Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αυτό το ταλέντο χάθηκε νωρίς. Νεκρός ο Ράιαν Ρόγιαλ

Είναι μία από τις περιπτώσεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πόλη, θα μπορούσε να αφορά και όλο τον κόσμο όμως. Το Σικάγο θρηνεί από τα ξημερώματα της Κυριακής το χαμό του Ράιαν Ρόγιαλ (photo), του σπουδαιότερου μπασκετικού ταλέντου, ηλικίας 17 ετών… Σύμφωνα με όλες τις αναφορές που έρχονται από την «πόλη των ανέμων», ο Ρόγιαλ βρέθηκε σε ένα πάρτι στο βόρειο Λίνγουντ, από το οποίο έφυγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με παρέα. Λίγο αργότερα, ακούστηκαν πυροβολισμοί και ο ο νεαρός έπεσε νεκρός, ρίχνοντας στη θλίψη όχι μόνον την οικογένειά του αλλά και όλη την αθλητική κοινότητα της πόλης.

Κι αυτό επειδή, αποτελούσε ένα πρότυπο για τη νεολαία του Σικάγο, αφού τον θεωρούσαν ως το next big thing των παρκέ που έβγαζε η πόλη, αλλά κι ένα παιδί που δεν πείραζε κανέναν. «Ήταν τόσο άκακος. Δεν υπήρχε τίποτα το αρνητικό πάνω του», είπε ο Ντον Χιούστον, προπονητής του τα τρία τελευταία χρόνια στους Hillcrest High Hawks, από τους οποίους θα έμπαινε στην κορυφαία ομάδα της περιφέρειας.

«Η απώλειά του δεν βγάζει νόημα. Τα έκανε όλα σωστά κι όμως χάθηκε από μια πράξη βίας», ανέφερε η γιαγιά του Βάλορι Ντίξον. Δική της η απώλεια, όπως και του αμερικανικού αθλητισμού.

…πολύ κρίμα να φεύγουν νέοι, ταλαντούχοι άνθρωποι:!:

εγω που δεν εχω ταλέντο κάπου, να πεθάνω δηλαδή?:stuck_out_tongue:

…έχεις ταλέντο , στη συγγραφή ποστ:p :slight_smile: :!:

Πριν από 99 ολόκληρα χρόνια -ακριβώς σαν σήμερα- τραβήχτηκε η πρώτη φωτογραφία σε γήπεδο μπάσκετ κι… επ’ ευκαιρίας το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα 24 “σημαντικότερα”(λεεεμε τώρα) κλικ που ακούστηκαν έκτοτε.

“ντάξει μπορεί στο ποδόσφαιρο να είναι άρης και στο μπάσκετ ΠΑΟΚ…”

Αυτό ακριβώς ήθελα να σχολιάσω. Δεν παίζονται τα άτομα. Τα ονόματά τους τα ξέρουμε. Έχω πεθάνει στο γέλιο… :lol::lol::lol:

πφ… απίστευτα κακός Άρης δεν το βλέπω άλλο το ματς [-X

Οντως παρα πολυ κακος ο Αρης μονο προς το τελος προσπαθησε να πλησιασει λιγο αλλα τζιφος δικαια ο παοκ βγηκε euroleague

Γενικά σε όλη την σειρά ο Παοκ ήταν καλύτερος, έχει και καλύτερους παίκτες και καλύτερο προπονητή. Ο Άρης τα 2 ματς που πήρε ήρθαν κυρίως με προσωπικό ρεσιτάλ 2-3 παικτών του. Το δίδυμο Μαρσαλ - Ντοζιερ στον Παοκ το ζήλεψα πάρα πολύ σε αυτή τη σειρά, μεγάλο μπάσκετ και από τους 2.

Λοιπόν μια που το θυμήθηκα με την πρώτη φωτό που πόσταρε προηγουμένως ο Κρίμσον, όποιος μπορεί να μου βρει σε φωτογραφία ή σε βίντεο το σκηνικό όπου είναι ο Ντένις Ρόντμαν, παίζει άμυνα έναν άλλο τύπο και κάποια στιγμή έτσι όπως είναι τα χέρια τους ψηλά σφυρίζει φάουλ ο διαιτητής, σταματάει το παιχνίδι και ο Ρόντμαν πιάνει τον αντίπαλο και τον χορεύει… τανγκό, του είμαι υπόχρεος.

Και ειδικα ο Ντοζιερ ηταν ο παιχτης κλειδι για τον παοκ σημερα.Παντως εντυπωση μου εκανε η μεγαλη αστοχια στης βολες και απο της δυο ομαδες στο σημερινο παιχνιδι.

Αηδια το ματς,και ειδα μονο το μισο δευτερο ημιχρονο μονο,απ οτι καταλαβα πριν ηταν ακομα χειροτερο.

Καλα να παθουμε,με τετοιο χαλι που πας.Ανυπαρκτο συστημα στην επιθεση,οποιος θελει ας παρει την μπαλα και ας σουταρει ή ας κανει μπασιμο.Ουτε στην ομαδα του σχολειου δεν παιζαμε ετσι.

Το καλύτερο 5άρι που έχω δεί στο Nba αν είχανε ένα τέτοιο 5άρι το Ντάλας θα είχε το αβαντάζ…αλλά φέτος το miami 4-2 το έχω πεί

ΥΓ
Ελπίζω στο λοκ αουτ να τον φέρει στον Θρύλο ο Αγγελόπουλος για να σταματήσουμε τους Παναθηναικούς

Χωρίς Διαμαντίδη;

νταξ εμεις ομως θα παρουμε νοβιτσκι και ροουζ και θα σας εχουμε και παλι#-o

πρωταθλητής θα είναι όποιος πάρει δίδυμο Wade, Durant :stuck_out_tongue:

Εχμμμμμ UP

εψαξα, δεν βρηκα κατι…
ψαξε σε κανα βιντεο που δειχνει χαηλαητς απο την καριερα του, εχει πολλα, βαριεμαι να τα δω ολα τωρα…:stuck_out_tongue: εχουμε και διαβασμα εμεις:p

Το έψαξα και πριν το βίντεο αλλά τίποτα. Το πιθανότερο να είναι σε κάποιο που δείχνει χαηλαητς απο την καριερα του όπως λέει και ο rocking_monster