-
“μην κάνετε σαν το θλιβερό λόμπι των μπασκετικών ψευτοαρθρογράφων” != “είστε θλιβεροί”
-
Φαντάζομαι το ενδεχόμενο παρουσιάστηκε ως είδηση στα μπασκετικά τμήματα των εφημερίδων.
-
Το μπάσκετ στην Ελλάδα έχει απαξιωθεί πρώτα και πάνω απ’ όλα από τους παράγοντές του. Επομένως αντί να διαμαρτυρόμαστε για το τι γράφουν οι εφημερίδες μάλλον θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε για το τσίρκο που ονόμασαν μπάσκετ στους μικρούς τελικούς της Α1, για παράδειγμα.
με μια μπασκετοφατσα απο φθινοπωρο (γιατι τωρα πεφτει τρελη ζεστη) λυνετε το θεμα μια και καλη… 8). υπαρχει και μπαλαδοφατσα φυσικα…
Έχω πει άπειρες φορές την άποψή μου πάνω σε αυτό το θέμα,οπότε δεν είμαι κανένας μπασκετόκαυλος που θεωρεί μέρος του μεγάλου σχεδίου την υποτίμηση του αθλήματος.
Αντιθέτως όταν ακούγονται τέτοιες απόψεις είμαι από αυτούς που κατακρίνουν,και κάποιες φορές υπερβολικά,τις διοικήσεις και τον τρόπο μεταχείρισης των ομάδων.
Είμαι βέβαιος πως καμία Ιταλική εφημερίδα δεν είχε στο πρωτοσέλιδο της την έλευση του Ντομινίκ Γουϊλκινς το 95. Δε βλέπω γιατί να τον είχαν οι Ελληνικές. Πόσο δε, όταν ο Κόμπι Μπράιντ δεν πρόκειται να παίξει αντίπαλος με ΠΑΟ και Ολυμπιακό
[U]Δύο μήνες τιμωρία στον Μαυροκεφαλίδη[/U]
Γιατί τιμώρησαν μόνο αυτόν;
Έχουν τιμωρήσει κανέναν άλλο στο παρελθόν;
Δε θυμάμαι και τι είχε γίνει με τον Φώτση τότε που ήταν στην ΤΣΣΚΑ.
Αν τον είχαν τιμωρήσει δλδ.
Μάλλον δεν έχουν πληροφορηθεί στην ΕΟΚ ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό.
8O8O8O
Αν είναι δυνατόν να τιμωρείται παίχτης επειδή δεν πήγε στην εθνική… Από πότε ισχύουν τέτοιες ποινές…?
Με ποιο δικαίωμα δλδ μια ομοσπονδία αναγκάζει έναν παίχτη να συμμετέχει στην εθνική από την στιγμή που δεν θέλει ο ίδιος…
Οι άλλοι όφειλαν να ξεκουραστούν. Ο Λουκάς όφειλε να πάει… Άβυσσος η ψυχή του σωλήνα…
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Παγκόσμια πατέντα, αν δεν κάνω λάθος.
…αυτό ακριβώς…τιμωρίθηκε, από κεκτημένη ταχύτητα:):!:
θυμαμαι βλεπαμε με ενα φιλο μου f4 του march madness και λεγαμε τι καλος που θα ηταν αυτος ο χαουαρντ για ευρωπη
ριμπαουντερ, σχετικα καλο σουτ, πολυ ευστοχος στις βολες και γενικα φαινεται πως ξερει μπασκετ…νοβιτσκι δεν ειναι ρε παιδι μου, αλλα για τα λεφτα που θα παρει αξιζει και με το παραπανω
Λέει τον κλείσαμε. Πέρυσι είχε 16,4 πόντους, 79% στις βολές, 51% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα, 7,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα!
Πάμε για φουλ νεανική ομάδα και μ’αρέσει. Όλες οι μεταγραφές μέχρι στιγμής φαίνονται μελετημένες. Προφανώς και έχουν ρίσκο, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι.
Ουσιαστικά χρειαζόμαστε άλλες τρεις προσθήκες: Το Ζήση, ένα 2-3 και έναν στο 5. Για το 5 δεν είμαι σίγουρος πως θέλω τον Λάζο, αλλά με λίγα λεφτά δεν βρίσκεις και πολλούς καλύτερους. Όσο για το δυαροτριάρι, φέρτε επιτέλους έναν μπομπερ.
Κάνε το θαύμα σου ρε Ντούντα.
Τον Ζήση δεν τον χρειαζόμαστε πραγματικά (αγωνιστικά δηλαδή), αλλά απ’ την άλλη ξέρεις ότι με αυτόν ο Σπανούλης θα είναι πιο άνετος και ότι θα υπάρχει ένας ακόμα με “λόγο” στα αποδυτήρια να συμμαζεύει τους πιτσιρικάδες.
Στο 4 θα προτιμούσα να γίνει η υπέρβαση με κάναν Μόρις αλλά δεν πειράζει, ενώ στο “5” με ελάχιστα λεφτά (λιγότερα από Λάζου) κλείναμε Μαριάνοβιτς. Επίσης, στο 2-3 ο μπομπέρ θα μπορούσε να είναι ένας παλιός γνωστός (Ντόμερκαντ) αλλά έχει κλείσει και αυτός.
γιατι να θελουμε ζηση? τι καλο εχει ο ζησης και ποσα χρονια να παιξει σοβαρα?
και τον σπανουλη δηλαδη απορω γιατι τον κρατησαν και θα στηριξουν ολη την ομαδα πανω του, χιλιες φορες τεοντοσιτς με την τρελα του (ειδικα σε μια ομαδα νεανικη που θα στηριζεται πανω του) παρα τον ανυπαρκτο
Ο Τεόντοσιτς παρα ήταν τρελός βασικά και δεν είμαι σίγουρος πως θα έκανε καλό στην ομάδα αν έμενε.
Ο Ζήσης τώρα για μένα είναι ένας παίκτης που έχει αδικήσει ο ίδιος τον εαυτό του. Στην ΑΕΚ αλλά και στην εθνική ήταν ένας πολύ καλός σκόρερ, καλό σουτ από μέση απόσταση ενώ και από το τρίποντο ήταν αρκετά απειλητικός. Κάποια στιγμή την είδε play-maker αλλά Διαμαντίδης/Παπαλουκάς και άρχισε περισσότερο να πασάρει αντί να σουτάρει και χάθηκε έτσι ένας καλός επιθετικός παίκτης. Βέβαια δεν είναι και γέρος άνθρωπος μπορεί εύκολα να πάρει τα πάνω του πιστεύω. Ήταν μεγάλη μου αδυναμία όταν έπαιζε στη Αεκ αλλά και στην Μπενετόν όπου ήταν εξαιρετικός αλλά κάπου εκεί ξεκίνησε να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Η μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ ήταν μεγάλη ζημία αφού εκεί τον ήθελαν περισσότερο για καθαρό play maker και όχι για σκορερ. Κατα την γνώμη μου πάντα ήταν καθαρό 2αρι. Αναρωτιέμαι τι ρόλο θα έχει ακριβώς στην ομάδα και κατά πόσο αυτό θα καθορίσει και τον ρόλο του Σλούκα.
Πάντως ο Σάτο θα ήταν εξαιρετική περίπτωση για τον Ολυμπιακό αν και δεν ξέρω το κασέ του. Από πέρυσι πίστευα πως αγωνιστικά ταίριαζε περισσότερο από ότι στον ΠΑΟ. Άλλωστε η χρονιά του γενικά στον ΠΑΟ δεν ήταν καλή. Ξεχώρισε για 2 ματς όλα και όλα. Το δεύτερο στα πλειοφ με την Μπαρσελόνα και στον τελικό. Στα ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικά μέσα στην σεζόν στην Ευρωλίγκα ήταν μέτριος.
Για το Ζηση θα διαφωνησω.
Για μενα το σημειο-κλειδι ηταν το ματς με τη Βραζιλια.
Απο κει και περα (ισως και λογω του γεγονοτος) μεταμορφωθηκε σε ενα νωχελικο, ατολμο και φοβισμενο παικτακι.
Δεν ηταν οτι την ειδε πλεη-μεηκερ, αλλα οτι εχασε το τσαγανο που χρειαζεται για να παιξεις μπασκετ.
Ασε που και στην ΑΕΚ των Ζηση, Χατζη, Μπεηλι, Λολις και Νιτσεβιτς επαιζε ασος.
Ο Χαλισέκο έχει δίκιο για Τεόντοσιτς γενικά, αλλά είπαμε ότι το κύριο πρόβλημά του πέρσι είναι ότι έμεινε ουσιαστικά αγύμναστος και από εκεί πήγαζε και η αδυναμία του στην άμυνα και η πτώση του στα σουτ. Αν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι ήταν έγκλημα να τον αφήσουν να φύγει.
Ποιος θα παίξει τελικά στο Ευρομπάσκετ;
…πάει και Σκορτσιανίτης;
:):!:
για μενα καλα θα κανουν στη φιμπα να σκεφτουν λιγο και τους παιχτες ομως. μεσα σε 4 χρονια τα καλοκαιρια παιζεις μουντομπασκετ, 2 φορες ευρωμπασκετ και ολυμπιακους.
και γω θα θελα καπιο καλοκαιρι να αραξω να κανω μπανια ρε
Γενικά θέλει λίγο διόρθωμα το όλο σύστημα των διοργανώσεων στις εθνικές. Μάλλον είναι καιρός το ευρωμπασκετ να πάει κάθε 4 χρόνια και να βάλουν προκριματικές φάσεις μέσα στην χρονιά για παγκόσμιο και ολυμπιακούς αγώνες όπως στο ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο δεν γίνεται να υπάρχει διοργάνωση.
Κρίμα πάντως γιατί στο φετικό ευρομπάσκετ σχεδόν όλοι κατεβαίνουν πλήρεις. Θα παλέψουμε για 8αδα όπως μας κόβω. Ειδικά στα γκαρ η κατάσταση είναι απελπιστική, εδώ αναγκάστηκε να φωνάξει τον Χαραλαμπίδη που δεν είναι μάλιστα καθόλου απίθανο να παίξει κιόλας.
Το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο, δεν γινεται καθε χρονο οι παικτες να εχουν υποχρεωσεις με την εθνικη και στα καπακια να ξεκιναει η σεζον. Πρεπει να το κανουν οπως στο ποδοσφαιρο γιατι τι να το κανω να βλεπω καθε χρονο καποια διοργανωση με μισες ομαδες?