άντε γεια.Εδώ δεν έγινε άμεσα κάτι τέτοιο.Πάντα ήταν ο ΟΣΦΠ στο σκορ και πάντα δεν μπορούσε να βγάλει καλές επιθέσεις.Τι του έφταιγε;Μήπως τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε;Δεν νομίζω.
Το θέμα είναι ψυχολογικό.Σίγουρα αποτελεί καλή δικαιολογία για τον Μπουρούση το ότι τον “έκλεψαν” αλλά μάλλον αυτή η άποψη απλά τον βγάζει από την δύσκολη θέση να έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες που έχει,όπως και όλοι τους.Ο πιο άσχημος ΠΑΟ των τελευταίων(πολλών) ετών σε έχει στο 2-0,και έχεις να πάρεις πρωτάθλημα 14 χρόνια.
Εγώ είδα μία απίστευτη κατάρρευση μέσα στο γήπεδο το 2ο ημίχρονο,και ακόμα μπορούσε να πάρει το ματς!
Ας το πάρουν χαμπάρι,ο ΠΑΟ εκεί μέσα πάντα θα έχει σφυρίγματα παραπάνω δεν γίνεται αλλιώς.Έχουν αδικηθεί ναι,αλλά όταν έχουν παίξει και πολύ καλά.Σήμερα έβγαλαν πάλι μία ηττοπάθεια,που εγώ σαν Ολυμπιακός δεν την γουστάρω καθόλου.
Σήμερα γούσταρα τον Μίλος.Μόνο αυτός έδειχνε ότι θέλει να παίξει.Και επειδή ακούω διάφορα χαζά,πάρτε το απόφαση όταν εννοούμε Τεόντοσιτς,εννοούμε και αυτά τα 2-3 “παλαβά” σουτ που παίρνει.Κάνει όμως άλλα 10.Ασίστ,πόντους ακόμα και…σπάσιμο νεύρων στους αντιπάλους.
Δεν γίνεται να βγάζει τέτοια ασίστ σήμερα και ο Μπουρούσης να χάνει το κάρφωμα.Δεν γίνεται απλά,και ειδικά με το σκορ τόσο κοντά και σε τόσο κρίσιμο σημείο.
Τι να πω,ο Μίλος είναι μία άλλη κουβέντα αλλά φάνηκε σήμερα ότι κάποιοι είναι πολύ “λίγοι”.
Προσωπική εκτίμηση.Έπρεπε να συνεχίσει με Σπανούλη και στο δεύτερο,δεν θα χανόταν τόσο ο ρυθμός πιστεύω,χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Μίλος τα έκανε θάλασσα,ίσα ίσα.
^^ Συμφωνω 100% με αυτα που ειπε ο Φλουνταιζντ .
Εκτος ομως απο τα περι Τεοντοσιτς.
Σε ολα τα ματς που εχω δει ,ειναι ΠΑΝΤΑ ο αδυναμος κρικος στην αμυνα.Ετσι και σημερα.Οτι ελευθερο τριποντο ή σουτ εχει κανει ο παο στο β ημιχρονο ηταν ειτε γτ ξεχαστηκε ,ειτε γτ εχασε τον παιχτη ,ειτε γτ δν ακολουθησε σωστα στο σκριν και στις περιστροφες.
Ε,σημερα ηταν τραγικος ΚΑΙ στην επιθεση (2π,2ασ) και συνολικα πολυ κακος.
Για την άμυνα έχω τις ενστάσεις μου,καθώς πολλές φορές τα ματς απ βγαίνουν ότι να’ναι,αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνει δάφνες ποιότητας ως αμυντικός.
Σήμερα δεν ξεκίνησε οπότε λογικό να μην είχε ρυθμό.Όχι ότι με πείραξε κιόλας αφού στο πρώτο μισό τα πηγαίναμε μια χαρά.Απλά σήμερα δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.
Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην ομάδα όπου μπορεί να την πάρει από το χέρι.Ο Σπανούλης σίγουρα αλλά όχι αυτήν την περίοδο.
Σήμερα πάλι τους έβαλε μαζί στο δεύτερο μισό…:roll:
Δν μπορω ν τον κατηγορησω που τους βαζει μαζι,γτ ειναι οι δυο καλυτεροι παιχτες που εχει.Το προβλημα στη συνυπαρξη τους ειναι οτι ουσιαστικα [U]δν εχει διαχωρισει τους ρολους τους !![/U].
Ειλικρινα δν μπορω να καταλαβω τι σοι συστημα/επιθεση ειναι αυτη που κραταει ο Σπανουλης 15 δευτερολεπτα τη μπαλα και μετα κανει ενα drive της φουτσας με τις ταπες να πηγαινουνε γραμμη …[-X
Το μεγαλο λαθος του Ντουντα (που κανει ολη τη χρονια ) ειναι που μαζι με αυτους προσθετει και τον ανεκδιηγητο τον Παπαλουκα.!Το γραψα και στο θρεντ του Θρυλου,με το που βαζει τον Παπαλουκα σημερα μας πηρανε τη διαφορα.Τα ιδια και προχτες.Δν εχω δει ποτε να δουλευει επιθετικα σωστα αυτη η τριαδα η οποια ειναι προφανες πως αντικειμενικα ,θα χει προβλημα στην αμυνα απεναντι στους ψηλους του παο.Αφου ο Ζοτς με το που το κανει αυτο ο Ντουντα ,αμεσως ομως,βαζει μεσα τον Καιμακογλου !Απορω πραγματικα πως δν το βλεπει…
Το θέμα είναι ότι και οι δύο παίκτες είναι αθλητές που θέλουν την μπάλα στα χέρια τους.
Θεωρώ τον Σπανούλη καλύτερο εκτελεστή και τον Μίλος καλύτερο οργανωτή πολλές φορές.
Αυτήν την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Μίλος σαφώς.Σήμερα βέβαια ο Σπανούλης έπαιξε σταθερά στο πρώτο μισό και δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο δεν αποτέλεσε και κεντρικό άξονα και του δευτέρου μισού.
Ο Μίλος όμως βλέπει απίστευτα το γήπεδο,πλέον πολύ καλύτερα και από τον Παπαλουκά,και μπορεί να το τρέξει απίθανα καλά.Μπορεί να πάρει πολύ καλά τα pick επίσης και να σερβίρει την μπάλα μέσα από…κλειδαρότρυπα κανονικά.
Για Παπαλουκά δεν θέλω να μιλήσω,είμαι σίγουρος πως ο ίδιος θα στεναχωριέται πολύ περισσότερο,πρώτα πρώτα για τον εαυτό του.Είναι ένας παίκτης-ίνδαλμα για εμένα που καλύτερός του στα καλά του δεν υπήρξε,και δυστυχώς ακυρώνει το παρελθόν του.Λυπάμαι ειλικρινά.Με αυτόν Playmaker θα κάναμε πολλά αλλά φαίνεται ότι δεν…
ελα να γινει sweep να εχουμε τιποτα ντραβαλα στο σεφ μπας και αποκτησει λιγο ενδιαφερον η ιστορια
πως γινεται αυτος ο ολυμπιακος με συνεχες προβαδισμα και κυριως με αυτον τον παο να μη σου εμπνεει ουτε για δευτερολεπτο εμπιστοσυνη πως θα το παρει το ματς?? ειπαμε δεν το εχουν τα παιδια αλλα οχι και ετσι! και κλασικα θα φταιει η διαιτησια οπως και καθε αλλη φορα