Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Μαλακία μου που δεν καταλαβα οτι σε πειραξε τοσο πολυ που χασατε ενα ακομη πρωταθλημα…
Απο περιεργεια και μονο να σε ρωτησω κατι!Καθε φορα ποναει περισσοτερο?!

όχι. Μάλλον είστε μικροτσούτσουνοι.

Η τεχνική ομως δεν σας χαλασε;p

Ε να μη σας το χαλάσουμε. Ας πούμε “ναι”.

Floydized είσαι πολύ φάουλ φίλε στα περί διαιτησίας. Το ματς χάθηκε στα άπειρα rebounds και στο clutch, και θα έπρεπε να το ξέρεις πολύ καλά εσύ που παίζεις μπάσκετ.

Όσο για τον Παπαλουκά, έχω μια γενικότερη απορία: Τον έχουμε αναγορεύσει σε επίτιμο νταβά του ελληνικού μπάσκετ για 2 (ολογράφως: δύο) φοβερές σεζόν με ΤΣΣΚΑ και 2 (ολογράφως: δύο) τουρνουά με Εθνική; Βρε δε μου γαμιέσαι, μυρμηγκοφάγε; Δεκαπέντε χρόνια καριέρα μου τριγυρνάς στους Πανιώνιους και στο γαύρο εποχής “με σφαλιαρίζει το ΑΕΚάκι” για να καταφέρεις να παίξεις μπάλα 2 χρόνια όλα κι όλα; Και τώρα να γυρίζεις με συμβόλαιο 3 εκατομμύρια;

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ

Παιδιά η διαιτησιία δεν έκρινε το τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ αλλά στο δεύτερο με τις συνεχόμενες βολές που έδινε στο ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ 31 έναντι 9 μην το ξεχνάμε…το παιχνίδι ήταν να το πάρει ο Ολυμπιακός αλλά το σκληρό παιχνίδι και τα φαούλ έκριναν το 2-0 που κακά τα ψέμματα δεν μπορεί να σπάσει εύκολα…
Στο χτεσινό μάτς καλός ήταν ο Παπαλουκάς αλλά μας τα χάλασε με τις βολές…πολύ κακός ο ΠΑΟ και είχε άγχος το μάτς στην ουσία το έκρινε ο φώτσης με 6.6 τρίποντα

Mετά τα ματς με τη μπαρτσελόνα, είχα πει πως ο Καλάθης είναι ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού στο τόπικ της ομάδας. [I]Παρένθεση: σημειολογικά και μόνο, στο άθλημα αυτό ασχολούμαι μόνο με την ομάδα της οποίας τη φανέλα έχω φορέσει.[/I]

Μόνο που δεν έπεσαν να με φάνε, ειδικά ο “μπασκετικός ειδήμων” floydized (κάποιοι άλλοι users, χωρίς να έχουν εμπάθεια, απλά διαφώνησαν, πχ. iron aris, nightsky, οκ δεκτόν)

Έχουμε το σημερινό ματς, που ο Καλάθης έχει κάνει νταμπλ-νταμπλ σε πόντους και ασίστ, 16 και 11.

Κάποιος προσπαθεί να τον επαναφέρει, εις μάτην βέβαια, πιάνοντας την ουσία του ζητήματος.

Τεσπά, επειδή η γνώμη η δικιά μας δε μετρά, ας δούμε και κάποιων άλλων.

Μετά από όλα αυτά τα quotes, μια φιλική συμβουλή προς το χρήστη floydized. H έπαρση είναι κακό πράγμα σε αυτή τη ζωή, και να τι μπορεί να σε βοηθήσει να την ξεπεράσεις.

Προς το παρόν:

Χαιρετίσματα από την φίλη σας την [B][COLOR=Red]TΣΟΥΖΕΙ[/COLOR][/B]. [B][COLOR=Green]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/COLOR][/B].

Αν δεν ήταν ο Παπαλουκάς θα έβγαινες περίπου 4ος-5ος στα Ευρωπαϊκά και στα Παγκόσμια,την στιγμή που βγήκες 1ος και 2ος.
Συν ότι είναι και ένας παίκτης που πήρε δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα του και ρίσκο.

Για την διαιτησία δεν έχει νόημα να μιλάμε άλλο,ας μην χαλάσουμε τις καρδιές μας:)

Γράψε λάθος μικρέ μου φίλε με τα χρωματάκια,κάνε 5 τα ματς όπου έχει παίξει ο νέος Μεσσίας.

Dead μιας και το ανέφερες εσύ ορθώς,εννοούσα στα τελειώματά του,και πάλι,αλλά οκ έχεις δίκιο!

Πάλι πούτσα φάγανε αυτοί στο άθλημα με το πορτοκαλί πράμα;
Κουραστικό κατάντησε, δώστε τους ένα πρωτάθλημα πάνε 15 χρόνια σχεδόν!

XAXAXAXAXAXA.Ποσο γαματο ειναι να κλαιγεσται και να λετε για τον Μπατιστ και τον Διαμαντιδη οτι κανουν θεατρο και ποσο σιχαμενοι ειναι και αλλα.Μαλακες!!!θα δινατε ολο σας το ροστερ για να ειχατε παιχτες οπως ο Μπατιστ και ο Διαμαντηδης.Αλλα ξεχασα εχετε τον Τεοντοσιτς χαχαχαχαχαχαχα.
Ξερω σας σοκαραν οι χτεσινες εικονες με φιλαθλους να εισβαλουν 8O8O8O στον αγωνιστικο χωρο.Ξερω δεν τις βλεπετε συχνα.Ελπιζω να μην τρομοκρατηθηκατε πολυ απο αυτες τις ασχημες εικονες.

Νταξι δεν γινεται να παρεις 9 συνεχομενα πρωταθληματα χωρις να γινεις σιχαμενος.
To χθεσινο φιναλε απο τα πιο επικα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Wf5LcIkOWc4 Ααααααααααααααχ

Αυτές οι post-game αναλύσεις των γαύρων έχουν πολύ πλάκα ρε παιδιά, μα την παναγία!
Εκτός από άμπαλοι στο σύνολό τους σαν οπαδοί, είναι και… προκλητικοί! Πόσο κάρβουνο πια ρε. Ξυπνάτε μωρεεεεεεεεεε…

Κάνε μας μια ανάλυση εσύ ρε μπαλαδόρε.

Φαντάζομαι αυτή που θες να διαβάσεις, θα την έχει ο πρωταθλητής σήμερα.

H φαντασία σου οργιάζει γενικώς, θυμάμαι και την κουβέντα για το αν ολυμπιακοί θέλουν τον ΠΑΟ στο τσάμπιονς λιγκ ή όχι. :lol:

Τι να κάνουμε αρχηγέ μου, δεν πειράζει. Θα τα καταφέρετε σε όλους τους τομείς κάποτε, δεν γίνεται.

:lol2:
Δηλαδή εννοείς πως μια μέρα θα έχουμε πάρει το πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα; :lol: Σίγουρα είσαι βάζελος; :lol:

Για τη νοοτροπία των ολυμπιακών λέω και για το ότι γενικά πιστεύετε ό,τι σας λένε…δεν είναι τυχαίο που οι γαύρικες εφημερίδες πουλάνε τόσο πολύ.

Εχεις παρει ενα τσουβαλι και οτι μαλακια σου ρχεται στο μυαλο την πετας μεσα ,αϊντε.

Έχω όντως ένα τσουβάλι, αλλά με πέτρες… ή μάλλον τούβλα με αυτά που γράφοντια εδώ μέσα.

Πάρε φόρα και πέσε πάνω του.

Μετά κάνε και μπαλαδόρικη ανάλυση όμως, ακόμα περιμένουμε να μάθουμε μπάσκετ από σένα.