Στο μπολνταρισμενο νομιζω ειναι και αυτο που εχει στο μυαλο του ο Ιβκοβιτς και επιμενει ,αλλα οπως το πες:Δεν…
Εννοειται πως αναγνωριζουμε την αξια του Παπαλουκα.[B]Ηταν[/B] επι σειρα ετων το καλυτερο playmaker στην Ευρωπη,αλλα αυτη τη στιγμη μου θυμιζει καρικατουρα πιο πολυ…
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ…ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΡΗ ΠΑΟΚ.ΟΣΟΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΘΕΑΜΑ,ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΛΜΟ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ.
ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Κ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΥΡΟ ΣΤΟΥΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ…ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ<< ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΟ ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ>>
ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ<<ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ’ΧΕΤΕ ΟΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ>>:p ( ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
ΓΚΑΛΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Παντως,δυστυχως, και για λογους που ολοι καταλαβαινουμε, ειναι μαλακια που τα παιχνιδια δεν εχουν οπαδους και των 2 ομαδων. ΕΙδα προσφατα στο youtube που ανεβηκε το ματς ολυμπιακος - παναθηναικος στο σπορτινγκ για το κυπελλο, το 94 η 95 νομιζω και πωρωσα ασχημα. Και με τον ΜΕΓΑΛΟ Στογιαν Βρανκοβιτς να ανεβαινει στις κερκιδες να πανηγυριζει.
Οπως και να χει εγω σαν Παναθηναικος, ειμαι χαρουμενος που εχω ζησει απο κοντα αυτη την ομαδαρα που βλεπουμε επι Ομπραντοβιτς!!
Και κερκιδαρες οπως αυτη με την Μπαρτσελονα φετος στα δυο παιχνιδια, θα τις θυμομαστε για μια ζωη. Οπως και με Εφες το 05 και με Μπενετον το 06!
Ε, νταξει ρε, αυτα παντα υπαρχουν και παντα θα γινονται συμπλοκες για τον οποιοδηποτε λογω. Ακομα και σε πλατεια να αραζεις καποια στιγμη μπορει να τις παιξει με ττην διπλανη πλατεια. Νταξει ουτε ζουμε σε ενα φαντασιακο κοσμο οπου οι οπαδοι ολων των ομαδων μονιασμενοι βλεπουν αγκαλια μπαλα κτλ.
Απλα εχει διαφορα απο αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια και νομιζω το καταλαβαινεις. Κι ουτε ειναι ζητημα να αναλυθει περισσοτερο στο ροκινγκ
Δεν ξερω αν πηγαινεις γηπεδο, παντως δε θα γουσταρες να μπορεις να ερθεις στο ΟΑΚΑ η να εχεις παναθηναικους απεναντι στο ΣΕΦ???
Σίγουρα,αλλά όσο τα ζώα δεν ελέγχονται τα πράγματα θα είναι έτσι.
Θυμάμαι 5 χρονών είχα πάει σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ και καθόμουν σε κερκίδες των Παναθηναϊκών και σε ερωτήσεις τι ομάδα είσαι μικρέ κτλ εγώ απαντούσα με περίσσιο θράσος “Ολυμπιακάρα” και ο πατήρ μου προσπαθούσε να το παίξει δυστυχισμένος πατέρας Παναθηναϊκός που ο γιος του βγήκε γαύρος.:lol::lol:
Αχχχ εποχές…
[SPOILER]…δύο σας είχαμε χώσει:roll:
[/SPOILER]
Θα ήταν ωραία εικόνα ναι,αλλά όσο είναι έτσι τα πράγματα,όχι
Oποιος ειδε χτες το ματς του Παλε, θα ειδε ενα γεματο γηπεδο πλην αρκετων θεσεων στο πεταλο.
Αυτες οι θεσεις ειναι αδειες και 4 μηνες και οι οργανωμενοι (για Σ-3 μιλαω) θα συνεχισουν να μην τις γεμιζουν οσο προπονητης του ΑΡΗ ειναι ο σουμποτιτς.
ΥΓ.: Αλλη φορα θα μπαινω σε “Floydized mode” και θα λεω [I]“δεν ειναι ωρα να αναλυθουν εδω μεσα, αλλα ξερω πολλα”.[/I]
ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΟΟΟΟΛΥΥΥΥΥ ΠΙΣΩ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ FIBA ΣΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΒΑ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΣΤΡΕΝΤ(ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ)
ΟΤΑΝ ΤΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ… ΑΡΗ!!
ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΟΝΤΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
Το μέτωπο πονάει μόνο άμα είσαι γίδι κι έχεις κέρατα πάνω του… Δε γεμίζουνε το γήπεδο με τον μισητό αντίπαλο επειδή έχει ο Super 3 κόντρα με τον προπονητή…αλλά δεν είναι να απορείς όταν η “μπασκετική” συμπρωτεύουσα που τραβάνε όλοι οι γέροι τα βυζιά τους θεωρεί ότι το ΝΒΑ έχει καγκελάριο τον δικαστή Στρέντ, σωστά;:!:
Φωνάζουν και γκολ άραγε στα τρίποντα, όπως οι γαύροι κάποτε;