Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Πλάκα πλάκα μόνο ο Γιαφτόκας δεν έχει καρφώσει το γαύρο ξέρω γω. :smiley:

Το ματς του Γουινστον δεν ήταν στο 51-81 ρε σεις.

Ωπ, καλά λες.

http://www.galanissportsdata.com/basketball/mena1/Season2007_08/a1game.asp?game=112

με τεράστιο ματς από Γκριρ :lol:

Πω ρε μαλάκα, τότε στο γαύρο ήταν ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ. :expressionless:

Γαμησε τα ματς πάντως. Ο Παο σούταρε 16 δίποντα και 33 τρίποντα :!::!:

Βάλε και τα ματς του πρώτου γύρου και του τελικού κυπέλλου να δούμε αυτόν τον άχρηστο τον Γκριρ τι έκανε.

Έβαλε 23 και έφαγε 27 από Σπανούλη :!:

http://www.galanissportsdata.com/basketball/mena1/Season2007_08/a1game.asp?game=21

Εδω και του κυπέλου

http://www.galanissportsdata.com/basketball/Cup/Men/Season2007_08/a1game.asp?game=307

Και εδώ ήττα φυσικά

Ναι, ήττες με διαφορά τεράστια. :lol:

Και στα δύο ματς ο βάζελος θα είχε νικήσει άνετα αν δεν υπήρχε ο Γκριρ. Είτε το θες, είτε όχι είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που έχει περάσει από την ομάδα όλα αυτά χρόνια και η μεγαλύτερη καλαθομηχανή μετά τον Φορντ. Αλλά ο Γιαννάκης βλακωδώς δεν επέλεξε να χτίσει πάνω του και να τον κάνει σημαία της ομάδας.

Καλαθομηχανή ήταν αλλά ο καλύτερος μπασκετμπολιστας δεν ήταν με την καμία. Ούτε στην δεκάδα βασικά :!:

Αλλά πες μου τι να την κάνεις την καλαθομηχανή αν δεν μπορείς να νικήσεις; Κάτσε και δες εκείνη την χρονιά σε πόσα ματς στην Ευρωλίγκα ο Γκριρ έβαλε 20+ πόντους και σε πόσα νίκησε η ομάδα, για να μην μιλήσω για τα εκτός έδρας ματς τότε που ο Ολυμπιακός δεν νικούσε ούτε με αίτηση με τον Γκριρ μπροστάρη. Μακράν ο πιο ατομιστής παίκτης, έδινε πάσα μόνο αν ήταν σίγουρος πως θα κατέληγε σε ασίστ, δεν στέριωσε πουθενά.

Μετά τον Γκριρ όμως έχουμε σηκώσει όλες τις κούπες, άρα δικαιώνεσαι.

Συμφωνω απολυτως, ειχε αδυναμιες σαν παικτης, αλλα μπορουσε να παρει πανω του την ομαδα. Φετος ποιος μπορει?:-k

Τα τελευταια χρονια στον Ολυμπιακο εχουμε υποτιμησει τους Αμερικανους παικτες. Ειτε θα ψαχνουμε για τη φανταχτερη μεταγραφη τυπου Childress (Ο οποιος λειπει αφανταστα φετος και btw στο ΝΒΑ δεν εκανε τπτ, μηπως να μας ερχοταν παλι? :D) ή τη φτηνη λυση του τιμιου Γκορντον.

Η ευρωπαικη ομαδα θελει τον Αμερικανο της:p. Ο Παναθηναικος εχει τον Νικολας π.χ.

Και οι Αγγελοπουλαίοι πρέπει να σταματήσουν να ψωνίζουν λες και παίζουν NBA live.

Γι’αυτό την πατάνε. Ποιός παίζει ακόμη NBA Live όταν υπάρχει το ΝΒΑ 2Κ ; :stuck_out_tongue:

μεγαλη αληθεια…

[SPOILER][/SPOILER]

:lol::lol::lol3::lol3:

μεγάλο ματς στην Πυλαία με το σκορ να εναλλάσσεται πολλές φορές και τις 2 ομάδες να παίρνουν διαφορές και τελικά τον Άρη νικητή με τον Χατζηβρέτα να κάνει τεράστια εμφάνιση και να θυμίζει στο τέλος εποχές Ηρακλή. Ειδικά εκείνο το τρίποντο πάνω σε άμυνα λίγο πριν το τέλος ήταν όλα τα λεφτά.

Το πιο ώριμο παιχνίδι του έκανε ο Σλούκας με 15π. 8ριμπ. 5ασ. 3κλ. σήμερα θύμισε όντως τον Διαμαντίδη (αυτό θα άρεσε στο Ιβκοβιτς αν το είδε :p)

Τα βλαμμένα στην εξέδρα όταν είδαν πως το ματς χάθηκε πήγαν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα αλλά τελικά μετά από κανένα 10λεπτο όλα ηρέμησαν. Πολύ θέλω όμως αν πάει η σειρά σε 5ο αγώνα να παίξει ο παοκ σε άδειο γήπεδο.

[SPOILER]Πάμε ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SPOILER]

[SPOILER]Ε να μην βγάλω και εγώ το οπαδικό μου λίγο; :D[/SPOILER]

1,25 οτί το οσφπ-παο δε θα ολοκληρωθεί σήμερα :stuck_out_tongue:

Συγχαρητήρια στον Παναθηναικό για το πρωτάθλημα(και δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας στο ποστ μου).

Π…α ρε βαζελια! Και να μας κερδίσετε στο ΟΑΚΑ, εμείς θα έχουμε φετος 4 νικες και εσεις 3…8)

[SPOILER]Λεμε και καμμια μαλακια να χαρουμε…:p[/SPOILER]