Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

απο χαηλαητς ειναι,αλλα το δειχνει μονο για 2 δευτερολεπτα. σορρυ θειο :confused:

αυτο που λεει ο γρακχος δεν το εχω δει

απο τα πιο ωραια που εχω δει ειναι αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=htRsHwtsWic

trolling in the finals λεει ο αλλος :lol:

οχι ρε μαλάκα.!! πως τον κοιτάει έτσι??! :lol:

βάλτε και κανένα αυτοκαλαθι απο τζαμπολ στις βολές…εχει βάλει άπειρα :stuck_out_tongue: και μετα την φάτσα…

:lol2::lol2::lol2:

Ποσο θεος ρε μαλακες !!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Οταν ημουν μικρος ειχα τριγωνικο λαβαρο στον τοιχο του δωματιου με τον Rodman cartoon ! 8):smiley:

http://www.tudou.com/programs/view/LqcXVJjzLws/

:lol3::lol3: Ενταξει δεν υπαρχει ο ροντμαν

Ο αντονιο ντειβις ηταν ο αλλος :lol::lol:

To απόλυτα κωλοφαρδο καλάθι…μονο απο τον Rοdman βεβαια…

και bonus :

[SPOILER][/SPOILER]

θεϊκό σχόλιο απο τους δημοσιογράφους…ο ντειβις εκνευρίστηκε καθώς ήθελε να οδηγήσει αυτός(τον χορό) :lol:

Παπαλουκάς

Το δεύτερο λάθος των Αγγελόπουλων είναι ότι υπήρξαν υπέρμετρα υπομονετικοί με παίκτες που εμφανώς πληρώθηκαν πάρα πολλά για να κάνουν τελικά πολύ λίγα. Οι δύο παραχάιδεψαν το τμήμα, δίνοντας σε παίκτες συμβόλαια πρωτοφανή. Δεν έχω αντίρρηση να κερδίζουν οι αθλητές πολλά, αρκεί να τα κερδίζουν συλλέγοντας επιτυχίες: στον Ολυμπιακό έφτανε να σε διαλέξουν για να γίνεις πλούσιος. Κορυφαίο παράδειγμα υπερτιμημένης παρουσίας είναι σαφώς ο Παπαλουκάς. [B]Τον είχε αποκτήσει κάποτε ο Κόκκαλης πληρώνοντας 400 εκατ. δραχμές στον Πανιώνιο: το παιδί δεν άντεξε το βάρος της φανέλας, έχασε ένα πρωτάθλημα κι έφυγε. Γύρισε από την ΤΣΣΚΑ με ένα συμβόλαιο πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτό που είχε όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και φυσικά κατέρρευσε από το άγχος, γιατί δεν ήταν ποτέ του ηγέτης. Αν ήταν, θα το είχαμε καταλάβει στο πρώτο του πέρασμα. [/B]

Σημερινό σχόλιο του Καρπετόπουλου…Ούτε εγώ πάω ιδιαίτερα τον Παπαλουκά και προφανώς πήρε παραπάνω από όσα τελικά προσέφερε αυτή την τριετία αλλά αυτό το σχόλιο είναι σχεδόν εμπαθές. Μιλάμε για έναν παίχτη που ήταν πρώτος σκόρερ στον τελικό του ευρωμπάσκετ 2005, που πήρε σχεδόν μόνος του το final 4 του 2006, παραλίγο να πάρει εντελώς μόνος του τον τελικό του 2007 και έκανε για ένα βράδυ πλάκα με αντιπάλους αυτούς που αύριο-μεθαύριο θα είναι πρωταθλητές NBA.

Ας μείνει στα ποδοσφαιρικά του καλύτερα,που είναι και απλά

:bow::bow::bow:

Ναι μωρή κολοκύθα, saves the day yet again!

Α ρε πούστη είχα τόσα χρόνια να το δω το σκηνικό, και δεν ξέρω αν πρέπει να κατουρηθώ στα γέλια, ή να μπήξω τα κλάματα.

Ο Παπαλουκάς παίρνει 3 χαρτιά τον χρόνο για να εμψυχώνει περισσότερο τους συμπαίκτες του, ένα πάμε όλοι μαζί γερά.
Εγώ θα του λεγα λιγότερο από ένα τον χρόνο αλλιώς μπούλο. Δεν είσαι χρήσιμος τώρα. Δεν μπορείς.

Για Ντένις, τι να πρωτοπεί κανείς.

πιο fail άρθρο ever #-o

Καρπετ άσε το μπασκετάκι ήσυχο

ποτε εγινε και ειδικος στο μπασκετ ο Καρπετοπουλος.Σιγα ρε τραγιασκα να πουμε.
Για τη θητεια του στην CSKA ουτε καν αναφερει κατι.Κι εκει μαλλον δεν ηταν ηγετης ουτε ειχε αρχιδια.

Παιδιά μην ασχολείστε με τον Κάρπετ…ο ΄τυπος είναι εριστικός και το κάνει μόνο και μόνο γιατί είναι ψώνιο
Ο μόνος που αξίζει είναι ο Πανούτσος

[B]Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr και χαρακτήρισε αντιφατική, άδικη και γελοία την ποινή του Αθλητικού Δικαστή κι υποσχέθηκε να την γκρεμίσει, όπως και τον ίδιο![/B]

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή κατηγορούμενη βάσει φύλλου αγώνα και των καταγγελιών του Ολυμπιακού για τα όσα ακολούθησαν τη λήξη του τέταρτου τελικού των playoffs στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν ένοχοι κι η ποινή τούς θέλει να αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο σε τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με το νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για την αδικία που αισθάνεται για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, την οποία χαρακτήρισε αντιφατική, άδικη και γελοία, ενώ υποσχέθηκε να την γκρεμίσει, όπως υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα, ώστε ο Αθλητικός Δικαστής Κανάκης να μη ξαναδικάσει τον Παναθηναϊκό.

«Αν διαβάσει κανείς την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, θα διαβάσει ότι αναφέρεται σε “περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια”. Και ρίχνει 4 αγωνιστικές, ποινή που δικαιολογείται σε ευρείας κλίμακας επεισόδια. Δηλαδή ο Αθλητικός Δικαστής φάσκει κι αντιφάσκει. Μετά λέει για “συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και παραγόντων” και δέχτηκε τις καταγγελίας του Ολυμπιακού βάσει video, στο οποίο δεν φαίνεται κανείς να χτυπά τον Μπουρούση, παρά μόνο ότι δημιουργείται γύρω του ανθρώπινος κλοιός. Μία ώρα κι ένα τέταρτο προσπαθούσαμε να πείσουμε ότι ο Μπουρούσης δεν έχει τραυματιστεί. Και το έκανε δεκτό βάσει των καταγγελιών τους. Η απόφαση είναι αντιφατική και γελοία» είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα ζητήσω από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών κι από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ την αντικατάσταση του Αθλητικού Δικαστή Κανάκη. Έχουν αυτή τη δύναμη. Κι αν δεν γίνει, θα κάνω αίτημα εξαίρεσης. Θα εξαντλήσω τα πάντα. Δε θα ξαναδικάσει ο κύριος Κανάκης τον Παναθηναϊκό. Η ποινή είναι άδικη και γελοία. Θα την γκρεμίσω, όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν (σ.σ. οι 2 αγωνιστικές για τη φωτοβολίδα στον Παπαλουκά έγινε 1 στο ΑΣΕΑΔ)».
[B]
Ο τρόπος υπεράσπισης που έτυχε το «τριφύλλι» δεν έγινε δεκτός με καλό μάτι από τον κόσμο του, που δυσανασχέτησε, αφού δε θέλει να βλέπει την ομάδα του να κάνει όσα καταδίκασε στην περίπτωση του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης»[/B]. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε πως ό,τι κάνει είναι για το συμφέρον της ομάδος και το δικό τους.

«Έχω την τιμή να εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο που μόνο χαρές και στιγμές υπερηφάνειας προσφέρει στον ελληνικό λαό σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού να μπορούν να βλέπουν από κοντά την ομάδα τους. Δε θα τους το στερήσει αυτό ο Κανάκης» είπε χαρακτηριστικά κι ανανέωσε το ραντεβού για το ΑΣΕΑΔ.

2-0 η Μπαρτσελόνα στους τελικούς της Ισπανίας. 74-67 νίκη πριν από λίγο. Η Μπιλμπάο θα το παλέψει το πράγμα στην έδρα της πάντως, παρά την νίκη έδειξε ευάλωτη και την γλύτωσε χάρη στα παλαβά του Ναβάρο στο τέλος (τρίποντο από τα 8 μέτρα πάνω σε άμυνα πάνω που πλησίασε η Μπιλμπάο λίγο πριν το τέλος).

Μαυροειδής 6 πόντους με γενικά καλή παρουσία. Βασιλειάδης πολύ κακός στα 3 πρώτα δεκάλεπτα στο τελευταίο κόντεψε να γυρίσει το ματς μόνος του, 15 πόντους συνολικά οι 12 στην τελευταία περίοδο.

To διώξιμο του Βασιλειάδη ήταν άλλο ένα (μικρό) έγκλημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

συμφωνω, ηταν το κλασικο δυαρι. τουλαχιστον τοτε ειχανε φερει τον γκριρ τωρα ποιον? κανεναν.