Ο Φασούλας είχε πει παλιά πως η Φίμπα μας έχει για δούλους, και τώρα έχουν χειροτερέψει τα πράγματα…εδώ έχουν δίκιο
Οι ομλάδες δεν κοιτούν τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για να φτιάξουν το ρόστερ τους, και να δώσουν μεγάλα συμβόλαια στους παίκτες, αλλά τα παιχνίδια με τις ομάδες τους,και κυρίως τελικούς και Ευρωλίγκα, κιέτσι δεν κερδίζουν κάτι καλύτερο σε συμβόλαια οι παίκτες…εδώ έχουν άδικο
:):!:
Ο Ζούρος φτάνει
…ωραίο το σκίτσο πάντως
:):!:
Ρε παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια και επειδη δεν μπορω να το βρω με αναζητηση στο γουγλ και στα αθλητικα σαιτς, ας ποσταρει καποιος το ροστερ με το οποιο κατεβαινει η εθνικη ομαδα στο φετινο Ευρωμπασκετ…
Λογικό να μην το βρίσκεις, ακόμη δεν έχει δηλωθεί.
Δεν θα επρεπε ?? σε λιγο καιρο δεν ξεκιναει το νταβαντουρι ?? :-k
…για μας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό:):!:
Απλά τα φιλικά ξεκίνησαν στα οποία πάντως τα πήγαμε πολύ καλά. Η τελική 12αδα δεν έχει ανακοινωθεί (αν και από φέτος οι ομάδες θα μπορούν να έχουν αποστολές με 14 παίκτες αν να το θέλουν, στο γήπεδο πάντως θα είναι 12). Οι παίκτες μέσα από τους οποίους θα βγει η τελική αποστολή για το ευρωμπάσκετ είναι
Ν. Καλάθης
Ζήσης
Μπράμος
Σλούκας
Χαραλαμπίδης (ρουκι ετών… 35)
Βασιλειάδης
Ξανθόπουλος
Μάνζαρης
Π. Καλάθης
Παπανικολάου
Φώτσης
Καιμακόγλου
Μαυροειδής
Βουγιούκας
Κουφός
Μπουρούσης
Εκτός οι Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Σχορτσιανίτης, Μαυροκεφαλίδης, Περπέρογλου
Ελπίζω να πάρει και Μπράμο και Βασιλειάδη ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να έχει η ομάδα 2 κλασσικούς σουτέρ 3-πόντων (μαζί και με το Φώτση βέβαια).
Το κακό είναι πως στα φιλικά δεν εμπιστευόταν και τόσο την ομάδα χωρίς 2 χειριστές μπάλας και ο Βασιλειάδης δεν είναι με την καμία τέτοιος. Έχουμε πρόβλημα στο play maker βασικά και αν δεν γυρίσει ο Καλάθης μάλλον θα θυσιαστεί τουλάχιστον ο ένας από τους 2 αν όχι και οι 2 δηλαδή. Περισσότερη σημασία θα δώσει ο Ζούρος στην άμυνα και το καλό κατέβασμα της μπάλας παρά στο σουτ πιστεύω.
Και οι δύο το αποκλείω. Ο Βασιλειάδης έκανε φοβερή χρονιά, πιστεύω μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο Μπράμος είναι λίγο άπειρος αλλά πλέον δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Επίσης δεδομένου ότι χωρίς Σόφο, αλλά και Τσαρτσαρή, η front line υστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία με τα γκαρντ. Χωρίς σουτέρ και χωρίς σέντερ - φόβητρο δεν πας πουθενά. Κι ας έχεις τον καλύτερο χειριστή.
Έτσι κι αλλιώς, αν το δεις αντικειμενικά, ποιοι είναι πιο πιθανό να κοπούν; Εγώ δίνω περισσότερες πιθανότητες να φύγουν στους: Π. Καλάθη, Μάντζαρη, Ξανθόπουλο, Σλούκα, Χαραλαμπίδη από τους Μπράμο και Βασιλειάδη.
Γενικά ποντάρω πολλά στον Μπουρούση. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μη θέλω να τον βλέπω, αλλά νομίζω πως θα θέλει να αποδείξει πολλά.
Πάντως για κάποιο λόγο, περιμένω το φετινό ευρωμπάσκετ περισσότερο από κάθε άλλο. Μπορεί να έχουμε απουσίες, αλλά νομίζω θα πάμε καλά. Αν χτυπήσουμε 4άδα θα είναι σίγουρα τεράστια επιτυχία.
Ναι και οι 2 είναι λίγο δύσκολο να μείνουν έξω είναι η αλήθεια. Στους ψηλούς πάντως δεν νομίζω πως έχουμε τόσο πρόβλημα. Κουφος, Μπουρούσης, Βουγιούκας, Μαυροδειδής είναι μια χαρά και η απουσία του Σόφο μπορεί να καλυφθεί σχετικά άνετα ενώ ο Καιμακόγλου έδειξε στα πρώτα φιλικά πως καλύπτει άνετα το κενό των Μαυροκεφαλίδη/Τσαρτσαρή
Το πρόβλημα είναι στους playmaker όπου οι καλύτερες μας λύσεις στερούνται εμπειρίας (Σλουκας, Ξανθόπουλος) ή προέρχονται από τραυματισμούς (Καλάθης). Ο Ζήσης θα πρέπει να κάνει πολλά, περισσότερα από κάθε άλλη φορά και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, σίγουρα όχι αυτή που βγαίνει προς τα έξω. Βλέπω να θυσιάζει έναν από τους Μπράμο, Βασιλειάδη για τον Ξανθόπουλο βασικά. Ειδικά αν ο Καλάθης δεν επιστρέψει σε καλή κατάσταση.
Ας μην κρίνουμε από τα πρώτα φιλικά πάντως.
Ευελπιστώ ότι φέτος θα υπάρχουν λιγότερα “εγώ” και περισσότερη “ομάδα”.
Μαρέσει ο Ζησης αλλα δεν θεωρω πως εχει το κρυο αιμα που χρειαζεται για μια μεγαλη διακριση. Αντιθετα θεωρω πως ο Βασιλειαδης ειναι παιδι με πολυ παθος, ξερει κ πολυ μπασκετ, και αν του δωθει η ευκαιρια να τελειωσει ενα ματς θα την πιασει απο τα μαλλια. πολυ αδικημενος παιχτης…
Μακάρι, μόνο ομακικά παίζοντας μπορεί η Εθνική να κάνει κάτι:):!:
Ο ΠΑΟΚ λενε οτι ειναι κοντα στο να κλεισει τον Κορει Μαγκετι απο τους Μπομπκατς!8O8O
φανταζομαι ειναι μεχρι την ληξη του λοκ αουτ.
του φτανει να παιξει στα προκριματικα της ευρωλιγκας.
ήρθε η ώρα για Πετζα και Μαγκετι να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους!Να γίνουν συμπαίχτες με τον Αράπη,τον Καλλέ και τον Αποστολίδη (εφόσον χάσει την προσφυγή ο τελευταίος…)
Για 150 χιλιάρικα τον μήνα ακούγεται… Αν καταφέρουν να τον φέρει κανένας χορηγός έχει καλώς… Αλλιώς πως θα βρει ο ΠΑΟΚ τέτοια λεφτά την στιγμή που το ετήσιο μπάτζετ της ομάδας θα είναι 600 χιλιάρικα (χωρίς την εφορία)…:-k
Ο παίχτης προτάθηκε από μάνατζερ. Από την πρόταση μέχρι να έρθει είναι τεράστια απόσταση… Μακάρι όμως να γίνει το μπαμ αν και χλωμό το κόβω…
και ποιος χορηγός είναι αυτός που σε τέτοιους καιρούς θα χώσει 1εκατομμύριο…?? καλή φάση αν έρθει αλλά περίεργο…
*εκτός αν μείνει συμφωνημένα λίγο στην ομάδα