Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Εγω παντως φιλε μου πιστευω οτι αυτο που εφταιγε ειναι το χερι του παπαλουκα που ετρεμε στης βολες και οτι οι παιχτες σας στα κρισιμα σημεια δεν ειχαν την προσωπικοτητα και το καθαρο μυαλο οταν η μπαλα εκαιγε να κανουν σωστες επιθεσεις και να βαλουν τα σουτ!!!Και μην ξεχνας επαιζα και χωρις διαμαντιδη σημερα:wink:

Τεσπα προσωπικά δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησίες ακόμα και όταν παίζει ο Άρης.

Για μένα το θέμα είναι ο Ολυμπιακός να μην διαλύσει την ομάδα. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να γκρεμίζεις και να χτίζεις κάθε χρόνο από την αρχή. Με λίγες και καλές μεταγραφές μπορούν να γίνουν θαύματα.

Αν ο Νεστέροβιτς έπαιζε θα μιλούσαμε πάντως για άλλους τελικούς.

Και χωρίς Μητσάρα, μια κλάση παραπάνω. Ενα κλικ καλύτερα.
Το ξανάπα και στο θρεντ του ΟΣΦΠ, δεν πιστεύω ότι μας ευνοεί η διατησία, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ότι παίρνουμε συνέχεια τις σημαντικές νίκες.
Ναι είναι τα 12 χρόνια του Ζέλικο που ξέρει κάθε φορά τι να κάνει, αλλά ο ΟΣΦΠ είναι ομαδάρα μεν, κάτι σημαντικό της λείπει δε.

Του χρόνου πάλι τώρα…

Μόνο εσύ παίζει να κατάλαβες τί θες να πεις εδώ πέρα.
Τί μαλακίες λες μωρέ, το point μου είναι πολύ απλό, είχατε απόψε μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε το break, παίζοντας απέναντι σε μια σοκαρισμένη απ’ τον τραυματισμό του Διαμαντίδη και κολοβή ομάδα (που όπως έχει ειπωθεί δεκάδες φορές άλλωστε -και- εδώ δε διανύει και την πιο ποιοτική της χρονιά), και τη χάσατε. Αν και με βάση τα δεδομένα του ματς (τρομακτική αστοχία του ΠΑΟ, απουσία Διαμαντίδη, ανύπαρκτος Σάτο, τραγικός Νίκολας) έπρεπε όχι απλά να έχετε κερδίσει, αλλά να έχετε καθαρίσει το ματς από τα τέλη του 3ου δεκαλέπτου χονδρικά, εσείς ήσασταν τσίμα-τσίμα. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ, στο τέλος της κανονικής διάρκειας ΠΑΛΙ είχατε το ματς στο χέρια σας, κι εσείς πάτε και χάνετε 500 βολές, έχασα κι εγώ το μέτρημα. Ε ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;

Άκυρο το επιχείρημα για Νεστέροβιτς, εδώ και κάτι μήνες τον έχετε χάσει, είχατε πολύ καιρό να αναδιοργανώσετε την ομάδα σας και να καλύψετε ό,τι μπορείτε απ’ το κενό του, λυπάμαι, ας προσέχατε. Ο ΠΑΟ την απουσία του Διαμαντίδη τη διαχειρίστηκε μέσα σ’ ένα 40λεπτο, όχι μέσα σε μήνες.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

βασικά αυτό που λέει ο γράκχος. ο ολυμπιακός πρέπει να αποβάλλει τη μουρμούρα για τη διαιτησία σε κάθε -μα σε ΚΑΘΕ- φάση, που μοναδικό αποτέλεσμα έχει να κρύβονται οποιεσδήποτε αδυναμίες φανερώθηκαν μέσα στο παιχνίδι. αυτό δημιουργεί νοοτροπία loser και είναι πολύ εύκολο άλλοθι όταν δεν καταφέρνεις να κερδίσεις έναν τόσο ελλιπή παναθηναίκό στους φετινούς τελικούς. ακριβώς δηλαδή ό,τι συνέβη με εμάς στα 00’s στο ποδόσφαιρο. δε φταίει κανείς για τις βολές που χάθηκαν στο τέλος ή για το ότι η μπάλα φεύγει μέσα από τα χέρια του σπανούλη.

ο παναθηναϊκός έχει τη στόφα και την αύρα πρωταθλητή, ώστε οποιος παίκτης και να φοράει αυτήν τη φανέλα (εντάξει, εκτός του τέπιτς), απλά απογειώνεται. τρομερή χρονιά η φετινή αν αναλογιστείς τα δεδομένα. του χρόνου τώρα περιμένω πιο δυνατό ολυμπιακό.

Στο επικό σημερινό ματς,οποιαδήποτε κουβέντα για διαιτησία είναι άστοχη.

Αγαπητέ μου,παίζω χωρίς Ράσο σε όλη την σειρά.
Ξέρετε ποια ήταν η στάση μου μετά τον δεύτερο τελικό και τις φωνές για διαιτησία.
Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά όμως.
Ένας Ολυμπιακός ο οποίος έβρισκε λύσεις στην επίθεση και ένας ΠΑΟ όντως χωρίς τον Διαμαντίδη.Το κενό του στην περιφέρεια όμως το κάλυψε ο Φώτσης επάξια και ο Νίκολας στην συνέχεια.Καλά για Καλάθη δεν μιλάω,κάκιστος για ακόμα μία φορά.
Ο Ολυμπιακός κόλλησε στην επίθεση στο πρώτο τρίλεπτο της τρίτης περιόδου όπου πάλι έφερνε γύρω γύρω από την περιφέρεια την μπάλα δίχως να απειλεί όμως,και κάνοντας κάποια λάθη.Αυτό όμως τελείωσε με το εκπληκτικό κάρφωμα του Μαυροκεφαλίδη στον Τσαρτσαρή.
Παπαλουκάς πολύ πολύ καλός σήμερα,διάβαζε ΦΟΒΕΡΑ το γήπεδο και του μπήκαν και κάποια σουτ.Σπανούλης το ίδιο παρά το μη έτοιμο κορμί του,και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το λαμβάνουν υπόψιν τους οι βλάκες που βρίζουν.
Όλο το παιχνίδι το έτρεχε πολύ καλά.Αυτό που θα πρέπει να παραδεχτούν οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί είναι ότι τα συνεχόμενα σφυρίγματα τους κράτησαν στο παιχνίδι.
Αυτή είναι η αλήθεια.Μάλιστα πήρε και κεφάλι έτσι αλλά ο Ολυμπιακός και πάλι το έφερε στα ίσια,προσπερνώντας μάλιστα.
Οι επαφές που δίνονταν φάουλ,ε συγγνώμη αλλά απλά δεν υπήρχαν.5ο φάουλ Γκόρντον,άξιος και σήμερα,και επαφή ποδιού(!) Μπουρούση-Νικ Σταφάνη είναι η αποθέωση.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός με τις βολές θα μπορούσε να πάρει το ματς κατά τα φαινόμενα.Όμως δεν αποτελεί αυτό καμία δικαιολογία για την διαιτησία.Το είπα και πάνω.Οι διαιτητές δεν είναι εκεί για να αποδίδουν τιμωρίες στον Ολυμπιακό για τις χαμένες βολές και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Σε άλλη περίπτωση,όπου ο Ολυμπιακός καταρρέει,όπως στο δεύτερο ματς,δεν με ενδιαφέρει καθώς πολύ απλά δεν μπορεί να πάρει το παιχνίδι ότι και να γίνει.
Σήμερα όμως η αλήθεια είναι ότι είχε το ματς και ο ΠΑΟ πήρε ανύπαρκτες επαφές(που στην άλλη πλευρά του γηπέδου δεν δίνονταν,και αν δίνονταν αυτό γινόταν με ρέγουλα)και κατάφερε να μείνει στο ματς.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν στο 5ο ματς,αλλά ένα break χάθηκε.Κάποιοι θα πρέπει να προστατεύσουν τα λεφτά τους.
Το ότι ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε σωστός στην σειρά δεν αναιρεί το γεγονός ότι σήμερα έκανε το καλύτερό του ματς,φτάνοντας μία ανάσα από το break(που όντως το είχε στο χέρι του με τις βολές)και δυστυχώς δεν το έπαιξαν στα ίσα.

A και για να απαντήσω στις κουταμάρες περί Διαμαντίδη-Ράσο,στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε άλλος παίκτης που να παίζει 5,ξυπνήστε λίγο.

Παρα πολυ σωστος ο γκρακχος!!!

Floydized, το χειρότερο δεν είναι ότι λες μαλακίες, αλλά ότι τις λες με το περισπούδαστο ύφος του “μπασκετικού”. Δεν πειράζει όμως, για άλλη μια χρονιά, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Over and out, πάω για ύπνο, μην απαντήσεις καν, δε μ’ ενδιαφέρει με ποιά ψαγμένη ανάλυση θα πας να δικαιολογήσεις τη loser νοοτροπία της ομάδας σου. Καληνύχτα.

Κοιμήσου αυριο θα σαι πιο ηρεμος και δεν γραφεις βλακειες…

Γράκχε άσε το κλασικό “συναισθηματικώς φορτισμένο” υφάκι και το “λες μαλακίες αλλά στο λέω όμως μην πεις στο κόπο να απαντήσεις καν,γιέα” και απάντα συγκεκριμένα πού διαφωνείς και πού όχι.Εγώ είπα την άποψή μου και θεωρώ ότι έγινα σαφής.

Edit:Και για να τελειώνουμε,δεν νομίζω να τα βλέπω τα πράγματα ως οπαδός,έχω γράψει τις απόψεις μου και για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό(ειδικά στο δεύτερο ματς για τον δεύτερο).Την άποψή μου λέω πάνω στο άθλημα που μου αρέσει,όποιος διαφωνεί ας το πει να συζητήσουμε.

Α και that’s why μάθε να φτιάχνεις έναν σωστό ρηματικό τύπο πρώτα και μετά “μου την λες”.

Φλοϋ δν εχεις αδικο σε οτι λες,αλλα βαρεθηκαμε βασικα !

Διαβαζουμε παντως πολλα “ομορφα” πραγματα(ατακα κομισσαριου,ντου χομπιτ σε διαιτητες,ντου σε παιχτες,ξυλο σε Αγγελου κτλ κτλ) που χουν γινει εξωαγωνιστικα.φυσικα τα περισσοτερα sites (lol) τα χουν κανει γαργαρα…:roll:

Ε,ρε Μαρινακης που χρειαζεται σε μερικους τελικα . :!:

Μωρέ και εγώ βαρέθηκα ας νικούσε το πρώτο μάτς κτλ κτλ κτλ,αλλά δεν γίνεται να μην λέμε και ότι βλέπουμε.Σήμερα αδικήθηκε και έδειξε καλή εικόνα.Το ότι έχασε βολές ο Παπαλουκάς δεν αναιρεί το γεγονός ότι τον Παναθηναϊκό τον κράτησαν μέσα κάτι “στενές επαφές τρίτου τύπου”.
Για το τι έγινε μετά δεν ξέρω,δεν ασχολήθηκα.

Δεν θα σταθώ στα περί διαιτησίας απλά διαφωνώ πλήρως και σε παραπέμπω σε δηλώσεις του ίδιου του Γκορντον που μπορείς εύκολα να βρεις στα αθλητικά site.

Αλλά τραγικός ο Καλάθης;;;;;;;;;;;;; ναι ήταν άστοχος αλλά με την καμία τραγικός. Ο άνθρωπος διάβασε τέλεια το παιχνίδι στην επίθεση, οργανωτικά πήρε άριστα με 10 τόνους (οι 11 ασιστ που έδωσε είναι η μισή αλήθεια). Αν τελείωνε και τις φάσεις θα τελείωνε πιθανόν και το ματς νωρίτερα. Δεν θα μπορούσες να έχει περισσότερο άδικο για τον σημερινό Καλάθη.

Για Νεστέροβιτς ωστόσο συμφωνώ, δεν έχει καμιά σχέση με την περίπτωση Διαμαντίδη το γιατί το λέω στην παραπάνω παράγραφο. Η απουσία του ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας και για αυτό λέω πως αυτός ο Ολυμπιακός είναι μια χαρά ομάδα και δεν έχει νόημα να διώχνει παίκτες σωρηδόν. Λίγες και καλές μεταγραφές θέλει σε θέσεις κλειδιά (3 και 5)

Πολύ κουλτουριαρικο τροπο διαλεξες για να μου απαντησεις,αν και διακρινω εναν εκνευρισμο,μηπως γιατι δεν μπορεις να δεχτεις την δικαιη ηττα της ομαδας σου?
Αν δεν μαθεις να χανεις πως θα μαθεις να νικας?!
Και για να μην το κουρουζουμε δες τις δηλωσεις του γκορντον που μιλαει για καθαρο ματς…
Α και επειδη σε βλεπω στεναχωρημενο βαλε σπορ τι βι μπορει να δειξει καμια νικη σας μεσα στο οακα πριν καμποσα χρονια!

Floydized, πέρσι οι Αγγελόπουλοι είπαν πολλά μεγάλα λόγια για τις διαιτησίες και τελικά δεν έκαναν τίποτα. Εγώ πέρσι είχα δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Αν δεν αλλάξει τίποτα στην Ελληνική διαιτησία, δεν ασχολούμαι ξανά με αυτήν. Και αφού οι Αγγελόπουλοι, το μόνο που έκαναν ήταν να σταματήσουν να παρευρίσκονται στις κληρώσεις διαιτητών (lol), δεν έχω όρεξη ούτε να τους ακούσω να γκρινιάζουν.

Για Ολυμπιακό:
Με λίγες μεταγραφές φέτος (από τα λεφτά που θα εξοικονομήσουμε από όσους φεύγουν), του χρόνου θα έχουμε ακόμη καλύτερη ομάδα. Οι Αγγελόπουλοι και όλοι οι παίκτες που κράζουν οι σύγαυροι σήμερα, εγώ θέλω να μείνουν (πλην Παπαλουκά που αν θέλει να μείνει ας παίξει του χρόνου με 700 k).

Για Παναθηναϊκό:
Μπράβο στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. Είναι η “Ισπανία” της Ελλάδος. Μπορεί να τους προεδρεύει οικογένεια που στήνει ματς της ομάδας στο στοίχημα, μπορεί οι παίκτες του (βλ. Μπατίστ και Διαμαντίδης) να κάνουν συνέχεια θέατρο, μπορεί οι οπαδοί του να είναι το ίδιο κάφροι με τους δικούς μας (κι ας είναι βέβαιοι πως εμείς έχουμε την αποκλειστικότητα στα χουλιγκάνια), μπορεί οι διαιτητές να τους δίνουν τα κουκούτσια και κάμποσες φέτες καρπούζι παραπάνω (δες ποστ παραπάνω), μπορεί να έχει έναν από τους πιο αντιπαθητικούς και προκλητικούς παίκτες στις τάξεις της (Τσαρτσαρής) αλλά πραγματικά αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και με τον καλύτερο προπονητή.

Κρίμα που δεν ήμασταν σαν τη Ρωσσία ή τη Σερβία σήμερα, να κάνουμε το break, κόντρα στο αναμενόμενο.

Το τι λέει ο Γκόρντον δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα,ούτε θα με κάνει να αλλάξω γνώμη.
Ο ίδιος δεν ήταν που πριν μία εβδομάδα έλεγε για “καλύτερες διαιτησίες με Μαρούσι κτλ”;
Ε και τότε διαφωνούσα.

Πάντως γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Παπαλουκά και βλέποντάς τον μέσα στο ματς μετά τις βολές να φωνάζει στον εαυτό του “βλάκα”,μπορώ να φανταστώ πως θα νιώθει ο μπάρμπα Θόδωρας.:lol:

Μα ρε καρβου μην λες τραγικα πραγματα μιλας για θεατρο οταν στην ομαδα σου παιζει ο σπανουλης και ο τεοντοσιτς?!

Μόνο αυτό του ΠΑΟ όμως αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. :roll: Οι δικοί μας είναι ερασιτέχνες. Κανείς δε μπορεί να πάθει ηλεκτροπληξία σαν τον Μπατίστ, όταν τον αγγίζει ένα άτομο 70 κιλά ελαφρύτερο…

Παιδια, δεν εχει νοημα!
Δε χρειαζεται να απαντατε σε ο,τι λενε.
Απλα πινεις το ποτακι σου κανεις τ τσιγαρακι (οπως αρμοζει παντα μετα το σεξ) και απολαμβανεις!