Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Tι είδα σήμερα…

Παναθηναϊκός : 60-40 διατησία, 20 επιθετικά ριμπαουντ, τρελός Φώτσης, Διαμαντίδης εκτός

Ολυμπιακός : Διαμαντίδης εκτός, αστεία άμυνα, ατολμία στα κρίσιμα σημεια…

Κάντε τη σούμα, και βγάλτε συμπέρασμα…

Μπα άλλο ματς έβλεπα εγώ

για τα πρωταθληματα του 2007, 2008, 2010 θα λεω μια ζωη πως μας τα κλεψανε, η τουλαχιστον δε μας αφησαν να τα διεκδικησουμε επι ισοις οροις… Το φετινο ειναι το πρωτο που δε με πειραζει που το χασαμε γιατι ξεφτιλιστηκαμε…

Παπαλουκα, καποτε ησουν τεραστιος, αλλα στον Ολυμπιακο απλως κολλησες ενσημα για τη συνταξη. Στο καλο…

Εκλιπαρω τους αδερφους Γιαννακοπουλους να παρουν πισω τον Σπανουλη. Τους δινουμε και λεφτα αμα λαχει…

Πάντως ρε παιδιά αν εξαιρέσεις το σημείο που του φεύγει μέσα απο τα χέρια, με τα τριποντα του κράτησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι ε…

7 παιχνιδια με τον Παναθηναικο φετος… ο Σπανουλης επαιξε καλα μονο σε ενα (το αποψινο) αλλα τη μαλακια του την εκανε

Σε 2 που δεν επαιξε, τα κερδισαμε…

Δεν κανει ο ανθρωπος (και οχι μονο αυτος)… δεν τον ηθελα το καλοκαιρι, δεν τον θελω ακομα περισσοτερο τωρα

Ουτε διαιτησιες ουτε τπτ φετος, απλως να πανε να γαμηθουν οι μισθοφοροι

Μια χαρα παιχνιδι εχει κανει ο Σπανουλης σημερα. 18π 5ασ

οπως και ο Παπαλουκας που (δικαιως) ολοι κραζουμε (και) σημερα εχει 8 ασσιστ !

Αλλα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ … [SIZE=“5”]Ε,ΚΑΙ ?
[/SIZE]

Στο ματς που είδα εγώ,οι Παπαλουκάς-Σπανούλης ήταν πολύ καλοί πάντως

Τα παραλέτε οι γαύροι νομίζω…

Μέχρι και υπογραφή το κάνω.

Τι αλλο να κανει πια αυτος ο παναθηναικος;;Χωρις διαμαντιδη σε ολο το παιχνιδι σηκωσαμε αλλο ενα πρωταθλημα.Μεγαλο παιχνιδι απο φωτση και μπατιστ!!!

Να αφήσουν τον Ολυμπιακό να τον παίξει στα ίσα όταν είναι μέσα στο ματς,αυτό να κάνουν.

Μια χαρά έπαιξαν και αυτοί και οι παγκίτες του Ολυμπιακού. Το κακό ήταν στα κρίσιμα λεπτά που έχασα πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας πλέον. Τρέμουν τα χέρια τους.

Έχει ένα προσόν αυτή ομάδα να σου βγάζει εκεί που δεν το περιμένεις λαγούς απ’το καπέλο, όταν η συγκυρία στραβώνει. Τεράστιος Φώτσης και σημαντικός Καϊμακόγλου.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, 2-3 σφυρίγματα , όχι παραπάνω, να δίνονταν σωστά, ο γαύρος θα έφευγε νικητης απο το ΟΑΚΑ.

Ειλικρινα πιστευεις οτι σημερα εφταιγε η διαιτησια που χασατε;;;

Απολύτως.Πριν την παράταση μιλάω φυσικά

fixed

Να κανανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να βαζανε τις [SIZE=“3”][B]ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ[/B][/SIZE] τις βολες και γενικα να μην τρεμανε στο τελος, οταν το ματς ηταν στα [SIZE=“3”]ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ[/SIZE] χερια,να μιλαγαμε και για (μια ακομη γελοια) διαιτησια…

Λοιπόν θα το πω μια φορά κι όποιος νιώσει, ένιωσε. Όποιος γαύρος επικαλείται τη διαιτησία σ’ ένα ματς που ο ΠΑΟ κέρδισε όντας ουσιαστικά ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ (γιατί αυτό ήταν χωρίς τον αρχηγό/καλύτερο παίκτη/οργανωτή/ψυχή της ομάδας κτλ. κτλ.), είναι άξιος της μοίρας του.

Διαφωνώ αλλά και έτσι να είναι (που δεν είναι) και πάλι θα το χάνατε το ματσάκι. Sorry που θα το πω έτσι ξερά αλλά ο Ολυμπιακός σήμερα έδειξε νοοτροπία looser.

Εγώ απλά να πω ότι η λογική “φορούσε μίνι και κουνιόταν άρα είμαι δικαιολογημένος που την βίασα” πέρα από παντελώς ηλίθια είναι και επικίνδυνη.

Και τι να κάνει ο Ολυμπιακός που δεν έπαιζε ο Μητσάρας,να πέσει να κλάψει;
Συγγνώμη που θα το πω,αλλά ο Ολυμπιακός παίζει με έναν (1) ψηλό και ο Ζοτς μπορεί να τον φθείρει όποτε θέλει.Όποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά με τον Ράσο,ε τι να πω.