Σχολιαζω αυτο, γιατι αυτο νομιζω αναφερεται σε μενα, ετσι;;;
Κατα τα αλλα, δε νομιζω να μιλαμε για “κοντρα”.
Και, βεβαια, καλυτερα γιδι παρα χρυσοψαρο.
Σχολιαζω αυτο, γιατι αυτο νομιζω αναφερεται σε μενα, ετσι;;;
Κατα τα αλλα, δε νομιζω να μιλαμε για “κοντρα”.
Και, βεβαια, καλυτερα γιδι παρα χρυσοψαρο.
Βασικά αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν πάνε να δούνε την ομάδα τους λόγω τέτοιων ηλίθιων λόγων-κατά τα άλλα, διαλέγεις εσύ που ανήκεις.
Τα περί χρυσόψαρου είναι αστεία διότι ακριβώς λόγω του πόσο μεγάλη ομάδα υπήρξε ο Άρης στο μπάσκετ λέω ότι λέω, δε με απασχολεί αν γεμίζει το γήπεδο η ΑΕΚ ή η Ολύμπια Λάρισας. Είναι πολύ κρίμα αυτή η ομάδα να έχει πλέον οπαδούς τύπου “καγκελάριος” και κατά συνέπεια μηδαμινή ελπίδα να επανέλθει στο προσκήνιο.
γυμναστικός ρε τσόφλια.
Τα οπαδοι τυπου “καγκελαριος” οχι σε μενα και τσουβαλιασματα αλλου.
Τωρα, το αν ειναι ηλιθιοι αυτοι οι λογοι, μπορει να το κρινει ο καθενας.
θα πεταγόμουνα και εγώ, αλλά έχω μαλώσει τόσες φορές για αυτή τη μαλάκια με τον αδερφό μου, που έχω βαρεθεί πια…
@ ΝamelessDead :Mονο αν εχεις maximum ηλικια τα 16 χρονια (εντιτ:το εννοω υπο το πρισμα του τι εχεις ζησει ετσι ?)μπορει και να δικαιολογεισαι να λες τετοιες ακυριλες περι της μπασκετικης Θεσσαλονικης και δη για την ομαδα του Αρη.
Αλλα και παλι τι μαλακιες λεω.Αν ο εξαστερος ειχε την πορεια του Αρη των τελευταιων ετων και αυτη τη διοικητικη ασταθεια, ουτε 200 ατομα δε θα μαζευοντουσαν εκει στα βορεια προαστεια…Φυσικα το ιδιο συμβαινει και για τη δικια μου ομαδα (που αλλωστε την περασε αυτη τη φαση).
Οι Αρειανοι και οι Παοκτσιδες μια χαρα τις στηριζουν τις ομαδες τους αναλογικα με τα δεδομενα βεβαια.
Οσον αφορα την κοντρα τους με τον Σουμποτιτς,χωρις να παιρνω ξεκαθαρη θεση,αν οντως ισχυουν αυτα για τα οποια τον κατηγορουν,δεν ειναι και λιγο πραγμα ετσι ?
Nαι είναι.Ο Άρης είναι μία ομάδα η οποία έχει διαπράξει τραγικά λάθη.Δεν ξέρω τι νομίζετε εκεί πάνω αλλά η αλήθεια είναι αυτή.Και είναι κρίμα όντως επειδή είναι η πιο ιστορική ομάδα στο μπάσκετ.
Δεν θέλω να αναφερθώ στους καθυστερημένους οπαδούς και το αν γεμίζουν ή όχι το γήπεδο,καλύτερα να ψοφήσουν.
Δεν γνωρίζω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις μέσα από την ομάδα,μιας και είσαι ο ίδιος Αρειανός,αλλά πίστεψέ το λιγότερο που πρέπει να σας(και μας) νοιάζει είναι αν θα πάνε στο γήπεδο οι ηλίθιοι.
Ε καλά στον εξάστερο δεν μαζευόντουσαν και τα καλά χρόνια,έβγαινε και παρακαλούσε ο Ζοτς.
Πάμε πάλι. Πρέπει να τα εξηγούμε πολλές φορές γιατί μερικοί δεν έχουνε λεφτά για οφθαλμίατρο. Είπα: είναι κρίμα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο Άρης (αλλά και ο ΠΑΟΚ, για να είμαστε σωστοί) υπήρξαν μεγάλες ομάδες.
Τώρα για τα 200 άτομα, μπορώ με ευκολία να σου πω ότι το '98 στη σειρά τελικών με ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ήτανε 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και στο ΟΑΚΑ γινότανε η κόλαση του Δάντη.
To 97 στη σειρά των προημιτελικών με τον ΠΑΟΚ πόσοι ήταν?
Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, πέντε το λαδόξυδο:-k
Για το πρωτο που λες,εγω ΦΥΣΙΚΑ και δν αναφερθηκα στις ομαδες τους (πως θα μπορουσα αλλωστε) ,αλλα στον κοσμο τους, και σου λεω οτι αυτοι πιθανως να μαζευουν και ΠΙΟ ΠΟΛΥ (σταθερο) κοσμο ολη τη χρονια στην Α1 απο οσφπ-παο.Επισης οταν πας για πρωταθλημα μια χαρα κοσμο μαζευεις ,οταν οχι ομως ?
Σ’ ευχαριστω για το “καθυστερημενος”, οσο και για το “ηλιθιος”.
Επισης, σιγουρα, “καλυτερα να ψοφησω”, αλλα δεν ξερω το ποτε.
Και το θεμα δεν ειναι τα τραγικα λαθη, που εμεις οι “βλακες” δε συγχωρουμε.
Γιατι οσο μιλουσαμε απλως για “τραγικα λαθη”, αυτοι οι “ηλιθιοι” ηταν παντα εκει (προαγοραζοντας ας πουμε ΟΛΑ τα διαρκειας για το πεταλο τη σεζον 2009/10), κι ας ειχαν φτασει στο σημειο να 'ναι μονοι τους λογω των λαθων που αναφερεις.
Για το αν τους χρειαζομαστε, μπορει να το διαπιστωσει καποιος συγκρινοντας το ξενερωτο Παλε των 5.000 θεατων με μια απο τις καυτοτερες εδρες στην Ευρωπη, οπως το Παλε, οταν δινουν το παρον.
Αν μιλουσαμε για λαθη, θα ηταν ακομα εκει …τωρα μιλαμε για προδοσια, οποτε η κατασταση ειναι λιγο διαφορετικη.
ΥΓ.: Τωρα, για το φιλο παναθηναϊκο που πεταξε την εξυπναδα του για τους Θεσσαλονικεις (αν και τα ειπε ο spawn7 για μενα) …μακαρι εσεις οι της Αθηνας να μπορουσατε να στηριξετε την ομαδα σας στο 1% απ’ οτι εχουμε κανει εμεις, πριν κανετε την κριτικη σας.
Κάπως έτσι, γιατί η αντιπαραβολή που έκανες ήταν για γέλια. Το 98 ο Παναθηναϊκός είχε 14 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, αλλά είχε και 3 παρουσίες σε φ-4 με μία κατάκτηση. Παρολαυτά στη σειρά των προημιτελικών του 97, 200 άτομα ήταν στο ΟΑΚΑ και έβριζαν τον Κυρίτση.
Ε ωραία, να αρχίσουμε τέτοιο γαϊτανάκι σχετικά με το πόσος κόσμος ήταν στο ΣΕΦ στο 51-81 ας πούμε; Τι νόημα έχει;
Iron εννοούσα λάθη της ίδιας της ομάδας όχι των οπαδών.
Και πιστεύω να κατάλαβες ότι αυτοί που βρίζω δεν είναι αυτοί που πραγματικά στηρίζουν την ομάδα,αλλά αυτοί που βλέπουν άλλα προβλήματα από αυτά που υπάρχουν.
Mα αυτο σου λεω.
Αυτοι για τους οποιους μιλας, δεχτηκαν ολα τα τραγικα λαθη των οποιων διοικησεων.
Μεχρι να μεινει στο Παλε στην αρχη της χρονιας τρεις κι ο κουκος.
Αυτο που δε δεχτηκαν ειναι κατι που δεν μπαινει για μενα στην κατηγορια του “λαθους” (τοσο για τους διοικουντες που τον εφεραν, οσο και γι’ αυτον που ειχε αυτη τη σταση καποτε).
Επομενως, δε νομιζω οτι αυτοι για τους οποιους μιλας, εθελοτυφλουν ή κυνηγανε μαγισσες.
Κανένα νόημα, απλά τη λες στους αρειανούς (σε κάποιους από αυτούς) ότι δεν γεμίζουν το Παλέ, όταν η συνέπειά τους συνολικά (όπως και αυτών του ΠΑΟΚ) είναι πολύ μεγαλύτερη από των οπαδών ΟΣΦΠ/ΠΑΟ.
Btw, στο 51-81 είχε πολύ κόσμο.
Btw σ’ εκείνη την τσόντα δεν ήταν που είχε κάνει το μόνο καλό παιχνίδι του με τον ΠΑΟ εκείνος ο Γουίνστον;!
Ναι, τρομερό δίδυμο με Αντόνιο Ντέιβις τότε :!:
Ναι είχε 7/8 τρίποντα ή κάτι τέτοιο :lol: